Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

Bert schreef:

Beeld haperen komt denk ik door een trage verbinding.

Thuis of op vakantie in je hotel moet je dat dat ding op Wifi zetten denk ik. Maar goed ben ook geen expert. Wist je denk ik al.
Maakt niet uit, Bert. Je hebt me toen ook maar mooi geholpen (met nog 20 andere shouters geloof ik) met alleen maar het maken van een email vanwege de registratie hier.

Zal het proberen. Alle info is welkom, zeker ook omdat ik er de ballen verstand van heb. Maar ik wil gewoon een wedstrijdje kunnen zien straks als iik met vakantie ben. Als ik wegga beginnen de kwartfinales, dus dan wordt het echt leuk op dat EK.

Ik zie trouwens dat ADO weer met vuur speelt. Zeker als je zoals ik een groot fan bent van iemand als Holla.
Zo`n verschil zal dat geld toch niet zijn, als Holla van dat bedrag af moet zien.
Waarom toch zo tot de laatse paar ceneten met vuur spelen.
Ik begrijp er helemaal niks van. Er gaan gigantische bedragen rond (ook bij ons), en dan hierom de boel mogelijk vertiefen.
Ik kan het niet meer begrijpen!
0
Donderdag 14 juni 2012 om 22:25 uur

BLEISWIJK-1

Kaos schreef:


Hans Nijland wil dat Danny Holla en Johan Wins afzien van hun percentage van transfersom
Wij hebbben navraag gedaan naar de reden van het gesprek tussen Hans Nijland en de zaakwaarnemer van Danny Holla, Johan Wins. Danny Holla kan bij ADO Den Haag meer verdienen dan bij VVV -Venlo, maar ADO Den Haag heeft een lagere transfersom over voor Holla dan VVV-Venlo. FC Groningen wil wel medewerking verlenen aan een transfer van Danny Holla naar ADO, maar alleen als Holla en Wins afzien van het percentage dat zij normaliter van de transfersom zouden hebben ontvangen. De verwachting is dat Wins en Holla hier wel in mee zullen gaan.
Je mist 1 belangrijk stukje.

FC Groningen wil wel medewerking verlenen aan een transfer van Danny Holla naar ADO, maar alleen als Holla en Wins afzien van het percentage dat zij normaliter van de transfersom zouden hebben ontvangen, zodat ADO dat geld dan aan FC Groningen kan gireren in plaats van aan Holla en Wins. De verwachting is dat Wins en Holla hier wel in mee zullen gaan.

Hoe groot is normaal gesproken zo`n percentage?
0
Donderdag 14 juni 2012 om 18:52 uur

BLEISWIJK-1

Vanaf zondag werken aan een nieuw Oranje. Het lijkt ADO wel! Er is weinig geld en ik verwacht daarom dat er redelijk wat talenten zullen doorstromen. Op deze talenten heb ik mijn hoop gevestigd.

Van Rhijn 21 jaar - rechtsback
Bruma 20 jaar - rechtsbenige centrale verdediger
De Vrij 20 jaar - rechtsbenige centrale verdediger
Ake 17 jaar - linksbenige centrale verdediger
Willems 18 jaar - linksback

Maher 19 jaar - tweebenige middenvelder, groot loopvermogen
Van Ginkel 19 jaar - rechtsbenige middenvelder, groot loopvermogen
Strootman 22 jaar - linksbenige controlerende verdediger
Vilhena 17 jaar - linksbenige en aanvallende middenvelder
Haye 17 jaar - aanvallende middenvelder

Misidijan 18 jaar - rechtsbuiten
Castaignos 19 jaar - spits
Depay 18 jaar - linksbuiten






0
Donderdag 14 juni 2012 om 09:59 uur

Ooievaar

Jacco schreef:

2 dingen Ooievaar:

1. typisch dat je geen antwoord geeft op mijn vorige reactie op een eerdere shout van jou!
2. Klagen dat de selectie kwalitatief niet op orde is, maar laten de betere spelers (vb Bulykin) nou vrij duur te zijn! En gelijk ook klagen dat er een tekort in de begroting is! Hoe had dat tekort er uit gezien met die duurdere spelers en duurdere contracten?

Ben benieuwd of je nu wel antwoord
Je eerdere vraag is me ontschoten, Sorry.

Wat betreft de sterkte van de selectie is het heel simpel. Bulykin is goud waard, kost het nodige inderdaad maar hij scheelt je zo een overwinning of zes. Heb je het over een punt of 18, zo maar. Leuk voor je klandizie en alles wat daar bij komt kijken.

Hij kostte echt geen miljoenen omdat hij transfervrij was en zomaar aan kwam waaien.

Kwaliteit kost het nodige, mede door Bulykin was het stadion 9 keer op rij negen keer!!!! uitverkocht. Die komen niet voor Wormgoor waar er 30 van in een dozijn ingaan, maar voor hem. Een kanon en publiekstrekker pur sang. Een vent met uistraling, die het ook helemaal waarmaakte.

Gat in de begroting ontstaat ook doordat ADO verrot slecht met zijn klanten en sponsors omgaat. Het is tot op de dag van vandaag organisatorisch een puinhoop. Nog steeds. Van catering tot jeugd en van merchandise tot scouting. Amateurisme. Het lijkt nergens op, een club als ADO onwaardig. En dat met de negende begroting, wat gebeurt er in vredesnaam met dat budget. Zit i.i.g. niet in de selectie.

Wordt natuurlijk mede veroorzaakt door totaal geen kennis van technische zaken of de know how om hoe dan ook een voetbalclub te runnen.

Als je de mensen waar voor hun geld geeft Bulykin t..o.v. John Verhoek dan komen ze echt wel.

Al die kwalitatief magere aankopen kost ook een vermogen, afgezien van het feit dat ze een garantie zijn voor een pruimen seizoen,. wat natuurlijk doorwerkt in scc`s sponsors, aantrekkingskracht op de jeugd, noem maar op.

Mijn oplossing is al lang en breed bekend. Van der Kallen uitkopen en opsodemieteren, en mensen met verstand van zaken de dagelijkse leiding laten uitvoeren.

Het bewind van Van der Kallen brengt ons echt en alleen maar achterop.

We hadden een hardstikke leuk elftal, dat zag je ook terug in de publieke belangstelling, en ADO leefde echt helemaal op. Nu verdwijnt dat als sneeuw voor de zon. Oorzaak wanbeleid, onkunde en desinteresse.

Bulykin had hier nog steeds kunnen spelen, als de echte wil er was geweest. Nogmaals al die miskopen kost nog veel meer. In alle opzichten.

Maar jij wil daar niet aan, dan houdt het op.

Maar ook al gaat iedereen op zijn kop staan. Het kan alleen wat worden als we zo snel mogelijk worden verlost van Mark Van der Kallen.
Met hem ga je zeker hele rode cijfers schrijven. Als club dan, hij persoonlijk niet uiteraard, dit voor alle duidelijkheid.

Ik draai niet de zelfde plaat, dat doet dat bestuur met zijn lulverhalen, en ons weer vergast op een jaar degradatievoetbal, en dan blij moeten zijn dat we er weer in zijn gebleven.



0
Woensdag 13 juni 2012 om 20:38 uur

BLEISWIJK-1

Hogere tv gelden, naar aanleiding van seizoen 2010/2011 worden pas komend seizoen verrekend.

Stadion wordt voor een gedeelte door gemeente overgenomen.

Salaris Wormgoor is een stuk lager dan die van Derijck of een Kum.

Alle eindklasseringen hoger dan plek 15 zullen 60.000 tot 70.000 euro per plek meer geld opleveren.

Als het maar een beetje sportief beter gaat verdienen we op de losse kaartverkoop meer geld. Ook vanwege de opzeggers onder SCC houders.

Aan Europees voetbal hebben we niet verdient. Sterker nog, het heeft ons geld gekost. Dit hebben we volgend jaar niet.

Volgend jaar hebben we de catering zelf in handen. Hier kunnen we extra geld mee verdienen.

Inmiddels zijn we met de transferopbrengsten van Immers en Max de Jong al weer verzekerd van extra inkomsten.

..........ik stop, ga voetbal kijken!

0
Woensdag 13 juni 2012 om 18:12 uur

BLEISWIJK-1

<FCDH> schreef:

1 miljoen voor immers
1,5 miljoen voor verhoek
800.000 voor dereijck
600.000 voor vd brom

maakt 3,7 miljoen

plus de jong weg en waarschijnlijk kum weg scheelt ook nog eens in de kosten
Hoe kom jij aan die bedragen. Heb je de officiele stukken gelezen?

Ik heb in de VI zien staan dat we maar 850.000 euro voor Verhoek hebben gehad. En je had zelf ook wel kunnen bedenken dat het geld van Immers en Max de Jong niet meegenomen is in deze jaarrekening.

Volgens de media moest er 750.000 euro voor Derijck betaald worden. waar er ook nog een bedrag naar Feyenoord moest.

En Kum gaat weg, maar is ook niet van toepassing bij deze jaarrekening.

Bovendien gaan er nog belastingen, tekengeld, makelaarsvergoedingen etc. van de transferinkomsten af. En zo blijft er niks van die 3,7 miljoen over.


0
Woensdag 13 juni 2012 om 15:50 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

super fc denhaag schreef:

nou voor mij niet. wat heb je nog aan waarde in je elftal dan?? volgend jaar zit je met het zelfde probleem. we zijn heel hard opweg een stabiele jupiler ploeg te worden.
Nou, je hebt gewoon een hele negatieve kijk op zaken.

Qua tv gelden gaan we het komende jaar behoorlijk omhoog. Is in het nieuws geweest en kan je weten.

De gemeente neemt een gedeelte van het stadion over. Wat ons per jaar ook weer een paar ton oplevert.

Ook dit jaar hebben we met Immers en Max de Jong weer transfergelden binnen. Waarom kan dit niet structureel zijn? Misschien willen ze volgend jaar weer andere spelers van ons kopen.

Ik zie met Meijers, Holla, Wormgoor, Jansen, Poepon en Malone wel sportieve mogelijkheden. Wat ons t.o.v. het seizoen 2011/2012 wel geld op kan leveren.

En zo kan ik nog wel verder gaan......!

Je moet trouwens je ogen wel openen. Clubs als Utrecht, NAC, Zwolle, Willem II, RKC en Roda hebben helemaal geen cent te makken. Daar is het nog erger dan bij ons. Het is ook de tijd waar we in leven.

0
Woensdag 13 juni 2012 om 09:21 uur

Bert

den haag schreef:

Opnieuw tekort bij ADO Den Haag

DEN HAAG - Voetbalclub ADO Den Haag sluit dit seizoen toch af met een tekort. ADO had begin dit jaar nog verwacht dat het in de zwarte cijfers terecht zou komen maar uit nieuwe cijfers blijkt dat de club twee ton euro tekort komt.

Dit staat in een brief van het college van burgemeester en wethouders aan de Haagse gemeenteraad. Volgens ADO Den Haag vielen de inkomsten dit jaar tegen door tegenvallende sponsoropbrengsten, veroorzaakt door de economische crisis en de slechte sportieve prestaties van ADO.

Verder was het de bedoeling dat er evenementen in het stadion gehouden zouden worden, maar onderhandelingen hierover liepen op niets uit. Ook stegen de lonen en de wedstrijd- en trainingskosten.

Wethouder Klein zegt teleurgesteld te zijn over het tekort maar benadrukt dat het voor rekening is van de club. De gemeente Den Haag zal ADO geen financiële steun geven, zo heeft hij de ADO-directie laten weten.  In 2008 verkeerde ADO Den Haag op het randje van een faillissement. De club werd gered doordat de gemeente ADO met miljoenen euro’s steunde.
ook stegen de lonen de wedstrijd en de trainingskosten

Ik dacht dat we van de grootverdieners afscheid hadden genomen.

Wedstrijd en trainingskosten kan je toch zelf in de hand houden.
Dan maar geen reisje naar Mallorca.

Roept veel vragen bij mij op.

Catering moet je toch gewoon aan kunnen verdienen? Alhoewel dat net is opgezet waardoor het in het begin waarschijnlijk alleen maar geld kost.
0
Dinsdag 12 juni 2012 om 21:48 uur

DaveDH

ypenburg070 schreef:

Ik zie hier toch wel een groei van ADO, waar vorig jaar( onder leiding van V. Brom) nog: Jaap van Duijn(Quick Boys)
Tjaronn Chery (Fc Emmen)
Marc Höcher(Helmond Sport)
Wouter de Vogel (AZ)
Filip Luksik (FK Senica)
Mitja Mörec(Lyngby BK)
Gábor Horváth(FC Fehévar)
Paul Mulders(AGOVV Apeldoorn)

Werden aangetrokken. Als ik dat met de spelers van dit jaar afstem (er van uit gaan dat alle spelers die in concrete belangstelling staan gaan tekenen):

Rydell Poepon (De Graafschap)
Aaron Meijers (RKC Waalwijk)
Vito Wormgoor (De Graafschap)
Danny Holla (FC Groningen)
Garry Mendes Rodrigues (FC Boshuizen)
Dion Malone (Almere City FC)

Dan zien we toch een heel verschil. Waar we vorig jaar nog in de jupiler legeau shopte en onze spelers uit de 2de divisie van het voormalig oostblok haalden. Hebben we nu in de kelder van de eredivisie onze aankopen gehaald en hebben we naar mijn mening meer (Eredivsie) ervaring in huis gehaald. We weten natuurlijk niet wie er nog komen en gaan, maar noem mij maar een optimist, maar ik vind dit toch wel een mooie stap, ook te bedenken dat we met de transfersommen(VD Brom, Derijck,Lex Immers en Wesley Verhoek) onze begroting richting de zwarte cijfers heeft gedreven. Ik vind dit toch wel een belangrijk en positief vooruitzicht.

Toch blijf ik zeggen: Neem de jeugdopleiding op de schop, zet een goed scoutingapparaat neer(misschien wel onder leiding van Aad de Mos, als je ziet waar die man allemaal komt!) en zet een mooi samenwerkingsverband op met Dordrecht en misschien wel Swansea. En dan heb ik het niet over zo`n samenwerkings verband als met Chelsea, alleen als opvang fugeren.
Helemaal mee eens wat betreft de jeugdopleiding (en ook de rest van je shout overigens), de jeugdopleiding levert bij lange na niet genoeg op voor het eerste 11tal.... echte talenten zijn voor ze bij ons doorbreken al weggehaald door de grotere clubs waardoor wij blijven zitten met spelers ala Beugelsdijk.

Stop dat geld in een goed functionerend scoutingsapparaat met daarboven een TD die verstand heeft van voetbal en stop met die geld verslindende jeugdopleiding, ik weet dat dit tegen de schenen is van veel supporters maar ik denk dat het runnen van een jeugdopleiding voor een kleine club als DH gewoon niet meer rendabel te krijgen is...
0
Dinsdag 12 juni 2012 om 15:33 uur

DaveDH

Jeugdopleidingen zijn zone van je geld, je kunt beter in goede scouting investeren, nu wordt het een beetje half/half gedaan en dan is beide te weinig...
0
Maandag 11 juni 2012 om 12:02 uur

Nu online

Aad, ADO73, GroenGeelHart070, jbdh, Appie, malle eppie en 82 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25