Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

Wat excelsior van plan is met Pellatz snap ik ook niet.

Gehuurd voor hun doen denk ik een hoop geld en dan die ouwe lul paauwe erin zetten of die andere grabbelaar.

Had pelattz net zo goed hier op de bank kunnen zitten en met het 2e meedoen.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 18:37 uur

super fc denhaag

charder schreef:

De voorlichting over de nog beschikbare kaarten ontbreekt geheel op de officiele side. Omdat er geen vrije verkoop aan de kassa is, vind de club het blijkbaar niet de moeite waard om zijn supporters op de hoogte te houden of er nog kaarten zijn. Resultaat is dat veel mensen denken dat er geen kaarten meer zijn, terwijl die er nog wel gewoon zijn(vak k en s). Dat gaat de club dus geld kosten. maar blijkbaar zit men daar niet mee. Het zijn tenslotte de busines plaatsen die nu vol zitten en daar gaat het tenslotte om. De gewone supporter is maar matig interessant en behang.

ik denk dat de mensen die morgen naar de wedstrijd willen, natuurlijk allang een kaartje hebben. en is het niet uitverkocht dan zal dat waarschijnlijk aan de losse kaartverkoop liggen. omdat nog steeds heel veel mensen geen clubcard verplichting willen. ik weet zeker dat het morgen uitverkocht is. er zijn ook altijd een hoop mensen die op het laatste moment nog een kaart willen.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 16:26 uur

ADODENHAAG

Ik hoop wel dat Ling zich een beetje positief naar ons opstelt en gewoon voo een normale prijs Kubik gunt.. die jongen heeft het juist zo naar zijn zin in Den Haag. Als Vlaar niet meedoet dan zijn de 3 punten sowieso van ons; dat is de enige leider van Fey en positieve schakel.

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 20:07 uur

Yo

miq72 schreef:

Net als iedere supporter ben ik op dit moment erg trots op mijn cluppie en verwacht dat we zondag weer 3 punten gaan halen .Aan de andere kant bekruipt me een zeer onaangenaam angstig gevoel als ik kijk naar volgend jaar .Zoals het er nu voorstaat zijn rado ,kubik en Buly niet te houden .Derijck zal dan zeker ook vertrekken en de kans dat Verhoek en Toornstra dan volgen is levensgroot .Is er iemand hier op de box die deze angst kan wegnemen .Is of zijn er eventueel geldschieters of sponsers ??Gaat v/d Kallen zelf nog een duit in het zakkie doen of zijn we volgend jaar gewoon weer degradatiekandidaat ?

wat mij betreft is de enige optie europees voetbal halen. dan gaan ze wellicht bijtekenen.

Ik hoop het van harte!

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 19:19 uur

Aad

De berichten zijn dat we compleet aan de start verschijnen.

 

De F'noord-collega's zijn zich al aan het indekken (geblesseerden, scheidsrechter, etc.).

 

De Ajax-collega's vinden nog steeds dat ADO boven zijn stand voetbalt.

 

De Utrecht-collega's hopen dat we de bietenbrug op gaan.

 

En ik hoop (en verwacht) dat ik ze maandag allemaal kan uitlachen.

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 18:34 uur

TVT

los schreef:

Wat is het nut van online kaartjes verkopen als ze ze niet opsturen , maar daar wel mee adverteren? Ik had gewoon naar de sigarenboer op de hoek kunnen lopen - alleen ben ik vroeg weg en laat weer thuis dus dat is niet zo gemakkelijk voor mij -, in plaats van zondag in de rij te moeten aansluiten..

 

En logisch dat ik mijn kaartje sowieso heb, ik heb maandag al betaald!

 

Sorry maar ik vind dit weer ouderwets amateuristisch..gelukkig spelen we momenteel een stuk professioneler :D

 

Inderdaad naar, weet je waar ze liggen?

Mochten ze bij de kassa liggen dan ben je idd de sigaar!

Hoop voor je dat ze bij bureau ticketing liggen ofzo, daar zal niet een enorme rij staan.

Maar mochten ze wel bij de kassa liggen en DH wint gewoon 3-1, dan heb je het er toch voor over gehad, ondanks dat het extra tijd kostte.

 

En bedankt voor het melden dat niemand ooit meer probeerd het via internet te doen want zo werkt het idd niet!

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 15:07 uur

Advertentie

MTB

zuid tribune schreef:

Zou het een suggestie zijn om Anderlecht voor te stellen om een "benefietwedstrijd" te spelen tegen ADO Den Haag (in Den Haag) en dat de gehele recette voor Anderlecht is, om Dimitr bij ons te kunnen houden. Twee vliegen in een klap en een leuke pot en een stukkie huur.

haha hoop toch dat je een grapje maakt?

 

Jij wil de Belgische neuzen, die een innige vriendschapsband onderhouden met de Nederlandse neuzen, en de gezworen vijanden van onze Belgische vrienden (zondag met 5 bussen aanwezig) uitnodigen voor een vriendschappelijke wedstrijd waarbij zij de recette mogen houden?

 

en dan in Den Haag of Brussel? en wie betaald de beveiligingskosten?

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 08:33 uur

Kees

JB schreef:

Ach, zolang er wedstrijden in Europa gewonnen worden, hebben wij er de komende jaren mogelijk profijt van.

Hoe meer punten, hoe meer Nederlandse clubs Europa in mogen.

 

Bovendien: 17 maart is de tweede wedstrijd van de volgende ronde, waarin Ajax dan tegen Basel of, een stuk waarschijnlijker, CSKA Moskou moet spelen.

20 maart is ADO-Ajax. ;)

Je hebt ook wel gelijk dat begrijp ik best wel, maar toch. Had Heracles of voor mijn part Veendam die punten niet kunnen pakken.

 

Ik weet dat je in de regio Utrecht woont maar in deze regio leeft het op het ogenblik enorm. Waar je ook komt, wordt je met ADO geconfronteerd. Vanmiddag las ik nog een stuk in het revaldidatie-centrum wat Koos Roeg allemaal heeft geregeld tijdens de wedstrijd ADO - Willem 2 voor een hoop patiënten. Ik sprak er patiënten en het kippenvel staat je dan werkelijk op je huid wat ADO ook voor hen betekent. Tijdens het eten begint er gewoon een tafel vol rolstoelers spontaan over ADO te zingen op de melodie van John Medley. Prachtig en ontroerend tegelijk.

0
Donderdag 17 februari 2011 om 22:03 uur

ADODENHAAG

Adowoman schreef:

Hoi allemaal,

 

Nieuw hier (niet bij ADO hoor :) ... las op diverse feyenoordsites dat ze wel even denken dat ze gaan winnen en dat wij overmoedig zijn.


Denken ze nou echt dat ze na 1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles (nipt) met een paar goeie actie van die japanner dat ze gaan winnen?

Hoop wel dat ADO idd niet overmoedig wordt en gewoon op basis van hoe ze de afgelopen maanden spelen gewoon de punten in het Forepark houden...

 

Forza ADO 

Welkom,

 

Ja, Feyenoord probeert nu uit elk punt die ze pakken hoop te putten. Wij moeten gewoon weer ons eigen spel spelen en er bovenop zitten.. we zijn kwalitatief gewoon sterker en dat zullen we dan ook in een winst uitdrukken. Maar Mario Been zal er deze week extra op die winst tegen Heracles geteerd hebben en de jongens de hele week gemotiveerd hebben, en ik verwacht dat ze ook wel scherp beginnen. We moeten ze inderdaad niet overschatten, dan gaan we de punten pakken!

0
Donderdag 17 februari 2011 om 13:21 uur

Adowoman

Hoi allemaal,

 

Nieuw hier (niet bij ADO hoor :) ... las op diverse feyenoordsites dat ze wel even denken dat ze gaan winnen en dat wij overmoedig zijn.


Denken ze nou echt dat ze na 1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles (nipt) met een paar goeie actie van die japanner dat ze gaan winnen?

Hoop wel dat ADO idd niet overmoedig wordt en gewoon op basis van hoe ze de afgelopen maanden spelen gewoon de punten in het Forepark houden...

 

Forza ADO 

0
Donderdag 17 februari 2011 om 12:31 uur

Nu online

Superjantje, opper, Haagse Haas, rien1, supporter-noord, morley, BOSMENSEN, Madmax, Mr. FC DEN HAAG, Max, Jelle, pajam, ADO079, Thehague070, Langebach2 en 159 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26