Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Prutser 070

Beest schreef:

PROBLEEM IS TOCH DAT HET DALARIS BUDGET OP IS
Ik geef toch ook aan dat je met het geld van Elia niks opschiet.
0
Woensdag 18 juli 2012 om 11:17 uur

Prutser 070

yesyes schreef:

Idd Maar we krijgen toch ook geld van elia? Hoesen is niet zo gek duur en Tiendalli is transfervrij!
Het geld dat we dankzij de transfer van Elia krijgen is iets minder dan een ton dus daar kom je niet heel ver mee, maar is mooi meegenomen.
0
Woensdag 18 juli 2012 om 11:08 uur

yesyes

Beest schreef:

heel leuk maar er zal toch echt wat weg moeten eerst
Idd Maar we krijgen toch ook geld van elia? Hoesen is niet zo gek duur en Tiendalli is transfervrij!
0
Woensdag 18 juli 2012 om 10:36 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Joh, ik ben ook niet achterlijk of stekeblind. Onderstaand mijn shout van 29 januari jl. Maar i.t.t. velen neem ik nu "genoegen"met de spelers die aangetrokken zijn. Er zit gewoon niet meer financiële rek in de club om subtoppers te halen. Daar heb ik me al lang bij neergelegd. Achteraf ben ik zelfs blij dat dit nog mogelijk was. Ok, we hebben niets met andere clubs te maken maar over het algemeen is het daar nog bedroevender. En in mijn beleving heeft Van der Kallen de club zover gebracht waar we nu staan.

Financieel gezond, meer toeschouwers dan de laatste tig jaar, grotere sponsoren en ga zo maar door.

Tuurlijk zat het Van der Kallen mee. Op het slechtste moment instappen, nieuw stadion, groeiwijken rondom het stadion en ga zo maar door.

Maar wie had er dan anders in moeten stappen? De groep Braaksma was niet voldoende bij machte en voor de rest ken ik buiten Ringelensteijn niemand die echt zijn nek heeft uitgestoken.

Dit was overigens mijn shout uit januari:

Als er inderdaad afscheid wordt genomen van Immers, W. Verhoek en Toornstra dan hebben we echt een levensgroot probleem.

Visser, Supusepa, Leeuwin en kornuiten zijn allemaal hele aardige jongens maar spelers voor clubs 14 t/m 18 of Juup.

Wormgoor, Meijers en Poepon zijn ook allemaal hele aardige jongens maar spelers voor clubs 9 t/m 13.

We hebben dan een stevige kwaliteitsinjectie nodig. Ben heel benieuwd maar houd mijn hartje vast.
De gemeente heeft dat stadion neergezet Kees en niemand anders. Die Van der Kallen heeft de club helemaal niet gered, die ziet er gewoon handel in.

Elke club met een nieuw stadion trekt beduidend meer toeschouwers, dat is echt niet de verdienste van Van der Kallen. Onder Brom zat het stadion dus gewoon regelmatig wel vol, dus moet je dan niet de hele handel afbreken maar uitbouwen. In alle opzichten, je ziet dat de club leeft als er wat te zien valt.

Ik vind het het er helemaal niet zo florisant voorstaan. Ja er is tientallen jaren mismagement gepleegd maar dat wil niet zeggen dat we er nu zo goed voorstaan. Hooguit minder slecht, maar goed zeker niet.

De jeugd en scouting is/wordt door verkeerde besparingen, desinteresse, amateurisme en vriendjespolitiek om zeep geholpen.

Ik zeg nergens dat er met geld gesmeten dient te worden, maar zeg wel dat er mensen met verstand van zaken aan de knoppen moeten draaien. Die zitten er niet simpel, van trainer tot scouting en van management tot merchandise. Het is een amateuristische bende.

Een club als ADO FC Den Haag hoort met z`on stadion op die locatie en met z`on stad en aglomoratie niet anoniem in het rechterrijtje te pillen met de hoop om 12e te worden.

Dan doe je gewoon dingen structureel verkeerd.

Stel om te beginenn een TD aan, maak werk van je scouting, en zet jongens als Lems en of Gruholz op de jeugd, en maak een einde aan de ruzie met Haaglandia. Kost allemaal echt niet veel geld, maar levert wel heel veel op.

Ja, en het ego van die flapdrol van die Steijn die niets met Haaglandia van doen wil hebben kan me gestolen worden, drollentrainer. Hij had goochelaar moeten worden, elke keer weer een andere opstelling uit de hoge hoed.

Supporter zijn betekend voor mij zeggen waar het op slaat en wijzen op de mankementen. We zijn geen Volendam of RKC.
0
Dinsdag 17 juli 2012 om 20:03 uur

BLEISWIJK-1

yesyes schreef:

Van welk geld? Dat geld is er niet. Er zal nog hooguit een huurspeler komen maar meer dan dat hoef je echt niet te verwachten. Tenzij toornstra natuurlijk wordt verkocht. Het is jammer dat toornstra zo;n slecht seizoen heeft gedraaid afgelopen seizoen anders had je nu een leuk prijsje voor hem kunnen krijgen en 2 goede buitenspelers kunnen halen en misschien tegelijkertijd nog wel een linksback ook. Maar ik zie toornstra pas volgend seizoen vertrekken dus ik zou nu lekker op de 4-4-2 gaan spelen dat is de goedkoopste en beste oplossing
Het is misschien hopen tegen beter weten in. Maar inderdaad, een verkoop van Toornstra zou kunnen helpen.

Maar los van Toornstra. We hebben Immers voor 8/9 ton verkocht (het laatste wat ik heb gelezen) Voor ongeveer dit bedrag hebben we Poepon, Wormgoor en Holla gekocht. We hebben Luksik, de Vogel en Rodriquez verhuurd. En er mogen nog twee of drie spelers weg. Bovendien krijgen we nog wat geld voor Elia.

Voordat vorig seizoen de eerste speler (Derijck) verkocht werd, hadden we al Luksik en Chery gekocht. Waar we ook circa 5 of 6 ton voor kwijt waren.

Als ik dit t.o.v. elkaar afzet, denk ik dat er echt wel wat mogelijk is. Alleen is er niet veel geld voor transfersommen.

Ik ben het wel met Reswek eens dat we het met deze voorhoede niet gaan redden.
0
Maandag 16 juli 2012 om 16:52 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Het probleem is alleen dat wij niet van alles op de hoogte zijn. De afgelopen weken is er duidelijk gecommuniceerd (Steyn!) dat we verder gaan met spelers uit de eredivisie. Spelers uit de Jupiler en talenten zijn prima, maar de les van vorig jaar was om ze rustiger te brengen.

Als je dan uitgaat van wat je nu hebt, dan zou je inderdaad beter met vier middenvelders kunnen voetballen. Gewoon omdat op het middenveld deze ervaring voor handen is.

Maar wat ze alleen bij ADO intern weten is wat er werkelijk nog bij gaat komen. Elbers is een talent. Vicento ook nog een beetje. Maar als straks nog twee ervaren vleugelaanvallers worden aangetrokken, dan ziet alles er natuurlijk heel anders uit. Je hebt dan voor alle posities voorin een ervaren en een minder ervaren speler. Een ideale situatie.

Mocht ADO met dit laatste bezig zijn, dan is het natuurlijk wel handig om gewoon vast te houden aan het systeem 4-3-3. Daarom blijft de discussie 4-4-2 een lastige.
Van welk geld? Dat geld is er niet. Er zal nog hooguit een huurspeler komen maar meer dan dat hoef je echt niet te verwachten. Tenzij toornstra natuurlijk wordt verkocht. Het is jammer dat toornstra zo;n slecht seizoen heeft gedraaid afgelopen seizoen anders had je nu een leuk prijsje voor hem kunnen krijgen en 2 goede buitenspelers kunnen halen en misschien tegelijkertijd nog wel een linksback ook. Maar ik zie toornstra pas volgend seizoen vertrekken dus ik zou nu lekker op de 4-4-2 gaan spelen dat is de goedkoopste en beste oplossing
0
Maandag 16 juli 2012 om 16:22 uur

Prutser 070

Beest schreef:

vindt vicemto geen slechte als ie er zin in heeft is het absoluut een topper vorig jaar 7 doelpunten voor een buitenspeler is dat helemaal niet zo slecht
Een topper denk ik niet maar het is voor ons een zeer bruikbare speler en nog steeds erg jong. Hij is nog steeds pas 21 jaar en heeft goede wedstrijden gespeeld alleen wisselt hij deze helaas nog te vaak af met wedstrijden waarin helemaal niks lukt. Dat wisselvallige moet er nog uit maar als hem dat lukt hebben we een hele goede aan hem. Hij ligt ook vast tot 2014 met een optie voor nog 2 jaar dus we kunnen waarschijnlijk wel wat geld aan hem verdienen en hij komt ook weer uit onze eigen jeugd en heeft dus weinig gekost.

Dat is iets wat de laatste jaren bijzonder goed gaat. Immers en Verhoek, komen uit de jeugd en kosten dus heel weinig en leveren geld op. Toornstra en Vicento hebben ons bijna niks gekost en kunnen nog geld opleveren.
0
Maandag 16 juli 2012 om 11:12 uur

Haagse Kelt

Ooievaar schreef:

Sorry, vergeten te vragen naar jouw inzet.

Overigens blijf ik ook van mening dat ADO behoudens een td en een goede trainer - als start want er moet zo ontzettend veel gebeuren - nodig heeft, voor mij blijft het een raadsel waarom een vakman als Ernie Brandts die met NAC 3e werd nu in het oerwoud zit.

Het zal wel iets te doen hebben met uitstraling(...) Dat is nou werkelijk het domste argument wat je kan aanvoeren. Zou met niets verbazen als dat van Derksen en die randdebiel van een Van der Gijp zou komen.

Vind de coach van Spanje lijken op een parkeerwachter één dag voor zijn pensioen, maar het is een briljant tactisch strateeg. Al snap ik ook wel dat hij platina in handen heeft, maar toch kan die man de boel meerdere malen omzetten in één wedstrijd, dan ben je een hele grote.
Dus een trainer kan wel degelijk een hoop verschil maken.

Ik hoor wel wat je inzet is.

Groet,

Ik zet in wat je voorkeur is, laat maar weten.

Dat van Brandts heb ik ook nooit begrepen. Het gekke is dat zo`n trainer dan meteen besmet is en geen club het meer aandurft.

Een trainer kan wel verschil maken, maar DH heeft weinig geld en dat komt niet (alleen) door vd Kallen. De sfeer rond DH is ontegenzeggelijk al 100 keer beter dan de laatste jaren in het Zuiderpark. Mijn zoontje speelt bij Concordia (Brasserskade) en daar zie je tijdens de training al een behoorlijk aantal ADO-shirtjes. Toen hij 3 jaar geleden begon waren dat er 2, hij en nog 1. De sfeer in het stadion is wat anders en dat is minder geworden, al moeten we het Zuiderpark ook niet overromantiseren. Feit is dat er nog steeds geen grote partij is die er in wil stappen. Dat was ook zo toen we op onze reet lagen en vd Kallen erin is gestapt. Ongetwijfeld ook met zijn eigen agenda, maar desondanks heeft hij de boel overeind gehouden.

Ik hoop ook dat er eens een soort van Haags consortium in stapt, maar het lijkt me ijdele hoop. Aan de top van het bedrijfsleven zitten nu eenmaal grote ego`s en die kennen het woord samen niet.
0
Zondag 15 juli 2012 om 12:46 uur

Advertentie

Ooievaar

Haagse Kelt schreef:

Je bent je realisme kwijt. Dat oefenwedstrijden alleen bij ons wat zeggen en bij andere clubs niet is een lachwekkende uitspraak te noemen.

De achilleshiel van de achterhoede is de linksbackpositie. Verder vind ik het wel meevallen. Malone deed het heel aardig.

Voorin viel Poepon, wat jij de beste aankoop vond, me (nog) niet mee en het is duidelijk dat ze een vleugelspits nodig hebben, maar dat is een publiek geheim.

Dit is een grotendeels nieuw team wat je nog niet op de 1e serieuze oefenwedstrijd mag afrekenen na 2 weken voorbereiding.

Verder durf ik wel de weddenschap aan dat min. 1 van de 2 (denk NAC) onder ons eindigt. Waar wedden we om?
Poepen blijf ik een behoorlijke spits vinden, dat heeft hij toch echt wel bewezen bij Sparta, Willem II en De Graafschap, de rest in de voorhoede komt nog geen lantaarnpaal voorbij.

Achterin is het bijzonder zwak, Ammi heeft zijn beste tijd gehad, rijp voor MVV is die weer lekker in Limboland, en Wormgoor is een klasse minder dan Kum, waar ik overigens ook geen fan van was. Wellicht komt hij bij Heerenveen beter uit de verf met een ervaren verdediging in zijn buurt. Malone komt net kijken en heeft nul eredivisie ervaring. Omeru wordt te veel van verwacht, dus die kaart zou ik niet trekken.

Middenveld is de sterkste linie, al vind ik het een raadsel dat Rado zijn zelfvertrouwen en spelplezier totaal kwijt is. Onder Brom en met Bulykin heeft hij wel degelijk laten zien waarom hij international is.

Natuurlijk zijn oefenwedstrijden de opmaat van wat je te zien gaat krijgen, dat is zo klaar als een klontje. Zeker als je in de wetenschap verkeert dat de voorhoede een tandeloze leeuw is, en de achterhoede een oversteekplaats. Dit aangevoerd door een zwakke goochelende trainer dan is de optelsom snel gemaakt.

Dat Feyenoord nipt wint van Barendrecht zegt niets evenals Heerenveen niet kan winnen van Eindhoven.

Ik denk dat NAC m.n. thuis ijzersterk en zeker NEC - die hebben wel een prima trainer - boven ons gaan eindigen, dus mijn inzet is een fles Amaretto.

Overigens hoop ik van harte op het linkerrijtje, een aantal `lichten`hier met aanvoering van domme dave denken dat ik er plezier in schep om de boel af te kraken, maar kan je vertellen dat het me aan het hart gaat dat deze club met zoveel potentie een speelbal is van een zakenman zonder hart.

Natuurlijk wordt die vent er uit gewerkt, maar dat kost weer een hoop tijd en vooral geld. Kan je weer opnieuw beginnen. Dat is het trieste van het hele verhaal. In weerwil van al die lulverhalen is de club ziek- doodziek.



0
Zondag 15 juli 2012 om 12:04 uur

pajam

Bert schreef:

Maar dat geldt zeker ook voor Horvath. Wat moeten we daar nou mee in de huidige vorm. Pakt net nadat die erin staat een domme gele kaart.

Begrijp er niks van was zo goed bij Nac en maakt er bij ons een potje van.
verbaasd mij inderdaad ook! Vond het een hele degelijke verdediger in het seizoen @ NAC Breda.
Bij ons is het op de beker wedstrijd tegen Scheveningen na nog niet veel gebleken, nu al wegdoen is echter geen optie. Steijn heeft er toch een bak geld aan mogen uitgeven, voor de breedte er maar bijhouden dit seizoen.
0
Zondag 15 juli 2012 om 12:00 uur

Nu online

LeoH, fcdh-denhaag, S.upporter, Aad, James, Bolskie, pajam, Max, troje, derput, JP, Lellow, Jurriën, Ado Vakkie S, Marcie, CrazieD, Marten en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26