Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO500

Aad schreef:

Mogelijk de volgende stap?

Van der Kallen trekt zijn geld terug uit de club. Om hem te betalen is er geld nodig van nieuwe aandeelhouders of de bank. Als dat laatste het geval is ligt de club binnen een paar maanden op zijn gat.
Van der Kallen heeft geen geld IN de club zitten en kan het er dus ook niet uithalen. Hij is aandeelhouder en kan hooguit z`n aandelen verkopen. Maar bij verkoop van aandelen is het gewoon wat de gek er voor geeft. Als jij € 5 miljoen of meer in de club wilt steken als nieuw aandelenkapitaal ben ik ervan overtuigd dat je de aandelen van Van der Kallen mag overnemen voor €1
0
Donderdag 5 juli 2012 om 17:14 uur

Bolluhboeah

Aad schreef:

Mogelijk de volgende stap?

Van der Kallen trekt zijn geld terug uit de club. Om hem te betalen is er geld nodig van nieuwe aandeelhouders of de bank. Als dat laatste het geval is ligt de club binnen een paar maanden op zijn gat.
"Mark van der Kallen kiest ervoor om na jaren intensief saneren en opbouwen op grotere afstand van de NV ADO Den Haag te komen. Hij blijft als bestuurder van grootaandeelhouder SSO vbetrokken bij de club."

bron: ADO fans.

Ik weet niet waar jij vernomen heb dat ie zijn geld terug haalt? Misschien doet ie afstand van enkele aandelen. Maar hij blijft gewoon nog betrokken.
0
Donderdag 5 juli 2012 om 16:45 uur

Aad

Mogelijk de volgende stap?

Van der Kallen trekt zijn geld terug uit de club. Om hem te betalen is er geld nodig van nieuwe aandeelhouders of de bank. Als dat laatste het geval is ligt de club binnen een paar maanden op zijn gat.
0
Donderdag 5 juli 2012 om 16:35 uur

Haagshart

oodh schreef:

Zoiets van: goed voor het papierwerk en wat telefoonverkeer afhandelen?
Verder alle voetbalmacht bij het `technisch hart` (lees Steijn/Fräser)? Oh ja.. en Schoenmaker jr. geloof ik. Lijkt me dan niet zo vreemd dat Allach bij de KNVB blijft. Baan was kennelijk niet erg aantrekkelijk.
Dat denk ik dus ook.
Ik vindt als je de keuze maakt voor iemand die het technisch beleid op de lange termijn gaat bepalen. Geef zo iemand dan wel voldoende `speel`ruimte. Andere zaken heeft diegene dan ook niets mee te maken, puur technisch beleid that `s it. Als hier iemand constant mee bezig is wordt de club daar op alle vlakken beter van.

En laten we eerlijk zijn Den Haag heeft niet tig miljoen extra op een bankrekening staan, dus geld over de balk smijten kan een TD toch niet.

Gewoon een TD aanstellen met een beperkte tekenbevoegdheid tot bedrag X denk ik dan
0
Donderdag 5 juli 2012 om 09:22 uur

Bert

hjfff schreef:

Inderdaad!

Zelfde verhaal als een Jonckbloetplein tijdens een eindronde; zet er geen politie neer en er gebeurt helemaal niks!
Zag dat filmpje op tv West wat een machtsvertoon. Liep alleen geen supporter bij.

Daar is allemaal wel geld voor bejaarden mogen verotten. Politie denkt op Flodder niveau we zullen het schorre morrie eens een lesje leren.
0
Woensdag 4 juli 2012 om 23:04 uur

Advertentie

Aad

hjfff schreef:

De jongens die spelen zullen gewoon gesteund worden, Aad.
Maar als we minimaal 12e willen worden, gaan we het niet redden met deze voorhoede. Dit door én kwantiteit én kwaliteit.

Afgelopen jaar hebben we in de voorhoede gebruik gemaakt van; Chery, Vicento, 2x Verhoek, Immers, v Duinen, Elbers, Boussaboun, Höcher en Smolarek. Dus 10 man gezamenlijk goed voor een goal of 30.

Dit afgezet tegen de huidige kandidaten; Vicento, Poepon, Chery, v Duinen, Elbers en Tano(?) kan je niet anders concluderen dat er simpelweg nog wat kwaliteit bij MOET. Dit zal de kwantiteit dus ook verhogen.
Vicento maakt er hopelijk 7, Poepon 11, Chery 3, v Duinen 3 en Elbers + Tano zie ik niet zo snel scoren gezien hun statistieken.

En wat als Poepon geblesseerd raakt en Chery is geschorst. Dan spelen v Duinen, Elbers en Vicento voorin met op de bank Korte en een andere puber.
Zulke omstandigheden staan garant voor plek 14-18.
Ik ben het helemaal met je eens maar als er geen geld beschikbaar is om te kopen zal het van huren moeten komen. En lukt dat niet (en dat denk ik) dan is het inderdaad dunnetjes maar moeten we het er helaas mee doen. Overigens denk ik dat Poepon een stuk bruikbaarder is dan John Verhoek.
0
Dinsdag 3 juli 2012 om 15:01 uur

Langebach2

Beugelsdijk kan ook prima linksback spelen als supu geblesseerd is.
Ik zou mijn geld uitgeven aan een goede rechtsbuiten.
0
Zondag 1 juli 2012 om 18:03 uur

BLEISWIJK-1

Bert schreef:

Ik weet niet wat zijn afkoopsom is. Backs moet je zelf opleiden
zeggen ze altijd. Maar ik zou als ik Ado was wel een paar ton overhebben voor een goede back.

Zeker als Mulders ook weg gaat moet er iets mogelijk zijn.

Wat zijn de alternatieven? Kom maar op. Leuke discussie voor de zondag
Ik denk dat ze voor v.Peppen gewoon 4 of 5 ton zulllen vragen. Dat heeft vd. Kallen er niet voor over. Ondanks dat het salaris van v.Peppen niet zo hoog hoeft te zijn. Hij verdient immers minder dan een ton bij RKC.

Aangezien wij nog steeds een relatie hebben met Chelsea en V.Aanholt misschien best een nieuwe start wil maken (had wat problemen bij Vitesse vorig jaar), zie ik hem wel graag naar Den Haag komen.

Wat een rechter spits betreft. Ik begrijp dat ze een speler willen die al het een en ander bewezen heeft. En niet een talent zoals Hoesen. Ook al zou die ook nog wel kunnen komen. Ik heb het idee dat ze dan hopen op spelers zoals Castellen, Daniel de Ridder en Steve de Ridder. Die al het een en ander bewezen hebben. Maar die moeten dan qua geld behoorlijk inleveren. En daarom kan dit nog wel even duren.

De namen rechterspits heb ik zelf bedacht. Maar ik heb de indruk dat dit wel de categorie is waar ze wat uit willen halen.
0
Zondag 1 juli 2012 om 12:34 uur

Bert

schreef:

Dat bedoel ik, je scheert alle ""steuntrekkers"" over 1 kam.
Kom eens op bezoek in LAAK, dan zie je genoeg schrijnenen gevallen die absoluut geen ""steuntrekker"" willen zijn maar door wat dan ook het niet kunnen. Je hoeft niet naar LAAK te komen, als je je een betje verdiept in de materie dan trek je wel je woorden terug.

En je opmerking over socialisme is best wel dommig Dave.
Je roept maar wat hierover, lees eens een boek en zeg nu niet dat je dat gedaan hebt over dit onderwerp wt de inhoud van socialisme is totaal anders dan jouw waarheid (lees onzin)
Ze moeten niet al dat geld aan die Grieken weggeven. Veel mensen
zijn ongewild slachtoffer geworden van die crisis.
Ze moeten meer voor de gewone man doen en die bonuscultuur
aanpakken. Daar hoor ik Dave niet over.
0
Vrijdag 29 juni 2012 om 19:17 uur

Johannes

DaveDH schreef:

Nee Kees, de ooievaarspas moet morgen nog gestopt worden, het is een oneerlijk gedrocht vooral voor mensen die een baan hebben en net ietsje boven de minima zitten, die kunnen wel overal de volle pond voor betalen, terwijl steuntrekkers voor 50% van de prijs naar ADO kunnen...

Dave, je bent niet helemaal op de hoogte. De Ooievaarspas is ook verkrijgbaar voor mensen met een inkomen tot 120% 0f 130% van het bijstandsnivo. Er zijn dus zat hardwerkende mensen die een Ooievaarspas hebben.

Aanvragen doet men hier:
http://www.denhaag.nl/home/bewonkers/to/Ooievaarspas-aanvragen.htm

Weet je wat pas oneerlijk is? Dat de kinderen van die hardwerkende mensen niet lid kunnen worden van een sportclub omdat het geld gewoon al 3x op is. Laten we trots zijn op het feit dat ALLE kinderen op deze manier mee kunnen doen. Wie weet speelt een van die gastjes over een jaar of 10 wel in ADO 1. Maar los daarvan: solidariteit is heel, heel belangrijk.
0
Vrijdag 29 juni 2012 om 18:26 uur

Nu online

Sebastiaan, Erik070, Renearmand56, frans swa, wijstaanboven, Lellow en 72 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25