Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

DaveDH schreef:

ja en terecht, anders leg jij toch ff wat knaken neer, jij weet altijd zo goed te vertellen wat een ander met zijn geld moet doen. Dit betalen daar in investeren.... makkelijk lullen vanaf de zijkant over de portemonnee van een ander. ...
Dave kan je gewoon weg niet normaal reageren of hoe zit het ga gewoon een dialoog met me aan sla me om me oren met jouw mening, maar stop eens een keer met die dooddoeners als dan leg jij toch geld neer etc.

Even een uitleg voor dave omdat hij waarschijnlijk mijn shouts nooit leest en informatie geeft die niet klopt.

Ik zeg nergens dat v/d kallen zijn eigen geld erin moet steken , maar volgens mij was bulykin voor het eerste jaar betaald het ging om het tweede jaar met de verkoop van immers verhoek, dereijck, v/d brom en een sanering van de duurdere spelers in het team moet er meer dan genoeg geld over zijn om hem te halen dat geld is een investering want dat krijg je het eerste seizoen al terug door uitverkocht huis, mersandising wat om hoog gaat en sponsors die warm lopen( en dave nog steeds heeft v/d kallen zijn geld er niet in hoeven steken)
Nu even wat v/d kallen terug heeft gehaald Nasr zijn vermogen
Twee palen( ja als hij er niet was hadden ze er niet gestaan en hadden we geen 6000 per maand gekregen , ja dank je de koekoek de palen hadden 10 x zoveel opgeleverd in eigen beheer gaat v/d kallen deze palen terug geven aan ADO als het bedrag wordt betaald waar v/d kallen ze voor gekocht heeft nee dave die houdt hij in beheer dus wat nou hart voor ADO
V/d kallen heeft zijn geld er lang en breed weer uit en als hij er uit stapt verdiend hij over de rug van ADO nog zijn geld maar wat een ADO man

Van Zweden gaat zeker een groot gedeelte investeren en wil er zeker ook aan verdienen maar laat wel een club achter die wat betekend in de Eredivisie die mee telt en waarde heeft nu is de waarde op het veld nul komma nul en waar is die waarde gebleven voor een groot gedeelte in de zakken van v/d kallen maar jullie komen er nog wel achter hoe het werkelijk allemaal zit
0
Dinsdag 5 juni 2012 om 07:41 uur

liefhebber

DaveDH schreef:

Hoewel ik wel een v/d kallen voorstander ben, ben ik het wel met je eens dat er meer investeerders moeten komen, die kun je nooit te veel hebben en een alleenheerser in een BVO is nooit goed natuurlijk.

Van zweden zou mooi zijn als die er in wil stappen, maar de vraag is heeft die man daar wel trek in met zoveel achterbaks gedoe als de laatste maanden, want als het gaat zoals bepaalde mensen het niet willen dat trekken ze weer een anonieme lafaard uit de kast die dan op een supporterssite in de marge uit gaat halen gevoed met info van ontevreden "insiders"

Je moet er maar trek in hebben, ik zou er niet in stappen als ik die keuze had...
Al had jij het geld zou je er niet instappen. Support our team??
0
Maandag 4 juni 2012 om 22:31 uur

DaveDH

marcellino schreef:

ach buly was ook bijna voor 100% zeker maar ja v/d kallen wou niet gaan voor twee jaar en dan is het klaar,het eerst jaar zou betaald worden door externe geld schieters het tweede jaar door ado zrlf en daar had meneer geen zin in.
ja en terecht, anders leg jij toch ff wat knaken neer, jij weet altijd zo goed te vertellen wat een ander met zijn geld moet doen. Dit betalen daar in investeren.... makkelijk lullen vanaf de zijkant over de portemonnee van een ander. ...
0
Maandag 4 juni 2012 om 21:56 uur

marcellino

kako schreef:

Wat een wereldshout, Shout van de week, Waar zijn de azijnzeikers gebleven? Zo maar een aantal reacties op de shout van Ties. Mag ik vragen waar jullie nou zo blij van worden. Er is nog helemaal niets gebeurd en jullie lopen al te juichen. Het is al meer dan 30 jaar kommer en kwel, met uitzondering van een aantal seizoenen. Want op het veld moet het gebeuren en daar gebeurd het nou net al jaren niet. Enige jaren geleden met mazzel gepromoveerd, en vorig jaar met een heel goed team Europees gehaald. Net als in de jaren 80, exact hetzelfde, alleen degradeerde we toen zelfs na Ujpest en Young Boys. Nu weer ellende genoeg. Ik zie echt niet in waarom het volgend jaar nou zo veel beter zal gaan. Poepon is gewend aan degradatie voetbal, die zal zich prima aanpassen. Steijn gaat weer vol voor geen nacompetitie, er is nog geen investeerder bij gekomen en ga zo maar door. Nu is de alleenheerser MVDK toen was het Stoop. Nee ik ga pas juichen na al die jaren als het een keer echt goed gaat. Van Zweden volgend jaar pas, NU MOET HET GEBEUREN, want volgend jaar degraderen dan is het gewoon te laat. Zelfs Ooievaar begint positief te worden, volgens mij ben ik nog echt een azijnzeikerd.
van zweden komt misschien volgend jaar maar de club kan dit jaar al opgekocht worden,vraag mij wel af of v/d kallen de palen door verkoopt aan ado.

ik snap eerlijk gezegd ook niet zo alle reacties.we schrijven misschien in juni zwarte cijfers maar mag dat na vorig jaar en de spelers die verkocht zijn.laten we even volgend jaar juni afwachten maar dan is meneer v/d kallen waarschijnlijk gevlogen,met twee palen en zijn geld terug en stukken grond die zijn betreooken in de deal waar hij instapte.
is hij al bij zijn doel of haakt hij af en maakt zijn worden niet waar stelselmatig in het linker rijtje en soms europees ja zo kan ik het ook roepen maar niet waar maken.
we hebben een goede groep met veel jeugd kan iemand mij vier a vijf spelers opnoemen wat groeibriljanten zijn.maar dat ter zijde.

john van zweden kan mij nog herinneren dat we een kern hadden die in de ochtend naar de uiterdstrijden ging puur om lol en rel te trappen(niet dat ik er nu trots op ben)maar we behoorde tot de harde kern de zelfde harde kern die door vele hier tot het bot toe worden afgebrand.met de hcf als grote boosdoener.

maar nu ineens is het de grote man en kijken we ineens niet meer naar hoe hij was lekker hypocriet.

ik ben blij als hij komt op en top ado man en iemand die ado werkelijk verder wel helpen zonder dat er dollars in zijn ogen verschijnen en kallen tsja grote worden weinig daden ja in zijn portomonee

0
Maandag 4 juni 2012 om 21:25 uur

marcellino

FC Den Haag! schreef:

Ha das lang geleden! Welkom terug! Wat is er misgegaan met Buly die 100% zeker zou komen? Was je iets te enthousiast over zijn komst? Nou ja, er kan altijd wat tussen komen! Voortaan maar iets voorzichtiger zijn met percentages, haha! Heb je nog wat laatste nieuwtjes voor ons?
ach buly was ook bijna voor 100% zeker maar ja v/d kallen wou niet gaan voor twee jaar en dan is het klaar,het eerst jaar zou betaald worden door externe geld schieters het tweede jaar door ado zrlf en daar had meneer geen zin in.
0
Maandag 4 juni 2012 om 20:58 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Je wordt op je wenken bedient beste man. Heb het net gelezen, lekker als je net toevallig vrij bent.

Met name de volgende zinsnede spreekt me zeer aan. Ook Mark van der Kallen heeft altijd gestreefd naar nieuwe investeerders. Als we dat kunnen realiseren is ADO GESTEUND DOOR DE GEMEENTE - LET JE OP?!!! - weer van alle Hagenaars(...)

Een zelfstandige directie, GEWONE commisarissen en verstandige aandeelhouders zijn dan een garantie voor voldoende transparantie.

Zou dreigt het toch nog wat te gaan worden na die tientallen miljoenen die de gemeente er in heeft gestopt.

Dat stadion op die locatie is onze redding.

En voor mijn part blijft Mark van der Kallen tot zin 94e commisaris zolang hij niet alle zeggenschap heeft. Mag hij van mij aan boord blijven.

Het gaat mij niet om hem maar om het welzijn van de club. Onze club.
Helaas heeft niet iedereen dat hier in de gaten.
Godver de godver, wat zou dat mooi zijn als er nu eindelijk eens een plan komt dat breed gedragen wordt door iedereen zonder dat men rollebollend over straat ligt. Hopenlijk staan alle supportersgroeperingen volkomen achter deze nieuwe ontwikkelingen en dat men kijkt in mogelijkheden i.p.v. bedreigingen.

Uiterst belangrijk dat men de waarde door een extern bureau laat onderzoeken waar iedereen voorstander van is.

Harm de Boer ligt goed bij de toekomstige investeerders, de R.v.C. en de Gemeente.

Afgelopen seizoen zal, neem ik aan, zo goed als break even qua financiën zijn verlopen.

De toekomstige extra investeerders zien hun geld dus NIET verdwijnen om schulden weg te werken. Er kan dus mogelijk direct in alle geledingen geïnvesteerd worden.

En er gaat geen kennis verloren als men gezamenlijk de schouders eronder zet.

Zal het dan toch eindelijk wat gaan worden....................
0
Maandag 4 juni 2012 om 12:23 uur

DHFC070

Mooizo op die manier ontstaat een gezondere situatie en is niet alles meer in handen van 1 man. Mocht het doorgaan hoop ik wel dat het geld wat dan vrijkomt niet direct wordt geinvesteerd in spelers , met Utrecht als goed voorbeeld. Leuk 1 seizoen lang goede spelers en EU voetbal maar daarna vertrekken ze allemaal weer en kun je weer vanaf het begin beginnen.
0
Maandag 4 juni 2012 om 11:57 uur

Advertentie

Mike

<FCDH> schreef:

Zou een goede zijn voor de club
Is dat zo?
Ik vind het een grappige sympathieke man maar op mij komt het niet anders over dan iemand die op het juiste moment geld in Swansea heeft durven steken.
Ik weet niet of het succes van Swansea te maken heeft met de visie van van Zweden op het voetbal.
0
Maandag 4 juni 2012 om 11:26 uur

Aad

<FCDH> schreef:

Laat ie nieuwe investeerders dan gelijk een goede daad doen om buly te presenteren
Geen enkele investeerder zal geld over de balk smijten. Bulykin`s houdbaarheid is zeer beperkt ten opzichte van de kosten.
0
Maandag 4 juni 2012 om 10:05 uur

Ronaldo

pajam schreef:

als het geen moeite is, staan er meer details over in??
hoe serieus moeten we dit nemen?
Vrij serieus, stuk is te lang om over te nemen. Oud directeur de Boer heeft de opdracht gekregen om te onderzoeken of er investeerders zijn om de boel geheel of gdeeltelijk over te nemen. Om de waarde van de aandelen te beaplen wordt het bedrijf UNO ingezet. Reactie VDK; geen beter moment om in te stappen, echter weinig vetrouwen in de daadwerkelijke actie -> geld overmaken.
0
Maandag 4 juni 2012 om 08:20 uur

Nu online

Jurriën, BLEISWIJK-1, groengeelhart28, Langebach2, Bleek, pajam, Joo070, Haraldberg1, RickZ, VakkieJ, JvDH en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26