Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Ferdy schreef:

Hehe, ik weet niet beter alsof Immers immers van Vredenburgh komt dus Rijswijk...maar goed.."ons Kees" loopt weer lekker te stangen :)

 

Uit Voorburg vele talenten...pff...Elia maar da's dan ook de enige die t echt waargemaakt heeft..en natuurlijk Blangé maar da's een volleyballer.

 

Qua comments over Milic...2 jaar geleden was het dé revelatie van ADO en liep iedereen met m weg...opportunistich gelul allemaal.

Zonder Milic had je momenteel wllicht Jupiler gespeeld...

 

Anyway..."de beste stuurlui staan aan boord" zoals een ex-collega elk spreekwoord verkrachtte..

Uit Voorburg Elia, Karel Bouwens, Peter Jüngschlager, Johnny Verhoek, Kees ..... en nog een aantal die ik vergeet.

 

Over Milic heb ik altijd in een deuk gelegen en was de eerste die zag dat hij aanvallend niet kon koppen. Kijk de shouts hier op de site er maar op na. Atteveld kwam er pas een maand later achter. Ben 1 keer positief over hem geweest en dat verdiende hij ook.

 

Ik hoop dat Beugelsdijk volgend seizoen terugkomt. Die kun je er goed bij hebben.

0
Vrijdag 31 december 2010 om 18:22 uur

ADODENHAAG

Voor het nieuwe jaar 2011 gooi ik er nog eff een suggestie in.

 

Marcel Meeuwis mag vertrekken bij Bor. M´Gladbach.. transfervrij, iets voor ons??

 

Ik wens elke shouter en ADO Den Haag fan alvast een geweldig 2011, met hoop op de beste gezondheid.. en de beste wensen, zoals Europees voetbal! ;)

0
Vrijdag 31 december 2010 om 10:27 uur

marcellino

Kees schreef:

Van der Kallen

Ik heb het verhaal in de VI ook gelezen,als dat de waarheid is wat daar staat hoop ik dat den haag geen tegenslagen meer zou krijgen anders vrees ik het ergste.

 

Dat hij zich zo opsteld moet hij zelf weten maar hij maakt geen vrienden.

 

Ik heb het gevoel dat we teveel in een roze wolk leven,het gaat nu boven verwachting en spelers zijn in trek bij diverse clubs.

 

Maar het kan ook zo omdraaien welke speler wil dan nog voor den haag uitkomen als v/d kallen bepaalde spelers terecht of onterecht de les leest.

 

Zijn wij in de situatie om het gevoel van rado zo neer te sabbelen.

bepaald v/d kallen of bepaalde spelers niet liever op de bank bij een engelse club zitten.

(als je sportief bent ingesteld) ,in welke tijd denkt v/d kallen dat we leven als verhoek een half ton per jaar meer kan verdienen is hij weg en gaat hij echt niet denken van ik laat het wel schieten want ik heb het zo naar mijn zin.iedereen voetbald voor geld en gelijk hebben ze.

 

Bulykin s te duur en hij wil daar niets voor betalen heeft meneer v/d kallen wel door dat hij  een van de bepalers is dat het nu zo goed gaat.

 

nee we moeten lekker EL ahoesie of hoe hij ook heet of Daryl jan maat nemen of spelers die reserve staan in belgie.

 

leg dan wat geld neer dat je zeker weet dat je een topper in huis hebt want sportief succes kan snel over zijn en als je dalijk (wat ik niet mag hopen)toch weer gaat strijden voor plek 14 t/m 18 kan het weer heel snel over zijn.

 

nee v/d kallen is een kundig man en tot nu toe(ook wel met een geluk van het aantrekken van spelers die je normaal niet kan halen)heeft hij het waar gemaakt maar hij moet toch weten dat je met bluf geen vrienden maakt en zonder succes een kop kleiner wordt gemaakt.

 

ik hoop dat ik ongelijk heb

0
Donderdag 30 december 2010 om 18:49 uur

Bleek

Aad schreef:

Kees, dat shout-verbod heeft Kojak zich zelf opgelegd. Of misschien kan ik beter zeggen dat dat hem is opgelegd door de wijze waarop in het verleden (gelukkig nu niet vaak meer) discussie werd gevoerd.

Beledigingen over en weer wanneer men het niet met elkaar eens was.

Dat waren / zijn de discussies waaraan Wim niet meer wil meedoen. En ik ook niet, maar ik blijf hier wel op de box aanwezig.

je bedoeld hoe de beste man zelf discussie voert en zelf negen van de tien keer begon met beledigen! Hij heeft trouwens ook al 26 keer heel zijn afscheid aangekondigd maar komt iedere keer terug. Vond het prima dat hij hier niet meer aanwezig was en hoop dat hij met de feestdagen een mooie grote spiegel heeft gekregen!
0
Donderdag 30 december 2010 om 09:05 uur

;)

ADO wil niet betalen voor komst El-Akchaoui

ADO Den Haag en Youssef El-Akchaoui hebben wederzijdse interesse in elkaar. Toch is het twijfelachtig of er in januari een transfer gaat plaatsvinden. Vooralsnog stelt sc Heerenveen zich hard op.

In Friesland behoort El-Akchaoui, in de zomer transfervrij overgenomen van NEC, tot de grootverdieners. Omdat trainer Ron Jans op de linksbackpositie wekelijks de voorkeur geeft aan Calvin Jong-a-Pin wil de Marokkaan (29) in januari alweer vertrekken. De directie van sc Heerenveen wil meewerken aan die wens, maar wel onder de voorwaarde dat een andere club 300.000 euro ophoest.

Het geïnteresseerde ADO wil daar echter niet aan voldoen. "Kijk, het is heel simpel; El-Akchaoui zit bij Heerenveen op de bank en is 29 jaar", meldt clubeigenaar Mark van der Kallen in Voetbal International. "Wij gaan zijn salaris bij Heerenveen in ieder geval niet overnemen en gaan ook geen transfersom voor hem neerleggen. Als hijzelf flinke concessies wil doen, dan moet hij ons maar bellen."

Heerenveen weigert vooralsnog om akkoord te gaan met minder dan drie ton. "Daarom vrees ik dat de transfer niet zomaar even beklonken zal worden", zegt El-Akchaoui er zelf over. "Vooralsnog houdt Heerenveen vast aan de hoge vraagprijs, maar ik hoop dat het sportieve belang gaat tellen. Ik ben niet gelukkig bij Heerenveen, en ADO is voor mij een geweldig alternatief."
 

0
Woensdag 29 december 2010 om 18:24 uur

Kees

;) schreef:

klinkt goed he kees

Van der Kallen geeft een duidelijk en stevig signaal af. Prachtig. Scheelt een hoop clubs die onze spelers het hoofd op hol brengen en uiteindelijk geen pepernoot kunnen betalen.

0
Woensdag 29 december 2010 om 15:35 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Verhoek: "Ik maak seizoen af bij ADO"
Wesley Verhoek is één van de betere spelers dit seizoen in de Eredivisie. Nederlandse topclubs zien de aanvaller dan ook graag komen.
Door Jeroen Bijma
25 dec. 2010 11:01:00
 

De fans van ADO Den Haag hoeven niet te vrezen voor een vertrek van Verhoek in de winterstop. "Waar mijn toekomst ligt? Dit seizoen sowieso bij ADO. We hebben een weg ingeslagen die leidt naar succes. Ik wil daar deel van uitmaken", aldus Verhoek in Voetbal Magazine.

Na de zomer is het wellicht een ander verhaal voor de buitenspeler. "Op lange termijn weet ik het niet. Ik wil graag eens in Engeland, Duitsland of Spanje spelen, afhankelijk of en van waar er belangstelling komt."

 

Dat is één zorg minder. Ik hoop stiekem dat een club hem in de zomerstop voor een godsvermogen wegplukt.. voor een miljoentje of 8 ofzo.

0
Zaterdag 25 december 2010 om 13:41 uur

Advertentie

fcthehague

Kees schreef:

Aldus V.I.:

 

De leiding van ADO Den Haag is logischerwijs erg te spreken over Van den Brom. Commissaris Mark van der Kallen speelt met de gedachte om op korte termijn gesprekken te openen met de trainer over het openbreken van diens contract.

Daar is geen haast bij, aangezien de Amersfoorter nog tot medio 2012 vastligt in de residentie. 'Daarover heb ik nog niks gehoord, maar ik heb het hier goed naar mijn zin en sta daar in principe zeker voor open', reageert Van den Brom. (Geert-Jan Jakobs)

 

Heb liever dat VD Brom langer word vast gelegd. Erg belangrijke vent voor ons team en hoop ook echt dat die het naar zijn zin blijft houden.

0
Woensdag 22 december 2010 om 16:06 uur

marcellino

zo de winterstop is begonnen.

 

Den haag op plek 8 wie had dat kunnen denken.

willem2 thuis maar gauw vergeten.

 

op naar de tweede helft van het seizoen.

 

Wat ik al langer dacht blijkt uit te komen.

de spelers die we graag willen behouden zijn niet te houden.het is te hopen dat rado ook na de winterstop bij ons voetbald want de kans dat hij nu bij een andere club wel gelijk een jaar contract kan krijgen met het bedrag wat hij graag wil hebben is groot.Toch jammer als je weet dat hij graag bij ado had willen blijven en zelfs zijn gezin wou laten overkomen naar den haag(heeft den haag gewoon geen geld!!!!)

 

Bulykin tsja als rado niet te houden is hij zeker niet.

raken we Immers kwijt of Verhoek

en Kubik!!!,het is te hopen dat Kubik zijn oude vorm weer gaat terug pakken want de laatste wedstrijden was het niet best ,met de wedstrijd tegen willem 2 als dieptepunt.

 

Zijn we niet iets te vroeg geweest met spelers afschrijven en roepen dat alleen de eerste 11 het moeten doen.

Jordy brouwer leuke voetballer maar heeft het nergens waar gemaakt en is nog te jong om een elftal te dragen,Nijland zie ik niet komen zeker niet nu reis gebleseerd en affelay is vertrokken.

 

Ik hoop dat we de laatste 16 wedstrijden het met het zelfde elftal kunnen doen en dat we niet te veel spelers gaan verliesen anders denk ik dat dit jaar weer een hoogtepunt word en moeten we weer een lange tijd wachten voordat we het weer mogen mee maken.

 

0
Woensdag 22 december 2010 om 11:26 uur

willem

Midden-Oost schreef:

De termijn is verstreken waarbij Rado had kunnen aangeven dat hij vertrekt in de winterstop. Als hij dus niet 'raar' gaat doen speelt hij iig dit seizoen gewoon voor ADO.

 

Zaterdag zater er scouts van MB op de tribune voor Immers. Er is alleen nog geen contact opgenomen met ADO en/of echte concrete belangstelling.

 

bron: papieren AD vanmorgen

 

De club moet alles op alles zetten omdit jaar 8e te worden. Grote kans dat we dan playoffs gaan spelen. Dit zou de club een prima uitstraling geven waardoor andere spelers ook onze club weer zien zitten. Ook legt dit natuurlijk weer wat centjes in de la.

 

Ik ga er vanuit, ook gezien ons programma en het feit dat de selectie ws gewoon bijelkaar blijft, dit jaar playoffs kan gaan spelen.

ik hoop dat de selectie bij elkaar blijft en eventueel versterking bij komt en als we playoffs gaan spelen ga ik zeker uit men dak

0
Woensdag 22 december 2010 om 11:00 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25