Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Drama

ADO onderzoekt gedrag van fans
ADO Den Haag start een onderzoek naar het gedrag van de eigen supporters, meldt Telesport. De kersverse promovendus wil weten hoe de eigen aanhang erin is geslaagd om na de beslissende zege tegen RKC Waalwijk van afgelopen zondag het veld te betred

Het speelveld van het nieuwe stadion zou namelijk onbereikbaar moeten zijn vanaf de tribunes. Het staat niet voor niks bekend als de veiligste mat van Europa. Harm de Boer, directeur ad interim, over het vraagstuk: "Hoe een deel van hen er toch overeen is gekomen, is voor ons ook een raadsel. We gaan de videobeelden die ervan zijn gemaakt aandachtig bestuderen."

ADO is verder bezig om het financiële beleid gereed te maken voor de Eredivisie. De club verkeert ondanks een begroting van tien miljoen in de moeilijkheden. De schuldsanering nadert echter zijn voltooiing. Er is alleen nog geen akkoord met de grote suikerooms van de club, John van Ringelenstein en Rob Jansen. De onderhandelingen met deze geldschieters aan wie ADO circa twee miljoen euro schuldig is, verlopen moeizaam.
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 08:28 uur

KKH - kalekophagenees

binnen gelaten schreef:

deze jongens waren niet bij de wedstrijd maar hebben zichzelf toegang verworven tot het stadion
Ook weer een stukje onzin, deze gastuh hebben misschien geel maar wilde ook vieren met de spelers. Hoeveel heb jij er iets zien doe naar de uit supporters gisteren? ik kan je zeggen 1 man die de uitvlag het uitvak in gooiden.

Er hebben er wat sarcastisch gezwaaid en een heeft laten zien dat ie een grote reet heeft ook leuk bedoeld. De rest was bezig met knuffelen em feesten met de selectie.

Club luisteren? Stadion speaker riep toch echt ook om dat naar het laatste fluit signaal de spelers werden gehuldigd!

Huldigingen bij FC Den Haag is altijd met uitbundig publiek op het veld!

neem een voorbeeld aan onze burgervader.

Deze zei in het intervieuw ik ben wel wat gewent als boer zijnde maar eigenlijk was dit niet de bedoeling maar hij kon het wel begrijpen na zón seizoen en eigenlijk was het wel leuk om te zien die feestende massa!
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 02:59 uur

KKH - kalekophagenees

Jerzy schreef:

Tuurlijk jongens... de KNVB loopt het veld op, en de KNVB gooit vuurwerk op de mat. En de KNVB knokt met supporters van de tegenpartij.
Jerzy, maak het niet erger dan het is gisteren heeft er een een vlag in het uitvak gegooid! de rest heeft staan zwaaien en een liet zijn gat zien. 

Een is er dus verkeerd geweest!

De rest wilde alleen maar feest vieren, als ze echt iets wilde doen dan was Obodai die het nog effuh nodig vond om ze middel vinger op te steken echt wel de lul geweest! Maar één gouden regel is dat spelers nooit de lul zijn!

De rest wilde alleen maar feest vieren met de spelers en dat was terecht de nacompetitie was een soort reanimatie en het heeft geholpen. Spelers vonden het niet erg we hebben nog met Ricky gesproken en die was helemaal ondersteboven van dat ie van ons hoorde dat ie gewoon mee moest vieren en erbij hoorde terwijl ie zelf het gevoel had opzij geschoven te zijn. 

We hebben gelachen met Vloet, Texiera, van Den Haar en Boschaart.

Ook dom van de stadion speaker dat ie zei dat we pas naar het laatste fluit signaal het veld op mochten.

Wegereef floot af en ja dan wordt er feest gevierd met de spelers......

Niet iedereen is schuldig gozuh...

Zo lekker feest vieren en de zomer in, opladen voor een jaar eredivisie.....
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 02:51 uur

KKH - kalekophagenees

marcellino schreef:

wat is nu het verhaal ik snap er niks van,je mag niet komen omdat je veel wedstrijden niet ben geweest.

denk je dat het bij ajax,feijenoord,utrecht of psv druk is als ze slecht presteren dan zit het stadion ook maar voor de helft vol,en als het goed gaat is iedereen er ineens weer.

Wat nu gebeurd heb ik al maanden terug al een keer opgeschreven den haag is een sleeping giant als ze mee draaien dalijk bij de eerst 8 ,zit het stadion gewoon vol,blijven ze onderin spelen mogen we blij wezen met 6000 toeschouwers dit heeft niks te maken met weggooiers of laat je club maar in de steek dat gebeurd bij elke club,een goed voorbeeld is ac milan 80000 toeschouwers jaar in jaar uit nu mogen ze blij wezen met de helft.

Laten we hier nu eens ophouden met elkaar te verwijten en achter elkaar gaan staan of je nu wel gaat of niet.

we lijken wel pubers hierzo!!!
He he he he eindelijk een goede reactie!

Enigste waar ik van baal gozuh dat zijn de zogenaamde mooie weer of wedstrijd supporters die dan alleen naar het stadion toe komen! Goed voorbeeld was volendam, stadion zit vol en een wedstrijd later tegen de eagles thuis zit je maar met 7600 man!

Nacompetitie was het wel 1000% waard om langs te komen toch! Me kater heeft een kater van gisteren!

Maar laten we eerlijk zeggen dat als mensen niet komen het misschien iets te maken heeft gehad met het wanbeleid, de prijzen, de prestaties, de bioscan en de ligging van het stadion!

Nu langszamerhand het openbaar vervoer beter wordt, het wanbeleid is aangepakt, prijzen worden aangepast, de bioscan een grotuh flop is geworden en de prestaties omhoog gaan, financiele nood opgelost is, investeerder gekomen is en er ook weer sponsors opstaan er ook meer geintresserden zijn.

Laten we een ding gewoon afspreken iedereen die voor GroenGeel is is er een, we in de competitie voor net zón knikkende knieeen effect moeten zorgen bij de tegenstander door alleen maar een te worden met de ploeg door zingen juichen en mee te leven!.

FC Den Haag forever...... KKH
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 02:07 uur

binnen gelaten

Precies Jerzy schreef:

Inderdaad!
Het waren gewoon dezelfde koppen als toen met Adelaar in het Zuiderpark.
Kap er nou eens mee man...
Dit keer bleef het netjes, maar is het nou echt zo moeilijk om gewoon ff naar de club te luisteren???
deze jongens waren niet bij de wedstrijd maar hebben zichzelf toegang verworven tot het stadion
0
Maandag 19 mei 2008 om 22:23 uur

LANGEPINO

Precies Jerzy schreef:

Inderdaad!
Het waren gewoon dezelfde koppen als toen met Adelaar in het Zuiderpark.
Kap er nou eens mee man...
Dit keer bleef het netjes, maar is het nou echt zo moeilijk om gewoon ff naar de club te luisteren???
mensen moeten niet zo blijven zeuren!!!dit hoort er toch allemaal bij!!spelers en trainers die op de schouder worden genomen door de supporters!!het was 1en al feest!!bij de graafschap en psv ook supporters op het veld!hoor je daar iemand over??en die jongens met cappuchon over hun hoofden die kan ik ook nog wel begrijpen want ze krijgen bij het minste geringste al een stadion verbod!!
0
Maandag 19 mei 2008 om 21:24 uur

Advertentie

Ooievaar

haagse tweeling schreef:

durf je weer geen naam te schrijven pino. die veiligheidsmaatregelen is maar een onderdeel daarvan. door mensen als roel hebben wij te danken dat we weer gewoon op ons plekkie konden zitten. en dat de sfeer in het stadion weer terug is. nu alleen snel weer een supportershome. en onze aktie is geslaagd

Je slaat de spijker op z`n kop, mede door zijn kritiek en wegblijven kan een ieder op het plekkie zitten die hem of haar het beste uitkomt. Lijkt me wel zo prettig! Hij komt sinds 1968! mag je dan kritiek leveren of niet? Hij wordt door een aantal hier behandeld of hij gisteren hoogspersoonlijk 3 x in eigen doel schoot, daarna de scheidsrechter heeft koud gemaakt en alvorens de hele hut in brand te steken de kassa heeft leeggetrokken.

 

In plaats van dat iedereen geniet van de promotie is het alleen maar azijnzijkerij wat de klok slaat. Wat voor criteria worden er eigenlijk aangelegd?

Ben je een goede supporter als je alle thuiswedstrijden gaat?


Dien je ook alle uitwedstrijden te bezoeken?

Moet je ook naar alle trainingen gaan, of moet je ook op Midden Noord staan of je hele leven gestaan hebben? Die man hoeft toch in de verste verte hier niemand verantwoording af te leggen of hij wel of niet wenst te gaan? Wie verzint toch al die lulkoek?

 

Als ook de club het gedachtengoed aanhangt wat sommingen hier doen, dan zie ik de toekomst zeer somber in. Laat een ieder hier blij zijn als meer supporters de weg naar het stadion weer weten te vinden, de club heeft elke cent hard nodig. En eredivisie voetbal scheelt een slok op een borrel.

 

Roel kan zeer goed voor zichzelf opkomen, heeft mij in de verste verte niet nodig, voel me dan ook zelf absoluut niet aangesproken, bepaal helemaal zelf of ik al dan of niet wens te gaan en wanneer ik dat doe, maar de bedoeling is toch dat dat stadion voller wordt? Het is toch niet voor de kat z`n kut gebouwd?! En zoals gezegd kan je zelf bepalen waar je wenst te zitten, dat is toch een stap in de goede richting?! Heeft het toch ergens toe geleid?...

 

 

0
Maandag 19 mei 2008 om 18:19 uur

vincen

Roel schreef:

Beste mensen, ik heb een hoop berichten gelezen :

Ikwil er dit nog over zeggen en wat mij betreft gaan we dan alleen nog maar naar de toekomst kijken.

Ik ben idd heel het seizoen niet geweest ( op een paar uitwedstrijden na). Heb idd ook hier regelmatig , samen met een aantal anderen, dat verdedigd. Ik zie dat niet als zeiken, ik heb altijd iedereen in zijn waarde gelaten of ie wel of niet gaat.

Afgelopen zaterdag werd ik gebeld door iemand die graag met een paar man  wilde gaan maar geen vervoer hadden, ik kon mee als introducee. Dit zijn dezelfde jongens die de afgelopen jaren iedere thuiswedstrijd meegingen.

Ik ben toen idd overstag gegaan en heb dat hier van te voren, vond ik wel zo netjes, ook in de shoutbox neergezet.............. Gezien de meeste reacties had ik dat beter niet kunnen doen........

Wat mij betreft is het dus nu klaar en gaat FCDH een mooi seizoen tegemoet. Groet



Ik ben wel heel erg benieuwd hoe je het vond in het nieuwe stadion

0
Maandag 19 mei 2008 om 17:27 uur

haagse tweeling

Zout op schreef:

Roel heeft helemaal geen prima redenen om zijn gezicht te laten zien. Hij had gewoon lekker thuis moeten blijven. Roel zeker ook het veld opgerend met capuchon over zijn hoofd.

Echte supporter? Echte supporters hebben maling aan de veiligheidsmaatregelen en blijven hun club gewoon door dik en dun steunen. Zij gaan niet janken om de veiligheidsmaatregeltjes.
durf je weer geen naam te schrijven pino. die veiligheidsmaatregelen is maar een onderdeel daarvan. door mensen als roel hebben wij te danken dat we weer gewoon op ons plekkie konden zitten. en dat de sfeer in het stadion weer terug is. nu alleen snel weer een supportershome. en onze aktie is geslaagd
0
Maandag 19 mei 2008 om 16:46 uur

<FCDH>

de nieuwe hoofdsponsor heeft een contract voor 3 jaar getekend ze gaan alleen nu het bedrag ff hoger bijstellen omdat we nu in de ere spelener waren trouwens gisteren psv fans in het stadion die regelmatig komen bij wedstrijden van den haag bron adofans wist niet dat ze voor ons waren?
0
Maandag 19 mei 2008 om 15:19 uur

Nu online

KickOff, LemonHaze, PietF en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24