Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Midden-Oost

andy schreef:

Yep die gaat vast voor die 7 ton mee met brom... ;-(

 

Ik gok erop dat die naar Groningen gaat. Die hebben net € 2 mln gebeurd van Granqvist en hebben central achterin nu iemand nodig. Aan Verhoek kunnen we goed verdienen. Tsja misschien ook maar gewoon doen want volgend jaar lopen ze gratis de deur uit.

 

Bealngrijker is nu : wie worden de vervangers ?? Godzijdank is de reputatie van ADO nu stukken beter en is er straks ook geld in de kas. Wie weet kunnen ze iig Buly weer een jaar huren met een optie tot overname met die centen.

 

Veder zou ik graag Van Hanegem zien als vervanger met Steijn als ass en Lexy als teammanager, volgens mij gouden koppel. Met Van Hanegem durf ik Europa wel in.

 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 23:03 uur

harry

Het is verschrikkelijk,maar ik probeer toch wat positiefs tezien

1 we hebben nog nooit geld gevangen voor de afgelopen 10

10 trainers.Het zegt iets over ons substantieel verbeterde positie

in de eredivisie.

2 opnieuw geeft ado een talentvolle trainer een kans,ado beloont loyaliteit dat is ook een sterk signaal

3 beter nu dan tijdens de voorbereiding

4 de ploeg hoeft niet te worden opgeladen voor de eerste competitie wedstrijd

5wij leren dat onze club snel en adequaat kan inspelen op gewijzigde omstandigheden,een zeer grote kwaliteit van ons bestuur

er komen nog wel meer onverwachte (niet gewenste) transfers.

hopelijk komen we daar ook sterker uit

kop op mensen

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 20:50 uur

JP

rien1 schreef:

Hij heeft het al geflikt bij AGOVV toen hij een positieverbetering kreeg en bij ons kwam, en hij heeft niet te weinig spelers meegenomen!! AGOVV stond gelijk 15e of 16e ipv 5e.

 Zoals jij erover denkt, denk ik ook. Ik denk dat ik dan explodeer!

Rien,

 

Ik had Van der Brom echt heel hoog zitten. Maar wat hij nu flikt is puur hoogverraad. Met ado europa in,... nee ik ga niet naar Vitesse... Nou John je wil de klus niet afmaken en dat je dan nog een aantal spelers aantrekt en vervolgens zelf voor het geld kiest en nota bene je club in de steek laat zegt zoveel over jou. Ik heb er echt een heel en heel slecht gevoel over en vele met mij.

 

Ik maak me echt zorgen als hij spelers meeneemt....dat zou echt een steek in de rug zijn. Doe het niet John doe het niet........

 

En sorry reken nu niet meer of eenn greintje sympathy als jij met Vitesse bij ado komt.... sterker nog .... ik voorspel de groots mogelijke walging die over jou zal worden uitgespugd..........

 

WANNEER WIJ GENAAID WILLEN WORDEN GAAN WE NAAR DE HOEREN JOHN...... EN ALS WE DAN TOCH DOOR JOU GENAAID WORDEN JOHN.....NAAIEN WE 100X ERGER TERUG.... STERKTE JOHN. JE ZULT HET NODIG HEBBEN.

 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 20:23 uur

Haagse Daantje

Ik hoop dat het hele kk arnhem instort en dat John als eerste gaat krijg lekker de kk jood dat je bent john!

 

Het is en blijft een joden streek bij B en B nee ik ga niet naar vitesse als trainer wil ik ook europees mee maken!

 

Je bent gewoon grote geld jood!

Hoop dat je snel op straat komt te staan!

Degradeer maar lekker nicht dat je bent!

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 20:07 uur

Haegsche Nees

Het is wel heel zuur dat je je succestrainer kwijt raakt aan de grootste crimineel geld wit-wasmachine uit ons land: VITESSE 

 

Het zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal als het FIOD die club VITESSE eens goed onder de loep zou gaan nemen. Waar komen al die munten vandaan van die meneer Jordania. Waarom geeft deze uit Georgië afkomstige meneer Jordania zijn geld in het buitenland uit terwijl volgens het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties in Georgië 54,5% van de bevolking onder de armoedegrens moet leven. Kortom: Wie werkt deze geesteszieke narcist/psychopaat definitief ons land uit? Hier loopt hij de boel alleen maar te verzieken.

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 19:36 uur

Haegsche Nees

Zo, en nu heeft hij ook nog ruim 2 maanden de tijd om ons elftal leeg te gaan plunderen. Ik voorspel dat er ook nog een aantal spelers gaat volgen richting Arnhem. Niet tegen te houden. Het grote geld heerst totdat iemand die Jordania omlegt.  

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 19:04 uur

Prutser 070

JB schreef:

Zelfde gironummer neem ik aan?

 

3 juli, de eerste training van V te A op Papendal lijkt me een mooie gelegenheid.

 

Volop persaandacht en zo.

Als er een ludieke tekts op komt te staan die wel goed verwoord hoe we ons voelen wil ik zeker geld neer leggen

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 18:32 uur

miq72

Rome schreef:

We kunnen toch ook gewoon blij en trots zijn op het mooie seizoen waar hij mede verantwoordelijk voor is geweest? Ik wens hem daar veel sterkte en succes toe en ik hoop dat het hem lukt die ploeg enigszins op de rails te krijgen. Als iemand het kan dan is hij het wel.


Wij moeten gewoon naar de toekomst gaan kijken en zien wie er nu voor de ploeg wordt gezet. Met vd Brom zwart maken schieten we toch niks mee op. 

Ik baal als een stekker van het aanstaande vertrek van v/d Brom , maar laten we er wel op een eerlijke manier naar kijken .v/d Brom wilde wel bij ado blijven en had daar maar 1 voorwaarde voor .Hij wilde verder bouwen aan de ploeg .Helaas is ado nog niet zover en is er sprake van afbouwen .(voorlopig hebben Bulykin en Kubik de club verlaten)De kans dat we volgend seizoen aanzienlijk minder zouden gaan presteren is levensgroot .Als dan je oude cluppie voorbijkomt die alleen maar beter kunnen als vorig jaar en waar ie meer gaat verdienen is dat in zijn ogen een gouden kans .Zeker als je weet dat daar aan geld geen gebrek is .Dus hoe jammer ik het ook vind , ik begrijp zijn keuze wel .

 

De manier waarop vind ik echter wel schandalig en had ik absoluut niet van hem verwacht .De beste man heeft veel zo niet alles aan ado te danken en dan ga je niet achter de rug van ado het gesprek aan met die knakenpooier .

 

Helaas zal dit echter nog maar het begin zijn ,omdat v/d Brom de inhoud van de contracten weet van onze spelers en er in mijn ogen enkele zal meenemen .Timothy zal zonder enige twijfel die kant opgaan en er zullen er maar volgen .

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 16:31 uur

Advertentie

Appie Happie

Tsja mensen het grote geld regeert!

We zien en horen natuurlijk niet alles , maar JvdB kwam op mij zeer betrouwbaar en eerlijk over. Zeker hoe hij ADO verdedigde bij B&B. Je ziet maar hoe je je kunt vergissen. Wat mij wel stoort, is dat hij vanuit Mexico naar Frankrijk is gegaan en dus blijkbaar helemaal niet meer met ADO bezig was. Ik wil hem bedanken voor het mooie seizoen, maar wens hem geen succes bij Vitesse. Ook JvdB krijgt het daar niet op de rit en ze worden zeker geen kampioen in 2013. Let maar op: binnen een jaar is ie weg! En nou een mooie afkoopsom en verder gaan waar we geeindigd zijn!  

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 15:54 uur

<FCDH>

Stantana schreef:

Dollar van den brom  van den brom dollar van den brom

lalalalalalala dollar van den brom van den brom dollar van den brom!

 

kan er nog steeds niet over uit.. :S

Hoe snel kan je roem vergaan vd brom eerst de held en nu de weggooier ja het is idd niet netjes hoe vd brom het gedaan heeft hij kiest dus duidelijk voor het geld terwijl ie 2 keer duidelijk voor een camera heeft gezegd ik blijf bij ado

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 14:39 uur

Nu online

Kees, purnie&pino, poemba, viarijn, ADO079, adorob en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26