Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

zuid tribune schreef:

Martin van Geel, alg. directeur bij ADO Den Haag.
ADO Den Haag is nog volop in de weer een nieuwe algemeen directeur aan te trekken. Als belangrijkste kandidaat circuleert de naam van Martin van Geel, voormalig technisch-directeur van Ajax. Een bevestiging is bij ADO (nog) niet te krijgen!
die van geel is tenminste op de hoogte met stadion verboden hij mag namelijk het az stadion niet meer in omdat ie destijds van az naar de joden ging hahaha
0
Dinsdag 8 juli 2008 om 09:18 uur

Delft

vincen schreef:

en neem je dezelfde plaats?
ik moet even op mijn voetbalmaatje wachten (is op vakantie) , maar het zal geen vak O meer worden denk ik..
Liever ga ik helemaal niet meer. stelletje amateurs die buigen voor een stel ooievaarspassen in de nacompetitie
Vak T is natuurlijk helemaal kut.. en Q zijn waarschijnlijk alleen de 1e 3 rijen nog vrij.. geweldige club toch

Kom op Vincent vak Q zal echt niet bomvol zitten.  Stadion is groot genoeg. Ben het wel met je eens dat het alternatief wat Ado biedt onder de maat is. Groeten uit vakkie G 
0
Maandag 7 juli 2008 om 23:34 uur

lijkt mij leuk

ADO oefent tegen Spaanse clubs
ADO Den Haag speelt op zondag 10 augustus een oefenwedstrijd tegen Real Valladolid. Twee weken later staat het oefenduel met Real Sociedad op het programma.

De club uit de residentie treft met de Spanjaarden enkele sterke sparringpartners. Valladolid eindigde het afgelopen seizoen op een vijftiende plaats in de Spaanse hoogste afdeling.

Real Sociedad degradeerde weliswaar, maar is de topfavoriet om het komende seizoen weer promotie af te dwingen naar de Primera Division. Op 24 augustus oefenen de Spanjaarden tegen ADO Den Haag.

Beide duels worden afgewerkt in het ADO Den Haag Stadion om 14:30 uur.

0
Maandag 7 juli 2008 om 14:00 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Politie bezorgd over veiligheid stadion
De politie maakt zich zorgen over de veiligheid in en rond het stadion van ADO Den Haag. Korpschef Henk van Essen van de politie Haaglanden roept ADO in zijn column in het korpsblad op te investeren in veiligheid.

Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 5 juli 2008 om 07:56 uur

Namens Team en Technische staf:

Het is hier al vele malen gezegd, maar toch nog maar eens:

Je was het toch niet vergeten?!!

A.s. zaterdag 5 juli is de eerste training van ADO Den Haag voor het seizoen 2008/2009.

Zorg dat je om 10.00 aanwezig bent bij het ahwe stadion in het zuiderpark.Om 11.00 uur zal de training beginnen.

De gezamelijke supporters verenigingen en sites hebben het een en ander voorbereid om er een mooi feest van te maken voor jou en je gezin maar ook voor de nieuwe trainer en de spelers van ADO.

Andre Wetzel was gelijk enthousiast en zal de training leiden met gebruik van een headset zodat iedereen de aanwijzingen kan volgen

Ook gaan er geruchten dat nieuwe directeur van ADO zal worden gepresenteerd.......... Kees Jansma??!!! 

Komt allen!

0
Vrijdag 4 juli 2008 om 19:20 uur

Wakker worden

KKH - kalekophagenees schreef:

Met deze prijzen hoef je niet bang te zijn dat het vol zit!

28 euro losse kaart, 32 euro risico wedstrijden, 45 tot 50 euro wordt dadelijk de uitwedstrijd.

Voor de zoveelste keer heeft dat cholera bestuur niet door dat ook de prijs een reden is dat mensen wegblijven! Zag je in de nacompetitie toen de prijs gezakt was kwamen ineens de mensen binnen!

Wordt weer een seizoen met het vaste groepie op het goedkoopste vak. 28 pleuro vind ik een boeven prijs dus vakkie k wordt het!
Dit cholera bestuur moet ervoor zorgen dat mijn club kan blijven bestaan en heeft dus te maken met een exploitatie die mede door alle veiligheidseisen moeilijk rond te krijgen is. Het is idd een hoop geld maar ik ga uit van een bestuur dat begrijpt dat een vol stadion beter is voor alle partijen maar dat je niet elke wedstrijd kortingen kan geven !
0
Vrijdag 4 juli 2008 om 14:32 uur

Me

slain schreef:

Hahahaha.

Nou moet ik echt lachen hoor,bijna al die gasten die verleden jaar zeiden dat MN maar lekker achter moest gaan staan(wij werden van ons plekkie getrapt!) ,zeggen nu ineens :wij worden van ons plekkie getrapt!

KUTGEVOEL HEH!!!!!!


Voor iedereen die er niet zo over dacht:er is vast wel een plek niet ver uit het midden waar je gewoon kan zitten en de wedstrijd goed kan zien.
MN had in het nieuwe stadion nog geen plekkie, dus kon er ook niemand vanaf getrapt worden. Nu is dat net even iets anders.
0
Vrijdag 4 juli 2008 om 13:21 uur

Me

Me schreef:

Stadions rookvrij: niet meer roken op de tribune...

02 Juli 2008 11:22: blogger
Ik ben benieuwd hoe het uitpakt, het rookverbod in de afgesloten ruimtes van voetbalstadions, dat van kracht is sinds gisteren de nieuwe rookverbod-wet is ingegaan. Eigenlijk denk ik dat het allemaal nog wel mee zal vallen. De grote klap komt waarschijnlijk volgend seizoen. Vanaf 2009 zullen de clubs Vergeet niet je stem uit te brengen bij de poll

namelijk naar verwachting overgaan tot een rookverbod op de tribunes. En dan voorzie ik toch wel wat problemen, want er zijn natuurlijk duizenden supporters die een zenuwen tijdens de wedstrijd amper de baas kunnen zonder een peuk in hun hoofd...

Vergeet niet je stem uit te brengen bij de poll

Trouwens: Hoe zou Johan Derksen over het verbod denken?


En fok had er ook nog een stukje over:

Roken op tribunes volgend jaar taboe
Door TIJANI GOULLET

ZEIST - Sinds dinsdag mag er in de vertrekken van de stadions niet worden gerookt. Vanaf 2009 zullen de clubs naar verwachting overgaan tot een rookverbod op de tribunes.

Het is een vast ritueel bij een kampioenschap: spelers die even een sigaar opsteken. Zelfs voetballers die normaliter niet roken, geven op deze manier blijk van hun blijdschap. Sigaren en champagne: dat zijn de symbolen van een kampioensfeest. Maar vanaf 1 juli mogen die sigaren niet meer in de kleedkamer worden gerookt. Sterker nog: in alle afsluitbare ruimtes van stadions geldt een rookverbod.

In Amsterdam en in Arnhem gaan ze nog een stap verder: daar mag zelfs op de tribunes niet meer worden gerookt. Dat heeft alles te maken met de accommodaties. Zowel de Arena als het Gelredome heeft een uitschuifbaar dak. Wanneer het dak dicht is, mag er volgens de wet ook op de tribunes niet worden gerookt. Bij een open dak mag dat wel. Om verwarring te voorkomen hebben Ajax en Vitesse besloten om een totaal rookverbod in te stellen.

Andere clubs willen nog niet zo ver gaan. Enkele verenigingen hebben de Eredivisie CV (ECV) gevraagd om tot één beleid voor alle achttien clubs te komen.

Volgens Frank Rutten, directeur van de ECV, is dat voor komend seizoen niet mogelijk. ,,Bij veel clubs zijn de seizoenkaarten al de deur uit gegaan. Een rookverbod voor de tribune moet in het huisreglement staan. Je kunt niet achteraf zeggen: ‘jij hebt een seizoenkaart bij onze club gekocht, maar bij nader inzien mag je hier toch niet roken’. Je moet het van tevoren aankondigen.’’

Bovendien, zegt Rutten, was het voor de ECV niet duidelijk hoe de regels van het ministerie van VWS moesten worden geïnterpreteerd. ,,We wisten vrij laat dat je mag roken wanneer één zijde van de tribune open is. Voor volgend jaar streven we naar een uniform beleid voor de eredivisie.’’

Enkele stadion- en clubbestuurders verwachten dat de eredivisie zal overgaan tot een algeheel rookverbod op de tribunes.

Bij Vitesse en Ajax is dat dus nu al het geval. ,,We zullen wel moeten,’’ zegt Jasper van Amstel, directeur van het Gelredome. ,,Soms wordt een uur voor de wedstrijd besloten om het dak dicht te doen, dan kun je toch niet tegen de supporters zeggen: ‘maar nu mag u opeens niet roken’. Een totaalverbod is duidelijker.’’

Zowel bij Vitesse als Ajax kwamen de afgelopen weken klachten binnen over het rookverbod. Zo hebben enkele supporters laten weten hun seizoenkaart niet te verlengen, omdat ze op de tribunes geen sigaret mogen opsteken. ,,We hebben 42.000 seizoenkaarthouders,’’ zegt Ajax-woordvoerder Miel Brinkhuis, ,,we kunnen het onmogelijk iedereen naar de zin maken. Ajax wil als voetbalclub een sportieve uitstraling hebben en daar hoort roken niet bij. Afgelopen seizoen hadden we al rookvrije vakken en nu komt er een algeheel verbod.’’

,,We hebben ons er bij neer te leggen,’’ stelt een woordvoerder van Supportersvereniging Ajax. ,,Eén groep zal blij zijn en de ander niet. We hebben voorheen ook veel klachten gehad van niet-rokers die last hadden van rook. Al is het wel zo dat je vorig seizoen als Ajax-supporter een sigaret kon gebruiken, haha.’’

Ook PSV wil vanaf volgend jaar de tribunes van het stadion rookvrij maken. Dit seizoen zal de club - net als enkele andere eredivisieclubs - een ontmoedigingsbeleid voeren (zie graphic op pagina 4). ‘Niet alleen is roken schadelijk voor de gezondheid, ook meeroken kan blijvende schade aanrichten. Denk dus aan je medesupporter’, is op de clubsite te lezen.

De vertrekken van het DSB Stadion van AZ waren al vanaf 1 juli vorig jaar rookvrij. Bovendien was het toen al in drie vakken verboden te roken. ,,AZ is eerlijk en gastvrij,’’ zei voorzitter Dirk Scheringa vorig jaar. ,,Roken past daar niet bij. AZ staat voor een gezonde omgeving, ook voor de passieve fans.’’
0
Donderdag 3 juli 2008 om 16:56 uur

Advertentie

Rimba

Weet iemand of er extra hekken worden geplaatst in het stadion aan de lange zijde?  

Ik neem overigens aan dat het rookverbod in bepaalde vakken is opgeheven
0
Donderdag 3 juli 2008 om 16:24 uur

<FCDH>

is er al een grote sponsor voor de naam van het stadion? of gaat dat nog 10 jaar duren voordat er een naam komt?
0
Donderdag 3 juli 2008 om 15:32 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26