Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Dit staat in het AD over Vitaski..........

 

ARNHEM - Afgelopen maandag nam de Georgiër Merab Zjordania Vitesse over. Hij kondigde aan een topteam te creëren. Sindsdien was het een 'gekkenhuis' in Arnhem. Technisch directeur Ted van Leeuwen blikt terug op een bewogen week.

Gekkenhuis?

Van Leeuwen: ,,Dat mag je wel zeggen, ja. Het is ongelooflijk wat een reacties dit heeft losgemaakt. De ene speler na de andere wordt ons aangeboden. Ik heb echt geen idee hoeveel het er zijn geweest.''

Denkt iedereen dat Vitesse nu geld te veel heeft?

Van Leeuwen: ,,Waarschijnlijk wel. Kennelijk is de indruk gewekt dat hier potten met geld klaar staan. Je zou bijna gaan geloven dat al die makelaars de hele zomers niets te doen hebben gehad en nu ineens denken dat er zaken te doen zijn. Er worden ons spelers aangeboden uit de Premier League, de Bundesliga, Frankrijk, België, het houdt niet op.''

Bekende spelers?

Van Leeuwen: ,,Er zijn veel namen bij waar wij nog nooit van hebben gehoord. Uiteraard trekken we veel na, maar in beginsel volgen we onze eigen lijst. Zaterdag waren hier twee jonge spelers van Chelsea die mogelijk binnenkort worden gepresenteerd. Dat zijn spelers die we een jaar geleden ook al op onze lijst hadden staan, maar toen niet haalbaar bleken.''

Er circuleren veel namen. Kloppen die allemaal?

Van Leeuwen: ,,Nee. Veel makelaars proberen via ons hun spelers te promoten. Er worden veel voetballers met ons in verband die wij absoluut niet hebben benaderd.''

Tegen FC Twente zat bijvoorbeeld Klaas-Jan Huntelaar al op de tribune?

Van Leeuwen: ,,Dat heb ik ook ergens gelezen. Misschien zat hij er wel, maar dat is dan geheel buiten Vitesse om gegaan.''

De nieuwe eigenaar zei maandag: Binnen twee dagen staan er nieuwe spelers. Dat was misschien wat overtrokken?

Van Leeuwen: ,,Hij komt uit een andere cultuur. Hij heeft dat inderdaad gezegd maar had nooit gedacht dat zijn woorden zo letterlijk zouden worden genomen. Het is allemaal niet zo'n punt. Maar zo snel gaat het natuurlijk allemaal niet.''

Wat zijn jullie nu precies van plan?

Van Leeuwen: ,,We proberen ons op meerdere posities zo snel mogelijk te versterken. Misschien komen er vier spelers, misschien meer. We zijn met veel mensen bezig, maar het is een utopie om te denken dat alles wat we van plan zijn in twee weken lukt. Mijn keus is gericht op jonge, talentvolle spelers. Maar ik sluit niet uit dat er ook wel eens een 'naam' tussen kan zitten. We zullen zien.'' (ANP/DHE)
 

0
Zondag 22 augustus 2010 om 12:30 uur

Vincent

rien1 schreef:

We moeten kijken wat we aan Leeuwin hebben. Misschien inderdaad  ziet vdBrom het goed. Er zijn nogal wat spelers die het van de Juup naar de Ere niet echt redden, maar hij heeft ook (weliswaar weinig) maar wel bij Utrecht gespeeld. Maar voor welke speler zou hij moeten invallen. Ammi?

Overigens gaat Wielaert naar Roda.

En wat onze kwaliteit betreft, even kijken hoe Bulykin het doet morgen in de spits. Ik ben echt razend benieuwd.

blijf me elke keer verbazen dat clubs die geen geld hebben wel gewoon wielaert kunnen huren..

roda is denk ik geen linkerrijtje dit jaar.. ik heb nog niet van iemand gehoord wie hun plek gaat opvullen...

0
Zondag 22 augustus 2010 om 11:52 uur

fcthehague

Mike schreef:

Waar moeten ze die wedstrijden spelen dan om vertrouwen op te bouwen? In het geval van Fernandez op een vrijdagavond in Oss? Op het moment dat Fernandez voor ons speelde is gewoon de begrijpelijke keuze gemaakt dat er op dát moment geen perspektief voor hem was om allerlei redenen. Punt.

 

Met Nederlandse top bedoel ik in ieder geval een uitverkiezing voor het Nederlands elftal (selektie van 24 man!) En daar voldoet de laatste 10 jaar behalve Elia niemand aan. Tuurlijk, voor een regio met bijna 1 1/2 miljoen inwoners zullen er altijd spelers doordruppelen naar de subtop maar een echte topper is hier sinds ome Aad en, in mijn ogen, ome Tjeu niet meer vandaan gekomen.

Dat ADO op de goede weg is is in mijn ogen een feit. Nu op deze weg doorgaan en afwachten.

Dat ze nu 2 talenten bij Dordrecht stallen vind ik daarom ook heel erg goed nieuws.. Lekker ervaring op laten doen daar. Zal helemaal mooi zijn om een club als Dordrecht vaker met onze talenten op te zadelen :) Kunnen ze meer ervaring op doen en kan denhaag zien wat het voor de toekomst eventueel voor stelt.

 

Spelers in het Nederlands elftal is naar mijn mening veelste hoog gegrepen ook. We zitten nog steeds in een sportieve winterslaap en ook zakelijk is het nog niet zo goed, maar er is hoop want het word steeds beter.

 

Dat Ajax, PSV en Feyenoord dit wel doen (met name Ajax) komt mede doordat er veel geld in de jeugdopleiding word gestoken (dat is namelijk ook mogelijk).

 

Als we maar niet degraderen, want dan denk ik dat we het weer heel erg moeilijk krijgen. We hebben zoveel geluk gehad dat we na één jaar eerste divisie weer terug waren.. Stel we hadden er nu nog steeds gezeten wat was er dan wel niet gebeurd ?

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 18:25 uur

JB

pascal-070 schreef:

Als ik Den Haag was dan zou ik nog een controlerende middenvelder en een defensieve speler erbij halen. Ik zou Bottheghin van Zwolle wel bij den haag willen zien. Waarom niet net als andere clubs goede spelers uit de Jupiler League halen.

Botthegin is een van de grootste talenten uit die competitie.

En daarbij verdedigers kosten gelukkig niet heel veel en Wuytens van PSV huren zou ook een goede zijn.

Wuijtens ben ik met je eens, Botteghin zou meer op verzamelwoede gaan slaan.

Nog een rechtsbenige (centrale) verdediger erbij naast Dereijck, Kum, Ammi en Leeuwin.

En volgend jaar, als die jongen zich goed ontwikkeld bij Dordrecht, Beugelsdijk.

 

Ik meen mij te herinneren dat hij net zijn contract bij Zwolle heeft verlengd, dus zal hij best een bak met geld moeten kosten.

 

Dan zou naast Wuijtens (huren, met optie tot koop?) Daley Blind huren een betere optie zijn aangezien die allround ingezet kan worden als verdediger of (verdedigende) middenvelder.

 

Of Alexander Büttner, die zo meteen bij Vitesse toch buiten de boot gaat vallen als de bus met talenten van Jordania ooit aankomt.

 

En vroegtijdig met Jan-Arie van der Heijden (aflopend contract!) om de tafel gaan zitten om hem vast te leggen voor volgend seizoen.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 14:31 uur

fcthehague

Fernandez stelde bij Den Haag gewoon niets voor. Dat die bij Excelsior nu een paar wedstrijden goed speelt maakt dan dus ook niks uit. We zijn inmiddels 2 jaar (?) verder en hij heeft zich dan een beetje ontwikkeld.

 

Je ziet het wel vaker dat spelers buiten de boot vallen bij clubs en ineens bij een andere club beter gaan spelen. Heeft allemaal met geduld en vertrouwen te maken. Ik ben blij dat Fernandez niet meer bij ons speelde, want dan hadden we er 2 jaar op moeten wachten. Daarbij denk ik dat die nu in een "flow" zit en als dalijk een paar nederlagen komen hij ook minder gaat spelen.

 

Dat Elia en bijvoorbeeld Bodde ineens beter gingen spelen heeft ook te maken met vertrouwen en het spel wat hun nieuwe clubs spelen. Als je Elia nu bij RKC neer zet bakt die er ook een stuk minder van.

 

De scouting bij Den Haag is slecht, maar bedenk ook dat er voor erg weinig geld geshopt moet worden. Dat er veel talenten zijn bij Den Haag die doorbreken vind ik dan dus juist goed en dat is het voordeel van de regio Den Haag. Hier spelen gewoon veel voetballer op amateurvelden en daarom is er ook meer keuze om talenten te selecteren...

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 13:32 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Dacht juist andersom. Minder rechtstreeks van Twente en daarvoor een hoger percentage bij doorverkoop. Maar het is inderdaad allemaal speculatief, laten we ons maar richten op het hier en nu.

De hele voetballerij is bijna niet meer te volgen. Wolfsburg dacht Diego van Juventus al in de klledkamer te hebben. Juventus blaast het op het allerlaatste moment af en nu wil Wolfsburg (ze hebben daar geld zat) Elia weer hebben en HSV wil dan Van der Vaart weer halen. De huidige trainer van HSV (Veh) heeft weer meer vertrouwen in Van der Vaart (of zijn vrouw).

 

AGOVV dacht dit jaar minimaal voor een periodetitel te gaan en heeft nu bijna niets meer. Ondanks voortlopende contracten is de trainer weg en een groot aantal bepalende spelers.

 

Het is voor de huidige Van der Kallens en Vierlings in de voetballerij dan ook bijna onmogelijk om een beleid op lange termijn te maken.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 12:15 uur

haagskwartiertje

'VfL Wolfsburg heeft veel geld over voor Elia'
Hamburger SV-trainer Armin Veh moet mogelijk toch rekening gaan houden met een vertrek van Eljero Elia. VfL Wolfsburg is volgens Bild bereid om voor de komst van de flankspeler twintig miljoen euro op tafel te leggen.

De 23-jarige Elia kwam vorig jaar over van FC Twente, waar destijds Steve McClaren de scepter zwaaide. De Engelsman is nu werkzaam voor VfL Wolfsburg en daar wil hij zo snel mogelijk werk maken van de komst van Elia.

De rappe flankspeler stond ook in de belangstelling van Juventus, maar de Italianen deden een bod dat niet in de buurt kwam van de vraagprijs van HSV. Vervolgens liet Veh weten Elia niet meer te laten gaan.


ik las dat juve het zelfde bedrag over heeft voor dirk kuyt en dan krijgt quick 800.000

 

krijgen wij dat dan ook voor elia of meer of minder wie weet hoe dat gaat

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 09:06 uur

JB

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik lees net dat ADO 50.000 euro heeft betaald voor Ramon Leeuwin. Dat is niet veel. Schijnt dat AGOVV ook zo goed als failliet is doordat investeerders o.a. hun deel opeisen van de verkoop van Chadli. AGOVV heeft geen cash meer.

Daarom was ook het verhaal Linssen gauw over toen Leeuwin kwam.

 

De transfersom + 2 jaar salaris voor Leeuwin zal ongeveer het bedrag zijn dat Linssen per seizoen dacht te vangen.

 

En dan heb je voor dat geld dus een jongen van 22 met een hoop toekomstperspectief ipv een afbouwer van 29.

 

Hebben, na de komst van Leeuwin, èn vd Kallen (financieel ongunstig) èn vd Brom (prioriteit voor andere posities) dus toch gewoon allebei gelijk als het over Linssen gaat. ;-))

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 20:19 uur

Advertentie

Ron001

JB schreef:

Even een tip voor John vd Brom en Mark vd Kallen:

 

Ik zie net op de site van Vitesse dat het vanavond koopavond is daar.

 

Misschien Alexander Büttner voor een prikkie weghalen daar?

Of doe maar die keeper!!

Hou op man,  WIJ HEBBEN HIER HET GELD NIET VOOR!!!!

 

Maar goed , dromen mag... Messi en dan......

 

Helaas , WAKE UP AND SMELL THE KOFFIE!!!!!

 

Vond die rus wel sterk spelen tegen die engelse,

en nu de in mijn ogen slechste speler er niet bij is kan Immers op zijn eigen plaats en die rus voorin!! (Ben benieuwd, hij is nu toch wel 70 a75 % fit!!!)

VVV uit is lastig maar minimaal 1 punt is mogelijk!!

 

Op naar zondag en dan KNALLEN MET DIE BALLEN>>>>>

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:11 uur

JB

pascal-070 schreef:

Misschien wat interessante feitjes.

 

ADO staat qua voetballers met eredivisie ervaring 17e alleen excelsior doet het slechter.(Gemiddeld 75,5 wedstrijden)

ADO staat ook qua aflopende contracten 17e en ook dat doet alleen excelsior slechter. (75 % van de contracten loopt af)

Ooit had ik op de universiteit statistiek van professor Abrahamse die altijd zei dat hij het mooiste vak van de wereld gaf.

Omdat je met statistiek altijd kan bewijzen dat je gelijk hebt.

Inderdaad heeft hij, weliswaar in een betoog dat bijna 2 uur duurde, zelfs aan kunnen tonen dat 1+1 niet altijd 2 hoeft te zijn.

 

Laat je in de bovenstaande berekening Koksal, Beugelsdijk, Achterberg, Boks buiten beschouwing, dan staan we ineens een stuk hoger op de lijst ;-)

En dat kan gemakkelijk, doordat ADO deze spelers op de A-lijst heeft gezet hebben we ook een grotere selectie dan de andere clubs, die dergelijke spelers dus nog gewoon even op de spelerslijst van het tweede parkeren.

 

En aflopende contracten hoeven helemaal niet ongunstig te zijn.

Zeker niet als je van plan bent te gaan doorselecteren.

Gewoon de spelers die je wilt houden voor / in de winterstop verlengen.

En denk nou niet dat we daarmee geld mislopen, want kijk eens wat al die langlopende contracten bijv. Ajax hebben opgeleverd.

Niets dan ellende.

Zeker in de huidige situatie kunnen spelers niet zomaar meer overal heen.

 

Tenslotte, professor Abrahamse maakte zich onsterfelijk door op een college op maandagmorgen uit te roepen dat er maar 1 voetbalclub was: FC Den Haag.

Toen de collegezaal een beetje tot bedaren was gekomen voegde hij er aan toe:

Nou vooruit dan, er zijn 2 voetbalclubs: FC Den Haag.

En het tweede van FC Den Haag!

De beste man had vanaf dat moment ten minste 1 hele grote fan in de collegebanken zitten

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 20:48 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Wahter en 197 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26