Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

andy

Midden-Oost schreef:

Onze competitie is ook veel aantrekkelijker, nu komt-ie : ik ga voor Excelsior-AZ er eens lekker voor zitten. Liverpool-WHU wordt toch echt zappen.

Ik kijk liever naar onze eigen competitie. waarom?? omdat onze club daarin zit.. en als dan bijv.excelsior-az speelt kan dat belangrijk zijn voor ons.

 

Vind het zwaar overdreven dat onze competitie niets voorsteld dan doe je toch een hoop clubs tekort. er staan niet voor niets 3 clubs bij de laaste 16 van europa, het mag dan wel geen CL zijn.. maar noem even een twente die het tegen werder en inter toch niet zo slecht hebben gedaan.

 

Ik zie bijv, in engeland ook genoeg domme fouten gemaakt worden

0
Maandag 28 februari 2011 om 12:35 uur

MTB

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het scheidsrechterskorps moet maar eens bij zichzelf te rade gaan in een hutje op de hei over de wanprestatie die ze dit weekend hebben geleverd. Als je al klaagt als ADO supporter over de arbitrage, dan moet je maar helemaal niet kijken hoe Twente genaaid is vanmiddag. Schandalig gewoon, het kampioenschap kan er door beslist worden.

 

Een hoogtepuntje dit weekend, Toivonen kan denk ik 4 wedstrijden krijgen voor de elleboog op Vertonghen.

ik vind die Preud Homme van Twente maar een vieze schijnheil. na twente-dh toen wij genaaid zijn door van Boekel wilde hij er niets over zeggen omdat het soms meezat en soms tegen zat en nu staat ie moord en brand te schreeuwen en is de wereld te klein.

alleen als het hem uitkomt dus. engnek, selectieve verontwaardiging. hoop dat hun nog veel meer genaaid zullen worden. 

0
Maandag 28 februari 2011 om 08:15 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Goed, er zijn nog 9 wedstrijden te spelen, het is wellicht wel leuk om eens te kijken hoe het zit met de play offs.

Allereerst zijn er twee halve finales KNVB beker, tw Ajax-RKC en Twente-Utrecht. Laten we eerst hopen dat de finale Ajax-Twente wordt. Dit zou betekenen dat de nummer 5 t/m 8 play offs mogen spelen ipv 4 t/m 7.

Het is dus zaak om de nummer 9 van de competitie in de gaten te houden. Dat is Heerenveen. ADO heeft 25-42 en Heerenveen heeft 25-34. Dat betekent, los van het feit dat ADO zelf ook punten gaat pakken in de komende 9 wedstrijden, dat Heerenveen 8 punten moet inhalen in de laatste 9 wedstrijden.

NEC en NAC kijk ik zelf niet naar, omdat Heerenveen een betere ploeg is en ook boven NAC en NEC staat.

Dit is het programma van Heerenveen voor de laatste 9 wedstrijden:

06/03 sc Heerenveen - Feyenoord
12/03 Vitesse sc Heerenveen
19/03 Heracles Almelo sc Heerenveen
02/04 sc Heerenveen Excelsior
08/04 PSV sc Heerenveen
15/04 sc Heerenveen FC Utrecht
23/04 VVV Venlo sc Heerenveen
01/05 sc Heerenveen Ajax
15/05 Roda JC sc Heerenveen

 

Ik zie Heerenveen eerlijk gezegd met dit programma ADO niet 8 punten inlopen. Die wedstrijd van hun tegen Willem II kan wel eens heel doorslaggevend worden aan het eind van de rit.

 

Ik zeg dat we de play offs halen. Mening ?
 

Ik hoop op plek vier is nog steeds haalbaar. We kunnen ook negende worden. Je kan alle programma's erbij halen maar wie een jaar geleden zei dat pisvee en 020 uit zes punten op zou leveren werd in een dwangbuis gezet.

 

Het blijft onvoorspelbaar. Ik denk dus persoonlijk wel dat we de play offs minimaal halen. Maar garanties zijn er niet in de voetballerij.

 

Stadion moet vol en behalve de shirts moet die hele fanshop leeg geplunderd worden. Wel tegen betaling;)

 

We zijn los en nu niet meer te stuiten. De club leeft als nooit tevoren. Europees voetbal levert volgens de HCF een kleine miljoen op. Geeft weer mogelijkheden. 

 

0
Zondag 27 februari 2011 om 20:49 uur

Kees

Wat lees ik toch een hoop Calimerogedrag tussen de regels van vele shouts en negativisme.

 

Vraag me af hoe dat is als we een slechte serie van zo'n 5 a 6 wedstrijden hebben. Moeten Van der Brom en de halve selectie dan weg? Moeten we dan ons aansluiten bij de D.F.B.?

 

Schei eens uit zeg. We presteren met deze (smalle) selectie fantastisch naar onze mogelijkheden en wees blij waar we staan.

 

Mede vanwege enkele shouts was ik al bang dat de ontwikkelingen te snel gaan. En ja hoor, een nederlaag en de stemming slaat al om.

0
Zondag 27 februari 2011 om 14:49 uur

super fc denhaag

Aad schreef:

Jammer voor die jongens van BalOpDak 6 maar als de KNVB echt serieus met de scheidsrechtersbeoordelingen omgaat staat Janssens volgende week toch echt op veld 3 van HelemaalNiks 4 om daar de clown uit te hangen.

ik hoop het. ze kunnen beter een programma maken over de slechtste 5 scheidsrechters elk weekend. denk dat het wel zal helpen met de prestaties van onze scheidsrechters. en denk ook dat het wel goed bekeken gaat worden. ik ga een mail sturen naar rtl 7.

0
Zondag 27 februari 2011 om 12:17 uur

Aad

Ik zie dat Toornstra voor de wedstrijd van gisteren een 6,1 gemiddeld krijgt. Nou niets dan goeds voor mijn plaatsgenoot maar gisteren was het toch echt een mager 5-je.

Kijk hij loopt zich natuurlijk het schompes maar als je spelers daarna gaat beoordelen spelen er in onze eredivisie een massa toppers.

Er kwam geen pass fatsoenlijk aan en verdedigend was het al helemaal niks

Hij zit, net als Lex, in een flinke dip en het siert van den Brom dat hij hem laat staan want ook van slecht spelen kan een voetballer als Toornstra een hoop leren.

Maar om hem met een 6,1 tot een van de beteren van het team van gisterenavond te bestempelen ? Dan beviel Amni mij beter.

0
Zondag 27 februari 2011 om 10:02 uur

Teeg070

ik zie dan toch liever buijs in de plaats van visser omdat rado ziek is en verder gewoon laten staan de rest  ik hoop op 1-2 morge come on the hague:P

0
Vrijdag 25 februari 2011 om 18:17 uur

Advertentie

BLEISWIJK

Kees schreef:

Ach, als hij zou vertrekken zou het ook niet de grootste ramp zijn die ons overkomt. Indertijd (al tijdens het oefenprogramma op Lakwa) waren shouter Filosoof en ik al direct gecharmeerd van hem en altijd positief over Bulykin geschreven.

 

Het elftal heeft nu een zo sterk geraamte dat ook zijn opvolger er een hoop inlegt. Tenslotte is hij al een dertiger, nu al blessuregevoelig, dus over een of twee seizoenen moet je toch wat anders.

 

Voor de duidelijkheid: ik hoop natuurlijk wel dat hij een jaartje blijft. Ook al, en dat is sportief niet helemaal van belang, dat het zo'n aardige en sociale jongen is die heel goed in de groep ligt.

Dag Kees,

 

Ik denk dat het toch wat gevoeliger ligt. Ik ben van mening dat als Bulykin blijft, de belangrijke spelers ook willen blijven. Als het rond komt, blijft Rado volgens mij ook. Rado en Buly zijn immers goede vrienden in een vreemd land. En zo zal de selectie voor volgend jaar ook steeds meer vorm krijgen. Als Buly, Rado, Jens en Lex voor meerdere jaren vastliggen, zullen Wesley en Timothy waarschijnlijk ook wel bijtekenen.  

 

Dit alles hoeft niet veel meer geld te kosten dan waar ADO nu op inzet. Het begint echter bij onze Russische held! Lukt het niet dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat er belangrijke spelers gaan vertrekken. Ik hoop daarom dat het lukt.

 

Als Buly zich bij Anderlecht sterk maakt voor een langer verblijf bij ADO zet ik in op het volgende. ADO betaald Anderlecht een transfersom van 500.000 euro, en bij goede prestaties van ADO en Bulykin loopt dit bedrag nog op naar maximaal een miljoen.

Bulykin zal bij ADO de best betaalde speler worden met een salaris van rond de 350.000 euro. Dit is net op of over het huidige salarisplafond. Bovendien kan dit salaris d.m.v. premies (aantal doelpunten, positie ranglijst, kampioenschap!!! etc.) nog oplopen naar maximaal 500.000 euro.

 

Voor ADO zijn dit behoorlijke bedragen. Maar ik denk dat als ze volgend jaar ADO shirtjes uitbrengen met daarop de naam Bulykin er behoorlijk wat wordt terugverdiend. Hij is namelijk niet alleen in Denhaag een cultheld, maar in heel Nederland!     

         

0
Donderdag 24 februari 2011 om 13:57 uur

Kees

Aad schreef:

Het is geen koehandel hoor ........... Bulykin heeft zelf ook nog iets te vertellen en als hij bij ADO wil blijven en niet naar club X wil gaan kan Anderlecht kiezen. Of ze houden hem, betalen zijn volledige salaris en hij loopt over 1 jaar alsnog voor niets de deur uit. Of ze doen water bij de wijn.

Alles hangt dus af van Bulykin zelf (en of ADO het salris wil betalen dat hij zou willen verdienen).

Ach, als hij zou vertrekken zou het ook niet de grootste ramp zijn die ons overkomt. Indertijd (al tijdens het oefenprogramma op Lakwa) waren shouter Filosoof en ik al direct gecharmeerd van hem en altijd positief over Bulykin geschreven.

 

Het elftal heeft nu een zo sterk geraamte dat ook zijn opvolger er een hoop inlegt. Tenslotte is hij al een dertiger, nu al blessuregevoelig, dus over een of twee seizoenen moet je toch wat anders.

 

Voor de duidelijkheid: ik hoop natuurlijk wel dat hij een jaartje blijft. Ook al, en dat is sportief niet helemaal van belang, dat het zo'n aardige en sociale jongen is die heel goed in de groep ligt.

0
Donderdag 24 februari 2011 om 12:50 uur

Kees

BZHT schreef:

Sebastiaan Steur

Dank je. Scheelt me weer een hoop hoofdpijn van het denken.

0
Woensdag 23 februari 2011 om 13:56 uur

Nu online

frans swa, Max, carbayon, Brian, Grimm, Madmax, lulijzer, Ran1972, Rob2002, sander75, KR96, viarijn en 158 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26