Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK

Nog even terugkomend op Kubik. Ik geloof er niks van dat Feyenoord hem wil hebben. Ze hebben voor die positie al Cabral en Biseswar. Dat AZ hem wil hebben zou kunnnen.

Ado heeft de afgelopen periode gefleurd met spelers die linksbuiten kunnen spelen. Denk maar aan Nijland en ik ben er ook van overtuigd dat ze een lijntje naar Boerrigter hebben. Dit omdat ze vinden dat Ling te veel vraagt. En als het echt 750.000 is wat hij vraagt dan zou ik eerder voor Boerrigter gaan.

Ik weet niet of het iemand is opgevallen maar ik vind namelijk dat Kubik na een goede start steeds minder is gaan voetballen. Hij heeft ook al een behoorlijk tijd niet gescoord. Pakt een onnodige gele kaart tegen AZ en is momenteel geblesseerd. Bovendien zou het zomaar kunnen dat Vicento nu het vertrouwen krijgt.

Er wordt nu gewoon een spel gespeeld tussen Ling en Ado. Ik hoop dat ze er uiteindelijk uitkomen omdat Kubik op mij erg positief overkomt en ook een beetje symbool staat voor het nieuwe ADO. Maar dan moet Ling wel zakken in zijn prijs!
 

0
Woensdag 26 januari 2011 om 16:57 uur

Aad

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Iemand enig idee of er morgen in het Zuiderpark wordt getraind, of ergens anders op kunstgras ? Laakkwartier, DUNO ?

Als ze verstandig zijn (geweest) trainen ze de hele week op dat kunstgras. Behalve degenen die er vast op spelen hebben de andere teams er een vreselijke hekel aan en komen ze aantoonbaar niet aan hun normale niveau.

 

Ik hoop dat ik ongelijk heb maar ik ben bang dat we niet dat mooie voetbal krijgen als tegen Heerenveen. Ik ben al blij met een overwinning al is het met 1-0 en is het voetbal abominabel.

0
Woensdag 26 januari 2011 om 14:03 uur

ADO supporter Leidschenveen

sjampie schreef:

'AZ en Feyenoord hebben Kubik op het oog'
Frantisek Kubik staat in de belangstelling van Feyenoord en AZ, meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller speelt dit seizoen voor ADO Den Haag, dat de Slowaak huurt van AS Trencin.

De 21-jarige aanvaller heeft in de eerste helft van het seizoen indruk gemaakt op zowel AZ als Feyenoord, dat de jongeling met grote belangstelling volgt. ADO heeft tot het einde van het seizoen op huurbasis de beschikking over Kubik, die daarna mogelijk terugkeert naar de club van Tscheu la Ling.

Kubik, die in achttien competitiewedstrijden tien keer vroegtijdig naar de kant werd gehaald, maakt op de vleugels bij ADO indruk. Tijdens het lopende seizoen, waarin de club van trainer John van den Brom momenteel de achtste plaats bezet op de ranglijst, scoorde de voorhoedespeler zes keer en leverde hij al drie assists.


Daar heb je het al snel vast leggen als het financieel gaat natuurlijk !!!!!!

AZ en Feyenoord hebben toch ook geen cent te makken ? Hoe kan het in godsnaam dat zij straks misschien met onze kroonjuweel weglopen ?

Ik hoop dat het alleen een truuk is van Kubik zijn belangenbehartigers ( Ling ) om ADO onder druk te zetten om snel met een goede aanbieding te komen.

Waar haalt Feyenoord die munten vandaan ? Geen goed begin van deze dag...............

0
Woensdag 26 januari 2011 om 07:43 uur

Yo

Ammi stelt ADO voor keuze: 'Optie of vertrek'


Ahmed Ammi speelde afgelopen vrijdag tegen sc Heerenveen (3-1 winst) weer eens in de basis bij ADO Den Haag. De rechtsback bezorgde trainer John van den Brom met een goede prestatie een luxeprobleem. Daarnaast brengt hij ADO er wellicht toe om de optie in zijn aflopende contract te lichten.
 

"Het is nu aan de trainer"

"Ik ben blij dat ik belangrijk heb kunnen zijn voor het team", aldus Ammi tegen Goal.com. "Ik heb twee ballen van de lijn gehaald en de assist gegeven op doelpunt Lex Immers. Mijn eerste taak was Oussama Assaidi uit te schakelen en ik denk dat dat goed is gelukt. Ik heb het de trainer moeilijk gemaakt. Ik speelde aan het begin van het seizoen goed, maar raakte toen geblesseerd. Toen is Ramon Leeuwin in de ploeg gekomen en de trainer liet hem staan. Volgende week zijn Kubik, Kum en Bulykin weer terug. Danny Buijs en ik stonden voor de winterstop reserve, maar vandaag maakte Buijs een doelpunt en speelde ik een goede wedstrijd. Ik ben benieuwd wat de trainer volgende week doet. Het is nu aan de trainer."

"Hoog bedrag"

Ammi speelde zes seizoenen voor VVV-Venlo en verhuisde na een jaar bij NAC in 2008 naar ADO. Zijn contract in Den Haag loopt na dit seizoen af en onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen vooralsnog vast. "ADO heeft een optie om mijn contract met één jaar te verlengen. Die optie levert mij in principe een hoog bedrag op", aldus de verdediger. "In de winterstop hebben we gesproken en toen boden ze me een lager contract voor twee jaar aan, buiten die optie om dus. Maar ik drie jaar hard gewerkt voor die optie. Dus ik heb gezegd dat ik dat niet doe. Ik ga niet voor minder voetbalen natuurlijk. Als ze met mij verder willen, moeten ze die optie lichten."

Vrienden

"Nu moet ik wachten of de club alsnog de optie licht", vervolgt Ammi. "Als ze dat niet doen voor ik dacht 1 maart of 1 april ben ik transfervrij. Dan kijken we wel waar we terecht komen. Ik heb overal mooie jaren gehad, bij VVV, bij NAC en bij ADO. Ik wil elke club helpen, maakt niet uit waar. Het is in principe mijn laatste seizoen bij ADO en dat hoop ik mooi af te sluiten. Ik denk dat we nog heel ver kunnen komen. We hebben een fitte en goede groep en zijn allemaal vrienden. Dat is de kracht van dit ADO."
 

0
Maandag 24 januari 2011 om 12:39 uur

<FCDH>

FC Den Haag! schreef:

Niet te betalen? Wat denk je dat ze voor Suarez gaan vangen? Daar kunnen ze ons complete elftal van kopen!!!

Ze hebben hoop schuld en ik geloof echt niet dat ze verhoek voor 2 miljoen laten gaan? minimaal 5 miljoen hij word gezien als een van de betere spelers van de eredivisie daar zit een mooi prijskaartje aan vast

0
Zondag 23 januari 2011 om 18:54 uur

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Voor ons zou een gelijkspel daar in Utrecht beter zijn, maar als je die gasten ziet spelen, kan je toch moeilijk ontkennen dat je ze de overwinning op Ajax niet gunt.

Als el Hamdaoui en Suarez niet meespelen dan is er ook weinig om voor bang te zijn hoor! Ik hoop dat Suarez tegen ons ook niet meespeelt, maar dat zal jammer genoeg waarschijnlijk wel het geval zijn.... tegen dit team waar ze vanmiddag mee spelen winnen wij 7 van de 10 keer thuis!

0
Zondag 23 januari 2011 om 14:08 uur

Bert

DHFC070 schreef:

Inderdaad is het voor het grootste gedeelte te wijten aan het imago nog steeds. Maar laten we positief zijn het gaat steeds meer de goede kant op in het veld, op de tribunes en wat betreft het beleid ook nog eens. Een imago verander je niet in 1 a 2 jaar daar moet minimaal een generatie of meerdere overheen gaan. Het kidsvak is echt de toekomst en als je ziet hoe dat altijd helemaal vol zit (alleen bij een 9u wedstrijd niet) ziet de toekomst er steeds rooskleuriger uit. Heb het idee dat sommige mensen wel heel snel omhoog willen. Geleidelijk op alle gebieden is een stuk beter eerst maar eens kijken of we financieel een keer gelijk kunnen draaien en volgend jaar sportief kunnen bevestigen en niet weer voor de nacompetitie plekken moeten spelen. 

Zolang is het nog niet geleden dat ik bij Dordrecht en Omniworld uit stond en met 5-0 en 5-1 verlies een leuke terugreis had in de bus....

Met name Velo uit wateringen steekt de kroon. Die komen gewoon met 4 a 5 bussen kinderen.

 

Wij komen met 100 man + 2tegen VVV maar dat kost een hoop energie. Wie rijdt er allemaal. Wie gaat mee . Kaarten halen kinderen bijelkaar houden. Maar goed we doen het voor de club ;)

0
Zondag 23 januari 2011 om 00:32 uur

Advertentie

JB

Karel KLaver schreef:

Daarom wens ik uitsluitend dat Utrecht verliest ;)

Mee eens. Politek helemaal correct verwoord.

 

Eerst wilde ik wensen dat er als bonus nog een hoop kaarten zouden vallen, maar laat de Boer en zijn kudde eerst volgende week tegen NAC ook nog maar de volle buit binnen halen, dan kan daarna wat mij betreft het kaartenhuis daar in elkaar vallen.

 

Nu alleen nog hopen dat na Emanuelsson niet ook nog Suarez èn El Hamdaoui deze week nog naar het buitenland vertrekken want dan begint vast het gehannes rond Wesley Verhoek weer.

0
Zaterdag 22 januari 2011 om 18:56 uur

kako

Ben weer eens bloedje nerveus.......Over een kwartiertje op weg naar het stadion. Zal wel koud zijn, hoop dat de spelers me warm krijgen. Bidden voor drie punten, lukt dat dan zou dat echt geweldig zijn met makkies als Excelsior en PSV voor de boeg.

 

Veel plezier allemaal. 

0
Vrijdag 21 januari 2011 om 18:38 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Tsja, zwaar kut maar inderdaad ben ik er vanavond niet. Er is in het leven nog één ding belangrijker dan ADO.

 

Ik vertrouw erop dat iedereen extra applaudiseert, juicht en weet ik wat voor Pascal en ADO natuurlijk.

 

ps Zal je net zien dat Pascal vanavond de winnende scoort.

Ik hoop het niet Kees.....want dat betekent 1-2 :

 

ADO DEN HAAG - SC HEERENVEEN 1-2

 

14 Elm  0-1

63 Bulykin 1-1

90+3 Bosschaart ( ed) 1-2

 

;):P;)

0
Vrijdag 21 januari 2011 om 16:47 uur

Nu online

langnek, Max, Eeuwig Den Haag en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25