Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Vincent schreef:

sjonge jonge lekker zitten slapen zeg bij ado.

kunnen we een speler voor 4 ton kopen betalen we er maar 167.00

kut vd kalle...
met zulke spelers win je natuurlijk niks.:-))
En toch ben ik benieuwd waarom er relatief zo weinig is betaald voor Holla. Die eigen bijdrage van hem of zaakwaarnemer was een broodje aap verhaal, dat schreef ik al eerder. Ook verdient hij volgens de "media"bij ons minder dan bij VVV of Roda.

Ik denk dat er zo maar tien ploegen in de eredivisie Holla voor zo weinig geld bijzonder graag er bij zouden hebben.

Koopmanskunst van Beijersbergen en Van der Kallen? Het lijkt er wel heel sterk op.
0
Woensdag 20 juni 2012 om 22:08 uur

ADODENHAAG

Prutser 070 schreef:

Dat was hier inderdaad al eerder gepost, staat ook op de officiële site van Groningen. FC Groningen is volgens mij de enige club die zo open altijd alle bedragen van de transfers op de site plaatst.

Zo blijkt ook maar weer dat de pers er vaak lang niet alles van af weet en de transferbedragen in bijna alle gevallen gokt, want overal werd er gesproken over 4 ton. Vaak gokt de pers juist vele malen hoger en rekenen ze alle mogelijke bonussen mee en schrijven dit als waarheid op, terwijl de veel bonussen bijna onhaalbaar zijn en dus niet worden uitgekeerd.
Geweldig zo`n jonge talentvolle speler voor amper 2 ton. Voor dat geld mag je nog wel 2 investeringen doen.
0
Woensdag 20 juni 2012 om 16:11 uur

BLEISWIJK-1

haagse jr schreef:

Mensen vergeten dat Lex Immers de absolute topspeler was bij ADO Den Haag. Inderdaad, ongemotiveerd het laatste seizoen maar dan nog steeds de beste zijn. Bij Feyenoord zal hij een cultheld gaan worden en + 10 goals gaan maken per seizoen. Een soort nieuwe Dirk Kuyt waarbij ik ook niet uitsluit dat hij de stap naar een buitenlandse (sub)topclub gaat maken. Zo nu genoeg over Feyenoorder Lex Immers.

Danny Holla voor ADO Den Haag begrippen een steunpilaar. Maar we moeten niet allemaal gaan doen of we dé aankoop in jaren hebben gedaan. Dat hadden we 3 jaar geleden met Bogdan Milic. Waar ik me wel zorgen over maak bij Danny Holla is zijn werklust. Pas toen VVV op degraderen stond ging die pas op 100 % voetballen en dan zie je meteen dat hij genoeg talent heeft. Want hij heeft in z`n eentje VVV in de Eredivisie gehouden.
Ja, hij gaat het net zo goed doen als zijn voorbeelden Verhoek, Derijck, Kubik en Bulykin. Die hebben ook een abonnement voor de reservebank.

Wel grappig dat jij je zorgen maakt om de werklust van Holla en je Immers al bijna het Nederlands elftal inschrijft. Volgens mij was er het afgelopen jaar veel aan te merken op de instelling van Immers. Immers zal echt uit een heel ander vaatje moeten tappen om het te gaan redden in de kuip. Er is echt maar 1 reden waarom ik hoop dat Immers het goed gaat doen in de kuip. En dat is dat we daar zelf wat extra geld aan verdienen.

Of Holla een steunpilaar wordt of niet. Hij is tenminste heel duidelijk. Hij wil in het geelgroen voetballen. En daarom alleen al ben ik een fan van Holla.
0
Woensdag 20 juni 2012 om 10:54 uur

Aad

super fc denhaag schreef:

verder ook niets meer vernomen of vd kallen zijn aandelen nog gaat verkopen. ik hoop dat er snel duidelijkheid over komt.
Zoals ik heb begrepen gaat van der Kallen niets verkopen maar wil hij het geplaatste aandelenkapitaal verhogen. Dat wil zeggen dat aandelen die nu, bij wijze van spreken, in het magazijn op de plank liggen worden verkocht.
Dat betekent meer geld op de bank en spreiding van persoonlijk risico.
0
Woensdag 20 juni 2012 om 10:34 uur

DaveDH

Aad schreef:

Ik zou Demouge er best bij willen hebben maar niet voor het salaris wat hij verlangt. Is/was bij Utrecht een groot-verdiener.
Krijgt die dan ook een speciale parkeerplaats voor oude van dagen... kom op zeg spelers als Demouge heb je toch niets aan, staan allen maar de ontwikkeling van jonge spitsen in de weg en kost ook nog eens een hoop geld....

0
Dinsdag 19 juni 2012 om 12:29 uur

yesyes

<FCDH> schreef:

Kolk is transfervrij dus die kan je erbij hebben voorin toch goed voor minimaal 7 goals per jaar haal hoesen erbij en de voorhoede is stuk sterker

Overgens bulykin nog steeds geen club en feyenoord wil hem niet want die huren weer een spits van man city
Kolk moet je echt niet halen. Wat kees al zegt je heb nu een frisse wind met een hoop nieuwe spelers en dan moet je niet weer zo;n eigenwijs mannetje halen die vervelend gaat worden als het hem niet zint.

Al het geld op hoessen!!! Dan ben ik heel erg tevreden voor aankomend seizoen ( als steijn het niet verpest .. )
0
Dinsdag 19 juni 2012 om 11:22 uur

FC Den Haag!

<FCDH> schreef:

Kolk is transfervrij dus die kan je erbij hebben voorin toch goed voor minimaal 7 goals per jaar haal hoesen erbij en de voorhoede is stuk sterker

Overgens bulykin nog steeds geen club en feyenoord wil hem niet want die huren weer een spits van man city
Er is waarschijnlijk niet eens geld om Hoesen te kunnen kopen, dus laat staan Hoesen kopen en dan salaris van Hoesen en Kolk.
0
Dinsdag 19 juni 2012 om 11:12 uur

Advertentie

Beest

Spits Van der Biezen laat contract in Krakau ontbinden

18/06/2012 193

Voor Koen van der Biezen komt na een seizoen een einde aan zijn Poolse avontuur. De 26-jarige aanvaller heeft zijn doorlopende contract bij Cracovia Kraków laten ontbinden en is klaar voor een nieuwe uitdaging.

De Brabander verdiende in juli 2011 na een goed seizoen bij Go Ahead Eagles (zestien doelpunten) een mooi contract bij het ambitieuze Cracovia, na Wisla de tweede club van de stad. Toch is het in sportief opzicht niet geworden wat de spits er van gehoopt had. Met een ultra-verdedigende speelwijze degradeerde de club uit de hoogste Poolse afdeling.

`In goed overleg hebben we mijn doorlopende contract laten ontbinden`, vertelt Van der Biezen. `Ik had kunnen blijven, verdiende een leuk salaris, maar ik ben teveel sportman en heb geen zin in de Poolse Tweede Divisie te gaan spelen. Dan ga ik niet voor het geld blijven...`

Van der Biezen spreekt niet van een mislukt avontuur. `Het was een mooie ervaring. De stad Krakau is prachtig, het leven prima en de mensen aardig. Maar de kans is klein dat ik opnieuw in het Oostblok aan de slag ga. Dat verdedigende voetbal is niets voor mij. Morgen gaan we onze koffers pakken en terug naar Nederland. Het appartement in Den Bosch heb ik aangehouden.`

Nu is het de vraag waar de toekomst van de spits ligt. `Ik sta bijna overal voor open, heb nog geen concrete aanbiedingen op zak. Misschien ben ik wel iets voor een Eredivisieclub. Ik kan een doelpunt maken en ben transfervrij.` (Tom Wildvank)
0
Dinsdag 19 juni 2012 om 08:56 uur

Remy V

Waarom betalen ze zoveel geld, en laten ze de spelers voor maar 2 jaar tekenen met een optie voor een 3e. Met die optie zit altijd wel een voorwaarde. Dus dan zal je zel ze in principe na 1 seizoen alweer moeten verkopen of met een nieuw contract aan moeten komen.
0
Dinsdag 19 juni 2012 om 05:28 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

Wormgoor, Meijers, Poepon en Holla zeker!

Jansen en Malone?
Volgens Steyn is het met Malone ook geregeld.

Nog 1 opvallend dingetje. Holla kon bij VVV en Roda meer geld verdienen dan bij ADO.

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/193497_steijn-over-de-aanwinsten-van-ado-den-haag?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
0
Maandag 18 juni 2012 om 23:58 uur

Nu online

Law, Johannes, Alle ballen op Jort, wijstaanboven, Wahter, Jacco, Ronaldr2603 en 134 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24