Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse Roel

Dogo schreef:

Als er in de club ergens een plafond is voor een trainer mbt doorgroeien, dan zul je dat inderdaad van buiten moeten aanvullen. Maar dat scenario met de beoogde kandidaten moet je wel klaar hebben liggen. Dat veranderd dus ook constant, maar dat is onderdeel van (technisch) beleid.. In het geval van een trainer voor een eerste elftal moeten clubs als ADO zorgen dat er een GOEDE trainer staat en niet persé een ervaren trainer. Ik ken Maurice Steijn niet persoonlijk maar het belangrijkste is dat hij een mensmanager is.... Een andere perfecte trainer voor ADO zou bijvoorbeeld Alfred Schreuder van Twente zijn. Die is zeker zo goed als van den Brom..

Wat zit je nou te blaten over beleid dit beleid dat...........flikker op man.

Als er ergens geen beleid wordt gevoerd is het bij die "gemaakte" club van je............. Beleid bij jullie staat gelijk aan Maffiapraktijken.....afkopen, geld , afkopen , geld.............

 

En nou snel de pleiterik maken hier met he geelzwarte geneuzel.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 23:52 uur

Dogo

Kees schreef:

He Bert, ook hij mag zijn mening hebben. En inderdaad laten we ons verrassen door die griezel.

 

In de regel ben ik altijd vrij genuanceerd maar Van der Brom past wat mij betreft nu in het rijtje met Jan Kwal Everse. Als je er goed over nadenkt wordt je toch steeds bozer om die griezel.

Ik kom al bij Vitesse vanaf 1980... Was al supporter toen ze onderaan in de eerste divisie stonden en heb alle ups en downs vanaf toen meegemaakt. Vitesse is altijd een club van het volk geweest op monnikenhuizen en is onpersoonlijker geworden toen de successen kwamen... Dat zie je trouwens ook gebeuren bij Twente en bij Ajax is dat ook zo gegaan na de verhuizing van de meer naar de Arena. ADO zal dat ook meemaken als ze structureel bij de top 8 gaan spelen in een groter stadion... Dat neemt niet weg dat de ware clubgeest altijd blijft bestaan in de echte supporters en veranderd echt niet als er iemand uit een ander land de aandelen koopt. ADO is net als Vitesse een slapende reus. Sterker nog in potentie heeft ADO een ongeloofelijke achterban met mensen als Advocaat, de Mos, Adriaanse en la Ling bijvoorbeeld, die de club met hun contacten en kennis naar grote hoogte zouden kunnen brengen..Zij doen het alleen niet om één of andere onbegrijpelijke reden. John van den Brom doet het nu wel voor zijn Vitesse. Voor een deel voor het geld en voor de mogelijkheden die de club hem nu bied in zijn trainerscarriere, maar ook omdat hij uit ervaring weet dat Vitesse niet die kille afstandelijke poenirige club is die het voor de buitenwereld lijkt te zijn. Ons stadion is nu leeg en stil, doordat de supporters al meer dan 10 jaar murf zijn geraakt door de constante ellende, maar je zult zien dat dat heel snel veranderd als er weer een winnend elftal staat dat aanvallend voetbal durft te spelen....De 10.000 successupporters die dat dan wekelijks oplevert zullen we wel voor lief nemen.
0
Zaterdag 25 juni 2011 om 23:30 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Met de manier waarop hij weg gaat, ben ik bang dat je hem in je eentje de hand kan gaan schudden. Ik kan me er ook niets bij voorstellen hoe hij straks uit de spelersbus van Vitesse stapt bij de eerste competitie wedstrijd en het hoofdgebouw binnen stapt. Dat is toch waanzinnig ? Ook nog de eerste pot van het seizoen notabene.

Nogmaals ik Ben VD Brom dankbaar voor het afgelopen seizoen. Maar de magie is uitgewerkt. Supusepa niet aan de bak geweest waardeloze aankoop.

 

Bulykin moest zijn shirt omhoog doen absoluut geen aankoop van VD Brom.

 

Geluk gehad met Kubik speelde sterke eerste seizoenshelft

 

Alles viel goed. Nu maar gauw weg naar Arnheim. VD Kallen moet goed geld eisen anders hebben we een extra terreinknecht.

 

Nu gaat het grote mensen spel beginnen waarbij sommige individuen zich opeens heel kinderachtig kunnen gaan opstellen.

 

A.s. maandag dient De Heer VD Brom zich te melden bij Ado om gewoon aan het werk te gaan.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 23:29 uur

Bert

Kees schreef:

He Bert, ook hij mag zijn mening hebben. En inderdaad laten we ons verrassen door die griezel.

 

In de regel ben ik altijd vrij genuanceerd maar Van der Brom past wat mij betreft nu in het rijtje met Jan Kwal Everse. Als je er goed over nadenkt wordt je toch steeds bozer om die griezel.

Ja sorry Kees dat heb ik niet laat hem maar naar zijn club gaan. Maar dan wel voor goed geld. Hij verdient wel een waardig afscheid mits we genoeg centen vangen.

 

Begon de laatste weken toch te twijfelen of zijn magie niet was uitgewerkt. Thuis tegen Groningen was geweldig. Maar de terugwedstrijd pfffffffffffffffffffffff

 

Trainer is zo goed als zijn materiaal. Gewoon Bulykin terughalen en Steijn ervoor zetten. TD toch geen Aad de Mos?

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 23:07 uur

jamesjones

BLEISWIJK-1 schreef:

Kees, Je kan zo voorspellen wat er gaat gebeuren. Laros heeft Vitesse opgedragen om het dit weekend rond te krijgen. Dit omdat John zich anders maandag bij ADO moet melden. Er zal daarom ook geen arbitragezaak komen. Morgenmiddag als het nog niet rond is gooit ADO er een persbericht uit. Met de medeling dat hij maandag in Denhaag wordt verwacht. Hierdoor wordt er nog meer druk op Vitesse uitgeoefend. Gezien de reactie van ADO op het eerste bod van Vitesse, verwacht ik, dat de afkoopsom waarschijnlijk tussen 500.000 en 700.000 euro uitgaat komen.

En daar gaan we dus Bulykin van betalen ......

Want Steijn kost immers toch al geld.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 22:31 uur

vegter101

Dat vitesse is ook echt nog dommer dan ik dacht. VDB is echt geen tactisch wonder hoor. Hij behaald hier succes omdat de spelers met hem weglopen. Hij heeft humor, hij staat in de groep enz. Maar wat heb je aan je humor en gezelligheid als niemand op het veld je verstaat? Niemand verstaat elkaar in dat vreemdelingenlegioen. Dan kan die gladjanus (jordania) wel geld hebben maar gelukkig is Wilders net vrijgesproken en ik hoor dat hij er een stokje voor steekt en die gladjanus permanent het land uitzet. Vitesse zal dus volgend jaar als ze geluk hebben weer met het oog door de naald kruipen. Maar ze kunnen zomaar nog lager eindigen. Ik gun het ze van harte. Zo dat ben ik kwijt.
0
Zaterdag 25 juni 2011 om 17:52 uur

Advertentie

ADOFLEVO

VD BROM wat een NIET ADO man is dat.

Dus heel snel wegwezen wel voor de hoofdprijs.

De maffia heeft zwart geld genoeg dus..............

 

Maffia (Italiaans: Mafia, met één f) is de naam van een geheel van geheime criminele organisaties, georganiseerd in afdelingen. Om aan de term 'maffia' te voldoen, moet een criminele organisatie over vier verschillende segmenten beschikken: een criminele, culturele, politieke en economische. Een persoon die tot de maffia behoort wordt een maffioso (meervoud maffiosi) genoemd.

shoot

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 12:29 uur

Ooievaar

morley schreef:

wordt het trouwens nu geen tijd voor een td? eigenlijk vervult van den brom die functie nu ook want ik ben er van overtuigd dat alle nieuwe spelers uit zijn koker kwamen. de inbreng van beijersbergen en schoenmaker in het technische platform zal hooguit vorm hebben gekregen door mee te denken/beslissen.

 

al zou steijn het straks hartstikke goed doen als nieuwe coach, dan nog vind ik het onverantwoordelijk om hem het gehele technische beleid te laten uittekenen. en dat iemand als 'sexy lexy' dat zou gaan doen, daar moet ik al helemaal niet aan denken...

 

wat te denken van allach? die is vrij toch? hoe dan ook verdwijnt er met van den brom iemand die naar mijn mening met de huidige mensen in de organisatie niet zomaar vervangen kan worden.

 

wat mij betreft in ieder geval veel liever een goede td (dus kom alsjeblieft niet met aad de mos op de proppen!) erbij dan een assistent-trainer. zal wel een stukkie meer kosten maar ik zie de toekomst anders absoluut een stuk somberder in.

TD is een goede zaak, iemand die niet op rijdende geldtreinen wil stappen, en er dus voor de langere termijn is om deze te bewaken.

 

Groningen is een goed voorbeeld met Hans Nijland. Het is inderdaad niet wijs om de trainer de selectie te laten samenstellen. Zoals nu met pinokkio is gebeurd, de kans is dan levensgroot aanwezig dat een volgende trainer daar hele andere opvattingen over heeft met alle nadelige gevolgen vandien. Een vent als Jol - na zijn engelse avonutuur - zou een droomkandidaat zijn, hoe je ook over de man denkt.

 

Dat is later, en wat nu betreft: mochten we inderdaad Verhoek kunnen slijten voor een miljoentje of vijf, dan zou ik De Ridder van De Graafschap en Overtoom van Heracles halen, en dan houd je nog dik geld over. Zijn zonder meer echte versterkingen.

 

Ik hoop dat Steijn het hier heel goed gaat doen, en dat we kunnen spreken van een schot in de roos.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 12:04 uur

Tommy

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Bert, veel te naief gedacht. Kan jij maandag op de training met een blij gezicht klappen voor Brom ? Kom op zeg.

 

Het zint me trouwens helemaal niet dat die Brom ook precies van de hoed en de rand weet wat betreft bestaande contracten. Als er een speler naar Vitesse wordt gehaald, is het echt oorlog. Ik sluit niks meer uit met die knakenpooier daar in Arnhem.

Die Jordania zit nu in Marbella, omdat zijn verblijdsvergunning is verlopen in Nederland, en dat moet daar in Arnhem een club leiden, dat is toch niet te filmen ? Ongelooflijk dat de KNVB dit soort mallotige investeerders toe staat.

nogmaals een speler maakt zn eigen besluiten.

het zijn gewoon geld wolven die zich op laten naaien door zaakwaarnemers die ook willen verdienen.

 

maar ik zeg je dat er bij vitesse zoveel spelers lopen dat het complete kapitaal vernietiging is als de haagse jongens daar ook naar toe gaan.

 

Maar als die jongens toch gaan dan is dat hun eigen keus

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 11:44 uur

super fc denhaag

Tommy schreef:

is het wel respectvol om te verkondigen dat ie blijft letterlijk: europees voetbal wil ik meemaken als coach dus ik blijf.

En dan 3 dagen voor het begin zeggen dat we weggaat dan roep je het gewoon over jezelf af.

Tuurlijk, het is respectloos. Maar we hebben hier al een goed voorbeeld van gehad. Ik vond het erger dat jol naar ajakkus ging. Dat is pas een min kukel. Dat vd brom ooit een x naar fietstas zou gaan dat zou vroeg of laat toch wel zijn gebeurd. Fietstas is nou eenmaal zn grote liefde. Ja en als er dan ook nog een grote zak geld naar zn rekening word overgemaakt,dan is die keus snel gemaakt. Heb hier nu verlopig weer genoeg over gehoord. Nu maar hopen dat we een mooi bedrag vangen en dat de groep een beetje bij elkaar blijft.
0
Zaterdag 25 juni 2011 om 09:35 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25