Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

tanker070

Thijs schreef:

Was t maar waar! Beetje hoge werkeloosheid en ik lul Haags en geen Spaans.
Wel fijn om te weten dat je iemand het land uit wil hebben als je een discussie niet kunt winnen.
Weet je wat begin nog een keer over de reclame zuilen. Waar ADO geld aan verdient....
Geld welk geld ? bedoel je dat fooitje van € 16.000,- die ze in de afgelopen 3 jaar hebben ontvangen ?

Die palen leveren minstens € 1 miljoen per jaar op.....
0
Dinsdag 26 juni 2012 om 09:25 uur

Thijs

super fc denhaag schreef:

enkele reis ??????
Was t maar waar! Beetje hoge werkeloosheid en ik lul Haags en geen Spaans.
Wel fijn om te weten dat je iemand het land uit wil hebben als je een discussie niet kunt winnen.
Weet je wat begin nog een keer over de reclame zuilen. Waar ADO geld aan verdient....
0
Dinsdag 26 juni 2012 om 07:34 uur

DaveDH

Aad schreef:

Van der Kallen zou er goed aan doen om de gemeente Den Haag te vragen een onafhankelijke onderzoekscommissie te benoemen aan wie hij (in besloten kring) controleerbare informatie verschaft over onderwerpen die deze commissie aandraagt en die punt van kritiek zijn bij Sjakie en dergelijke figuren.
Dan kan hij zich van alle blaam zuiveren en zijn criticasters in hun hemd zetten. Tot zolang zullen zijn tegenstanders blijven proberen met halve (on)waarheden hun gelijk te zoeken.

En als hij daarna ook nog eens gaat optreden als VOETBALbestuurder in plaats van ondernemer heeft hij mijn zegen.
Zou niet weten waarom hij dat zou moeten doen, omdat Sjakie en zijn holmaatjes het bestuur overal van beschuldigen zonder ook maar met iets van bewijs te komen.

Sinds wanneer geld de omgekeerde bewijslast, v/d Kallen moet zijn onschuld bewijzen? de laatste keer dat ik checkte werkte het nog andersom, dus laat Sjakie en zijn holmaatjes maar eens met echt tastbaar bewijs komen dan is het vroeg genoeg voor een onafhankelijk onderzoek.
0
Maandag 25 juni 2012 om 20:00 uur

DaveDH

fcdenhaag75 schreef:

Directie is kut en blijft kut,gewoon tijd voor veranderingen.Weg met die weg gooiers.
Ga jij het doen dan.... neem dan wel je eigen geld mee.... ohw nee wacht...... Dat dan weer niet.
0
Maandag 25 juni 2012 om 19:15 uur

DaveDH

fcthehague schreef:

Ja inderdaad. Laten we ons er allemaal gewoon bij neerleggen dat we als 3e stad van Nederland gewoon 12e/15e blijven houden als doelstelling. Dat we met een mogelijke grote achterban en hoop sponsoren (die heb je in de 3e stad van Nederland) blijven strijden tegen degradatie. Vooral clubs als groningen, twente, hereveen en az niet als voorbeeld nemen en net als hun alle mazzel van de wereld hebben als we europa in gaan.. Laten we vooral geen voorbeeld nemen aan hun beleid, want die is even slecht als bij Den Haag. Hoe zou dit toch komen ??? Achh lekker boeiend gewoon bij neerleggen allemaal en accepteren. En laten we ons vooral niet afvragen waarom wij als derde stad van Nederland tegen degradatie strijden met zoveel potentie. En als laatste zal ik als supporter helemaal niets hierover aan kritiek geven, want dan ben je een nep supporter.
Hou toch op... De derde stad? ja maar een potentiële achterban? laat me niet lachen DH heeft als alles mee zit hooguit 15/20K supporters dat is de achterban... Het haagse bedrijfsleven heeft helemaal geen trek om DH te sponsoren want het straalt niets uit (in commercieel opzicht dan) en dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. (kijk maar wie Eagon sponsort)

Zelfs toen we EL voetbal haalde stonden er geen grote tot middelgrote sponsoren aan de poorten te rammelen, heeft met imago te maken, dat is in de jaren 80/90 goed naar de kloten geholpen waardoor we 11 jaar J-liek voetbal hebben gehad en het beetje achterban wat we buiten de stad hadden verloren aan 010 en 020.

Wij zullen nooit uitgroeien tot en Twente of een Groningen simpelweg omdat de achterban en het bedrijfsleven dat er geld in wil stoppen niet bestaat (behalve in de hoofden van de stropdassen) of er moet een rijke sjeik met miljoenen komen maar zolang dat niet gebeurd zullen wij altijd om de plaatsen 8 t/m 15 strijden, 5 jaren plan of geen 5 jaren plan....

Ik kan daar mee leven, en jij?


0
Maandag 25 juni 2012 om 14:02 uur

Een oudere supporter

Kleine stapjes..5 jaren plan...
Ik loop al heel wat jaartjes mee en het is elke keer weer hetzelfde.

Er had vorig jaar toen we Europees speelden doorgepakt moeten worden. Geen spelers tegen hun wil hier houden die vervolgens met de pest in hun lijf bij ons speelden omdat ze liever in de Kuip of elders speelden.
En de trainer had nog even een jaartje assistent moeten blijven, vooral met deze spelers die gewoon maling aan hem hadden.

Afgelopen seizoen waren we weer terug bij af en mochten we al blij zijn dat we op een haar na de nacompetitie wisten te ontlopen. Nu weer 5 jaar wachten en ondertussen elke keer weer het plan bijstellen?

En geldproblemen, die heeft de club al tijden en zal het nog tijden hebben. Er wordt teveel geld in directeurensalarissen en diverse kantoorpiefen gestoken. Hoeveel directeuren hebben we nu wel niet rondlopen? Er wordt veel te veel langs elkaar heen gewerkt. En een baan waar het echt om gaat...tja daar nemen we dan gewoon een oud speler voor.

Als je nieuwe foto voor de nieuwe scc hebt laten aanmaken kan je zonder bevesting naar huis `omdat de printer het niet doet`..En zo gaat het met alles binnen de club.
0
Maandag 25 juni 2012 om 09:23 uur

Advertentie

pajam

Ooievaar :
Voorlopig is er een tekort, zijn de beste spelers weg, is de jeugdopleiding z`on beetje naar de knoppen gedraaid, is er totaal geen technische know how aanwezig binnen de cllub, spelers scouten via een dvd, dat is blijkbaar ons scoutingappartaat, lopen sponsors en scc houders massaal weg.

Maar de (enorme!) tekorten waren er al jaren, veel langer als MvdK hier de scepter zwaait. De Jeugdopleiding inperken is een domme traject, ook hier weer een die al werd ingezet voor MvdK hier voet aan grond zette (toch?).
Scouting hebben we ook nooit gehad.

Ik ben overigens wel met je eens dat bovengenoemde punten nu voor eens en altijd opgelost dienen te worden;
- werken met een realistische begroting ipv roepen 14-16 miljoen en zelfs met de verkoop van je beste materiaal schulden bouwen
- Genoeg (veel meer dan nu!) aan tijd en geld investeren in de jeugd, is de goedkoopste weg naar goede spelers
- Goede scouts aantrekken en desnoods bij clubs die het wel kunnen vragen of je even in de keuken mag meekijken (Als zelfs Heracles spelers als Dost en Plet wegplukt en voor veel geld verkoopt....)
0
Zondag 24 juni 2012 om 12:46 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

ik rook mijn shaggie wel , mij zie je er voorlopig niet meer op dat Forefuck park.. Nu zijn we weer tevreden met een 11e plek........rot op man ...al 30 jaar lang wordt de boel verneukt door jan en alleman.....toedeledoki .....

En natuurlijk, zal jullie voor wezen......Haagse Roel is een grote nepper....
Nee vriend dat heet eigenwaarde. Jezelf niet nog langer in de maling laten nemen voor je dure geld. Maar maak je geen zorgen, ook van deze goldigger zullen wij verlost raken.
0
Zondag 24 juni 2012 om 12:40 uur

Bert

tanker070 schreef:

Waar rook is, is vuur. Natuurlijk spant vdk geen zaak aan, dan moet hij met de billen bloot. Ze proberen wanbeleid dood te zwijgen in de hoop dat het overwaait. Geloof mij nou dit eindigt dadelijk net als Thieme, rokende puinhopen en tranen en de cowboy heeft zijn paard weer gezadeld.....
Met feiten komen in plaats van die vuilspuiterij dat is wat ze zouden moeten doen.

Wordt eens tijd dat de onderste steen boven komt. Zal toch zwaar vallen bij Centraal en consorten.

Er is nog nooit iemand geweest die verdiend heeft aan een voetbalclub. Zou VD Kallen dat dan wel doen?

Ik zou behalve mijn SCC en wat extra geld uit sentimenten nooit een euro in een club steken. En iedere weldekende zakenman verteld jou hetzelfde verhaal.
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 23:12 uur

Mike

Kees schreef:

Jij kunt mij toch niet wijsmaken dat jij, al tig jaar supporter, blij bent dat een van de beleidsbepalers van ADO op zijn bek gaat?

Wat levert het de club op? Enkel maar ellende. Sinds Van der Kallen bij ADO betrokken is gaat het enkel bergopwaarts. Enkel vorig jaar waren de successen, na het droomjaar, ver onder de maat. Bijna draaiden we zelfs break/even. Is de laatste tig jaar niet meer voor gekomen.

En wat is er tot nu toe zwart op wit met aantoonbare feiten bewezen?
Juist, geen enkele ruk.

Het enige waar de overgrote meerderheid gelijk in heeft is dat er geen TD is aangesteld en men op het technische vlak dacht de wijsheid in pacht te hebben.

Ruim 12.000 man gemiddeld, bijna financieel gezond, de club leeft als nooit tevoren en ga zo maar door.

Laatste jaar in het Zuiderpark =====> weinig publiek, gedegradeerd, grote verliezen en het publiek had zich van ADO afgekeerd tezamen met de sponsors. Gevolg eerste divisie, paar duizend man publiek en zelfs bij de opening van het nieuwe stadion moesten alle vrijwilligers uit Den Haag en omstreken uitgenodigd worden om maar 10.000 man in het stadion te krijgen.

Als ik moest kiezen tussen het heden en vijf jaar terug weet ik het wel....


Kees, ik ben het met je eens alhoewel ik toch een zure smaak in mn mond begin te krijgen.
Men zegt dat vdK een zakenman is maar is hij dat wel? Is hij niet gewoon een slimme handelaar die overal geld in ziet en als het fout gaat zich heeft ingedekt en zonder verlies het zinkende schip verlaat?

Feit is wel dat ADO ca 5 jaar geleden op sterven na dood was. Krakkemikkig stadion, slechte resultaten, ook altijd ruzie in het bestuur en supportersongeregeldheden. Dat willen we ook nooit meer!
Wat dat betreft zijn we er in ieder geval iets op vooruit gegaan.
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 23:09 uur

Nu online

Aad, keesvld, adotiel, tjapi01, fcdh-denhaag, yesyes, pajam en 75 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25