Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

supporter-noord

dirk schreef:

De club heeft geen liggende gelden om trainers af te kopen. Wetzel zal vermoedelijk ook nog wel een paar euro's toegewezen krijgen van de arbitragecommissie, denk je niet? 

Kan je nagaan hoe amateuristisch dat bestuur is om een trainer van het niveau Atteveld een meerjarig kontrakt te geven. ( Net als die Wetzel trouwens ) Als tie niet bevalt zoals nu zit je met de gebakken peren. Er lopen wel 100 trainers werkloos rond van het niveau Atteveld. Echt ongelooflijk. Als tie tegen VVV weer niet kan winnen, wegwezen, en Schoenmaker gewoon voor de groep zetten. Alles is beter dan dit.

0
Zondag 14 maart 2010 om 23:02 uur

GroenGeel

Max schreef:

Dat Heracles blijft ook maar doorgaan...

Ondanks de late 1-1. Fantastische prestatie, het hele seizoen al. Met zo'n lage begroting een prima team op de mat zetten en een goede trainer erbij. Mogen wij een voorbeeld aan nemen. Dit is geen geluk meer, niet boven je stand leven als je dit 27 wedstrijden presteert. We mogen toch hopen dat die ploeg nu helemaal leeggekocht gaat worden.

0
Zondag 14 maart 2010 om 16:21 uur

<FCDH>

Kees schreef:

En Atteveld ontslaan? Die heeft voor volgend seizoen ook nog een contract hoor.

Als het niet gaat moeten ze toch wat?atteveld red het niet dat mag duidelijk zijn in het begin dacht ik nog het gaat aardig maar het valt gewoon tegen wat er op de mat word gebracht? trouwens rob meppelink als td zou niet slecht zijn?heeft een goed verhaal en oog voor talenten ok als trainer toen bij den haag was ik blij dat ie weg was maar hij heeft me overtuigd met ze inzicht over talenten

0
Zondag 14 maart 2010 om 15:09 uur

supporter-noord

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Voorlopig wel of had je gehoopt dat er nog versterkingen zouden worden aangetrokken of Dhr. Wetzel geen absurd hoge afkoop som meekrijgt.... trouwens ik ben er evenste helemaal klaar mee. Derde stad, derde club laat me AUB niet lachen!!!

Het ergste vind ik nog dat ze ongeveer de tiende begroting hebben en dus mee zouden moeten kunnen doen met alle ploegen in het rechterrijtje. Je ziet het totaaaaaaaaaaal niet terug.

Jammer toch dat ze niet gelijk die Atteveld met Wetzel weggestuurd hadden en dat ze de Mos niet gelijk genomen hadden toen hij zn diensten aanbood, en hij zal toch echt niet het onderste uit de kan gevraagd hebben qua salariseisen. Ervaren trainer met veel buitenlandse kontakten. Een echte gemiste kans wat wel eens fataal zou kunnen worden.

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 00:08 uur

Ruudje16

marcellino schreef:

ik snuif niet ik drink niet en rook niet heb altijd hoog gevoetbald en ben nu trainer.

 

kwalitatief mee doen, denk nou eens een keer praktisch en niet theoretisch.

 

we hebben geen domme pech we komen kwaliteit tekort zo is het en niet anders.

Jij trainer................

Brand je daar ook alles af?

Staan jullie boven aan ??????

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 23:26 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Je leest selectief. Ik zei kwalitatief kunnen we meedoen om plek 10. Ik vind oprecht dat we een beter team hebben dan een VVV. Jij bent lachwekkend bezig om op iedereen en alles te reageren. Minder snuiven op vrijdag.

ik snuif niet ik drink niet en rook niet heb altijd hoog gevoetbald en ben nu trainer.

 

kwalitatief mee doen, denk nou eens een keer praktisch en niet theoretisch.

 

we hebben geen domme pech we komen kwaliteit tekort zo is het en niet anders.

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 23:08 uur

<FCDH>

supporter-noord schreef:

Laf voetbal ?? ze kunnen gewoon niet beter. Moet je kijken als ze de bal hebben, iedereen staat stil daarom gaatie zo vaak breed. En uuit armoe maar weer een hoge diepe bal. Al spelen ze met 4 spitsen, ze creeren echt niks.

Ik zal zeggen het is weer tijd voor een shock effect ?Als we de playoffs ontlopen is het een wonder met deze trainer?

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 23:02 uur

<FCDH>

Ruudje16 schreef:

hoop dat we nu kunnen stoppen met het "niet Eredivisiewaardig"-geouwehoer.....

Heb genoten van "onze jongens"

Genoten??2e helft was een compleet drama

 

1 zeist slaafje helpt twente in het zadel met ze pingel

2 geen haagse bluf van den haag atteveld heb geen lef

3 barry ze blunder wel een rare bal maar toch

4 knopper kan geen corners nemen zal ie ook nooit leren en hij is niet de knopper van voor ze blessure

5 wat mij betreft laaste seizoen van atteveld ik wil een trainer met lef en bluf liever verliezen met ere dan met laf voetbal

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 22:51 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van remco de koning op Club Achter de Duinen:

Aad de Mos wordt de nieuwe trainer van ADO !!


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Donderdag 11 maart 2010 om 21:58 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

ik begrijp het wel hoor bert,maar vind jij nou ook niet dat alles wat haags is en hagenees is,dat ze ook wel moeten willen werken voor hun club.daarop bedoel ik de haagse trainers en bestuurders.de haagse trainers,die al tot hun nek gevuld zijn en een bankrekening van hier tot tokyo,mogen dan ook wel een inspanning leveren.ze willen allemaal zo graag als ze op tv zijn,maar er stapt er geen een in.voor het geld hoeven ze het niet meer te doen,zo rijk zijn ze.maar ze gaan liever naar jojax,az of een onbeduidend clubje in griekenland.en dat snap ik dan weer niet.ik ken je al een paar jaar,dus je weet dat ik jou nooit voor rotte vis uitmaak,maar als ik van jou geen biertje krijg,zal ik hier even een mooie shout neer zetten.morgen een puntje meenemen uit tukkerland en ik zie je volgende week.

Clubliefde bestaat alleen bij supporters Wim, - en niet wegkijken voor misstanden, dus de vinger op de zere plekken leggen, het zijn er nog al wat,  beschouw ik ook als clubliefde- de tijden zijn definitief veranderd. Ben er anders wèl van overtuigd dat iemand als De Mos z'n geld meer dan waard is, die verdient zich zelf echt wel terug, geldt ook voor jongens als Lems, Roeleveld en goede bestuurders, ook die hebben we absoluut niet.

 

Want niet alleen bij het 1e valt weinig progressie waar te nemen, maar dat geldt ook zeer zeker voor de slagader van de club en dat is de jeugdopleiding. Op deze manier ben je veel verder van huis en veel duurder uit. Het is voor mij onbestaanbaar dat een club als Heracles met een veel lagere begroting en klein stadionnetje en achterland maar liefst negentien punten meer heeft dan ons.

 

Maar nu worden er ook bakken en bakken geld weggesmeten maar dan wèl de verkeerde kant op. Het grootste probleem die de club nu heeft is denk ik het volgende. Er zitten mensen die met man en macht hun eigen koningkrijkje zitten te verdedigen en absoluut geen inmenging dulden. Maar helaas totaal geen kennis van zaken hebben. Ook heeft de club natuurlijk veel en veel te veel personeel rondlopen.

 

De enigste met verstand van zaken is de trainer. De man wordt door een gedeelte van de fans totaal afgebrand terwijl hij a) een matige selectie ter beschikking heeft, en b) deze selectie niet heeft samengesteld. Als je elke week jongens als Kum, Zwinkels, Soltani, Milic en Ammi dient op te stellen dan moet je je handen dichtknijpen als je er niet rechtstreeks uitvliegt. En met Ricky moet je je elke keer weer afvragen of hij niet weer rood krijgt. Vind het een aardige voetballer, maar veel lol heb ik er nog niet aan beleefd.  

 

Ach, in je emotie roep je allemaal wel eens wat, moet kunnen. Dus zal ik graag met jou een biertje drinken. Je kan van mij een heel vat krijgen.

 

Ook ik hoop op een puntje bij de tukkers, lieft meer. Maar de laatste keer dat we daar wonnen scoorde Henkie Houwaart, dus hopelijk kan Twente de druk niet aan, want van onze capaciteiten moeten we het niet hebben.

0
Donderdag 11 maart 2010 om 12:50 uur

Nu online

FFL, GroenGeelHart070, Marcie, Ado Vakkie S, Jacco, ADO73, Johannes, Bollie74, B1905, rien1, LemonHaze en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26