Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

de eik

Janmaat: "Ik heb een goed gevoel bij Heerenveen"

De kans dat sc Heerenveen Daryl Janmaat overneemt van ADO Den Haag wordt steeds groter. De verdediger voerde dinsdag een gesprek met de Friese club en ziet een overgang wel zitten, meldt Telesport.

"Ik heb een goed gevoel bij Heerenveen", liet de achttienjarige voetballer weten. "Het is een prachtige club met een schitterend stadion." De verdediger speelde 25 duels met ADO en scoorde daarin twee keer.

Als Janmaat tot een verbintenis met sc Heerenveen komt, dan ontstaat er een opmerkelijke situatie. De verdediger zou dan namelijk nooit onder contract hebben gestaan bij de kersverse Eredivisionist.

ADO en de jongeling bereikten weliswaar overeenstemming met elkaar over een contract tot de zomer van 2010, maar dat contract gaat pas in op 1 juli. De residentieclub wil die verbintenis nu al verbeteren en verlengen.
0
Woensdag 28 mei 2008 om 12:40 uur

Janmaat

Janmaat op weg naar Heerenveen
door onze Telesportredactie

HEERENVEEN - SC Heerenveen heeft uitstekende papieren om Daryl Janmaat (18) in te lijven. De verdediger van ADO Den Haag voerde gisteren een gesprek met de directie van de Friese club en ziet een overgang wel zitten.



"Ik heb een goed gevoel bij Heerenveen", aldus de revelatie van dit seizoen. "Het is een prachtige club met een schitterend stadion" , aldus de jongeling, die 25 duels speelde en twee keer scoorde.

Mocht Janmaat voor een vertrek bij de kersverse eredivisionist kiezen en bereiken de clubs een akkoord over de transfersom, dan ontstaat de rare situatie dat hij nóóit onder contract heeft gestaan bij ADO Den Haag. Janmaat bereikte weliswaar overeenstemming over een verbintenis tot de zomer van 2010, maar het contract gaat pas 1 juli in. ADO wil dat nú al opwaarderen en verlengen.
0
Woensdag 28 mei 2008 om 09:10 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO in overeenstemming met John van Ringelenstein
De redding van ADO Den Haag is weer een stapje dichterbij. De Stichting Stadion Ontwikkeling bereikte onlangs een akkoord met John van Ringelenstein. Rob Jansen is nu de volgende horde.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 28 mei 2008 om 08:53 uur

KKH - kalekophagenees

Jantje schreef:

Waar is die groep Braaksma nou, die wilden toch de club overnemen en helpen met een financiele injectie. 
Nu kunnen ze het doen middels een Spelersfonds, zien ze "misschien" ook nog wat terug, maar nee het blijft angstvallig stil bij zogenaamde redders.

Heel die groep braaksma een stadion verbod! Ze hebben 2 maal afgehaakt dus toedeledoki!

Braaksma wilt ook diverse lui van het wanbeleid aanhouden dus wat mij betreft gedane zaak!

 

0
Dinsdag 27 mei 2008 om 21:57 uur

martin

jongens buijs en de meersman zijn bij het stadion gesignaleerd
0
Maandag 26 mei 2008 om 15:49 uur

slain

POLL:ADO Den Haag is nog niet klaar voor de eredivisie?

Nou,ik wel!

Het ken raar lopen en met het nieuwe stadion zijn er mogelijkheden.

AZ werd na promotie in `98 na bijna 10 jaar eerste divisie ook 9e,7e,13e,10e,10e en daarna 5e,3e,4e,3e.

DAT GAAT IN DEN HAAG OOK GEBEUREN!
0
Zondag 25 mei 2008 om 18:09 uur

Haagsebluf

Ik denk dat ze met Wetzel wel een goede trainer hebben binnengehaald. Die heeft een hart voor de club, daarom vind ik het positief dat die probeert de `haagse` jongens aan de club te binden. 

Voskamp lijkt me wel een aanwinst, Pique weet ik niet helemaal. Maar met al die oerwoudgeluiden bij ons geef ik het geen kans.

We zullen ons vast wel handhaven. Met zo`n elftal.

Zwinkels, Janmaat, Kum, aankoop, bosschaart
Rankovic, Knopper, Schwiebbe, Meric, aankoop, Cornellisse.

Dan heb je ook nog Immers op de bank..

komt allemaal wel goed. Hoop alleen nog op een Grujic met ervaring in de verdediging. En een vol stadion volgend seizoen, hehe.

Groeten
0
Vrijdag 23 mei 2008 om 20:03 uur

Advertentie

fcdh sassem

Cor Lems schreef:

Trieste spreekkoren deden ADO speelsters niets!

Als neutrale toeschouwer was het een boeiende wedstrijd met een terechte winnaar. Heel triest was echter het optreden van 30 Utrecht supporters die zeer regelmatig kwetsende spreekkoren lieten horen richting en over de speelsters van ADO Den Haag. Nog triester was dat niemand hier wat aan deed, ondanks 35 stewards en politie.

Deze bierdrinkende supporters, we noemen ze ook wel hooligans, kwamen beslist niet voor het voetbal, maar waren op zoek naar Haagse supporters, maar uit ``angst`` hadden die vooraf al besloten niet naar de Domstad af te reizen. Wel waren er veel ouders van de Haagse speelsters, met sommige een ADO sjaal om zich heen zoals het ook hoort.

Toen Dyanne Bito in blessuretijd de winnende treffer scoorde zongen deze ouders ``het is stil aan de overkant`` richting de Utrecht supporters. De boel leek uit de hand te lopen toen deze groep `supporters` richting de ouders liepen, maar de vele stewards en politie konden net op tijd erger voorkomen. Een vader van een van de speelsters kreeg een standje van een steward, hij had dat maar niet moeten zingen!! Veel mensen waren tijdens de wedstrijd al gevlucht uit het vak waar die zogenaamde supporters zaten, hoe diep moeten we nog zinken?

Bron: vrouwenvoetbalnederland.nl
inderdaad erg triest maar verbaast me niets van utrecht. Als dh door een hek breekt in hun stadion rennen ze heel hard weg en nu nemen ze revanche bij het vrouwenvoetbal.
0
Vrijdag 23 mei 2008 om 14:00 uur

Fransje

KKH - kalekophagenees schreef:

Dat is een mooie maar dat kan alleen als het voor heel nederland geld! Dan zouden ze toch een voetbal wet moeten verzinnen!

Maar wel lachuh Fransje, engelse humor!
Jij denkt met je gebrabbel op internet heel veel te weten, maar je weet maar heel weining. Praat eens met mensen die er echt wat vanaf weten voordat je je onzin op het internet verkondigd.

-------------------------------------------------------
Huisregels ADO Den Haag (ga je mee akkoord als je tekent voor een SCC of CC).

Hfdst 3. Art. 1.5

1.5 Op basis van hetgeen dat is bepaald in lid 1.5 van artikel 1 hoofdstuk 3 van deze huisregels zal voor een ieder die onrechtmatig/onbevoegd het speelveld van het stadion van ADO Den Haag betreedt direct op basis van de Standaardvoorwaarden van de KNVB een landelijk stadionverbod aangevraagd worden bij de KNVB. Hierbij verbeurt de overtreder ook de bijbehorende boete die voortvloeit uit de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Hiernaast zal (op basis van deze huisregels) aan betrokkene door ADO Den Haag een stadionverbod worden opgelegd voor het stadion van ADO Den Haag voor de duur van tien jaar. Tevens zal de betrokkene op basis van deze huisregels een boete verbeuren van € 15.000,-.
Het stadionverbod van tien jaar voor het stadion van ADO Den Haag is niet vatbaar voor alternatieve behandeling in het kader van de stadionverbodencommissie van ADO Den Haag en kan dus in geen enkel geval bekort worden.
-------------------------------------------------------

Ze gaan er nu dus nog niets mee doen maar volgend seizoen komen er bordjes op de muur met de tekst van 10 jaar stadion verbod en een boet van 15.000. Daarna zullen ze wel de genoemde sancties opleggen bij overtreding er van (goedwils of kwaadwils).
0
Vrijdag 23 mei 2008 om 10:55 uur

KKH - kalekophagenees

<FCDH> schreef:

ik vindt het niet erg dat supporters het veld op gaan om te feesten zoals zondag dat doet elke clup als ze de kans krijgen maar den haag roept het zelf op zich af andere clubs feesten vaak ergens in de stadt om te huldigen dan moeten ze dat bij den haag ook maar doen

Vind ik ook in het stadhuis of zo, maar dan krijg je het probleem als 50 supporters nog niet eens normaal op het plein kunnen feest vieren hoe wilde je dan 10.000 man feest laten vieren in het stadhuis of er bij?

Nee ze hadden in het stadion eerst de uitsupporters moeten laten gaan en daarna pas de huldiging! En had gewoon de poort bij vak Q open gedaan dan hoefde niemand over de muur te klimmen!

0
Vrijdag 23 mei 2008 om 08:04 uur

Nu online

Aad, ton, Franky, viarijn en 194 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24