Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

oodh

quincy... schreef:

ik heb er echt vrtrouwen in volgen jaar met de trainer en de spelers kubik en supusepa lijken me echt goed en ze moeten wel als ze supusepa halen dan kai van hese verhuren ofzo toch......?

maar gaan we dan met 3 aanvallers spelen of met 2 spitsen en van den bergh erachter?

 

Met Supusepa heb je drie keer een linksachter. Piqué of Van Hese dus verhuren of verkopen. Dat is allemaal wel heel makkelijk gedacht: Clubs hebben geen geld en wie gaat er nou een linksachter die te licht is voor ons kopen of verhuren.... Lijkt dan toch geen slimme aankoop. Beter richten op een tweede Luijckx zoals gezegd, toch?   

0
Maandag 5 juli 2010 om 16:35 uur

Vincent

wel opvallend als je geen geld hebt:

 

Wojciechowski is al de negende aanwinst van de Tricolores. Eerder zetten Andreas Lasnik, Juha Pekka Hakola, Niek Vossebelt, Ricardo Ippel, Lars Hutten, Giovanni Gravenbeek, Rowin van Zaanen en Harmen Kuperus al een handtekening onder een contract in Tilburg

0
Zondag 4 juli 2010 om 21:33 uur

JB

Bert schreef:

Bij de Voetbalacademie trainen momenteel twee braziliaanse talenten te weten Rithison Oliveira Santos (23) en Francisco Rafael do Nascimento Rolim (21).

http://www.voetbalacademie.nl/

Als je 21 en 23 bent en nog niet via het schriftje van Piet de Visser bij Chelsea of elders onder de aandacht bent gebracht, mag je denk ik de nodige vraagtekens zetten bij "talent".

 

Zeker als je, zoals Francisco Rolim, bij een club vandaan komt die serie D speelt in Brazilië en je net een mislukte stage achter de rug hebt bij Kalmar FF in Zweden.

 

De opmerking van Jenner schrijft wat dat betreft boekdelen:

die ene is een hele stevige middenvelder, een type Buijs, maar wel langzamer dan Buijs.

 

En zoals hier eerder gezegd: om daar ruim een half miljoen salaris per persoon aan te betalen?


Probeer dan voor dat geld NAC een stukje uit de financiële prut te trekken door aan te bieden Kees Luickx van hun loonlijst af te halen.

0
Vrijdag 2 juli 2010 om 15:05 uur

JB

Trouwens, met een stadion met 15.000 plaatsen en zo'n 25.000 scc in omloop, hoe moet je zo'n 4 op 1 regeling uitvoeren?

 

Bovendien was, ondanks het gebrek aan resultaten, het stadion het afgelopen seizoen toch behoorlijk gevuld.

 

Het uitvak valt hier al buiten, net als het gezinsvak/Kids vak.

En de eretribune / business seats.

 

Hou je dus de Aad Mansveld tribune en de Haaglanden tribune over.

En die zitten iedere wedstrijd al vrijwel vol.

 

Iets roepen is niet zo ingewikkeld, iets constructiefs roepen blijkbaar wel.

 

Een oplossing die het mogelijk maakt voor mensen die van buiten Den Haag komen om af en toe iemand mee te nemen ben ik absoluut voor.

Maar het argument dat een "4 op 1" regeling de club bakken met geld op gaat leveren slaat helemaal nergens op!

Net zo min als de verkoop van echt bier "tienduizenden euro's" per wedstrijd gaat opleveren.

Tienduizenden euro's aan WINST op het bier betekent automatisch ook weer tienduizenden euro's extra aan beveiligingskosten en boetes voor de club.

0
Donderdag 1 juli 2010 om 14:24 uur

JB

<FCDH> schreef:

Ik ben blij dat wilders nog iets doet de andere partijen hebben zich nog nooit bekommert om onze club trouwens de democratie is nederland bestaat niet meer  anders word de pvv niet aan de kant gezet terwijl ze de grote winnaar zijn van de verkiezingen het begint hier op iran en noord korea te lijken

Hoewel ik het zeker niet eens ben met hoe de gemeente bij ADO aan de touwtjes heeft getrokken en zelfs hele grote fouten (bijv. aanstellen Ruurd de Boer en consorten) heeft gemaakt, moeten we toch vooral niet vergeten hoeveel geld er de afgelopen - pak hem beet - 40 jaar door de gemeente zonder PVV-inmenging (!) naar ADO is overgemaakt.

Dus dat andere partijen zich nooit om ADO hebben bekommert?

 

 

En als we Wilders nu een standbeeld moeten geven omdat hij vindt dat er weer gewoon bier in het stadion geschonken moet worden?

Typisch voorbeeld van "give the people what they want".

Want wat is het maatschappelijk belang of het belang voor ADO als er normaal bier geschonken wordt in het stadion?

Laten we, voorlopig, nog maar heel blij zijn dat het nog steeds goed gaat in het stadion!

Misschien dat betere koffie en eetbare broodjes een hogere prioriteit zouden moeten hebben. ;-))

 

Overigens heb ik niks tegen een lekker pilsje op zijn tijd hoor!


Maar is dat pilsje tegenwoordig al niet te krijgen in het supportershome na de wedstrijd?

0
Donderdag 1 juli 2010 om 13:49 uur

Advertentie

morley

Kees schreef:

Inderdaad doen ze het daar prima. Lijkt erop dat het geen eendagsvlieg wordt in Almelo.

 

Chadli is nog niet zeker. Overigens is het m.b.t. ADO, zoals iemand schreef, niet een kwestie van te laat zijn. Van der Brom kent hem, en andersom ook, dus ligt er een andere reden aan ten grondslag. En dat zou weleens een financiële reden kunnen zijn. Best begrijpelijk.

schijnt zo'n 7,5 ton mee gemoeid te zijn. dat geld zullen wij wel niet hebben. is ook best veel voor een speler met alleen ervaring in de eerste divisie.

 

zal dus inderdaad niets te maken hebben met 'te laat' zijn maar simpel met het feit dat wij hem niet kunnen betalen.

 

of van den brom vindt hem niet goed genoeg voor het geld dat ie moet kosten. overigens was dat halverwege het afgelopen seizoen ook al de conclusie van fc utrecht over chadli.

0
Zondag 27 juni 2010 om 21:52 uur

JB

Kees schreef:

Inderdaad doen ze het daar prima. Lijkt erop dat het geen eendagsvlieg wordt in Almelo.

 

Chadli is nog niet zeker. Overigens is het m.b.t. ADO, zoals iemand schreef, niet een kwestie van te laat zijn. Van der Brom kent hem, en andersom ook, dus ligt er een andere reden aan ten grondslag. En dat zou weleens een financiële reden kunnen zijn. Best begrijpelijk.

Zoals in het sukje staat is Chadli een aanvallende middenvelder.

 

Die positie heeft toch geen prioriteit?

 

Linksbuiten, linksback, VERDEDIGENDE middenvelder en eventueel spits zijn toch de posities waar voor gezocht wordt?

 

Lijkt me dus een soort JPS verhaal, leuke speler om "erbij" te hebben als je genoeg geld hebt, maar op een positie waar eigenlijk geen plek is.

Want, wat doe je dan met Toornstra, Immers of vd Bergh? En vervolgens met bijv. Visser en Koksal?

 

Laten we dan maar gaan voor "eigen jeugd eerst"!

Of voor "geld in de knip". ;-)

0
Zondag 27 juni 2010 om 16:50 uur

oodh

Jensen schreef:

Ik ben heel benieuwd naar Supusepa.

Onze trainer kent hem nog uit zijn 020-tijd als hoofd opleidingen.

Hij is echter heel erg blessuregevoelig.

Die jongen is heel lang geblesseerd (geweest).

Hij heeft het afgelopen seizoen 5 x meegespeeld in het 2e van 020 waarvan 1x in de basis.

Van zo'n staat van dienst word ik vooralsnog niet echt vrolijk. Zeker niet als we er al twee hebben voor die plek. Je kan twijfelen aan de capaciteiten van Van Hese maar je kan je geld maar één keer uitgeven.

0
Woensdag 23 juni 2010 om 15:27 uur

super fc denhaag

edgar schreef:

Update 18:33 uur - ADO-fans niet blij met nieuwe naam stadion
ADO-supporters zijn volgens RTV West blij met de sponsor voor het stadion van ADO Den Haag, maar niet met de naam van de Japanse technologiefabrikant. De thuishaven van de Residentieclub gaat voortaan door het leven als Kyocera Stadion. De supporters vinden dat het stadion een Haagse naam had moeten krijgen, liefst die van oud-speler Aad Mansveld. Maar volgens de club is dat financieel niet haalbaar.

Wat een gezeik, laten we vooral blij zjn, in de volksmond blijft het toch het ADO-stadion heten...

1 ding begrijp ik niet echt. we zijn nu 4 jaar opzoek naar een stadion sponser. iedereen kon weten dat je dan de naam van het stadion niet voor het uitkiezen hebt. ja ik had ook liever shell gehad. maar we mogen blij wezen dat er nu iemand geld neerlegt voor het stadion. kan je toch weer een leuke speler van betalen. of weet ik t wat. alle inkomsten zijn welkom.

0
Maandag 21 juni 2010 om 21:34 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Is zeker meer, tonnetje of acht. Maar het belangrijkste is dat we een naam hebben voor het stadion. Dat heeft een aanzuigende werking. Wellicht willen ze volgend jaar ook wel het shirt erbij sponseren, dan heb je ook een A-shirtsponser.

 

Het gaat de goede kant op, vergeet niet dat er een heleboel clubs terug moeten en uitverkoop houden onder hun spelers. Wij gaan langzaam omhoog, er is nog veel voor verbetering vatbaar, maar er zit vooruitgang in. Als we nou ook een beetje leuk voetbal te zien krijgen, met name thuis, dan wordt het drukker. Natuurlijk willen de mensen wel komen, ze moeten alleen wèl wat te zien krijgen.  Ondanks die tien thuisnederlagen toch een gemiddelde boven de 10.000, dat hadden we in het Zuiderpark van ons levensdagen niet gehaald, hadden we ook KYOCERA niet gehad, dan waren we een soort FC Den Bosch geworden.

 

Hopelijk blijven de machtshebbers luisteren naar mensen met verstand van zaken. Dat zal ze zeker geen windeieren leggen.

 

Doelstelling is wat mij betreft plek 12. In ogenschouw nemende dat er nog wel wat bij zal komen, en dan bedoel ik niet voor de breedte.

 

Hoe zit het eigenlijk met Immers? Of wordt dat ook z'on Bodde verhaal. Immers hoeft van mij overigens absoluut niet weg, als die jongen een beetje goed in z'n vel steekt heb je daar een prima voetballer aan.

 

Hopelijk gaat de selectie nu ook eens haar verantwoordelijkheid pakken, want ook zij hebben er een bende van gemaakt. Nieuwe competititie, nieuwe trainer, nieuwe kansen, de competitie wordt er niet beter op, en tot nu toe is de selectie behoorlijk in tact gebleven, dus de mouwen opstropen en een tomeloze inzet tonen. Wordt iedereen wijzer van

Ook 800.000 is niet veel voor een stadion naam toch ben ook ik tevreden dat we nu een sponsor naam hebben het gaat gelukkig de goede kant op.Kan die banden sponsor die we hebben geen shirt sponsor worden? ik hoorde een tijd terug dat ze willen bekijken of ze geen broek reclame kunnen doen en ook achterop het shirt?Overgens wat immers betreft tussen de 5 en 7 ton kunnen ze krijgen dat is goed geld voor immers want neem strootman van sparta daar vroegen ze vorig jaar 2.5 miljoen voor maar die gaat nu mooi voor slechts 5 ton naar twente of utrecht weg

0
Zondag 20 juni 2010 om 15:12 uur

Nu online

wiegah070 en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24