Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jajoh

Moest de wedstrijd thuis kijken want ben zo ziek als een hond, maar als je het dan een keer zo ziet, dan moet je toch constateren dat we echt een hele armoedige ploeg hebben. Niet 1 speler straalt uit dat we die punten keihard nodig hebben, niemand klapt erop, niemand maakt ff die tackle om het zooitje wakker te schudden. En stel je voor dat ze ook nog een met meer tempo moesten spelen, nou dan was het echt te gek geworden voor ze! Doodvermoeiend en een schande voor je supporters om zo thuis te spelen. Een trainer die al voor de wedstrijd op tv aankondigt dat ze BEHOUDEND zouden gaan spelen!!! Zo'n trainer mag ie zo door de plee spoelen en hopen dat ie ergens op de indische oceaan terecth komt. Schaam me dood voor m'n ploeg en club. Op Toornstra na was niemand vandaag de haagse kleuren waard.

 

Als je ziet dat de concurrentie puntne verspeeld, ga je er toch vanaf minuut 1 bovenop zitten, maar ze speelden zoals vreind Paul B. al zei "die punten komen echt wel" Met andere woorden, ik ga me niet druk maken! Nee dat hebben we gezien vandaag!!!!  Nacompetitie, maak je maar op voor onze helden, maar ach, ook die winnen wel aldus Paul B.

0
Zondag 21 maart 2010 om 16:31 uur

Bert

Wetzel: 'Dit VVV schrikt niet meer zo gauw'

Oud-trainer André Wetzel, drie maanden geleden ontslagen als technisch directeur bij ADO Den Haag, denkt niet dat VVV zondag in Hen Haag onder de indruk zal zijn van de typisch Haagse sfeer.

,,Deze ploeg is veel volwassener dan het elftal van twee seizoenen geleden, deze jongens schrikken niet meer zo gauw, die zijn wel wat gewend", aldus de Hagenaar die twee seizoenen geleden als trainer van VVV op het veld van zijn toekomstige werkgever degradeerde uit de eredivisie.
 

bron www.limburger.nl

0
Zondag 21 maart 2010 om 10:18 uur

anti-beleid

Kees schreef:

Van der Dussen uit ons scoutingsapparaat mogelijk Jol achterna en trainer van het tweede van 020???????????????


Hagenaar Van der Dussen nieuwe trainer Jong Ajax
20 maart '10 18:34 door Floris de Bruijn

Foto
De in Amsterdam totaal onbekende Albert van der Dussen gaat het volgend seizoen deel uitmaken van de technische staf van Jong Ajax. Hij neemt de leiding van het tweede elftal over van Pieter Huistra, die het volgende seizoen de opvolger is van Ron Jans bij FC Groningen.

Dat de keuze op Van der Dussen (links op de foto)valt, is opvallend. Ajax-trainer Martin Jol is altijd gecharmeerd geweest van de Hagenaar die trainer is geweest van onder meer Scheveningen, VCUC, ADO en recentelijk Haaglandia. Hij had al getekend bij de nieuwe fusieclub 's-Gravenzande, maar uiteindelijk koos hij - begrijpelijk - toch voor een positie bij Ajax. Van der Dussen is ook docent bij de KNVB.

Ajax maakt in de loop van de komende week complete het technische plaatje van de volledige organisatie in het komende seizoen bekend.

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 19:39 uur

Kees

Wat ik vanochtend al schreef: Albert van der Dussen trainer jong 020. Weer een hagenees mee met Jol. 

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 18:03 uur

Kees

Van der Dussen uit ons scoutingsapparaat mogelijk Jol achterna en trainer van het tweede van 020???????????????

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 12:20 uur

Ruudje16

Van de HBS-website :

 

Wim van Laar wordt hoofd jeugdopleiding ADO Den Haag
Wim van Laar wordt per 1 juli het nieuwe hoofd jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij maakt wel het seizoen gewoon bij HBS af. Wim was vereerd, maar ook verrast dat ADO hem nu voor de derde keer benaderd heeft voor deze functie. HBS en Wim hadden zijn contract al voor 1 jaar verlengd, maar wij wilde hem deze kans niet misgunnen. ADO heeft HBS op gepaste wijze gecompenseerd en wij zijn nu al op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De eerste gesprekken worden spoedig verwacht, want wij willen snel duidelijkheid over een nieuwe trainer.


 

0
Vrijdag 19 maart 2010 om 12:59 uur

Advertentie

Kees

Aan de kant van ADO Den Haag ontbreekt aanvoerder Danny Buijs vanwege een schorsing. Ricky van den Bergh en Lex Immers vielen afgelopen maandag, in een duel met het tweede elftal, uit met fysiek ongemak. Donderdag sloten zij weer aan bij de groepstraining. Het meespelen van beide heren is nog twijfelachtig. Ook het keepen van Robert Zwinkels is niet zeker. De Haagse sluitpost veel tegen FC Twente uit met een enkelblessure. Langdurig geblesseerden Mitchell Piqué en Aleksandar Rankovic zijn er nog altijd niet bij.

Bij VVV-Venlo ontbreken doelman Dennis Gentenaar (knie), spits Michal Uchebo (middenvoet), buitenspeler Diogo Viana (hamstring) en centrale verdediger Maya Yoshida (middenvoet). Het meespelen van Frank van Kouwen (kuit) is onzeker. Trainer Jan van Dijk stuurt hoogstwaarschijnlijk de volgende elf namen het veld in: Begois; Timisela, De Regt/Van Kouwen, Paauwe, Fleuren; Leemans, Garcia, Auassar; Schaken, Calabro, Ahahaoui

 

Vooruitblik op de officiële site. Bedoelen ze met donderdag eigenlijk woensdag of te vroeg geplaatst.???

 

Eveneens spreekt men over een .....arena. Gadver, denken we dadelijk allemaal dat we in het verkeerde stadion zitten.

 

0
Woensdag 17 maart 2010 om 20:11 uur

oodh

g schreef:

Tja. Dat wachten zal toch met de onzekere situatie te maken hebben, hoop ik dan maar. Van mij mag hij blijven, trouwens.

Dat zal er zeker mee te maken hebben. Neemt niet weg dat Knopper terecht baalt. Als hij fit is moet hij altijd spelen maar helaas denkt onze trainer daar anders over. Luyckx, Buys en Knopper strakjes weg, dat noem ik nog eens stapjes maken!

0
Woensdag 17 maart 2010 om 11:44 uur

Haguecityfirm

ADO Den Haag vult met Van Laar vacature Hoofd Jeugdopleidingen in15 maart '10 20:20 door Johan van Dien


ADO Den Haag kan de zoektocht naar een nieuw hoofd jeugdopleidingen staken. De Haags club heeft met Wim van Laar overeenstemming bereikt om André Wetzel in deze functie op te volgen.
Van Laar is momenteel trainer van zondaghoofdklasser HBS, waar hij bezig is aan zijn eerste seizoen. De Kraaien doen het onder leiding van de ervaren trainer uitstekend en staan momenteel op de knappe zevende stek Hierdoor behoort een plaats in de Topklasse aan het eind van de rit zelfs tot de mogelijkheden. Voor zijn avontuur bij HBS was Van Laar onder meer trainer bij 's-Gravenzandse SV (vier seizoenen) en Tonegido.

Zijn grote kennis en netwerk binnen de Haagse regio zijn voor ADO belangrijke redenen om met Van Laar in zee te gaan. Een aspect dat onder zijn voorganger André Wetzel zwaar werd verwaarloosd.

Per wanneer Van Laar in dienst zal treden en voor welke periode, wordt later bekend.
 

0
Maandag 15 maart 2010 om 21:53 uur

Johannes

Mike schreef:

Als je zoiets schrijft moet je wel weten waar je het over hebt.

Ik zeg niet dat een trainerswissel altijd een positief resultaat heeft maar dit seizoen duidelijk wel.

 

Sinds de komst van Everse en Advocaat gaat het beter met Heerenveen en AZ. Bovendien zie ik hier rechts dat Willem II zonder Groenendijk ADO voorbij gegaan is.... (bovendien is er bij Vitesse dit jaar geen trainerswisseling geweest maar vorig jaar).

 

Je mening geven is prima maar dan wel met de juiste feiten anders kom je nog dommer over.

 

Prima verhaal, maar...

 

Je kunt niet weten hoe het verder was gegaan bij AZ, Willem II en Heerenveen als zij hun trainers niet ontslagen hadden. Misschien was de vorm dan ook wel verbeterd. 

Het schokeffect waar clubs naar zoeken met zo'n ontslag bestaat niet. Er is herhaaldelijk onderzoek naar gedaan, o.a. in Engeland. VI heeft de statistieken in NL bekeken. De conclusies luiden overal dat het zeer twijfelachtig heeft of het iets oplevert, het ontslaan van de trainer. Roep ik nog even onze degradtie in herinnering: Adelaar eindelijk weg, halleluja, met Schoenmaker aan het roer toen even gewonnen in Groningen en later net zo hard gedegradeerd.
Ik zeg: laat Atteveld lekker zitten, hij komt op mij over alsof hij het team nog onder controle heeft. Verliezen van de aanstaande kampioen kan gebeuren. Toch heeft ADO met strijd en lef gespeeld, ze zijn niet als dode vogeltjes weggespeeld. Met nog extra eervolle vermeldingen voor Van Hese (hij verdient onze steun!) en Ammi - Stoch en Ruiz hadden het behoorlijk lastig tegen onze backs.

0
Maandag 15 maart 2010 om 11:54 uur

Nu online

Marcie, FC Jeff, Rob2002, fcdh17, Erik070, fcdh-middennoord, opper, MichelAdamsMatje, S.upporter, yesyes, Vak_W, Lellow en 225 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25