Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jjaaj

Jongens de Regahs komen vrijdag naar het Aad Mansveld stadion toe om in de rust te zingen!!! Nog een reden extra om naar het stadion te gaan!!!!
CHECK deze filmpjes van de Haagse zanger!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PBBlqDZG9RE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0iTWoiphcKk&feature=related
0
Dinsdag 14 oktober 2008 om 17:47 uur

Lapswans

Heet Derksen tegenwoordig Van Egmond? Wat is dit voor onzin:

`Met Kahya en Zwinkels naar De Tweemaster`
14/10/2008 09:00

Die dag had ADO Den Haag-trainer André Wetzel een verrassing voor zijn spelers: de middagtraining werd geschrapt. Het zorgde voor veel enthousiasme. De meeste voetballers wisten niet hoe snel ze het stadion moesten verlaten.

Sommigen stopten op weg naar de uitgang nog wel even bij het witte bord in de gang, waarop iemand (Wetzel?) met zwarte viltstift de opstelling van de komende tegenstander had geschreven. FC Groningen, stond erboven. Daarachter, tussen haakjes: de koploper. Zo kon niemand zich vergissen. De auteur had er voor de zekerheid ook een ruit bij getekend.

Een paar spelers haalden een papiertje of een servet tevoorschijn en schreven de opstelling ­ inclusief de ruit ­ over. Maar de meesten ­ vooral de reserves - liepen het bord voorbij alsof het er helemaal niet hing.

Anderen keken alleen uit verveling, wachtend op het startschot voor andere verplichtingen. Zoals Csaba Horváth, de Slowaakse verdediger. Hij moest een talentest afleggen.

`You`, zei doelman Robert Zwinkels (foto) in de gang, terwijl hij zijn lange wijsvinger in de borst van de Slowaak plantte, `you, exam?` `Eczeem?`, vroeg Horváth, die de gewoonte had elk Nederlands woord dat hij niet verstond zo goed en zo kwaad als het ging te herhalen, net zo lang totdat hij het begreep. `Nee`, zei Zwinkels, `nee: exam. You. Exam.` `Aha`, zei Horváth, `Exam! Yes. Euh... Ja.`

Daarmee was de conversatie voorbij. Bij Horváth waren de woorden op en Zwinkels had wel iets beters te doen. Samen met ploeggenoot Ekrem Kahya nam hij die middag deel aan het project De Held. Daarvoor werden ze verwacht op basisschool De Tweemaster in Scheveningen.

De schooldirecteur ontving hen hartelijk. Hij heette Jan en had ter voorbereiding ADO Den Haag-FC Utrecht bezocht. Dat had hij beter níét kunnen doen. Jan was in het verkeerde vak terechtgekomen. Daar werden tot zijn verbazing alleen maar heel erge ziektes gescandeerd. Ook had een hooligan over zijn stoeltje geplast. `Is dat gebruikelijk?`, vroeg de directeur aan Kahya. `U zat in het verkeerde vak`, antwoordde de voetballer.

De middag werd geleid door Dennis, een vriendelijke jongen van de kidsclub van ADO Den Haag. Dennis had zo te merken al heel wat schoolklassen toegesproken, want hij had zichzelf de dictie aangeleerd van iemand die in een heel grote zaal een microfoon aan het testen is. Het thema van de middag was pesten en racisme.

`Welke vormen van pesten kennen jullie?`, vroeg Dennis.

`Slaan, schoppen, knijpen, stompen, haren trekken, krabbelen en bijten`, riep de klas. `Ja`, zei een jongetje met blond stekelhaar, `en bakstenen naar elkaar gooien.` Hij droeg een ADO Den Haag-shirt, maar dat zal wel toeval zijn geweest.

Daarna ging het over racisme. Ekrem Kahya vertelde over oerwoudgeluiden op de tribunes en dat de spelers dan eigenlijk een keer van het veld moesten lopen. `Want voetbal is toch een vorm van amusement`, zei hij, `al zou je dat bij ons niet altijd zeggen.` Vervolgens werd er een partijtje gespeeld, ging iedereen met iedereen op de foto en was de middag voorbij.

`Hier`, zei Jan bij het afscheid en overhandigde de voetballers een gelukspoppetje uit de derde wereld. `dit houdt de niegus buiten de kleedkamer.` `Bedankt, hoor`, zeiden Zwinkels en Kahya.

Drie dagen later verloor ADO Den Haag met 3-0 van FC Groningen.

Vi.nl
0
Dinsdag 14 oktober 2008 om 11:42 uur

old firm

bakker schreef:

voor a.s vrijdag geen clud card nodig dus met een id kan je een kaartje kopen bij het stadion
ADO Den Haag biedt de mogelijkheid om voor het duel tegen FC Volendam op basis van legitimatie een dagkaartje voor de wedstrijd te kopen.

Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs kunnen vanaf aanstaande zaterdag kaartjes worden gekocht bij de stadionkassa.

Op de 17e, de wedstrijddag, zijn de kassa’s vanaf 16.00 uur geopend. Deze dagkaartregeling geldt uitsluitend voor supporters van ADO Den Haag.

De verkoop via TicketBox eindigt op 16 oktober om 21.15 uur. Op vrijdag 17 oktober zijn de kassa’s van het ADO Den Haag Stadion vanaf 16.00 uur geopend. Bij aanschaf van losse toegangskaarten aan de stadionkassa’s wordt € 2,- handlingsfee in rekening gebracht. Afdeling Ticketing in het hoofdgebouw is gesloten. Deze dagkaartregeling geldt uitsluitend voor supporters van ADO Den Haag.
Staat nergens dat je als ado supp zonder onze cc niet vanuit heerenveen zou mogen komen!
0
Maandag 13 oktober 2008 om 13:52 uur

Me

VOLENDAM HOOLIGANS schreef:

Jajajajaj wij komen met z`n 7en wij komen jullie rammen

Jullie zijn welkom, maar die rammen mogen het stadion niet in. Het is net ramadan geweest....
0
Maandag 13 oktober 2008 om 13:14 uur

bakker

Hallo schreef:

Ik ben een Heerenveen supporter en ik zou een keer de sfeer willen proeven in het Aad Mansveld stadion kan ik een kaartje kopen( Heb een heerenveen cc)
voor a.s vrijdag geen clud card nodig dus met een id kan je een kaartje kopen bij het stadion
0
Maandag 13 oktober 2008 om 12:29 uur

Hallo

Ik ben een Heerenveen supporter en ik zou een keer de sfeer willen proeven in het Aad Mansveld stadion kan ik een kaartje kopen( Heb een heerenveen cc)
0
Maandag 13 oktober 2008 om 12:25 uur

Kees

Den Haag For Life schreef:

Laatste ontmoeting in Den Haag eindigde in een 1-1 gelijkspel.

In totaal 11 keer thuiswinst, 2x gelijk en 2x verloren.
Laatste keer was 0-1.
Het Forepark is het enige stadion in de wereld (nou ja) waar in één seizoen :

- 1 ploeg promoveerde ( ons ADO Den Haag)

- 1 ploeg kampioen werd (Volendam)

- 1 ploeg degradeerde ( FC VVV)

Hoezo: geen uniek stadion.

0
Zondag 12 oktober 2008 om 21:44 uur

Advertentie

KKH - kalekophagenees

<FCDH> schreef:

ik hoor hier niemand die de uitslag voorspeld? ik zeg 4-1
Vergeet aan hun kant tuijp niet gozuh. Deze mot effuh weggelopuh worden dan kunnen we wat.

Ado moet zelf de wedstrijd openbreken door zo snel mogelijk te gaan scoren. 2 `a 3 doelpunten voor ons bij rust.

Niet weer een palingnaise in ons stadion en a.u.b. spelers laat Adelaar niet winnen, zou wrang wezuh tegen over de supporters.

Nog 6 dagen
0
Zondag 12 oktober 2008 om 20:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kan vrijdag een lekkere volle bak worden, ik heb al wat vrienden gemobiliseerd die vrijdag meegaan. Ik heb zelf een SCC voor vak M dus dat wordt nog wat puzzelen om bij elkaar te staan in het zelfde vak omdat er voor M geen losse kaarten worden verkocht. Als iedereen dat doet, zitten er gewoon 15000 man in het stadion.
0
Zondag 12 oktober 2008 om 15:46 uur

Ook daar.

Scheringa wijzigt plan DSB Stadion
10 oktober 2008

De bomen groeiden niet lang geleden tot in de hemel bij AZ, maar de ambities zijn nu getemperd. Dirk Scheringa houdt meer de hand op de knip en ook de uitbreiding van het DSB Stadion naar 40.000 plaatsen is van de baan. Dat zegt de voorzitter vrijdag in het Noordhollands Dagblad. Het stadion is daardoor niet meer geschikt voor een eventueel WK. 

Kredietcrisis?
0
Zondag 12 oktober 2008 om 10:03 uur

Nu online

Bollie74, Tuurke63, yesyes, Ado Vakkie S en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26