Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

Snap je het niet ofzo? schreef:

Beter lezen is ook geen overbodige luxe. Als Roel heel het seizoen op alles en iedereen zit te zeiken en dat hij daarom niet de wedstrijden bezoekt, moet hij stand houden en bij de laatste wedstrijd waarin promotie kan worden bewerkstelligd ook thuis blijven.
waarom geef mij een goede reden dat is jouw mening 
als hij de promotie wedstrijd wel wil gaan is dat zijn goed recht.

feijenoord speelde een paar seizoenen geleden ook bagger supporters hebben toen ook gezegd niet meer te komen het jaar erop zaten er 40000 man.

ik heb jouw verhaal goed gelezen maar als we iedereen moeten veroordelen omdat ze in het verleden hebben gezegd niet meer naar den haag te gaan heb je aan een stadion van 3000 supporters genoeg,maak je liever druk om je zelf dan op een mede supporter

0
Maandag 19 mei 2008 om 11:47 uur

<FCDH>

volgend jaar midden nood weer het hele jaar terug de prijzen laag houden dan komt het vol vrije zit en staat plaatsen in het hele stadion en alles komt goed
0
Maandag 19 mei 2008 om 11:33 uur

marcellino

wat is nu het verhaal ik snap er niks van,je mag niet komen omdat je veel wedstrijden niet ben geweest.

denk je dat het bij ajax,feijenoord,utrecht of psv druk is als ze slecht presteren dan zit het stadion ook maar voor de helft vol,en als het goed gaat is iedereen er ineens weer.

Wat nu gebeurd heb ik al maanden terug al een keer opgeschreven den haag is een sleeping giant als ze mee draaien dalijk bij de eerst 8 ,zit het stadion gewoon vol,blijven ze onderin spelen mogen we blij wezen met 6000 toeschouwers dit heeft niks te maken met weggooiers of laat je club maar in de steek dat gebeurd bij elke club,een goed voorbeeld is ac milan 80000 toeschouwers jaar in jaar uit nu mogen ze blij wezen met de helft.

Laten we hier nu eens ophouden met elkaar te verwijten en achter elkaar gaan staan of je nu wel gaat of niet.

we lijken wel pubers hierzo!!!
0
Maandag 19 mei 2008 om 10:26 uur

Right

zuid tribune schreef:

Roel heeft geen principes, in ieder geval niet die de Haagse toetsen doorstaan. Beter is het om de ringweg naar 020 te nemen, dichterbij en ook meer bij de normen en waarden van Roel.

Joh, Roel had prima redenen om zijn gezicht eerst niet en nu wel te laten zien. Eigenlijk had niemand van ons vanaf het begin een stap in dat stadion moeten zetten. Gisteren mocht iedereen zitten waar hij of zij wilde, was een biometrische clubcard met politiescreening niet nodig en zakkenvullers als ruurd de boer zijn niet meer in functie. Iedereen had alleen de nacompetitie moeten komen. Bovendien heeft roel hier het hele seizoen de club gevolgd.
0
Maandag 19 mei 2008 om 08:49 uur

KKH - kalekophagenees

Jongens we zijn gepromoveerd en nog lopen we elkaar te zieken of te kankuruh!

We hebben een nacompetitie gezien waarin FC Den Haag Ons aller groengeel zien voetballen met strijd, Passie, moed durf en veerkracht. We hebben spelers zien opleven, groeien en huilen. Spelers zien vallen, maar wij het groengele leger zijn er achter blijven staan en dat heeft geholpen de hele nacompetitie heb je Middennoord en vakkie G het op hun best horen doen, vandaag was heel het stadion fucking crazy!

Vanmorgen ging alles goed op tijd op, douchen, lekker ontbijten en na een bak koffie ging ik met een gevoel weg vandaag komt alles goed.

Effuh bekvechten dat het groengele shirt kon blijven hangen en het ereshirt van het 100jarig jubileum aan ging.

Geloof me bij de cruciale wedstrijden heeft ie 2 x goed dienst gedaan voor een gewonnen match.

1 uur in het stadion, effuh onder vakkie G iedereen opgezocht en onze vaste hooliegirl die verdomd zenuwwachtig was gerust gesteld dat alles bij mij op rolletje liep vandaag en we gewoon zouden winnen.

1ste helft was het een beetje aftasten of wij mee gingen in het spel van RKC, gelukkig voor ons allen trapten 11 haagsche schoffies er niet in. Werd een beetje een schop wedstrijd en gelukkig gingen we 0 - 0 de rust in.

Na het gebruikelijke bakkie Thee of een lading redbul begonnen de jongens aan hun 2de helft, nu was de lef, de durf en de strijd hervonden, eerste doelpunt ging er lekker in voor het haags kwartiertje nog dat later massa door het stadion heen golfde voor het 2de doelpunt moest Zwinkels effuh aan de bak in 1 minuut bijna 3 keer, later zorgde de verdediging van RKC zelf dat hun ellende nog groter werd door een penalty kado te doen en gelukkig voor ons gaf Wegereef hem nog ook. De hele wedstrijd toch aardig in dienst van de KNjB maar nu kon ie niet anders want hij stond er boven op!

Yuri Cornelisse zorgde voor de 2 - 0 en eigenlijk was RKC bezig met einde oefening. Zo werd het tot de einde van de wedstrijd een afknijpertje maar het mocht niet meer baten FC Den Haag ontplofte na het laatste fluit signaal van de Scheids en toen was het helemaal pret, de dames moesten even een traantje laten maar werden ook door mij persoonlijk geknuffeld dat het echt waar was FC Den Haag Promoveert naar de eredivisie in 1 jaar tijd.

Geschiedenis was geschreven want FC Den Haag is nog nooit via de nacompetitie gepromoveerd!

Maar zoals ik vanmorgen tegen het vrouwtje zei voor alles is een eersate keer!

Ik heb een stuk in mijn kraag, jullie ook natuurlijk en nadat die 020 ook geen championsleague speelt heb ik er nog maar een grolsje bij geparkeerd!

Vrienden prettige vakantie, tot het nieuwe seizoen en geniet ervan!

Vandaag maakte het geen ene tering uit, G M Adokids eretribune we waren één GroenGele nachtmerrie voor RKC.

Ado rulez en zal altijd Forever bij ons zijn.......
0
Maandag 19 mei 2008 om 00:45 uur

pfff

Roel schreef:

Dus 7000 andere idioten met mij ??? geef niet ieder zijn mening.
7000 andere idioten? Overdrijf niet man. Stadion zat voornamelijk gevuld met ouders/kinderen.
0
Zondag 18 mei 2008 om 23:57 uur

Ooievaar

Geweldig!!!!!!!!! Nooit verwacht na een seizoen met zo veel ellende. Door privé omstandigheden slechts het laatste kwartier kunnen beluisteren, maar daar zat dat ook echt alles in!!

Voor een ieder hier: van harte gefeliciteerd!!!!!!

Nu nog een paar spelers halen die een toegevoegde waarde hebben, dan kan het best wel wat worden. En daar staat dat stadion garant voor, in het Zuiderpark was er een stuk minder mogelijk geweest. Heb gehoord dat die nieuwe sponser 5 ton neerlegt, maar dat zal Frans waarschijnlijk exact weten.

In ieder geval is het een stuk gemakkelijker de rust in de tent bewaren, en een doordacht beleid te ontwikkelen, met een promotie op zak en in een nieuw stadion eredivisie te spelen. 

p.s. Kojak: van mening verschillen is niets mis mee. Maar wil je wel even laten weten dat ik echt blij was dat je de match heb kunnen bijwonen, dat had ik erg zuur voor je gevonden.
0
Zondag 18 mei 2008 om 22:00 uur

Nico

gezeik schreef:

Wat een gezeik over supporters op het veld. Is toch logisch bij zo`n wedstrijd. Van de week bij De Graafschap precies hetzelfde gebeurd. Heb toen helemaal niemand gehoord.
joh ??

dat wist ik niet...nee daar hoor je niemand over en bij ons weer wel (word je toch ziek van)

maar dan nog had een ereronde door een vol stadion wel erg gaaf geweest !!!

0
Zondag 18 mei 2008 om 20:56 uur

Advertentie

zuid tribune

GEFELICITEERD KNOKKERS BIJ ADO DEN HAAG.
The Legend always returns.
Vandaag 15.000 man/vrouw die het stadion in Den Haag wisten vinden, jammer dat de afgelopen 15 thuiswedstrijden er 10.000 minder waren. En die nagemaakten morgen inhet sucses delen. Typisch Haags denk ik dan maar. Weggooiers of blijvertjes, volgend seizoen zal het leren !! Met 1`5.000 kaarten ter bschikking MOET elke wedstrijd vol zitten.
Nu nagenieten en nuchter worden !!
0
Zondag 18 mei 2008 om 20:30 uur

fcdh sassem

dit is het haagse roel effect. zonder Roel in het stadion hebben we 2 keer niet van rkc kunnen winnen. Roel gaat 1 keer kijken en we winnen gelijk. Klasse Roel kom volgend seizoen maar weer iedere wedstrijd. Hoe vond je het in het Forepark
0
Zondag 18 mei 2008 om 20:19 uur

Nu online

Thehague070, CashD070 en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24