Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Klopt het wel dat Toornstra zijn contract verbeterd is en verlengd naar 2013 ? Op de officiële site van ADO is niets gemeld, en het lijkt me dat dit soort dingen wel worden genoemd.

 

Wel frappant dat Heerenveen en Groningen ook al moeite hebben om hun poeplap te trekken. Groningen staat volgens mij niet te boek als een club met een dure huishouding en ze hebben elke thuiswedstrijd meer dan 20K toeschouwers in Euroborg.

 

Van Heerenveen snap ik het al helemaal niet, want die hebben ongelooflijk veel geld verdiend in voorgaande jaren door al die talenten die in Scandinavië en voormalig Oost Europa zijn geschout en met vette winst zijn doorverkocht.

0
Donderdag 3 juni 2010 om 07:46 uur

christian

Derijck voerde geen vervolggesprekken met Groningen
EXCLUSIEF - Timothy Derijck zal definitief niet overstappen naar FC Groningen. Door de noorderlingen zijn er met de zaakwaarnemer van de centrumverdediger, Karel Jansen, geen vervolggesprekken gevoerd. De verdediger van ADO Den Haag heeft nog een contract tot 2012 en derhalve kan ADO ook een transfersom vragen.
Door Hidde Veltkamp
2 jun. 2010 13:30:00
Share
Foto GalleryZoomTimothy Derijck, ADO Den Haag (PRO SHOTS)
Gerelateerde links
Teams
ADO Den Haag
FC Groningen
Spelers
Timothy Derijck
Voor Groningen kwam dat niet goed uit, aangezien de club weinig geld te besteden heeft. Eerder werd een bod van De Trots van het Noorden al afgewezen door ADO. "Dat is inderdaad allang van de baan. Er zijn daarna geen vervolggesprekken meer gevoerd. Groningen heeft geen geld te besteden", zegt belangenbehartiger Jansen tegenover Goal.com.

Derijck tekende anderhalf jaar geleden een contract voor de duur van 3,5 jaar bij ADO, waar hij zich profileerde. "Je weet nooit of hij nog gaat vertrekken", vervolgt de agent. "Voorlopig heeft hij nog gewoon een contract en het is nog niet het geval dat interessante clubs voorbij zijn gekomen die hem willen kopen."

"Het blijft feit dat Derijck een interessante speler is, omdat hij jong is maar toch ook de nodige ervaring heeft. Ik weet zeker dat hij een stapje hoger al wel aan kan", besluit Jansen.
 

0
Woensdag 2 juni 2010 om 22:58 uur

JB

Don schreef:

Hoewel ik de toekomst redelijk zonnig inzie, en we er beter voor schijnen te staan dan menig andere eredivisieclub, vind ik het toch zorgelijk dat heracles en vvv het begroting zelfs opschroeven komend seizoen. Goed management betaald zich uit in slechte tijden.

 

Ik ben van mening dat dit soort clubs in principe geen concurrent horen te zijn, maar de realiteit is helaas toch anders.

 

Weet iemand overigens in welke categorie Den haag qua financien is ingedeeld? Op inet kan ik er weinig over terugvinden.

 

Overigens Vd Brom toptrainer voor den haag. Ik zie hem echt als een soort adriaanse, iemand die aan t begin van een mooie trainerscarriere staat. 4e plek here we come ;)

Over een jaar of 10 traint hij aan de top (hopelijk met onze helden!!)

Heracles en VVV verhogen allebei hun begroting naar 9 miljoen.

Is dus nog steeds een stuk lager dan de (verlaagde) begroting van ADO.

 

En kunnen dit allebei omdat ze:

- vanwege een hogere klassering dan verwacht meer tv-geld krijgen dan begroot.

- de opbrengsten van de verkoop van Honda (9 miljoen) en Dost (2 miljoen) nadrukkelijk gebruikt worden.

- Heracles de opbrengst van play off wedstrijd gebruikt.

 

Beiden beseffen ook dat ze eenmalig geld hiervoor gebruiken en dat deze verhoging van de begroting dus een incident kan zijn.

Een "normaal" seizoen voor beiden zal dus "automatisch" leiden tot weer een verlaging van hun begrotingen.

Verliezen ze dit besef, dan zijn VVV en Heracles het NAC, Vitesse, Willem II of MVV van het volgend seizoen of het seizoen er na.

 

0
Woensdag 2 juni 2010 om 21:38 uur

den haag

Dm: Coutinho , Zwinkels , Ditewig.
Rb. Saeijs , L.Pique , Ammi.
Cv. Derijck , Bossie , Kum , Ranco , Saeijs.
Lb. Kum , M.Pique , Bossie.
Rm. Buijs , Immers , Ricky.
Cm. Ranco , Buijs , Derijck.
Lm. Toornstra , Ricky ,Immers.
Rb. Verhoek , Vicento , Hulst , Chadli.
Sp. Oper , Powel , Immers.
Lb. Chadli , Hulst , Vicento , Verhoek.

Ik heb ff een lijst gemaakt van de spelers over wie we NU beschikken en wie daar evt. nog bij mogen komen van mij.
En op welke positie`s ze inzetbaar zijn en als ik zo kijk , hebben we eigenlijk een goede bezetting.Op elke positie is eigenlijk wel 3 man neer te zetten . Het enigste wat ik wel zou doen is zoeken naar een goede sterke Verdedigende Middenvelder ALA '' Luijckx ''

Wat ik wel zou proberen en daar kan v.d Brom een goed woordje voor doen op Chadli naar den haag te halen. Goede technische voetballer , met veel snelheid en veel dreiging schiet makkelijk en snel. Kan er zeker nog wel 1 woorden waar we geld aan kunnen verdienen.

0
Woensdag 2 juni 2010 om 18:46 uur

rien1

Johannes schreef:

AGOVV had afgelopen winterstop een vraagprijs van 1 miljoen euro voor Chadli. Utrecht en AZ haakten van de winter al af. Ik kan me echt niet voorstellen dat ADO dat gaat neertellen voor één speler, tenzij dat talentenfonds van de grond komt dan.

 

Bijzonder bericht ook over de optie in het contract van Oper.

Je ziet natuurlijk wel vaker dat goede spitsen in de Jupiler Leaque het minder doen als ze naar de Eredivisie gaan. Ik denk dat Chadli wel eens bij ons gaat starten (alleen niet voor zoveel geld natuurlijk), en dat dan pas de andere clubs komen als hij het maakt in Den Haag. Chadli is ook wel een uitkomst aangezien we geen "echte" spits hebben. 

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 22:19 uur

Advertentie

DenHaagFC

Ooievaar schreef:

Was erg druk, hij had z'n laatste wens geschreven op z'n weblog, doorspekt met humor. Een lach en een traan dus, al waren die laatste begrijpelijkerwijs helaas in de meerderheid.

 

Alle sterkte aan familie en vrienden.

 

Rust zacht gooz,

 

Ooievaar

Mijn laatste wil.

 

Door omstandigheden van 3.5 maand geleden werd ik geconfronteerd met de(soms onwijze gelukkige)vergankelijkheid van relaties(jippe,ff een dansje maken) en het verbijgaan van bepaalde era's.
Zo het dit x bijna alleen maar positief bleek,zit er altijd een gardena-slang in je molshopen-grasmat...inclusief haspel.

Er moesten de nodige financiële zaken en administratieve handelingen verricht en vooral verandert worden.
Zo kreeg ik gelukkig weer het alleenrecht over mijn uitgaven.....en kwam erachter dat dit alles me heel veel gekost heeft,en om dit bestedingspatroon aan te houden hebben vanaf die tijd tot nu iedere dag biefstuk of gevulde reeënrug op het menu staan....laat de auto 'snachts gewoon stationair draaien en nog raakt het niet op.

Mijn jongste zus(minder oud dan die andere 2)heb ik genomen als opvolgster van administrateuse en midiator....met deze redenen,ze deed het nog voor niemand en statistisch gezien blijft zij het langste leven,dus de kans dat ik wéér alles moet veranderen is zo wel heel nihil....
Ze was overigens nog geen uur mede-rekeninghouder,of ik betaalde haar ziekenfonds(waar gebeurd).

Aangezien zij ook in de wereld van verzorging zit kreeg ik een folder van haar,dan bedoel ik de verzorging waar jezelf niets meer van merkt....de uitvaart.
Sinds ze in de "branche" zit ben ik niet meer zo blij met haar oplettendheid....."niet zo'n best hoestje hé broer".......1 mondhoekje naar boven,paar tandje nét even bloot en de gier gaat weer verder met cirkelen boven je.
Weet wat je vijand doet,dus hou hem dicht bij je.

Ik kreeg dus een folder met mijn laatste wil,de vraag óf je wel dood wilt staat er niet bij,dus daarboven gaat het naaien van de mens gewoon verder,er valt nix te kiezen.

Wat wil je aan;DONKER ZWART(dat kleed heerlijk af,met nadruk op af).

Wie mogen er komen;liever niemand maar je moet toch verplaatst worden.

Wie worden je dragers;ik zou het woord tillen liever gebruiken want dat doet het uitschot wat je op je laatste feestje waar je geeneens bij mag zijn al héél je leven lang al...tillen.

De muziek;ik heb even zitten denken om willem uit harderwijk met zijn "harmonie" over te laten komen,maar dat woord is me in mijn echte leven nog nooit overkomen,dus blijf nu ook maar weg....dus alles wat hard is en heel erg overgemoduleert...ik zal jullie krijgen..1x luisteren jullie naar mijn smaak.

Wat voor "behuizing";maakt niet uit(als het materiaal maar niet werkt) en als er maar
een geel/groene vlag overheen hangt met een groot embleem van mijn trots F.C.Den-Haag.

Vervoer;als het goed is komen de loose brothers alle x met hun wegenbelastingvrije bakken dus pk's zat,de rest in veels te dikke AUDI'S en BMW'S,en er moet zo hard worden gereden dat die kneuzen met der hybrides en andere 1:25 hondenhokken of CO2
overdekte verplaatshokkies het niet bij kunnen houden(dag paula hihihihihi).

Ik hou soms van minimalisme,bv mijn inzet,maar in dit geval geen handgreepjes maar een alluminium stripje van 1 cm
hoekprofiel rondom,zie die kootjes knakken van alle uitverkorenen...of wit of rood(hihihihihihi).
Laten vallen mag,dat hebben bij leven zat gedaan,dus dat is ook niet nieuw.

Bloemen;NIET
Planten;Die wel,hebben niet zoveel water nodig en al mijn relaties zijn net pokon,was altijd 1 dopje per week...en dan nog verdunnen ook.

Hoe zou ik herinnert wilen worden.....je mag me morgen ook bellen als ik virtueel bij mijn vriendinnen op het "moman supreme" door het hoofd ga.
Wat erover blijft aan geld(dat zal toch wel zeker niet met mar als pennigmeesteres)kopen we jupiler bier van en de loose brothers zijn de distributeurs.

En wie zich alvast wil voorbereiden op de muziek,kan vanaf nu kijken op mijn gadget naar 1 van de allerbeste liveacts wat ik ooit gezien heb en weer ga zien op 2 juni in het sportpaleis in antwerpen;RAGE AGAINST THE MACHINE!!!
Voor altijd jullie Woedie-Wokkie...love u all(en dat méén ik)

0
Dinsdag 1 juni 2010 om 19:10 uur

g

Voor iedereen die El-Akchaoui terug wil:

 

Feyenoord heeft voorlopig niet het geld om de transfervrije Youssef El-Akchaoui een contract voor te leggen. Het salaris van de linksback vormt  het probleem (bron: NU.nl)

 

 

Dus dan kan ADO hem zeker niet betalen!

 

0
Maandag 31 mei 2010 om 09:45 uur

Ooievaar

Goed mensen, hier komt die dan de 1e tussenstand in het kader van de actie voor supporter door supporters:

 

Inclusief mijn bijdrage staat de actie nu op € 85,00 euro. Jullie worden onwijs bedankt, klasse.

 

Wil graag even een speciale vermelding maken voor Aad. Hij schreef erbij ondanks ons meningverschil. Kijk, dat vind ik nou klasse van je Aad.

 

Als jij nou op mijn kosten een bos mooie ruikers voor je vrouwtje gaat kopen, dan kan ik op deze manier mijn blijk van waardering naar jou toe laten blijken, we kunnen hemelsbreed in visie over de club verschillen maar ik wens jou en je vrouw het allerbeste toe. Laat dat voorop staan.  Ik zie je vast wel bij Lakwa, dus dan krijg je dat geld van me terug. Ik sta er op!!

 

Mensen, nogmaals dank voor julie bijdragen. Klasse.

 

En voor de anderen: als je ook je bijdrage wil storten om iemand die het moeilijk heeft een steuntje in de rug te geven.

 

Stort dan je bijdrage op girorekening 5 6 0 5 4 8 4

t.n.v. B.K. Spierings te Den Haag b.v.d.

Overigens ga ik dinsdag Northy de laatste eer bewijzen, wellicht zie ik wel iemand. Voor diegenen die me niet kennen roep dan gewoon Ooievaar, dan zie ik je wel.

 

Het verplicht je tot helemaal niets, maar mocht je twijfelen: we zouden het ook voor jou doen

 

p.s. Kees jouw bijdrage heb ik nog niet ontvangen, over twee weken krijg ik m'n volgende afschrift. Heb geen internetbankieren, dat kneis ik niet. Tja, blond hè?

 

 

0
Zaterdag 29 mei 2010 om 18:17 uur

Kees

anti-beleid schreef:

Jij ook met je grote waffel. GA ER DAN LEKKER ZELF ZITTEN! Zeikstraal.

 

Het gros van de mensen, waaronder ik ook, verdedigt ADO overal in. Enkel de verkoop van de SCC wordt al jaren niet goed geregeld. Het is toch niet meer dan logisch dat je de verkoop, inclusief de foto-apparatuur, verhuist naar bijvoorbeeld de fanshop.

Scheelt een dubbele bezetting. Niemand hier valt het personeel zelf aan.

 

En voor de duidelijkheid: de laatste jaren heb ik regelmatig mijn scc dubbel betaald omdat hij drie seizoenen twee per seizoen werd afgeschreven. Ben ik ook niet over gaan zeiken. Is er tenminste een beetje geld extra voor meer personeel.

0
Vrijdag 28 mei 2010 om 20:50 uur

Ron001

ADO500 schreef:

Afgelopen vrijdag is tijdens het businessontbijt door Van der Kallen verteld dat we vanaf volgend seizoen LED-boarding hebben. Dinsdag is door ADO Den Haag aan alle sponsors een mailing gestuurd met de tarieven voor adverteren op de LED-boarding. 

Kijk goed nieuws,

Frans kan jij niet aan geven dat (het is mischien niet mooi) er genoeg plaatsen op het tenu zijn  om een naam van een sponnser  op te zetten!!

Levert ook weer geld op en ik heb nog geen nederlandse club dit zien doen!!! (In het buiteland zie ik dit wel steeds vaker)

0
Donderdag 27 mei 2010 om 13:02 uur

Nu online

Ado Vakkie S, Superfan, wiegah070, yesyes, Marcie en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24