Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Fidok

Frans schreef:

Ja Stoffels is dan de 1e optie
helaas hebben we niet veel keus meer....

Maar laten we gewoon proberen vooruit te voetballen en niet te veel op de defensie te leunen.
Levie zal veel inzakken naar achteren en Knopper
de aanvallende middenvelder zijn.
Veel zal ook afhangen van de vorm van Yuri om
bij balbezit even de rust in de ploeg te houden...

Hoop morgen om deze tijd dronken van geluk te zijn !!!!!

Groeten Frans
OK Frans bedankt weer!

Ik hoop het ook!!

Ik doe al de hele week geen oog dicht, ik hoop morgen op een betere nachtrust. Maar ja, zal dan misschien een kort nachtje zijn. (hoop ik)

Het Thieme stadion, reclamezuilen met Thieme, Thieme grafimedia groep op het shirt?

Er gaan veel geruchten hierover.

mvg
Fidok 
0
Donderdag 15 mei 2008 om 00:00 uur

FEEST KAN BEGINNEN, WANT DEN HAAG GAAT WINNEN!!!

Eventuele huldiging op donderdagavond

Als ADO Den Haag door winst op RKC Waalwijk weet te promoveren naar de Eredivisie, dan vindt de huldiging direct donderdagavond plaats in het ADO Den Haag Stadion.

Bij promotie van ADO Den Haag naar de Eredivisie is de Haaglanden Tribune van het ADO Den Haag Stadion vanaf 21.30 uur geopend en voor iedereen vrij toegankelijk. Bij de horeca-uitgiftepunten in de ADO Passage wordt naast het reguliere assortiment ook bier aangeboden.

Tot aan het moment van arriveren van de spelersbus, rond 22.30 uur, verzorgen diverse Haagse volkszangers optredens vanaf het podium op het speelveld. Daar worden tevens - na aankomst in het ADO Den Haag Stadion - de spelers en staf gehuldigd.

In het geval van promotie kunnen alle (Seizoen) Club Card-houders op vertoon van hun kaart gratis reizen naar en van het ADO Den Haag Stadion met openbaar vervoer van HTM. Het stadion is bereikbaar via onderstaande lijnen.

- HTM tram 15 (halte Gruttosingel)
- HTM bus 33 (halte NS Station Ypenburg)
- RandstadRail 3 en 4 (halte Forepark)

Deze regeling geldt niet voor lijnen van Connexxion.
0
Woensdag 14 mei 2008 om 21:30 uur

kojak1

arthur schreef:

wat een persoonlijk drama voor ranko! 
en dat net nu die eindelijk weer s een paar wedstrijden in de basis heeft gespeeld, en heel goed ook!
nou ja, laten we hopen dat de spelers morgen tegen rkc dan nog een extra reden hebben om er ook voor ranko nog eens extra in te vliegen! (net zoals de spelers van chelsea pas nog hebben gedaan voor lampard!).
en dan morgen vanaf 21.30 feest in het stadion...
wat een einde van het seizoen zou dat zijn!  
vind dit ook erg voor ranko,net nu hij weer helemaal top is.gelukkig zijn er bij rkc ook een paar geblesseerd en hebben wij knopper terug.een mooi reden om er vol in te knallen,speciaal voor ranko.en dan morgenavond hoop ik naar het stadion om feest te vieren.mocht het niet lukken,hebben in ieder geval de nc tot het einde gevochten.
0
Woensdag 14 mei 2008 om 20:01 uur

<FCDH>

er zullen morgen ongeveer met de 600 in het uitvak meegerekent ongeveer een 2000 den haag supporters in het stadion zitten bron werd in het gesprek van de dag bevestig op radio west
0
Woensdag 14 mei 2008 om 19:59 uur

arthur

wat een persoonlijk drama voor ranko! 
en dat net nu die eindelijk weer s een paar wedstrijden in de basis heeft gespeeld, en heel goed ook!
nou ja, laten we hopen dat de spelers morgen tegen rkc dan nog een extra reden hebben om er ook voor ranko nog eens extra in te vliegen! (net zoals de spelers van chelsea pas nog hebben gedaan voor lampard!).
en dan morgen vanaf 21.30 feest in het stadion...
wat een einde van het seizoen zou dat zijn!  
0
Woensdag 14 mei 2008 om 19:42 uur

Huldiging bij promotie naar de eredivisie

Mocht Den Haag morgen de promotie binnenhalen dan is het feest.

Vanaf half tien zal het Forepark Stadion geopend zijn voor IEDEREEN.

Er zullen artiesten optreden, sfeerverhogende activiteiten zijn, en er zal ook bierverkoop zijn.

De spelers zullen uiteraard vanuit Waalwijk naar het stadion komen en hun opwachting daar maken.

De Haaglanden- /Aad Mansveldtribune zullen voor publiek geopend zijn en de tussen hekken zullen openstaan zodat heen en weer lopen mogelijk zal zijn.

De HTM stelt op vertoon van je scc of cc gratis openbaar vervoer in het vooruitzicht zodat je ook inderdaad lekker van het feestje en je biertje kan genieten.

Ik breng het nu maar even zo naar buiten omdat ik het ongelofelijk vind dat dit nog steeds niet op de officiële site staat.
Vraag daarom ook aan een ieder om dit bericht over te nemen op andere sites.

Come on......
0
Woensdag 14 mei 2008 om 19:21 uur

KKH - kalekophagenees

Strafzaak wordt geseponeerd tegen Immers omdat het niet te bewijzen is dat hij wat heeft gezegt tegen Obodai.

Wel komt er een zaak tegen de supporters die zich in de catacomben hebben schuldig gemaakt.

Daarbij wordt er wel gekeken of supporters in het stadion en de genoemde speler elkaar hebben opgenaaid.

Je kan blijven wijzen naar andere clubs, de samenleving maar daar zal de knvb geen belang bij nemen.

Het is gebeurd in het AMS stadion en daar wordt naar besloten.

Rasisme is een feit dat overal voorkomt ook bij andere clubs maar wij zijn natuurlijk het voorbeeld.

Jammer maar ik heb begrepen van meerdere supporters en de verenigingen dat het einde van acceptatie in zicht is!
0
Woensdag 14 mei 2008 om 19:04 uur

WWW>VOETBALPRIMEUR.nl

Duitse interesse voor RKC`er Obodai
Anthony Obodai staat in de belangstelling van een tweetal clubs uit de Bundesliga, weet VI. De middenvelder van RKC Waalwijk ziet een overstap wel zitten, maar wil niet ten koste van alles vertrekken.

De 25-jarige Obodai kan voor één miljoen euro vertrekken uit Waalwijk. "Ik zie een overstap naar de Bundesliga best zitten, maar heb het bij RKC ook goed naar mijn zin. Als we donderdag promoveren hoef ik helemaal niet weg."

Toch steekt de oud-Ajacied niet onder stoelen of banken graag op het hoogste niveau actief te zijn. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag op het hoogste niveau wil spelen, maar staken zoals ik aan het begin even heb gedaan, dat zal ik nooit meer doen. Ik vind RKC een fijne club, waarmee ik ten koste van alles wil promoveren."

RKC Waalwijk ontmoet donderdag in het eigen stadion ADO Den Haag. De winnaar van het duel speelt volgend seizoen in de Eredivisie
0
Woensdag 14 mei 2008 om 15:04 uur

Advertentie

<FCDH>

Binnenkort nieuwe hoofdsponsor bekendHarm de Boer: ‘Een kleine verrassing’
Harm de Boer, algemeen-dirtecteur a.i. bij FC Den Haag, maakt drukke dagen door bij de club.

Het afhandelen van het crediteurenakkoord, vinden van zijn opvolger, aantrekken nieuwe hoofdsponsor(s) en op poten zetten interne organisatie.

Harm de Boer nam enige tijd terug – op verzoek van Pierre Heijnen – het ‘stokje over’ van John Arzbach als algemeen-directeur a.i. De Boer weet inmiddels waar hij aan begonnen is, maar heeft er nog geen moment spijt van. Sportsignaal Voetbal Magazine praat even bij over de stand van zaken.

Hoe staat het op dit moment met het crediteurenakkoord?

‘Dat ziet er nu weer ietsje gunstiger uit. Mondeling zijn wij in feite met iedereen akkoord, wij moeten alleen nog van de week een aantal dingen links en rechts vastleggen.’

Daarbij voorziet u verder geen beren op de weg?

‘Nee, daar zie ik geen beren op de weg.’

De situatie voor komend seizoen is nu nog ongewis, praten wij over eerste- of eredivisieniveau. Aangenomen mag worden dat er twee scenario’s klaarliggen!

‘Wij hebben één scenario voor de eerste divisie, maar natuurlijk - nu wij zover zijn gekomen - zijn wij ook echt bezig met een eredivisiemodel.’

Steven de Haseth is benoemd tot commercieel directeur. Er moet ook nog een algemeen directeur komen. De naam van oud-sportwethouder Wilbert Stolte ‘zoemt ook rond’. Is dat een reële optie?

‘Ik hoor deze optie nu voor het eerst!’

Het is toch geen oninteressante……?

‘Nou, ik denk het niet.’

Kunt u überhaupt iets zeggen over de nieuwe algemeen directeur?

‘Ik heb al eerder gezegd, dat wij drie kandidaten op een lijstje hebben staan. Met twee daarvan is vrij intensief overleg, dus ik hoop dat één van de twee het ook gaat worden. Daar zie ik dus wel goede kansen.’

In het verlengde daarvan heeft toch alles ook met geld te maken. Ook de nieuwe shirtsponsor maakt daar deel van uit. Kunt u zeggen wanneer daarover iets bekend gaat worden?

‘Wij hopen volgende week alles op papier te krijgen en de week daarop - of misschien maximaal een week later -, dat wij de nieuwe shirtsponsor kunnen presenteren. Dat geldt niet alleen voor het mannenvoetbal om het zomaar even te zeggen, maar ook voor het damesvoetbal, want daarvoor krijgen wij ook een nieuwe shirtsponsor.’

Wordt het een verrassing, waarvan wij kunnen zeggen ‘hé dat is toch opmerkelijk!’

Ja’, ik denk het wel. Met name voor ons herenteam - om het zo mooi te zeggen - denk ik dat er een kleine verrassing aan zit te komen.’

Van de technische staf voor het nieuwe seizoen is bekend dat Andre Wetzel en Bob Kootwijk zijn vastgelegd. Wat gaat er gebeuren met de huidige assistenten Henk Fraser en Marco Gentile?

‘Daar kan ik niets over zeggen. Dat doe ik ook niet, want dat gaat over mensen en daar praat ik op dit moment niet over.’

Mark van der Kallen is de man die op dit moment FCDH de helpende hand toesteekt. Het zou welkom zijn als er wat meer financiële draagkracht gecreëerd kan worden. Ziet u daar op de korte termijn mogelijkheden toe?

‘Wij werken toe naar een ‘Memorandum of Understanding’ (MOU), dus de overeenkomst met de gemeente Den Haag, het stadion, Van der Kallen en onszelf. Daar speelt Van der Kallen een heel belangrijke rol in.’

Op welke termijn kunnen wij de kogel door de kerk verwachten, dat het helemaal rond is?

‘Ik denk een week of twee, drie voor de gesprekken met John van Ringelenstein en Rob Jansen. In diezelfde periode kunnen wij het crediteurenakkoord op papier krijgen, dus ik zeg steeds maar rond de eerste van de volgende maand!’

Met John van Ringelenstein en Rob Jansen moet er ook nog tot consensus gekomen worden. Hoe staat het daarmee?

‘Die gesprekken lopen. Ik ben ermee begonnen en ik sta er helemaal open in. Deze jongens houden zoveel van FCDH, dus ik denk dat wij er best uit zullen komen.’

U bent de ad interim van de ad interim. Hoe lang bent u nog de ‘ad interim’?

‘Geen idee, als het aan mij ligt is er zo snel mogelijk een echte nieuwe algemeen directeur, maar zolang het nodig is, ben ik beschikbaar.’


Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Woensdag 14 mei 2008 om 11:02 uur

jajoh

Hardcorehooligan schreef:

Maak Waalwijk groen-geel

FC Den Haag kan donderdag in Waalwijk promoveren naar de eredivisie. Daarom roept Hardcorehooligan.nl op om massaal naar
Waalwijk af te reizen om onze club te steunen in deze wedstrijd.
Voor deze wedstrijd schijnt een combiregeling te zijn georganiseerd, maar laat je niet weer houden om onze club aan te moedigen opweg naar de eredivisie! Onze steun is hard nodig.
Verder is de wedstrijd live te volgen op televisie, dus voor diegene die naar Waalwijk willen, kunnen de wedstrijd in de plaatselijke pub bekijken. Na afloop van de wedstrijd kan je dan bijdragen aan een geel-groene stoet die toeterend naar Den Haag terug reist!!!

The sleeping giant will always return!!!!
Zo, net via via 2 kaarten van een RKC sponsor kunnen regelen.. dus lekker met de auto naar een GROEN GEEL WAALWIJK !!!!!! Weet bij god niet welk vak we terecht komen, maar ik lees dat er meer DEN HAAG supporters overal en nergens in het stadion zitten....

NIJHUIS NIJHUIS, we worden kampioen
0
Dinsdag 13 mei 2008 om 20:33 uur

Nu online

Ado Vakkie S en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24