Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

Ik mag overigens van harte hopen dat we geen geld gaan uitgeven aan een keeper, en al helemaal niet aan zo'n dure als Levita.

Israëliër, geen EU enz.

 

Coutinho deed echt heel weinig verkeerd vandaag.

Hooguit miste hij in de eerste helft een keer of 2-3 dat Kubik zijn man helemaal kwijt was en een leeg veld voor hem had. Een uittrap naar de linkerkant had hem misschien een assist opgeleverd.

Zag trouwens op tv dat hij met zijn vingertoppen nog aan die penalty zat.

En in de 2e 1-tegen-1 met Delorge was hij toch de duidelijke winnaar.

0
Zondag 15 augustus 2010 om 21:00 uur

Robin Straub

Van den Brom wil N’Toko en Leeuwin meenemen
dinsdag, 15 juni 2010 14:48
Het is een bekend fenomeen in de voetballerij: een trainer vertrekt en hoopt zijn nieuwe club te versterken met spellers die hij bij zijn oude club achterlaat. John van den Brom is op die regel geen uitzondering. Van den Brom, komend seizoen hoofdcoach bij ADO Den Haag, hoopt Chiro N’Toko en Ramon Leeuwin van AGOVV mee te nemen naar het westen.

Beide spelers hebben een prima seizoen achter de rug in Apeldoorn en zouden in de ogen van Van den Brom een versterking zijn voor ADO. N’Toko is transfervrij en hoeft dus niks te kosten. De centrale verdediger, drie seizoenen actief op Berg en Bos, zou in Den Haag het defensieve slot op de deur moeten worden. Overigens is ADO niet de enige Eredivisieclub met belangstelling, ook Vitesse zou de Belgische Congolees graag willen inlijven. De Arnhemmers hebben echter weinig geld en kunnen het salaris van N’Toko mogelijk niet betalen.

Leeuwin was afgelopen seizoen de vaste rechtsback van AGOVV. Hij kwam in de zomer van 2008 over van de beloften van FC Utrecht en heeft in Apeldoorn nog een doorlopend contract tot 2011. AGOVV zou voor hem dus een transfersom kunnen ontvangen, wat gezien de financiële huishouding een must is. Voor de positie van Leeuwin heeft AGOVV al een opvolger in huis: René Bot. Die kwam afgelopen seizoen door twee zware blessures geen minuut in actie, maar moet komend seizoen een vaste waarde gaan worden op Berg en Bos.

Rondom een mogelijke transfer van Nacer Chadli is het de laatste week erg stil. De Franse clubs Lille en St. Etienne zouden belangstelling hebben voor de topscorer van De Blauwen, maar zover bekend is er nog steeds niks concreet.


misschien neemt hij deze 2 gewoon mee dan  :)

is wel een oud bericht

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 20:09 uur

ADODENHAAG

hjfff schreef:

'ADO Den Haag op de tribune voor Boerrigter'
ADO Den Haag lijkt nog niet klaar te zijn met het versterken van de selectie. De eredivisionist zat volgens het Algemeen Dagblad vrijdag op de tribune voor Derk Boerrigter.

RKC opende de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Zowel Boerrigter, die het gehele duel speelde, als RKC kwam niet tot scoren: 0-0. Toch gaat ADO Den Haag, dat zich onlangs al versterkte met centrumspits Dimitry Bulykin, mogelijk een poging wagen.

De 23-jarige Boerrigter heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag op het hoogste niveau actief wil zijn. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot 31 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. VVV-Venlo toonde onlangs belangstelling, maar de spits bleek voor de Venlonaren te duur te zijn.
 

Zal raar zijn als ze opeens geld voor hem hebben en ik weet niet hoeveel RKC vraagt want in de zomer waren er wel meer goede spelers te koop... nog beter dan hem.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 12:12 uur

Robin Straub

'Vitesse komt in handen van miljardair'
14 augustus 2010

Vitesse lijkt de eerste Nederlandse club te worden die in handen komt van een miljardair uit Oost-Europa. De leiding van de noodlijdende club is in gesprek met een miljardenbedrijf uit het verre oosten voor een totale overname van het voetbalbolwerk in Arnhem. Dat meldt De Telegraaf zaterdag.

Als de deal doorgaat, zal de toekomst van Vitesse er in één klap volledig anders uit gaan zien. De Arnhemmers verkeren momenteel nog in financieel noodweer en moesten om die reden deze zomer veel spelers de deur uit doen. Bij een miljoeneninjectie van de genoemde miljardair zal Vitesse zich ineens geen druk meer hoeven te maken om geld. De nieuwe eigenaar zal de club uit Arnhem proberen zelfs naar een hoger financieel en sportief niveau te brengen.

Vorig jaar leek AZ nog dicht bij een dergelijke overname. Het Russische staatsbedrijf Gazprom was naar verluidt geïnteresseerd in de Alkmaarse club, maar achteraf bleek het te gaan om een oplichter.

 

de nieuwe manchester city van Nederland.. wel kut dat het bij die kutclub gebeurd..

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 10:14 uur

super fc denhaag

Johannes schreef:

Beugelsdijk en Ignacio hebben in elk geval alvast gespeeld voor Dordt vanavond, ongelukkig verloren van Cambuur, maar toch. Laat ze maar lekker veel ervaring opdoen! Prima zet van ADO wat mij betreft.

begrijp gewoon niet dat dat soort spelers gehaald worden. kost alleen geld. en als die rus bij ajakkus had gespeeld dan had die werkvergunning er al lang geweest.

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 09:21 uur

Advertentie

Ooievaar

willem schreef:

ik heb er toch vertrouwen in ik denk een 12e of 13e plaats

Dat denk ik ook en waarom niet?

 

Zou allereerst die v.d. Bergh per direct zijn contract ontbinden, zorgt alleen voor heel veel onrust, narigheid en disbalans in het team. Lozen dus. Dat gedweep met hem is volslagen bezopen, zorgt louter en alleen voor ellende. Hij heeft de kwaliteiten maar zijn instelling is schandalig, wordt nooit meer wat. Ben je ook van een heleboel gelek af.

 

Tegen meneer Buijs zou duidelijk gemaakt moeten worden dat hij water dient te dragen voor Toornstra, en niet de leider/spielmacher dient uit te hangen,  anders ook afvoeren. Kan hij naar Feyenoord maar dan naar de amateurtak.

 

De rest van de spelergroep - op de nieuwelingen na, moeten een eerlijke kans krijgen - zouden maar eens heel hard moeten gaan poetsen, en niet als slappe drollen over dat veld heen moeten hobbelen. Voordat dadelijk trainer nummero zoveel de schuld gaat krijgen, voor een spelergroep die schandalig slecht heeft gefunctioneerd.

 

Veel te makkelijk om alles af te wentelen op Atteveld of Brom zo dadelijk, want die bui zie ik al hangen. 

 

Nee, die spelergroep moet maar eens wakker worden geschut, zij spelen met onze kloten. Werken en nog eens werken,voor hun vele geld, dan krijgen wij waar we recht op hebben, en hoef ik niet meer met een zak over mijn hoofd naar mijn werk te gaan.

0
Donderdag 12 augustus 2010 om 18:30 uur

ADODENHAAG

Ignacio en Beugelsdijk dus weg... vraag me af of er nu wel geld word geinvesteerd in de breedte want met evt blessures en schorsingen krijg je het straks lastig.


Ik vond ze beide wel een prima indruk maken..

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 19:57 uur

Kees

JP schreef:

Er wordt weer "oud zeer" naar boven gehaald met zo'n artikel van Luijckx. Wat is het belang hier van?

Het was volgens mij een openbaar geheim dat de sfeer afgelopen seizoen zeer slecht was.

 

Laten we hopen dat een aantal rotte appels de mouwen willen opstropen en willen vechten voor hun club.

 

Mijn eerste indruk van een aantal spelers zoals Bergh, Ammi, Zwinkels en Buijs was geen positief voorteken.

 

Luijckx moet lekker zijn vervelende hoofd houden. Hij was hier werknemer, heeft zijn geld verdiend en moet verder zich op NAC richten.

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 10:40 uur

Kees

morley schreef:

overigens kun je je afvragen of het slim zou zijn om met oogkleppen op dat standpunt te blijven hanteren.

 

aan een speler van de leeftijd van edwin linssen geef je normaal gesproken alleen maar geld uit. de kans dat hij ooit nog wat opbrengt is praktisch nihil.

Tsja, er moet wel geld voor zijn en dat is er duidelijk niet. Wel is er nog ruimte in de post salarissen.

 

Er zijn negen contracten beëindigd: Knopper, Horvath, Milic, Cornelisse, Schwiebe, Powel, Waterman, Soltani en Ditewig.

 

Daarvoor in de plaats: Kubik, Supusepa, Bulykin en nog een aantal jeugdigen die heel, heel weinig krijgen.

 

Toornstra is misschien wel de enige die meer is gaan verdienen.

 

Op zicht liever een smalle selectie met wat betere voetballers dan ruim in je jasje met mindere. Alleen kaarten en schorsingen maken je erg kwetsbaar.

 

Het ongelooflijke geluk is er voor ons dat al die negen contracten (waaronder een aantal heel dure) afgelopen seizoen afliepen. Aan transferwaarde had het ook weinig opgeleverd. Behoudens Waterman maar die was gehuurd.

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 17:21 uur

morley

Kees schreef:

Jongens, de club wil in deze tijd begrijpelijkerwijs geen cent aan een transfersom uitgeven en ook geen contract afkopen.

 

Je moet het dus zoeken in transfervrije spelers of huurlingen.

overigens kun je je afvragen of het slim zou zijn om met oogkleppen op dat standpunt te blijven hanteren.

 

aan een speler van de leeftijd van edwin linssen geef je normaal gesproken alleen maar geld uit. de kans dat hij ooit nog wat opbrengt is praktisch nihil.

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 17:11 uur

Nu online

Tante Wil, ADO079, wiegah070, Ano-Niem, malle eppie, Vos, Ranthehague en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26