Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jajoh

Ooievaar schreef:

Dat heb ik meen ik genoeg gedaan. Door mensen te consulteren die verstand van zaken hebben. Alleen dat kan het ego van v.d. Kallen, wat ziet iedereen toch in die sluwe zakenman?, papagaai, praatjesmaker en huisjesmelker Jagersma, en ijsmeester Vierling met z'n cricketvrienden niet aan.

 

Rob Jansen is een dusdanig type supporter dat hij wil verdienen aan de club, je moet hem natuurlijk niet verwarren met z'n vader Karel dat was een oer ADO man. Ringeling begon inderdaad voortvarend, maar de macht steeg hem als snel naar het hoofd en dulde geen enkele inmening. Ook van hem heb ik geenzins de indruk gekregen dat hij het allemaal belangeloos heeft gedaan.

 

Iemand als Aad de Mos zou je TD moeten maken, lijkt me een betere optie als die badmeester Wetzel die lekker in z'n surinaamse zwembad bleef liggen met z'n telefoon uit. Dat was nog eens zakendoen met een selectie die nog lang niet op orde was.

 

De Mos zou niet goedkoop zijn, dat geef ik onmiddellijk toe, maar voor hem zouden vele deuren opengaan die voor Wetzel gesloten bleven. Voorts heeft de man een netwerk, al dan of niet met behulp van z'n dochter Tessa wat klinkt als een klok.

 

Hij zou er zeker voor zorgen dat het scoutingapparaat zou worden opgezet, door jongens als Berg, Hestad, Fugslset, Kila, Perazic te laten scouten.

 

Jongens als Lems, Roeleveld te betrekken bij de jeugd.

 

We hebben z'on beetje dezelfde begroting als een club als Nac, alleen wordt de mensen daar wèl vermaak geboden. Hier is het al jaren brandhout. Alrecon, Ringeling of Kallen het eindigt altijd in tranen.

 

Ik pleit voor mensen met verstand van zaken op de sleutelposities, die zijn er momenteel in geen velden of wegen te bekennen. Omdat zij buiten de deur worden gehouden.

 

Deze club heeft veel en veel te veel overhead, ook daar zou flink in gesneden moeten worden, dat zou ten gunste van het spelersbudget moeten komen. Daar zouden in elk geval de supporters van profiteren. Een goede commerciële man/vrouw zou heel wat kunnen beteken. Te gek voor woorden dat iedereen op kantoor maar op z'n handen zit en dat er nog geen stadionnaam is? merchandise zou eindelijk eens echt op poten gezet moeten worden, ook dat leidt een slapend bestaan. De club zou veel meer wervend moeten zijn, de straat op dus. Vechten voor elke fan.

 

Voors ben ik er een voorstander van dat de gemeente een grotere vinger in de pap zou krijgen, dan ben je van dit soort avonturiers af die de club - lees de gemeenschap - met een miljoenentekort opzadelen met hun wanbeleid en cliëntelisme. Diezelfde gemeente die er ruim vijfig miljoen heeft ingestopt, die heeft relatief verdomd weinig in de melk te brokkelen, ik waag daar mijn twijfels bij te hebben. Wat de zegeniningen zijn van meneer v.d. Kallen ontgaat me volledig. Of denk je werkelijk dat zonder v.d. Kallen ADO niet meer had bestaan? Nee, de gemeente zet voor de lol dat stadion neer, na eerst vele miljoenen in de club te hebben gestoken.

 

Maar het valt en staat met professionals aan het roer, dat is niet goedkoop, maar de kost gaet voor de baet uit. Met deze cowboys aan het roer gaan we binnenkort RKC achterna.

 

Natuurijk is betaald voetbal ook in Den Haag levensvatbaar, dankzij het nieuwe stadion trekt de club beduidend meer toeschouwers dan in het Zuiderpark, alleen moet je de mensen natuurlijk geen flauwekulverhalen op de mouw spelden wat deze sprookjesvertellers doen. Daar trappen de mensen niet -blijvend - in. ADO heeft alleen kans van slagen als er mensen met verstand van zaken en hart voor de club aan de knoppen draaien, met een duidelijke rol voor de gemeente als grootste sponsor. Dus de club absoluut niet in private handen!!! 

 

Dàt zijn mijn aanbevelingen beste Johannes,

 

 

 

zeer goed verwoord allemaal, ben het er 100% mee eens.

 

Ikzelf ga al ruim 25 jaar, heb altijd een seizoenskaart gehad en naast het voeltballende deel, is het ook een relaxt uitje waar een beetje bijgekletst wordt etc. maar de hoofdmoot blijft natuurlijk ons cluppie en de prestaties. Nu heb ik na de wedstrijd van afgelopen zondag echter ECHT de moed helemaal verloren. De lol van naar het stadion gaan, de spanning voor een wedstrijd begint etc etc is allemaal beetje bij beetje wegge ebt bij mij. Ik heb gisteren en vandaag eens goed nagedacht en eigenlijk is het al 25 jaar een zooitje bij de club. Op een paar uitzonderingen daar gelaten is het slechte beleid, verkeerde mensen op de verkeerde plekken een rode draad door al die jaren. En vandaag, 22 maar 2010, is het nog steeds ellende. Ondanks de vele miljoeneninjecties en mooie beloftes staat de club op een na competitieplaats en leven de trainer en spelersgroep in onmin met elkaar. Afgelopen zondag was te beschamend voor woorden en nu blijkt des te meer dat de spelers een hele andere kijk op het spelletje hebben dan de trainer.

 

Wat iedereen in die mooie stoeltjes aan de overkant schijnt te vergeten is dat alles valt op staat met de prestaties van het eerste team. Want alle mooie/dure woorden en interessant doenerij is het allemaal niet zo moielijk. Goede prestraties= meer sponsoren= meer publiek= een gezonde betaald voetbalclub. Ook ik heb met 500 man thuis tegen Emmen gestaan in het Zuiderpark, Ook ik heb me verschrikkelijk gevoeld na de zoveelste degradatie en het wanbeleid wat ook toen vevoerd werd. Maar elke keer was het de liefde voor de club die mij elke keer weer overtuigde om te blijven gaan. Maar de maat is vol, het houdt een keer op en helaas betrap ik mijzelf erop dat de liefde er gelukkig nog wel is, maar het geloof niet meer. Geen geloof in een goede afloop, geen geloof in de mensen die nu zogenaamd het beste voor de club over hebben. Maar het allerergste vind ik dat wij als hondstrouwe supporters letterlijk in de maling genomen met mooie beloftes elke keer weer voor lul gezet worden (zie afgelopen zondag) en dan nog hebben ze het lef om de prijzen voor volgend jaar te verhogen, want ja dat tekort moet toch ergens mee opgevangen worden, dus laten we die idioten op de tribune daar wel voor opdraaien. Want die komen toch wel! Nou, dat houdt een keer op, dat we toch wel komen. En dat kan wel eens sneller zijn dan de heren verwachten!! Ipv een stadionnaam te krijgen waardoor tekorten opgevangen kunnen worden, krijgen wij het weer op ons bordje.

 

Ik ben een supporter in hart en nieren, dus laat niemend zich hier verleiden om tegen mij te zeggen dat ik ALTIJD achter de ploeg moet blijven staan. Mijn liefde is er nog steeds, maar helaas zie ik daar van de andere kant niets van terug.... al jaren niet.

0
Maandag 22 maart 2010 om 16:00 uur

Johannes

Ooievaar schreef:

Zolang deze plucheplakkers blijven zitten gaat de club helemaal naar de verdommenis, dat is zo klaar als een klontje. Maar kritiek leveren c.q.  de kat de bel aanbinden is niet gewenst, want Henk Jagersma en meneer v.d. Kallen lezen voor uit eigen sprookjeswerk. Rozegeur en maneschijn dus. Helaas is de werkelijkheid weerbarstiger(...)

 

Mensen met kennis van zaken worden stelselmatig buiten de deur gehouden. De selectie was vorig seizoen al erg matig, en is dit seizoen alleen maar zwakker geworden, hoe kan je daar dan van verwachten dat we wel eventjes richting middenmoot zouden opschuiven, hoe dom c.q. verblind kan je zijn? Deze selectie kan niet veel beter, af en toe een positieve uitschieter, maar die zijn hellaas absoluut niet maatgevend. Al zet je Louis van Gaal voor deze groep, dan nog zou het weinig uitmaken.

 

De club stevent af op een tekort van minimaal 2 1/2 miljoen. Komend seizoen ga je beduidend minder - handhaving of niet- publiek trekken, de mensen worden keer op keer weggejaagd, omdat ze niet vermaakt worden. Komend seizoen wordt de selectie beduidend zwakker en zal de club het moeten hebben van afdankertjes, transfervrije spelers en andere goeddeels nutteloze krachten omdat er geen budget, scoutingappartaat en visie is.

 

De schuld ligt uiteraard niet bij spelers of trainer, echt, die kunnen weinig beter,  maar bij sprookjesvertellers als v.d. Kallen, Jagersma en overige leden van de Raad van Carnaval. Die zich laten omringen op kantoor met vele duurbetaalde jaknikkers, schijnt bij weinig mensen door te dringen dat dit ten koste gaat van het spelersbudget.

 

Prima hoor, dat de echte supporters hun scc gaan verlengen, dat is nog eens loyaliteit tonen. Vraag je niet af of de club ook zo loyaal is naar haar achterban. Hadden ze vast wel mensen aan de knoppen laten draaien met verstand van zaken.

 

Waar waren al die 'echte supporters' bij de mars op het ijspaleis? Deze jongen liep er in de bittere kou met hooguit vijfhonderd diehards anders wèl bij hoor. Over echte supporters gesproken(...)

Ooievaar,

Je hebt een aardig verhaal getypt, waarvoor respect. Met een hoop dingen ben ik het toch oneens.

 

Plucheplakkers: zo lang zitten deze mensen er nog niet. Jij bent ze duidelijk al zat, maar de redding van het faillissement is echt pas heel kort geleden. Er komt nu een mondiale economische crisis overheen. Overal wordt (of gaat worden) bezuinigd: publieke sector, overheid en ook bedrijfsleven. Kijk even naar het aantal autodealers dat is omgevallen de afgelopen anderhalf jaar. Een 'klein' voorbeeld maar van de ellende die de crisis veroorzaakt heeft. Sponsorbudgetten zijn overal omlaag gegaan, daar kan je de RvC de schuld (nog) niet van geven.

 

Ik ben ook heel benieuwd wie dan die 'deskundigen' zijn die volgens jou buiten de deur gehouden worden. De Mos? Alsof we die kunnen betalen! Bovendien: iedereen die er zit wordt afgezeken/doodgewenst lijkt het wel. Met De Zoete deugde er niks van, Ringelesteijn was volgens critici als jij ook alweer een zakkenvuller, plucheplakker enz. (wel een echte supporter trouwens die ons ook al van een faillisement gered heeft). Rob Jansen deugde van geen kant, Wetzel was niet goed wijs, en ga zo nog maar even door. Het is nooit goed genoeg volgens 'ons'. Goede dingen die de mensen doen worden erg snel vergeten of gewoon glashard ontkend; de slechte dingen daar praten we na 5 jaar nog steeds over. 

 

Waar ik het dan weer wel mee eens ben is dat er opnieuw veel te veel mensen bij ADO op de loonlijst staan die niks met dat wat op het veld gebeurt te maken hebben. Dat zouden nu nog steeds jaarcontracten moeten zijn, ik zou ze niet standaard gaan verlengen. Wat te denken van een Hoogendorp, die commercieel medewerker is?? Hoeveel zou hij al binnengehaald hebben voor de club? Maar dat even terzijde.

 

Ik ben het ook met je eens dat spelers en trainer weinig te verwijten valt. Dat jij dan nu al concludeert dat het volgend seizoen nog slechter wordt ligt wel voor de hand, maar ik vind het veel en veels te vroeg en te negatief. Wat nou als Vicento doorbreekt, Milic gaat scoren, een tweede Toornstra gescout wordt, een speler uit Jong ADO of de A1 doorbreekt (en daar loopt echt zat talent rond!). Wat nou als die transfervrije voetballer een gouden greep blijkt te zijn? Calabro, Saeijs, De Graaff - allemaal transfervrij straks!

En wat nou als Rankovic en Piqué een heel seizoen fit blijven?

 

Ja, er gaat bezuinigd worden: begrotingstekort plus crisis plus op dit moment veel te dure spelers (Waterman, Buijs, Knopper, Bosschaart o.a.) maken dat onvermijdelijk. Let op dat dit bij vrijwel elke BVO zal gaan gebeuren!

Laat ze alsjeblieft ook bezuinigen op kantoor en dan is de begroting op orde. Elke nieuwe sponsor die daarna komt is winst. 

 

Het enige wat ik als supporter kan doen is bijdragen met geld door een SCC te kopen en door mijn club te steunen vanaf de tribune tot de keel er pijn van doet. Kritisch volgen vind ik ook een kwaliteit. Moeten we mee doorgaan! Ik stel het wel op prijs als mensen die alleen maar zeiken en mensen afbranden ook een alternatief aandragen... Kan jij dat, Ooievaar?

0
Maandag 22 maart 2010 om 12:29 uur

g

Ruudje16 schreef:

Over "realistisch" verwachtingspatroon.

Als we de "zekere punten" van de afgelopen vier weken gewoon gepakt hadden.

(7 stuks)

Dan hadden we nu "gewoon" 12e gestaan hoor.

 

Waar ik maar mee wil zeggen "wat is wijsheid".........

Volgens mij is dat het probleem. Misschien zijn we gewoon niet goed genoeg om eventjes drie punten te pakken tegen de 'mindere' goden. Maar ik zou ze graag een keer zien spelen zoals ze, als ik op Marcellino afga, willen spelen. Als trainer zou Atteveld dat ook moeten doen. Als dat resultaat oplevert -weet je genoeg.

0
Maandag 22 maart 2010 om 11:39 uur

Ron001

Het was zwaar kl...

Maar de 1e ste helft moet je scoren!! (Kan de trainer niets aan doen!!) Ja volgens mij was het een pingel (hands met 2 handen!??)

Enmaar te zwijgen over de op geleggde kansen!! Luyiks had zeker moet scoren!!! Heel veel tijd om de bal aan te nemen, controleren en een hoek uit te zoeken!! Maar nee blind op het doel schieten.....

Maar de 2e helft was de pijp weer eens leeg!!! Ik weet het niet maar je kan wel vol gas gaan (Wil iedereen) maar je moet er wel de spelers voor hebben!! Kijk maar als ze voluit gaan!! hooguit 20 minuten en dan zakt het weer inelkaar en komt de tegenstander er heel makkelijk overheen!!!! Jammer....Maar als je dit ziet kan je de beste trainer van de wereld hebben maar die doet het niet veel beter!!! (Ik hoorde alles of niets roepen!! is leuk maar als je dalijk nc ontloopt op 1 punt staan we allemaal weer te juigen en hebben we een wereld trainer.... Ik zeg: koester ieder punt wat je pakt.)

Op naar Nac en KNALLEN MET DIE BALLEN.......
 

0
Maandag 22 maart 2010 om 11:34 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

Even wat informatie.

 

Voor de mensen die er wat verder van af staan.

En val mij niet gelijk aan maar het zij zo ik heb nou eenmaal makkelijker toegang tot bepaalde informatie.

 

Als eerste de schulden :Den haag heeft zeer dringend sponsors nodig anders moet er flink gesneden worden in de spelersgroep ,dit zou betekenen dat spelers als buijs,knopperd,dereijck,v/d bergh en ja je leest het goed toornstra mogen vertrekken.

 

Wat blijft er over niets.

 

Nu de trainer ,het is helemaal niet zo rustig als mensen doen vermoeden,gisteren is weer de bom gebarsten omdat atteveld weer tegen de zin van de spelers in verdedigend is gaan voetballen.

De spelers zijn het zat en je moet niet raar op kijken als het voetbal nog dramatischer wordt.

word de trainer de laan uit gestuurd nee zeker niet den haag heeft geen geld om dat te doen.

 

Volgend jaar of we nu eerste of ere spelen hou er rekening mee dat de kaartjes weer omhoog gaan dit moet gebeuren om de tekort die elk jaar rond de twee miljoen ligt te verkleinen.

Is dat het waard ,ja zo als vele hier op de shout zeggen supporter ben je voor het leven en dat is ook zo maar niet ten gevolgen van.

 

Is er nog hoop voor den haag zeker wel 70 % van de shouters hier ziet ons winnen van nec en rkc,dat is ook de 70% die ons zag winnen tegen roda,vvv en noem maar op,dit is ook de 70% die blijft denken dat alle mooie beloftes van den haag werkelijkheid worden en dat is ook de 70% die adfhaakt als we werkelijk voor een lange tijd in de eerstedivisie spelen want dan spelen we weer voor 4000 supporters.

 

Mensen die het alleen maar in de krant lezen en geen flauw benul hebben wat er gebeurd in en om den haag kunnen dit moeilijk relativeren.

Het is alleen jammer dat bepaalde shouters hier vaak worden afgebrand,maar dat later blijkt dat zij toch gelijk hadden het is nog erger als deze shouters gezien worden als negatievelingen terwijl dat juist de supporters zijn die alleen maar het beste willen en op en top supporter zijn.hierbij zeg ik niet dat andere supporters dat niet zijn.

 

Alles valt en staat met toeschouwers aantal  en sponsors

de toeschouwers 10,000 gemiddeld is dat goed vergeleken met de laatste jaren in het zuiderpark ja zeker maar is dat begroot nee den haag is er vanuit gegaan dat het elke wedstrijd volle bak zou zijn een verlies dus van 5000 supporters en reken dat maar uit.

 

Sponsors komen die jazeker alleen zijn deze de doekjes voor het bloeden want grote vissen zijn er tot vandaag nog niet geweest.

 

Komt het door onze imago,ik mag toch hopen van niet we hebben met elkaar er toch voor gezorgd dat er niets of nauwelijks iets gebeurd bij den haag.

Wat is het dan het antwoord is makkelijk 'SUCCES"

 

met succes komen de sponsors en met succes komen de toeschouwers.

zit dat er in de eerst komende jaren ik zou het niet weten.

Wat ik wel weet dat is dat ik supporter ben voor eeuwig maar dat ik al die graf wedstrijden zat bent,dan ga ik liever met den haag naar de jupiler en speel bovenin in mee kan ik tegen mijn collegae ook eens een keer zeggen we staan boven aan of we hebben al vier keer achter elkaar gewonnen.

Dus als de 70% die hier zegt dat ze supporter zijn in hart en nieren.

dalijk ook tegen clubs als excelsior en den bosch komen zitten het stadion gevuld met 10.000 man en jammer genoeg heb ik dat nog niet gezien ,ja als we stijf bovenin staan of als we kampioen kunnen worden.

 

 

 

 

Zolang deze plucheplakkers blijven zitten gaat de club helemaal naar de verdommenis, dat is zo klaar als een klontje. Maar kritiek leveren c.q.  de kat de bel aanbinden is niet gewenst, want Henk Jagersma en meneer v.d. Kallen lezen voor uit eigen sprookjeswerk. Rozegeur en maneschijn dus. Helaas is de werkelijkheid weerbarstiger(...)

 

Mensen met kennis van zaken worden stelselmatig buiten de deur gehouden. De selectie was vorig seizoen al erg matig, en is dit seizoen alleen maar zwakker geworden, hoe kan je daar dan van verwachten dat we wel eventjes richting middenmoot zouden opschuiven, hoe dom c.q. verblind kan je zijn? Deze selectie kan niet veel beter, af en toe een positieve uitschieter, maar die zijn hellaas absoluut niet maatgevend. Al zet je Louis van Gaal voor deze groep, dan nog zou het weinig uitmaken.

 

De club stevent af op een tekort van minimaal 2 1/2 miljoen. Komend seizoen ga je beduidend minder - handhaving of niet- publiek trekken, de mensen worden keer op keer weggejaagd, omdat ze niet vermaakt worden. Komend seizoen wordt de selectie beduidend zwakker en zal de club het moeten hebben van afdankertjes, transfervrije spelers en andere goeddeels nutteloze krachten omdat er geen budget, scoutingappartaat en visie is.

 

De schuld ligt uiteraard niet bij spelers of trainer, echt, die kunnen weinig beter,  maar bij sprookjesvertellers als v.d. Kallen, Jagersma en overige leden van de Raad van Carnaval. Die zich laten omringen op kantoor met vele duurbetaalde jaknikkers, schijnt bij weinig mensen door te dringen dat dit ten koste gaat van het spelersbudget.

 

Prima hoor, dat de echte supporters hun scc gaan verlengen, dat is nog eens loyaliteit tonen. Vraag je niet af of de club ook zo loyaal is naar haar achterban. Hadden ze vast wel mensen aan de knoppen laten draaien met verstand van zaken.

 

Waar waren al die 'echte supporters' bij de mars op het ijspaleis? Deze jongen liep er in de bittere kou met hooguit vijfhonderd diehards anders wèl bij hoor. Over echte supporters gesproken(...)

0
Maandag 22 maart 2010 om 11:25 uur

g

marcellino schreef:

Even wat informatie.

 

Voor de mensen die er wat verder van af staan.

En val mij niet gelijk aan maar het zij zo ik heb nou eenmaal makkelijker toegang tot bepaalde informatie.

 

Als eerste de schulden :Den haag heeft zeer dringend sponsors nodig anders moet er flink gesneden worden in de spelersgroep ,dit zou betekenen dat spelers als buijs,knopperd,dereijck,v/d bergh en ja je leest het goed toornstra mogen vertrekken.

 

Wat blijft er over niets.

 

Nu de trainer ,het is helemaal niet zo rustig als mensen doen vermoeden,gisteren is weer de bom gebarsten omdat atteveld weer tegen de zin van de spelers in verdedigend is gaan voetballen.

De spelers zijn het zat en je moet niet raar op kijken als het voetbal nog dramatischer wordt.

word de trainer de laan uit gestuurd nee zeker niet den haag heeft geen geld om dat te doen.

 

Volgend jaar of we nu eerste of ere spelen hou er rekening mee dat de kaartjes weer omhoog gaan dit moet gebeuren om de tekort die elk jaar rond de twee miljoen ligt te verkleinen.

Is dat het waard ,ja zo als vele hier op de shout zeggen supporter ben je voor het leven en dat is ook zo maar niet ten gevolgen van.

 

Is er nog hoop voor den haag zeker wel 70 % van de shouters hier ziet ons winnen van nec en rkc,dat is ook de 70% die ons zag winnen tegen roda,vvv en noem maar op,dit is ook de 70% die blijft denken dat alle mooie beloftes van den haag werkelijkheid worden en dat is ook de 70% die adfhaakt als we werkelijk voor een lange tijd in de eerstedivisie spelen want dan spelen we weer voor 4000 supporters.

 

Mensen die het alleen maar in de krant lezen en geen flauw benul hebben wat er gebeurd in en om den haag kunnen dit moeilijk relativeren.

Het is alleen jammer dat bepaalde shouters hier vaak worden afgebrand,maar dat later blijkt dat zij toch gelijk hadden het is nog erger als deze shouters gezien worden als negatievelingen terwijl dat juist de supporters zijn die alleen maar het beste willen en op en top supporter zijn.hierbij zeg ik niet dat andere supporters dat niet zijn.

 

Alles valt en staat met toeschouwers aantal  en sponsors

de toeschouwers 10,000 gemiddeld is dat goed vergeleken met de laatste jaren in het zuiderpark ja zeker maar is dat begroot nee den haag is er vanuit gegaan dat het elke wedstrijd volle bak zou zijn een verlies dus van 5000 supporters en reken dat maar uit.

 

Sponsors komen die jazeker alleen zijn deze de doekjes voor het bloeden want grote vissen zijn er tot vandaag nog niet geweest.

 

Komt het door onze imago,ik mag toch hopen van niet we hebben met elkaar er toch voor gezorgd dat er niets of nauwelijks iets gebeurd bij den haag.

Wat is het dan het antwoord is makkelijk 'SUCCES"

 

met succes komen de sponsors en met succes komen de toeschouwers.

zit dat er in de eerst komende jaren ik zou het niet weten.

Wat ik wel weet dat is dat ik supporter ben voor eeuwig maar dat ik al die graf wedstrijden zat bent,dan ga ik liever met den haag naar de jupiler en speel bovenin in mee kan ik tegen mijn collegae ook eens een keer zeggen we staan boven aan of we hebben al vier keer achter elkaar gewonnen.

Dus als de 70% die hier zegt dat ze supporter zijn in hart en nieren.

dalijk ook tegen clubs als excelsior en den bosch komen zitten het stadion gevuld met 10.000 man en jammer genoeg heb ik dat nog niet gezien ,ja als we stijf bovenin staan of als we kampioen kunnen worden.

 

 

 

 

Wat ik me afvraag, is hoe groot de eenheid binnen de spelersgroep dan werkelijk is. Je kunt de tactiek van de trainer gewoon in de wind slaan, als je daar met zijn allen achter staat.

 

Wat me ook maar blijft verbazen is dat niemand kennelijk met elkaar praat en zaken duidelijk maakt -is het niet naar RA toe, dan maar naar iemand van het bestuur. En waar ik al helemaal schijtziek van wordt is van spelers die kennelijk niet beseffen dat ze voor een club spelen, en niet alleen mar om zichzelf/de trainer een plezier te doen. Je best niet doen omdat je je zin niet krijgt, is te kinderachtig voor woorden. Hoezo: professionele voetballers?

 

Als de 'grote' namen aan het eind van het seizoen de deur uitlopen, maakt dat ruimte voor jonge spelers, die het (misschien) nog een eer vinden om voor ADO te spelen. Jongens die nog wel voor elke bal gaan. Bovendien: als je geen grote namen meer in je selectie hebt, wordt er misschien eindelijk ook een realistsich verwachtingspatroon geschetst.

 

Ik heb nog steeds hoop dat we het zonder nacompetitie redden, maar ik houd mijn hart inmiddels wel vast. En hoewel ik vind dat Den Haag een eredivisieclub moet (kunnen) hebben, zal ik er ook zijn als we (weer) in de Jupiler spelen. Uiteindelijk is het toch gewoon mijn cluppie.

 

 

0
Maandag 22 maart 2010 om 10:25 uur

marcellino

Even wat informatie.

 

Voor de mensen die er wat verder van af staan.

En val mij niet gelijk aan maar het zij zo ik heb nou eenmaal makkelijker toegang tot bepaalde informatie.

 

Als eerste de schulden :Den haag heeft zeer dringend sponsors nodig anders moet er flink gesneden worden in de spelersgroep ,dit zou betekenen dat spelers als buijs,knopperd,dereijck,v/d bergh en ja je leest het goed toornstra mogen vertrekken.

 

Wat blijft er over niets.

 

Nu de trainer ,het is helemaal niet zo rustig als mensen doen vermoeden,gisteren is weer de bom gebarsten omdat atteveld weer tegen de zin van de spelers in verdedigend is gaan voetballen.

De spelers zijn het zat en je moet niet raar op kijken als het voetbal nog dramatischer wordt.

word de trainer de laan uit gestuurd nee zeker niet den haag heeft geen geld om dat te doen.

 

Volgend jaar of we nu eerste of ere spelen hou er rekening mee dat de kaartjes weer omhoog gaan dit moet gebeuren om de tekort die elk jaar rond de twee miljoen ligt te verkleinen.

Is dat het waard ,ja zo als vele hier op de shout zeggen supporter ben je voor het leven en dat is ook zo maar niet ten gevolgen van.

 

Is er nog hoop voor den haag zeker wel 70 % van de shouters hier ziet ons winnen van nec en rkc,dat is ook de 70% die ons zag winnen tegen roda,vvv en noem maar op,dit is ook de 70% die blijft denken dat alle mooie beloftes van den haag werkelijkheid worden en dat is ook de 70% die adfhaakt als we werkelijk voor een lange tijd in de eerstedivisie spelen want dan spelen we weer voor 4000 supporters.

 

Mensen die het alleen maar in de krant lezen en geen flauw benul hebben wat er gebeurd in en om den haag kunnen dit moeilijk relativeren.

Het is alleen jammer dat bepaalde shouters hier vaak worden afgebrand,maar dat later blijkt dat zij toch gelijk hadden het is nog erger als deze shouters gezien worden als negatievelingen terwijl dat juist de supporters zijn die alleen maar het beste willen en op en top supporter zijn.hierbij zeg ik niet dat andere supporters dat niet zijn.

 

Alles valt en staat met toeschouwers aantal  en sponsors

de toeschouwers 10,000 gemiddeld is dat goed vergeleken met de laatste jaren in het zuiderpark ja zeker maar is dat begroot nee den haag is er vanuit gegaan dat het elke wedstrijd volle bak zou zijn een verlies dus van 5000 supporters en reken dat maar uit.

 

Sponsors komen die jazeker alleen zijn deze de doekjes voor het bloeden want grote vissen zijn er tot vandaag nog niet geweest.

 

Komt het door onze imago,ik mag toch hopen van niet we hebben met elkaar er toch voor gezorgd dat er niets of nauwelijks iets gebeurd bij den haag.

Wat is het dan het antwoord is makkelijk 'SUCCES"

 

met succes komen de sponsors en met succes komen de toeschouwers.

zit dat er in de eerst komende jaren ik zou het niet weten.

Wat ik wel weet dat is dat ik supporter ben voor eeuwig maar dat ik al die graf wedstrijden zat bent,dan ga ik liever met den haag naar de jupiler en speel bovenin in mee kan ik tegen mijn collegae ook eens een keer zeggen we staan boven aan of we hebben al vier keer achter elkaar gewonnen.

Dus als de 70% die hier zegt dat ze supporter zijn in hart en nieren.

dalijk ook tegen clubs als excelsior en den bosch komen zitten het stadion gevuld met 10.000 man en jammer genoeg heb ik dat nog niet gezien ,ja als we stijf bovenin staan of als we kampioen kunnen worden.

 

 

 

 

0
Maandag 22 maart 2010 om 10:04 uur

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

super fc denhaag schreef:

wees gerust, ado denhaag word morge de grote winnaar voor de strijd onder in de ranglijst. daar ben ik zeker van. vvv heeft nog geen uitwedstrijd gewonnen geloof ik. we moeten er als een storm overheen vliegen. ik zeg 4-0

Weer zo'n ras optimist die zich het zand in de ogen heeft laten strooien door helaas een bagger trainer als (R)attenveld!
Mijn krediet voor deze persoon is helemaal op.... mooie praatjes vullen geen gaatjes Raymond.
Talloze malen presteer jij om de verkeerde beslissing te nemen, zelf een matige trainer als jij moet met dit spelers materiaal iets uit de hoge hoed kunnen toveren.
Ja, in het het begin heb ik jouw het voordeel van de twijfel gegeven en je ondersteunt, maar nu strik erom en weg ermee! (Dat geldt ook voor jouw waardeloze slappe hap team! Uitzondering Toornstra daargelaten, maak deze speler maar eens aanvoerder als je durft.... )
Raymond je maakt jezelf compleet belachelijk met jouw uitspraak: Elke punt is er momenteel 1! Jaja je bent gewoon een bloedeloze trainer geen enkele belevenis met jouw visie op voetbal en aanpak van de spelers. 1 woord voor jouw: BAH!
Mijn oude commando handen jeuken om deze waardeloze strontzaken eens een echte ouderwetse commando training te geven, niets pappen en nathouden!
De zweep er over en gaan met die banaan, want dit team  (Toornstra uitgezonderd) is een waardeloos team van nietsnutten en weggooiers.
Zelf FC Knudde presteert beter dan deze slampampers....

 

ADO = (en blijft) ALLES DOOR ONKUNDE !!!

0
Maandag 22 maart 2010 om 01:17 uur

Midden-Oost

Te lezen van Harry op de Sparta-site. Komt me bekend voor :

 

we hebben: geen bezieling, geen emotie, geen kansen, geen strijd, geen inzet, geen beleving, geen spitsen, geen goeie corners, geen goeie vrije trappen.....ach wat hebben we eigenlijk wel?????????
------- EEN KUT-TRAINER ---------
 

0
Zondag 21 maart 2010 om 17:47 uur

supporter-noord

Midden-Oost schreef:

Toornstra, ja klopt die was ik vergeten. Nivo Alphense Boys is beter dan wat wij verder hebben. Die RA moeten ze ook snel wegtrappen, hoe ken je nou in hemelsnaam een Oper halen waarvan je zou moeten weten wat hij kan. Miliç en Oper lekker oprotten, zet die Horvath maar in de spits.

wie je ook in de spits zet, het zal allemaal niks uitmaken, misschien als je Messi haalt. Kan je zien dat het al begon met het onterecht weg laten gaan van Caracciolo. Met deze trainer zal je ook de oorlog niet winnen, hij krijgt deze ploeg gewoon niet aan het voetballen, ik zie totaal geen haagse bluf en dat is toch wel het minste wat je kan verwachten. Deze ploeg is kampioen balletje breed leggen achterin en uit armoe, omdat het gewoon te lang duurt, gaat de bal maar weer eens lang naar voren. Zelden zo'n armoe gezien. Deze ploeg zal ook niet winnen van RKC en NEC thuis. Ik heb het al zo'n 4 weken geleden voorspelt, deze ploeg wint niks meer.

0
Zondag 21 maart 2010 om 17:34 uur

Nu online

t e, Marcie, adotiel, wijstaanboven, BigMac en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25