Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

Als je geen risico`s neemt kan je ook geen zaken doen. Vooral het geval Holla, ze weten dat er meerdere clubs op hem loeren dan kan je niet wachten tot het geld van Immers binnenkomt. Het risico is te groot als je te lang wacht met hem en Poepon ook denk ik. Buiten dat kan je mij niet wijsmaken dat er geen budget is zonder de verkoop van spelers. We hebben zoveel gesaneerd met dure spelers en verhoek verkocht + vd brom ook nog aardig wat geld voor gekregen. Er is echt wel wat mogelijk (ook al denkt iedereen van niet) en het geld van Immers is alleen maar voor wat extra mogelijkheden.


0
Donderdag 31 mei 2012 om 16:26 uur

<FCDH>

Dat geld van immers is nog lang niet overgemaakt hoor immers is nog op vakantie en pas daarna tekent ie ze contract en zolang dat niet gebeurd is komt er echt geen geld?
0
Donderdag 31 mei 2012 om 16:12 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik hoor al twee jaar dat hij zo ontzettend goed is. Ik zie het niet. Voor ADO is het inderdaad een goede en bruikbare speler. Maar voor de top? Ik vind hem ronduit slecht in de duels. En hij scoort inderdaad te weinig. Daar tegenover staat dat zijn techniek redelijk tot goed is. En zijn loopvermogen is uitzonderlijk goed. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij het op dit moment nog niet in de top zou redden. Een tussenstap of gewoon bij ADO blijven is voor die jongen het beste.

Als ik het voor het zeggen had, zou ik eerder Immers dan Toornstra kopen.
Het succes jaar speelde die gewoon heel sterk en dat kan je niet ontkennen en dat voor zijn eerste (basisplaats)seizoen op eredivisie niveau. Het is normaal bij zulke gasten dat ze wat wegzakken dat gebeurd zo vaak. Alleen bij ons zakte die wel heel erg ver weg dit seizoen maar dat komt voor mijn gevoel door het matige elftal wat we hadden en de spelers die speelde er niet helemaal met hun hoofd bij waren (immers) en al die dingen die ik mijn vorige post had neergezet. Voor hem was misschien vorig seizoen wel het beste geweest om te vertrekken , niet dat utrecht zo goed presteerde maar ik denk dat die daar wel een heel stuk beter had gespeeld en wij een mooie zak met geld ervoor hadden gekregen. Nu moet die eigenlijk weer helemaal opnieuw beginnen en dat is heel zonde want hij is ook de jongste niet meer!!
0
Donderdag 31 mei 2012 om 15:06 uur

Ron001

070 schreef:

als je op de plaatsen waar jij Toornstra hebt ingevuld `Immers` zet, dan klopt je verhaal ook
Geld voor alle spelers die in een goed elftal tercht komen!!!

Het hele elftal draaide vorig jaar slecht en dan komen de echte spelers boven drijven!!! Bij ons clubje helaas geen dragers!!

Bully sweepte het hele elftal op en scoorde doelpunten uit de vreemste posities!! En ik zeg dat Verhoek toch over schat is, reken maar even hoeveel doelpunten we tegen kregen omdat onze diva niet of nauwlijks meeverdedigde.
0
Donderdag 31 mei 2012 om 14:52 uur

supporter-noord

Prutser 070 schreef:

Buly komt niet, dus zet dat maar uit je hoofd en Poepon is een stuk kleiner en kan je niet een lange bal blind op geven maar hij kan echt wel scoren met zijn hoofd.

Ik zou zeer tevreden zijn met Poepon voor 3 ton, een betere spits zou ik voor dat geld echt niet weten te vinden.
Voor dit geld niet nee, maar als je vooruit wilt is het verschil gewoon linker of rechterrijtje, zo simpel is het. Durf te investeren vd Kallen !!
Hoe hoger je eindigd, hoe meer geld je erbij krijgt en ook weer playoffs extra
0
Donderdag 31 mei 2012 om 13:29 uur

Prutser 070

supporter-noord schreef:

Het wachten is op Buly. Bij Poepon zet ik vraagtekens, te klein, geen kopper.
Buly komt niet, dus zet dat maar uit je hoofd en Poepon is een stuk kleiner en kan je niet een lange bal blind op geven maar hij kan echt wel scoren met zijn hoofd.

Ik zou zeer tevreden zijn met Poepon voor 3 ton, een betere spits zou ik voor dat geld echt niet weten te vinden.
0
Donderdag 31 mei 2012 om 13:25 uur

Advertentie

Bubbles

the mouse schreef:

Leuk voor t geld, maar successen blijven uit...
Dat komt dan vanzelf kerel als je meer geld kunt uitgeven kun je ook voor de meer dan gemiddeld speler geld bieden ;-) en niet alleen in spelers maar ook in je jeugdopleiding enz...
0
Donderdag 31 mei 2012 om 11:54 uur

rien1

BLEISWIJK-1 schreef:

De reacties op de verschillende berichtgevingen vind ik wel grappig.

Zo wordt er aangehaald dat die Haagse voetballers een grote bek hebben maar al snel heimwee hebben. Vandaar dat Immers in navolging van Verhoek in Nederland blijft. Leuk!
Las net in de reacties dat "die Hagenezen de enige zijn die nog een voetbalhart hebben en ook voor de stad". Dat ging over Immers en dat hij NIET voor het geld heeft gekozen van Fulham. Valt trouwens toch op dat WIJ zo positief op de voetbalkaart staan. Dat is vooral gekomen na dat mooie seizoen.

Trouwens, er was toch ook een gerucht over Kubik, dat die misschien terug komt?
0
Donderdag 31 mei 2012 om 11:42 uur

the mouse

Bubbles schreef:

Juist Prutser 070 voor jong aanstormend talent wordt het gewoon heel interessant om naar ADO Den Haag te verkassen. Wij kunnen die jongens verder door ontwikkelen en er zo bij verkoop financieel sterker van worden.
Leuk voor t geld, maar successen blijven uit...
0
Donderdag 31 mei 2012 om 11:39 uur

Prutser 070

We mogen toch ook wel trots zijn dat er nu 2 haagsche jongens bij grote clubs in de eredivisie spelen. Verhoek bij Twente en Immers bij Feyenoord, dan hebben we ook nog Derijck die bij PSV speelt. Die jongens hebben het wel aan Den Haag te danken dat ze zo ver zijn gekomen. Wanneer hebben we zoveel transfers gehad waar we geld aan hebben verdiend?

Het is jammer dat je kwalitatief achteruit gaat maar dat is het moderne voetbal. Één jaar presteren en je wordt leeg gekocht. Zoals ik al zei hebben we wel voor het eerst sinds lange tijd dat we geld binnen krijgen en spelers niet gratis de deur uitlopen.

Oké ik vind 9 ton ook aan de lage kant voor Immers die nog een contract heeft voor 2 jaar, maar het is beter dan niks.
0
Donderdag 31 mei 2012 om 11:04 uur

Nu online

RemcoOnX, pajam, Ronaldo, kako, Marcie, Lellow, opper, grijze gek, Twa en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26