Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

DeHaagseHyena

Ruudje16 schreef:

Da's pech, Willem II weg........

Lekker zeg, maarja Willem 2 thuis moet 2 keer kunnen scoren, dus als GAE bij willem 2 scoort is het over....zelfe geld voor excelsior mochten ze thuis met 1-0 winnen

0
Donderdag 13 mei 2010 om 16:28 uur

Gustav

<FCDH> schreef:

Borst zou best goede bedoelingen hebben met ado?maar waarom maakt ie dit dan openbaar?????

Vergeet niet hij is een journalist en verdient ze geld daar mee, en hij komt in ze column op voor supporters die een stadionverbod krijgen die spreekkoren doen, en dat de KNVB lafaards zijn want als spelers zo iets doen worden ze niet geschorst, de column ging in eerste instantie over Vertonghen, daarna pakte hij de info erbij die hij had gekregen van een ADO speler, met alle respect krijg wel het idee dat veel mensen de column niet hebben gelezen. Lijkt wel of ik hier een verdediger van Borst ben, maar dat is niet zo, heb een abonnement op de AD en had de column gelezen en er geen aanstoot aan gegeven want intereseert me niet, lekker laten lullen dacht ik totdat het hier een issue wordt van jewelste die het niet moet zijn.

0
Donderdag 13 mei 2010 om 11:52 uur

Ooievaar

Ooievaar schreef:

Kees. Everse is er inderdaad uitgekegeld bij Zwollen en Sparta omdat hij daar ruzie kreeg met types als Jagersma en Vierling. Figuren die zelf in de schijnwerpers wilden staan, en die terecht belachelijk werden gemaakt door Everse. Dus dat had dus niet met wanprestaties te maken. Everse is geen diplomaat, en dat hoeft ook niet, maar is we

sorry. Maar is wèl populair bij z'n spelers. En dat telt natuurlijk.

 

Maar ik blijf hameren op een goede organisatie. Alleen als die er staat kan het wat worden. Anders wordt ook Everse tot z'n voetzolen afgebrand en wordt het verhaal Atteveld herschreven.

 

Deze RvC is brandhout, en moet verdwijnen. Liever vandaag dan morgen. Deze mensen hebben ruim bewezen er geen éne kloten van te snappen en er een bende van te maken. Overigens ben en blijf ik voorstander van een TD, omdat het bestuur bij ons op geen enkel vlak enige kennis van zaken heeft.

 

We hebben niet veel geld dus is het van levensbelang dat je je scouting en jeugdopleiding echt op orde gaat brengen. Opdat je meer jongens van het nivo Toornstra op het spoor komt.

 

Je kan van een trainer hoe goed hij ook is, moeilijk verwachten dat hij ook nog eens een keertje het scoutingsapparaat opzet en zich bemoeit met het professionaliseren van de jeugdopleiding.

 

 

 

 

 

0
Woensdag 12 mei 2010 om 23:19 uur

Wallace

DeHaagseHyena schreef:

Hjfff: Die lijst met spelers zijn Saeijs en D. Mulder spelers die hard werken, maar spelers zoals Zijler die hebben genoeg kwaliteit, maar werken niet hard als dat nodig is.

Laat er 5 weggaan en haal zelf 3 versterkingen + jongens uit de A.

 

Mensen die de selectie afwachten en dan een SCC nemen: Lekker teletekst kijken thuis.

Het is je club of het is het niet, als je het niet hebt ok, maar ga geen reden zoals afwachten wat de selectie doet.....ik ga volgend seizoen met me SCC weer 17 keer thuiswedstrijden kijken en ben al blij als ik hardwerkende voetballers zie en geen kwaliteitsvoetballers die geen stap voor elkaar willen zetten!

 

Johannes:Van Dijk lijkt de ideale opvolger van Buijs, maar blijkbaar hapt ado liever naar pijneburg dan naar spelers.

 

Volgend seizoen zitten we er weer.........Vak O/RIJ 16/STOEL 13!

 

Gr. D.H.H

Ik neem lekker pas een seizoesnkaart als de selectie bekend is en als het niet bevalt neem ik er geen een. Na 19 seizoenen ellende wil ik wel eens waar voor mijn geld zien.

0
Maandag 10 mei 2010 om 16:20 uur

Vincent

Opvallend dat iedereen hier zo goed weet wat vd kallen met zijn geld moet doen.. Makkelijk praten over andermans geldbuidel.

 

We zijn nu eenmaal geen club die in mei spelers vastleggen voor 3 jaar.. Er wordt nog gevoetbald hoor!

 

Als straks sparta en w2 gedegradeerd zijn en er is 3 weken daarna nog geen actie dan moeten we ons (misschien) zorgen beginnen te maken.. Het is nog veels te vroeg.. laat je niet gek maken

 

Ik denk dat Aad vlgd jaar komt, en dat hij nu als spion naar sparta is gegaan om hen te laten degraderen en daarna de beste spelers mee te nemen:-))

 

 

0
Zondag 9 mei 2010 om 11:24 uur

adofanjaja

Ik zal wel een hele hoop commentaar krijgen maar zeggen doe ik het toch! Ik denk dat ze gewoon een heleboel spelers moeten vervangen. Alle verwende zeurpieten willen sowieso niet meer voor ADO spelen, heerlijk laat ze lekker gaan en zorg dat je jongens hebt met een professionele instelling die wel keihard willen werken en niet als verwende jongetjes bij het minste of geringste lopen zeuren en de supporters gaan lastig vallen met verhalen over hun trainer. We hebben een goede trainer in huis en met een ander soort elftal is hij echt de beste die we hebben, zal een hoop commotie geven maar misschien wel eens goed. Ik zeg zet Atteveld gewoon weer voor die groep is echt die enige met de juiste instelling en echt voetbalinzicht voor de rest loopt er niet veel soeps rond. We hebben geen geld voor een of andere toptrainer dus alles wat je nu gaat halen wordt minder. Eeuwig zonde en hou m'n hart vast voor volgend seizoen!!!! of we ons dan gaan handhaven betwijfel ik echt!!!!

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 15:06 uur

TVT

<FCDH> schreef:

Ik vind het mooi dat vd kallen ons toen heb gered hulde daarvoor maar hij mag nu wel openkaart spelen naar ze achterban wat ie nou werkelijk met de club wil??want met iemand die elk dubbeltje omdraait om te kijken of ie overhoud hebben we ook niks aan in dat geval mag ie wat mij betreft vertrekken wij willen een bestuur dat vooruit wil met de club en geen achteruitgang

Volgens mij gaat iedere betaaldvoetbalclub zo zuinig mogelijk doen. En terecht ook. Er is geen geld. Liever dat ze 1 speler halen die echt wat gaat brengen dan dat we er 4 halen, wij weer denken dat we europa halen maar dat 3 van de 4 niet eens in de basis elf spelen en Den Haag dus weer geld over de balk heeft gesmeten.

Laat ze rustig kijken wat er mogelijk is. Als er niets mogelijk is en we redden het niet in de eredevisie heeft de club blijkbaar geen recht te bestaan.

Dit klinkt heel hard maar geldt voor iedere club. Heerenveen heeft volgens mij 16 spelers er uit gegooit omdat ze geen geld meer hebben en zo zijn er nog vele voorbeelden. Er gaat veel veranderen in het voetbal en een aantal clubs zullen (terecht) ophouden met bestaan.

Ik hoop natuurlijk dat dit niet Den Haag zal zijn.

0
Zaterdag 8 mei 2010 om 14:59 uur

Bert

gonz2 schreef:

Dat zou vandaag gebeuren, idd.

 

Ik zou die Everse maar een jaarcontract geven straks gaan we ten onder aan de afkoopsommen voor trainers.

 

Een deel van het geld van Buijs zal wel naar Atteveld gaan.

 

We gaan dus weer geld uitgeven wat we nog niet eens hebben.

0
Donderdag 6 mei 2010 om 19:10 uur

Advertentie

Bert

Vincent schreef:

mag je ook nog bij kees voor de deur parkeren en achter op de fiets mee.. scheelt je ook weer 10,-- (als je op p4 gaat staan dan..)

 

wil de fout van vorig seizoen niet nog een keer maken (bedankt he stinkhoer miranda).. maar ik doe er dasn ook 50,-- bij..

Ik moet veel investeren met mijn nieuwe woning kom eigenlijk zelf wat krap te zitten.

 

Maar goed niet klagen maar dragen. Kees jij organiseert het ik maak wel geld over bedrag van 10 a 20 euro kan ik wel missen wat is je bankrekeningnummer?

 

0
Dinsdag 4 mei 2010 om 22:50 uur

marcellino

JB schreef:

En, ja ik heb "Ja" gestemd.

 

Ik heb vertrouwen in het nieuwe seizoen.

 

Rond om ons heen duvelen de clubs zo meteen nog veel harder in elkaar.

En zoals ik net in een shout gelezen heb: wij zijn, als 1 van de weinigen onderhand, gezegend met een goede jeugd!

Dus de doorstromingen van onderaf blijft en dat kunnen heel wat clubs in de eredivisie ons inmiddels al niet meer na zeggen.!

we hoeven het niet eens te zijn met elkaar maar waar heb je dan vertrouwen in als je hoort dat 7 a 8 spelers weg gaan of moeten vertrekken de inkomsten zwaar naar beneden gaan de begroting met ongeveer 4 miljoen zal zakken.

 

spelers zwaar worden gekort in hun salaris en nieuwe goede spelers niet of nauwelijks gehaald kunnen worden omdat er gewoon weg geen geld is.

 

schiet mij maar lek.

het wordt volgend jaar en dat kan je nu inschatten een moeilijk jaar en de kans dat je degradeerd is groter als dit jaar.

 

Ik zal volgens vele hier negatief overkomen maar ik zie het vertrouwen totaal niet.

 

ik hoop JB dat ik ongelijk heb maar ik vrees van niet

0
Dinsdag 4 mei 2010 om 20:08 uur

Nu online

Francisco, Bert, Eeuwig Den Haag, rien1, Superjantje, Gambleking070, Edje, lernst, ADO079, Edwin, DHFC070, supporter-noord, Rooie91, Jacco, Brian, opper, fcdh-denhaag, RickZ, MikeDH, carbayon, Mr.070, GroenGeelHart070, GGH, Ran1972, Marcie, Langebach2, Ronaldo, yesyes en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26