Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

ado-kenner schreef:

Nog nooit gevraagd, maar ben nieuwsgierig

 

Wie vinden jullie de beste speler die ooit voor ado den haag, Fc den haag of Ado heeft gespeeld? + mening erover waarom AUB

Ik denk dat een hele hoop ouderen het met mij eens zullen zijn als ik zeg: Carol Schuurman.

Je moet het wel zien in het perspectief van de tijd. Het spel was trager maar de techniek dezelfde en techniek had Carol. Bovendien een neus voor doelpunten.

 

En zo kun je eigenlijk met goed fatsoen in pakweg elke 10 jaar een beste speler benoemen. Omdat je bij voorbeeld Schuurman niet echt kunt vergelijken met Harry van der Laan of Dmitri Bulykin nu.

 

Als je praat over icoon dan is er maar 1: Aad Mansveld. Maar ........ (en nu gaan zijn fans uit hun panty) Aad was bij lange na niet de beste die we hebben gehad.

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 22:11 uur

ADODENHAAG

Als je in de subtop mee gaat spelen, gaat dat meer geld opleveren en kan je hogere salarissen ook betalen. Dan moet daar inderdaad ook de sponsors enzo bij meehelpen maar elke sponsor wilt een subtopper helpen lijkt mij. (indien normaal imago) Ik hoop dat er een nieuwe, betere shirtsponsor komt zodat we de jongens echt een leuk contract kunnen geven en zo de kans op Europees voetbal alleen maar vergroten, met als gevolg meer inkomsten. Vergeet niet dat Derijck, Kum, Verhoek allemaal in marktwaarde stijgen, en hoe dikker het contract ze krijgen, hoe hoger de prijs is die je kan vragen. Alles komt op zijn tijd, maar er is geen reden om te denken dat dit seizoen alleen op toeval en geluk is gebaseerd.

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 15:08 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Is niet zo vreemd. Als we Europees voetbal halen tekent iedereen bij, als we het niet halen dan is er ook nog een aardige kans dat ze blijven. Het is afwachten.

Waarom zou iedereen bijtekenen als we europees halen?

 

Het team presteerd beter dan voorheen.

alles heeft zijn prijs,als je dan roept dat je dereijck zijn contract niet wil opwaarderen terwijl hij een tijd geleden toen we nog degradatie kandidaat waren een contract tekende met alle risico's van dien blijkt hieruit geen waardering.

 

Tegelijk zegt het dat er nog steeds geen geld is en dat (al hoop ik het niet)dit jaar wel eens een incident kan zijn.

 

spelers als bulykin,kubik,rado,dereijck en verhoek gaan echt niet mer voor het zelfde salaris voetballen al kunnen we misschien volgend jaar europees spelen.

 

nee geniet van dit jaar want als er geen geldschieters opstaan kan het wel eens zo zijn dat we volgend jaar weer gewoon in het rechter rijtje staan met weer een nieuwe trainer want ook die gaat dan vertrekken.

 

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 13:03 uur

ADODENHAAG

Het verwachtingspatroon is idd te hoog, maar ik denk niet dat de spelers daar last van hebben. De spelers hadden gister en vorige week gewoon last van het ouderwetse vechtvoetbal en tegen VVV kan je alleen maar verliezen, maar ik vond ons gewoon degelijk spelen. Nee, er is hier geen enkele reden tot zorgen. Toornstra draaide gister niet optimaal maar was niet uit vorm, geld hetzelfde voor Verhoek, Immers, Rado... ik denk dat als je weer wat vrijer kan voetballen, zoals tegen NAC, dat we de kwaliteiten weer gaan zien. Ik heb goede hoop in volgende week, ik denk dat we een punt daar meenemen!

0
Maandag 21 februari 2011 om 13:07 uur

Bert

Wat een kinderachtig uitpubliek was er vandaag. Je eigen stewards omver lopen om tegen een plastic wand aan te slaan en kinderen proberen bang te maken.

 

Kansloos deze gasten. Wel werden er een aantal door hun eigen aanhang op hun bek geslagen.  Het was flink rellen daar.

 

Vervelende is wel dat dit het einde kan zijn van het bezoeken van uitwedstrijden. Clubs in het algemeen moeten vaak een hoop stoelen leeg houden vanwege de uitsupporters. Kost een hoop geld.

 

Als je morgen weer aan het werk gaat de belasting van je salaris is al uitgegeven aan een zinloze helicopter die in de lucht hing.

 

0
Zondag 20 februari 2011 om 18:49 uur

Bert

rien1 schreef:

Mag lijen dat dat zootje slopers na-competitie speelt en dan degradeert. Voor mij part gebeurt dat tegen MVV.

Rien ik hoop met je mee. Ik had het er vanmiddag nog met Vincent over. Kijk wat 020 heeft geflikt met dat aanvallen van een paar jeugdige supporters slaat alles.

 

Ik kan daarom best begrijpen dat de haat jegens 020 groot is.

 

Maar dat 010 je moet eens op voetbalzone die huilverhalen lezen. Ze slopen het halve uitvak en vervolgens hebben wij het gedaan en is Ado een nare club. Aanstekers gooien kunnen ze ook in de kuip maar omdat het bij Ado gebeurt zijn wij een nare club.

 

Als Bulykin bijtekent gaat hier een fles Champagne open. Als 010 degradeert ook;)

 

0
Zondag 20 februari 2011 om 18:14 uur

ADODENHAAG

lernst schreef:

gudeli rood bij nac doet dus niet mee zaterdag

Dat is normaal geen basisspeler, dus denk niet dat ze daar wakker van liggen. Maar de wedstrijd duurt nog ff en er kunnen nog een hoop kaarten vallen ;)

0
Zondag 20 februari 2011 om 16:50 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Uitvak finaal gesloopt en weer een hoop tokkies op vak O die aanstekers en vuurwerk gooien. Ik hoop dat ze ze er allemaal uitpakken met die biometrische camera's. Ik ben er echt helemaal klaar mee.

0
Zondag 20 februari 2011 om 15:35 uur

Francisco

super fc denhaag schreef:

ja, ik heb een prima gevoel over de zuidhollandse derby. 3 pnt blijven in denhaag. en in pollonaise het stadion uit.

Ik ben vandaag voor het eerst zenuwachtig wakker geworden, dat heb ik nooit. ADO-Feyenoord blijven aparte wedstrijden. Wij hebben meer kwaliteit maar toch voel ik .....

(Ik hoop het niet)

0
Zondag 20 februari 2011 om 09:19 uur

ADODENHAAG

Elke wedstrijd blijft pittig.. als we superconstant speelden hadden we al 3e gestaan en dit kalenderjaar spelen we ook zo dus voorlopig gaat het lekker. Maar als je 2 wedstrijden achter elkaar 2x gelijkspeelt sta je zo weer 6e.. dus we moeten realistisch blijven. Morgen wordt gewoon weer lastig, we moeten van onszelf uitgaan, niet van Feyenooit, als we de goede lijn van dit kalenderjaar kunnen doortrekken gaan we winnen.. maar hoe we in Rotterdam speelden tegen ze gaan we gewoon weer punten verspelen. Daar ziet het er nu niet naar uit maar laten we allemaal rustig blijven... iedereen succes morgen! Ik hoop een 4-0, ik denk een 2-1. Voor ons natuurlijk.

0
Zondag 20 februari 2011 om 02:04 uur

Nu online

Renearmand56, GGH, Priapus_Rex, opper, Superjantje, supporter-noord, Bert, ADO079, Aad, fcdh-denhaag, Langebach2, Jurriƫn, yesyes, Bollie74, lernst, Jacco, Brian, FC Den Haag!, Max, kako, JP en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26