Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Midden-Oost

Kees schreef:

Ook ik vind het sneu voor Sparta. Heb Sparta een goeie 28 jaar geleden regelmatig gevolgd. Vriend van mij werkte er en kon vaak mee. Was een leuke tijd.

 

Ik vraag me af of mogelijke kleine sponsors uit de omgeving Westland eerder nu de stap naar ons maken. Zo ook jeugdspelers.

Ik kwam er vroeger ook vaak, zelfs een SCC gehad. Mooie tijden en goed voetbal met Blind, Lengkeek, van Gaal, De Wolf, Fráser etc. EC wedstrijden etc. Mooie club.

 

Ik denk niet dat al die gasten nu massaal naar ons komen. Sparta-publiek is heel anders als hier. Als je op het Kasteel GVD riep dan zag je iedereen omkijken. Misschien als ze er nooit meer uitkomen dan wel.

 

Doet me denken aan Ooievaar die schreef '3e stad, 3e club'. Ik ben bang dat het nooit meer zover zal komen omdat ADO simpelweg geen geld heeft en nooit geld zal hebben. Stel, stel dat Sparta in Den Haag had gespeeld dan was het een absolute topclub geweest. Simpel omdat in Den Haag genoeg geld zit maar in de 'verkeerde' wijken. Een 'vogelwijker' zal nooit maar dan ook nooit 1 cent in ADO stoppen. We zijn en blijven voor altijd een 'proletencluppie' in hun ogen.

 

Wat dat betreft ben ik bang dat HVV voor nog lange tijd de enige echte Haagse topclub (met 1 ster) met 10 landskampioenschappen zal blijven.

 

ADO heeft nog een lange weg te gaan om dat beeld ooit te veranderen.

 

 

 

0
Zondag 16 mei 2010 om 22:11 uur

Johannes

Marcel schreef:

Inmiddels is duidelijk dat Atteveld zijn werkzaamheden voor de club heeft beeindigd, hoe en wanneer dit officieel naar buiten komt is nog onduidelijk.

 

Enerzijds jammer maar ik denk dat er geen weg terug meer was je kan hem moeilijk spelersbeleid laten doen gezien de voorgeschiedienis en voor pakweg kaartjes verkopen of schoonmaken is hij wellicht iets te duur !

 

Kan je een bron vermelden?

Zonde van het geld, maar een goede beslissing. 'In de luwte zetten' was een idioot plan, maar goed ik begrijp ook dat de RvC het er niet voor over had om een paar ton weg te gooien. Onvermijdelijk toch, want niemand gaat op die bank zitten als Ray nog over je schouder meekijkt. Hopelijk hebben ze wat van de prijs af kunnen kletsen. Er zal nu ook snel een opvolger bekend zijn. Everse alsnog? Heb ik op het eerste gezicht meer vertrouwen in dan in Alfons. Zolang het Wotte niet wordt ga ik sowieso achter iedere nieuwe trainer staan. Het voordeel van de twijfel.

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 14:24 uur

<FCDH>

Ruudje16 schreef:

En, ik heb het al eens eerder gezegd.

 

"Zonder wrijving geen glans"

 

Geldt voor hier maar ook zeker voor ADO.........

 

En ik heb nog steeds het gevoel dat iedereen  bij de organisatie het beste voor heeft. Hoe klungelig de dingen soms gaan.

 

Als je echt op zakkenvullen of macht uit zou zijn dan zijn daar toch wel betere plekken voor dan bij ADO

Zakkenvullers heb je op elk niveau van de maatschappij in het klein en in het groot en daar doe je niks aan geld is nou eenmaal de levensbron voor iedereen

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 12:24 uur

marcellino

Beste Ooievaar.

 

De rede dat ik niet meer zo vaak op deze site shout is dat verschil van opvatting ("wat ook goed is") een strijd is tussen mensen die dicht bij het nieuws zitten en familie of kenissen hebben die nauw betrokken zijn bij Ado ,en mensen die gek zijn op Ado maar het allemaal uit de krant en internet moeten halen wat er bij den haag gebeurd.

 

Dit betekend dat nieuws wat jij en sommige andere shouters brengt vol ongeloof wordt beleefd en vaak ook als lach wekkend word beschrouwd.

 

Mensen hebben gewoon niet door dat v/d kallen op de eerste plaats een harde zakenman is die wel degelijk doet wat goed is voor zijn bedrijven ,het faillet laten gaan van sommige daarvan is een wel overwogen beslissing geweest omdat hij daardoor rond om het forenpark nieuwe kansen kon creeeren,niks mis mee en ook v/d kallen is een ado supporter in hart en nieren.

Maar alles draait om geld en als v/d kallen zijn bedrijf naar de haaien ziet gaan grijpt hij in.

Het is algemeen bekend bij de mensen die dicht bij den haag staan dat v/d kallen in heeft gezet op het forenpark en tuurlijk ziet hij liever den haag in het linker rijtje voetballen en mensen vechten om een kaartje maar zolang dat niet zo is en ook zeker de eerste vijf jaar niet gaat gebeuren wordt de kans alleen maar groter dat  als hij zijn plannen gerealiceerd hem rond om het forenpark hij vertrekt bij Ado en geloof mij zijn ingestoken geld haalt hij terug door spelers te verkopen.

 

verder wil ik zegen dat een blind paard kan zien en horen dat den haag niet waar heeft gemaakt wat ze beloofd hebben en dat we zelfs zwaar moeten inleveren volgend jaar en dat we niet vooruit zijn gegaan maar achteruit.

 

mensen die hier dan roepen dat het goed gaat hebben een bord voor hun kop en geloven in sprookjes.

Ik zeg je volgend jaar heb ik een miljoen.

dat is een streven en wil ik zeker realiceren maar is onmogelijk .

Zo ook wat de grote mannen bij den haag roepen

en mensen roepen en doen zijn twee verschillende dingen

een ding ben ik v/d kallen wel dankbaar voor en dat is dat hij den haag gered heeft voor de ondergang,wat ik mij wel afvraag voor hoelang

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 11:09 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Dus ik moet me tot op het bot laten beledigen door Aad en Johannes? Ik dien ze van repliek, moet ik me als werkloze laten afserveren?

 

Ik beledig mijn medesupporters anders niet hoor, hoe stompzinnig ik een aantal shouts ook vind.

 

Overigens heb ik het doorgaans over de inhoud. Ik kom tenminste met argumenten, en ga ik jou niet jankend mailen. Wat een persoonlijkheden zeg.  Zijn altijd lieden van Zuid die Midden Noord menen te moeten te beledigen achter de pc wel te verstaan.

 

Laten we het eens over de huidige gang van zaken hebben. Of geloofd iedereen in sprookjes?

 

Half mei, met een WK voor de deur - ik gun die van alle werkelijkheid los zijnde patsers drie poule nederlagen, maar dit ter zijde - enig idee hoe we in hemelsnaam de selectie op sterkte krijgen? Hoe we omhoog zouden moeten komen? wie er nu eens beleid gaat maken? Of raken we weer in de war als we in de voorbereiding met 4-0 winnen van We Komen Net De Kroeg Uit(...)

Ik heb je niet beledigd! Ik heb je niet uitgemaakt voor beroepswerkeloze. Ik heb wel op een sarcastische wijze gereageerd op jouw zoveelste shout waarin je voor de zoveelste keer hetzelfde zegt.

 

Die moet weg, die mag niet komen, etc.

 

Ik heb je al eens geshout dat ik het zelfs voor een redelijk deel met je eens bent maar dat ik het zo geweldig zou vinden als je eens met een praktische oplossing zou komen.

 

Jij wilt dat van der Kallen opduvelt. Prima, maar vertel er dan tevens bij hoe je aan het geld denkt te komen om hem uit te kopen.

 

Jij wilt de plucheplakkers laten verdwijnen maar je vertelt er niet bij hoe dat zou moeten want wie garandeert jou dat nieuw aan te stellen mensen zoveel beter zijn. Je moet tenslotte wel mensen hebben die willen en de tijd hebben en mensen die commissaris willen zijn in wat voor onderneming dan ook hebben bij wijze van spreke al het pluche aan hun kont zitten.

 

Jij wilt een goed technisch beleid met de juiste mensen op de juiste plek, Maar wie dan? En dan wel een die wil en die we kunnen betalen en die accoordeert met de rest van de organisatie en die er tegen kan dat hij na de eerste miskoop of organisatorische maatregel wordt afgebrand door de supporters (en nu generaliseer ik)

 

Ik heb best begrip voor jouw frustraties en kan de manier waarop je die verwoordt best waarderen maar ik denk dat er velen van ons die hebben maar die slepen er niet mijn vrouw met de haren bij. Dat neem ik je zeer kwalijk.

 

Ik heb gisteren zeer boos gereageerd op jouw shout maar die is nu wat bekoeld. Als je vanmiddag naar Alphen komt kan je zelfs een biertje van mij krijgen en misschie zelfs 2.

Wel vraag ik je je als een vent te gedragen en je te excuseren voor het feit dat je in je shout zo hoognodig mijn vrouw in zeer insinuerende bewoordingen moest betrekken.

 

En eh: @Kojak1

 

Wim, het spijt mij dat ik jou in mijn reactie richting Ooievaar betrok. Ik begrijp dat jij de wedstrijd van vanmiddag aan je voorbij laat gaan. Dan wordt het geen biertje maar een bakkie koffie of een broodje hamburger in het supportershome. Want Laakwartier laat ik aan mij voorbijgaan (vakantie).

 

 

0
Zaterdag 15 mei 2010 om 08:31 uur

Bert

michel schreef:

Kees we willen het beste voor onze club, maar een buitenlandse trainer is gewoon financieel niet haalbaar. Er liggen nog te veel afkoopsommen in het verschiet. Lees AW en evt RA.

 

De enige betaalbare mogelijkheid is Groenendijk, Everse of nog een paar trainers die de top niet haalden.  We hebben al jarenlang trainers die uit de onderste regionen kwamen. Puur financieel. Een toptrainer kost rond de 500.000/600.000 euro per jaar en ook een buitenlandse trainer. We moeten realistisch wezen en dan is de optie Groenendijk, Gentile en Valk niet slecht. Jongens die naam hebben gemaakt binnen de regio's. De haagse regio talentjes wordt leeggeplukt door Feyenoord, Sparta, Excelsior, NEC, Utrecht, Ajax. Haagse Scouts die zitten bij elke club buiten Den Haag omdat ADO veel fouten in het verleden heeft gemaakt mbt scouting enz. Niet alleen ADO, maar vele topclubs zoals Ajax, Feyenoord enz. De jeugd geen kan te gevens. Ik kan nog wel een half uur doorgaan met m'n verhaal. Ik zit maandelijks bij een aantal topclubs om tafel ivm werk en ik hoor daar genoeg wat me pijn doet als echte Hagenees die door wanbeleid van de afgelopen jaren ADO kapot zag gaan. Gelukkig is iets beter geworden al denken vele van niet. Het is nog niet 100%, maar we zitten op 65%  Ik heb soms wel eens iets gepost omdat ik meer hoor dan velen hier over spelers soms zeggen. Fransje is een van de weinige die het bij het juiste punt heeft, maar kan ook niet anders. Geruchten e.d, maar ivm vertrouwensband met topclubs moet ik me gewoon inhouden op deze site.  Veel topclubs hebben het op dit moment heel slecht en je ziet een grote verschuiving naar jeugdspelers omdat ze niet anders kunnen. 

 

Vandaar mijn visie over Groenendijk en Gentile. Ze hebben ervaring met jeugdspelers en kunnen behoorlijk wat spelers meenemen die voor ons goed zijn.  Voor eens en voor altijd. De overhead van ADO is te groot om grote spelers en trainers aan te trekken. ADO is heel erg afhankelijk van kleine sponsors en die zijn er gelukkig. Grote doen het niet. Hooguit een box huren.

 

Het is niet persoonlijk naar jou bedoelt maar naar de soms de negatieve blikken op deze site en dat is jammer we moeten als 1 man achter ons ADO staan.

 

Nog een afsluiter. Vorige week hoorde ik toevallig dat er belangstelling is er voor wat leuke jeugdspellertjes van Feyenoord die door goede verhalen onze Feyenoorders deze kant heen komen. Zijn talenten die door het wanbeleid van Feyenoord door opheffen van hun jeugdteams geen kans krijgen. Zijn trouwens wel jongens die uit onze omgeving komen. Tevens ook interesse voor een westlander en bollenstreker.  

 

Een goede trainer kost een hoop geld. Wat is erop tegen dat hij hetzelfde verdient als Ricky vd Berg. Everse doet het niet voor een paar ton Groenendijk wellicht wel.

 

Wat moet je met drie trainers erbij wie gaan er dan uit ????????????? Gaan we die allemaal afkoopsommen betalen. Het feit dat ze voor Ado gespeeld hebben maakt ze nog geen goede trainer we vervallen in oude fouten. Maak je borst maar nat voor plek 18. Kleine sponsors zijn uiteraard ook goed maar een naamgever voor een stadion gelegen op een toplocatie moet niet moeilijk te vinden zijn.

 

We kunnen onze kop in de wind gooien maar niks komt vanzelf goed

 

Die spelers waar jij het over hebt zijn gewoon weggestuurd bij 010 en komen bij ons op proef. Ook Ado gaat de jeugdopleiding inkrimpen.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 22:26 uur

Bert

Aad schreef:

Ik hoop van harte dat ALLE trainers en TD's van Nederland de shouts op deze site lezen. Dan zullen ze al van te voren begrijpen dat ze zeer zeer weinig krediet krijgen en blijven ze lekker weg.

 

Wat moeten wij met trainers? Wat moeten wij met spelers? Wat moeten wij met een geldschieter die onze club er boven op hielp? Wat moeten wij met een directie en een RvC?

 

Wij hebben immers Ooievaar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mischien vondt jij het een leuk seizoen ik niet. We hebben 30 punten gehaald voor hetzelfde geld hadden we in die slangenkuil gezeten die nacompetitie heet. Ik weet niet hoe jij op de tribune hebt gezeten maar ik heb geen nagel meer over.

 

Als je na zo'n seizoen weer maar 15e bent geworden terwijl plek 12 het doel was heb je het slecht gedaan. Met slechts maar 30 punten.

 

Niet alleen Ooievaar maar ook Immers en Buijs leggen de vinger op de zere plek. Kijk maar bij TV West.  Er is veel mis bij de club getuige de interesse in Alphons Groenendijk. Absoluut niet geschikt als hoofdtrainer dat kan ik je nu al vertellen. Waar dat aan ligt? Gebrek aan ervaring. Wel ben ik het met je eens dat Ernie Brandts een geschikte kandidaat is.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 21:20 uur

Ooievaar

Johannes schreef:

OOievaar, je pleit eerst voor meer groen-gelen bij de club; dat het een schande is dat bijv. Lems en Roeleveld 'weggejaagd' zijn. Nu zijn ze kennelijk van plan om Groenendijk met in het kielzog Valk en Gentile terug te halen en het is weer niet goed.

Daarbij komt nog dat Groenendijk nog niets heeft laten zien en je hebt hem al als verliezer weggezet. Net als Supusepa. Nog geen bal geraakt maar het is nu al triest volgens jou. Mag ik je herinneren aan de uitnodiging voor Jong Oranje van Jens Toornstra? Er zijn altijd verrassingen mogelijk en wie weet roept de hele voetbalwereld over een jaar wel hoe dom Ajaks geweest is om zo'n geweldige back gratis (denk ook even aan Elia trouwens) naar Den Haag te laten gaan. Laten we even wachten tot hij daadwerkelijk is aangetrokken en tot hij daadwerkelijk wat heeft laten zien in bijv. een oefenwedstrijd. We kunnen natuurlijk ook aan Jagersma vragen of het hem behaagt om jou persoonlijk om advies te vragen en om voorzichtig aan je uit te leggen dat Maxwell en Clichy helaas niet willen komen. Denk nou voor één keer even positief. Hadden ze bij NEC gedacht dat hun eigen jeugd (!) Nuijtinck het zo goed zou doen linksachter?

 

Kritisch volgen is goed, maar meteen alles wat zelfs nog niet eens vast staat overigens - het is maar een gerucht van het AD - veroordelen als waardeloos... Wil je nou serieus genomen worden of niet?

Inderdaad beste man Groenendijk heeft nog niets laten zien. Net als die steraankoop Susupesa van je.

 

Je kan mij wel belachelijk proberen te maken, maar ik leg de vinger op de zere plek. Roeleveld en Lems zie ik veel meer brood in bij de jeugdopleiding dan 5e wielen aan de wagen als Valk en Gentile, bij een matige 1e selectie, die voegen niets maar dan ook helemaal niets toe. Wat ga je met Steyn doen? Of wilde je met drieënveertig asstistenten gaan werken? Geld zat toch?

 

Jagersma heeft daar trouwens de ballen niet voor om met mij aan tafel te gaan zitten.

 

Je mag een hoop van me zeggen, niet dat ik voor wie of wat dan ook bang ben.

0
Vrijdag 14 mei 2010 om 14:33 uur

Advertentie

DeHaagseHyena

Ruudje16 schreef:

Da's pech, Willem II weg........

Lekker zeg, maarja Willem 2 thuis moet 2 keer kunnen scoren, dus als GAE bij willem 2 scoort is het over....zelfe geld voor excelsior mochten ze thuis met 1-0 winnen

0
Donderdag 13 mei 2010 om 16:28 uur

Gustav

<FCDH> schreef:

Borst zou best goede bedoelingen hebben met ado?maar waarom maakt ie dit dan openbaar?????

Vergeet niet hij is een journalist en verdient ze geld daar mee, en hij komt in ze column op voor supporters die een stadionverbod krijgen die spreekkoren doen, en dat de KNVB lafaards zijn want als spelers zo iets doen worden ze niet geschorst, de column ging in eerste instantie over Vertonghen, daarna pakte hij de info erbij die hij had gekregen van een ADO speler, met alle respect krijg wel het idee dat veel mensen de column niet hebben gelezen. Lijkt wel of ik hier een verdediger van Borst ben, maar dat is niet zo, heb een abonnement op de AD en had de column gelezen en er geen aanstoot aan gegeven want intereseert me niet, lekker laten lullen dacht ik totdat het hier een issue wordt van jewelste die het niet moet zijn.

0
Donderdag 13 mei 2010 om 11:52 uur

Nu online

wiegah070, BOSMENSEN, Marten, t e, Fido en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24