Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Der Rudy

Dit is de concrete tekst op de site van ADH. Ik zou
wel meer introdusees mee willen nemen!
-------------------------------------------------------------

Neem introducé mee naar ADO DH-RKC!
Voor (Seizoen) Club Card-houders is het mogelijk een introducé mee te nemen naar de beslissingswedstrijd ADO Den Haag – RKC Waalwijk in de derde ronde van play-offs. Koop dus vanaf zaterdag 17 mei bij TicketBox of zondag aan de stadionkassa’s niet één, maar twee toegangskaarten en steun ADO Den Haag op weg naar de Eredivisie!
De (Seizoen) Club Card-houder draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het handelen van de introducé. De introducé dient bij de toegang tot het ADO Den Haag Stadion een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Ook (S)CC-houders die vrijdag al via een toegangskaart hebben aangeschaft, kunnen vanaf zaterdag een extra kaart voor een introducé kopen.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop voor de wedstrijd ADO Den Haag – RKC Waalwijk.































0
Vrijdag 16 mei 2008 om 15:03 uur

zuid tribune

Nu ADO Den Haag weer 40% korting geeft, weer een introducee mogelijkheid geeft, er geen Moederdag is, er geen Pinksteren is, er geen vakantie meer is, denk ik dat als het stadion aanstaande zondag niet tot de laatste plek bezet is en dan ook tot de laatste plek, Den Haag helemaal niet Eredivisie waardig is. 
No more excuses, voor de stad en de club !
0
Vrijdag 16 mei 2008 om 14:45 uur

den haag

Dee schreef:

Kijk dan ff op www.adodenhaag.nl dombo
heey ik wil graag iemand mee neme voor het stadion vol te krijge dus ga nah nii bedehand doen wousjee
0
Vrijdag 16 mei 2008 om 14:05 uur

aad02

t schreef:

is het live op tv?

sukkel kom gewoon naar t stadion daar heeft de club tenminste nog wat aan

0
Vrijdag 16 mei 2008 om 13:58 uur

Fransje

Hans schreef:

Kijk, zo doe je dat ADO-leiders. Neem afstand in plaats van te zeggen dat het allemaal best meevalt.
Pak gekken als Vloet aan. Niet doodzwijgen. 
Dan heb jij er geen weet van want in dit stukje krijgen de daar zittende Den Haag supp. de schuld. Terwijl we weten dat de ongeregeldheden zijn begonnen toen de Den Haag supp.  daar het stadion wilde verlaten en werden aangevallen door Den Bosch en RKC debieltjes
0
Vrijdag 16 mei 2008 om 13:22 uur

www.rkcwaalwijk.nl

Excuses naar aanleiding van RKC WAALWIJK – ADO Den Haag
16-05-2008


RKC WAALWIJK biedt al haar supporters, die donderdagavond getuige zijn geweest van de ongeregeldheden tijdens en na afloop van de wedstrijd RKC WAALWIJK – ADO Den Haag, haar welgemeende excuses aan. RKC WAALWIJK betreurt ten zeerste wat er binnen en buiten het Mandemakers Stadion is voorgevallen en distantieert zich volledig van het gedrag van deze individuen.

RKC WAALWIJK heeft zowel in de aanloop naar de wedstrijd, als tijdens de wedstrijd gehandeld met in achtname van de restricties welke door KNVB, gemeente en politie zijn opgelegd.
Helaas heeft RKC WAALWIJK moeten constateren dat enkele kaarten zijn weggeven dan wel doorverkocht aan supporters die niet op deze tribunes behoorden te zitten. RKC WAALWIJK is erg teleurgesteld in deze individuen en hoopt dat dit in de toekomst niet nog eens zal gebeuren.

RKC WAALWIJK buigt zich, in samenwerking met betrokken instanties, over de ongeregeldheden en bekijkt wie zich schuldig hebben gemaakt aan wangedrag. Videobeelden worden bekeken en indien mogelijk worden stappen ondernomen. Ook richt men zich op de individuen die zich schuldig hebben gemaakt aan het overdragen van kaarten aan supporters die geen binding hebben met RKC WAALWIJK. Alles wordt in het werk gesteld om de identiteit van deze mensen te achterhalen.

Laten we als club vooruitkijken naar de wedstrijd van aanstaande zondag in het ADO Den Haag Stadion. Met strijd, passie en trots zal het elftal van trainer/coach Zeljko Petrovic laten zien dat onze club thuishoort in de Eredivisie. Laat zien dat u trots bent om supporter te zijn van RKC WAALWIJK en steun onze club op een positieve manier.

0
Vrijdag 16 mei 2008 om 12:30 uur

f

t schreef:

is het live op tv?
Nee niet live! Dus kom lekker naar het stadion!
En geniet van je cluppie, want dat is het wel de laatste wedstrijden, volle inzet, alles zit erin...
Klasse!!!!!!!!!!
Boschaart super!!! hahahha mannetje hoor!
Knopper ook weer goed hoor...!
Jan Maat hoop dreiging weer!Die zijn we kwijt......
Zwinkels super!
Kum Super, lekker fel!
Hans vd Haar, belangrijk aanspeelpunt...!deed het goed

We moeten het zondag kunnen afmaken!!!

Nog 1 keer alles en iedereen opladen voor 14:30 !!!!!!
En dan feest !!!!!!!!!!!!
0
Vrijdag 16 mei 2008 om 12:14 uur

Advertentie

<FCDH>

ADO baalt: "We hadden het af moeten maken"
16 mei 2008


Slechts tien minuten was ADO Den Haag donderdag verwijderd van promotie naar de Eredivisie. Het enige dat de ploeg in Waalwijk hoefde te doen, was tegen een tiental van RKC een 1-2 voorsprong verdedigen. Toch ging het alsnog mis. Invaller Kevin Vink zorgde met een kopstoot voor 2-2, waardoor er een beslissingswedstrijd aan te pas moet komen om te bepalen wie er naar de Eredivisie gaat.

En dus waren de druiven zuur, in het ADO-kamp. "We hadden het hier af moeten maken", weet Hans van de Haar, die zelf vlak na rust de 1-2 binnenschoot. "Tot mijn doelpunt waren we heer en meester, we hadden zelfs ruimer dan 1-2 voor kunnen staan. Maar toen we eenmaal op voorsprong kwamen, gingen we te veel achteruit lopen. Hoe dat kan? Geen idee. Misschien toch een gebrek aan ervaring."





RKC-captain Patrick van Diemen was een heel andere mening toegedaan. De verdediger, die na dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen hangt, vond het volkomen terecht dat zijn ploeg nog langszij kwam. "Tot de 21ste minuut, toen Frank van Mosselveld rood kreeg en ADO de 1-1 maakte, was de wedstrijd voor ons. Daarna hadden we het even moeilijk, maar op basis van het spel in het laatste half uur vind ik dit gelijkspel dik verdiend."

De meest opgeluchte man in de catacomben van het Mandemakers Stadion was zonder twijfel Frank van Mosselveld. Hij kreeg al in de 21ste minuut zijn tweede gele kaart, waarmee hij de ondergang van RKC in leek te luiden. Onterecht, vindt hij. "De eerste kaart die ik kreeg was stom van mij, het was terecht dat ik daarvoor geel kreeg. Maar bij die tweede overtreding zocht de aanvaller mij bewust op, hij liep tegen me aan. En ja, ik kan op zo`n moment moeilijk door de grond zakken, om hem er door te laten. Toen ik vervolgens zag dat ik weer een kaart kreeg, wilde ik letterlijk écht door de grond zakken. Gelukkig hebben we alsnog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Voor de derde wedstrijd zijn wij favoriet, denk ik. De manier waarop wij donderdag gespeeld hebben, geeft veel vertrouwen", zegt de jonge verdediger tegen FCUpdate.nl.

Hans van de Haar ziet dat, vanzelfsprekend, anders. "Ik denk dat ADO Den Haag de morele winnaar is van deze eerste twee wedstrijden, omdat wij afdwongen hebben dat we de derde wedstrijd in eigen stadion mogen spelen. Dat is een groot voordeel. Bovendien gelooft iedereen binnen de club in promotie, dat merk je aan alles."


0
Vrijdag 16 mei 2008 om 10:54 uur

marcellino

vandaag 16/05 10.37 uur.
er is nog niets bekend over de prijzen of dat je naar binnen mag met id.

mensen die nu roepen dat het stadion vol zit ik vrees het ergste.
gemiddeld komen er 4500 toeschouwers met introducees was dat bijna 7500.

Laten ze dezelfde regeling doen als tegen vvv al denk ik dat dat niet mag omdat je de reccette moet delen met rkc en die gaat nooit accoord met een prijs verlaging ik vrees dan ook dat de prijzen het zelfde blijven en er hoog uit 5000 a 6000 man zit.

Ik vind trouwens de bezetting van de nacompetitie schandalig,in het zuiderpark zatten er 10000 tot 11000 man nu moeten we blij zijn met 7500.

we mogen toch wel verwachten dat het stadion vol moet zitten tegen rkc,als het dan niet gebeurd dan gebeurd het nooit meer ja tegen ajax en feijenoord maar dan is een kwart voor deze ploegen.
0
Vrijdag 16 mei 2008 om 10:41 uur

jensen



De fitnessketen ‘Fit for Free’ is naar verluidt de nieuwe hoofd-/shirtsponsor van ADO Den Haag. Tevens zou de club ‘rond’ zijn met nieuwe sponsors voor de dames (Zegwaard) en de jeugdopleidingen (Van Arkel Gerechtsdeurwaarders).

Tekst: Rob Blankenstein

‘Fit for Free’ heeft 21 vestigingen in Nederland waaronder op de `s-Gravenzandseweg in Wateringen ter hoogte van Hornbach en verder onder meer in Rotterdam, Nijmegen, Almere , Almelo. De keten gaat ook een vestiging openen in het nieuwe stadion aan het Forepark.

‘Fit for Free’ is de opvolger van DSW zorgverzekeraars, dat de afgelopen drie jaar op het shirt van de Haagse BVO heeft geprijkt.

dames

De Haagse BVO was ook op zoek naar een nieuwe sponsor voor de dames, spelend in de eredivisie en de jeugdopleidingen. Naar verluidt is men ook hierin geslaagd en worden de namen genoemd van respectievelijk Zegwaard en Van Arkel Gerechtsdeurwaarders.

Naar verwachting zal ADO Den Haag in de loop van deze maand officieel bekend maken wie de nieuwe hoofdsponsor is en de sponsors van dames- en jeugd. Tevens wordt dan mogelijk bekend gemaakt wie de nieuwe algemeen directeur wordt van de club.

© Sportsignaal Voetbal Magazine

0
Vrijdag 16 mei 2008 om 09:50 uur

Nu online

Franky, nulzeventig en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24