Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 20
Volgende pagina

Bleek

Erik070 schreef:

Deel die mening zeker niet.
Bakker heeft jaren lang alles gegeven voor ADO.
Respectloos om nu zo over die jongen te praten.
Slap gelul altijd om die respectloos kaart te trekken. Hij ziet hem graag vertrekken om zijn voetballende kwaliteiten. Dat is zijn mening en buiten dat zijn goedrecht als supporter. Heeft niks met respectloos te maken..
0
Vrijdag 17 juli 2020 om 21:49 uur

Waht

rd.. schreef:

Ik hoor alleen maar jongens die echt niet gaan komen. Brobbey, Labyad, Lang, Pereira, Roos.. Dat lijkt mij niet onze vijver.

Ik denk dat het wat langer gaat duren voor ons. Als clubs als Twente niet meer in de markt zijn, dan kunnen wij de kruimels die achterblijven opeten.
Denk dat je dan Martin Jol onderschat. Volgens mij hadden Bourard, Catic en de Boer meerdere opties.
Spelers hebben meestal meerdere opties dus is een goed verhaal essentieel.
Als we de Calimero gedachte vast willen houden hadden we van As binnen kunnen houden.

Uiteraard is Salaris budget het belangrijkste want het gelul van spelers die zich willen ontwikkelen neem ik altijd met een korreltje zout. Ze willen Allemaal maar 1 ding en dat is zoveel mogelijk cashen.

Ik hoop op het vastleggen van nog meer jonge talenten met eventueel een huurspeler van buitencategorie.

0
Vrijdag 17 juli 2020 om 11:02 uur

Kees

Madmax schreef:

Ik stop er lekker mee, ik jaag iedereen in het harnas ...... Kom wel een keer terug onder een andere naam #EnJeRaadNooitWelke
Gelul van je. Lekker blijven. Ik lig aan je voeten. Geen donderdagochtend zal meer hetzelfde zijn als ik mijn PC opstart.
0
Dinsdag 14 juli 2020 om 22:20 uur

fcdh_inside

Vak B schreef:

gaan meer geruchten over spelers namem maar ik kijk wel uit om die ye melden anders word je weer afgebrand jammer genoeg
gewoon blijven zeggen wat je hoort, zit je er maar naast toch? altijd beter dan dat gelul over demonstraties en racisme
0
Dinsdag 30 juni 2020 om 15:30 uur

Bolskie

Mike schreef:

We zouden hem eventueel wel als speler willen maar waarom zou je hem toezeggen trainer te worden bij ons? Wat een kul! Laat hem maar gewoon het hele traject afleggen zoals elke trainer. Zijn trainersdiploma kan hij overal halen. Dan maar eens gaan trainen bij een vierdeklasser en laten zien of hij echt wat toevoegt als trainer.
Jeugd trainer is heel wat anders als trainer van het eerste, waarom moet je daar een heel traject voor lopen. Over gelul gesproken.
Als die jongen iets in de jeugd wilt doen prima toch, heb genoeg over te brengen aan jeugd wat het is om profvoetballer te zijn en wat er bij komt kijken.
0
Zondag 28 juni 2020 om 14:16 uur

FCDHZwoude

Tommy schreef:

Ok ben ook wetenschappelijk opgeleid debiel hahahahha niveau is hier nog steeds om te janken hahahaha
Doet me ook helemaal niets dat gelul over of iemand een wetenschapper is of niet. Als je zo bent opgeleid weet je dat het allemaal maar beperkt is. Wetenschap loopt per definitie achter de feiten aan en vraagt om constante aanscherping van bestaande theorie. Er is dus nooit een vaststaande waarheid. Laat staan als er zoals nu nog amper fatsoenlijke theorie over is ontwikkeld. Waarom zouden we dan alleen achter RIVM moeten aanhollen die op dit moment beleid maakt en met dit beleid bovendien onze club zwaar beschadigd?
0
Maandag 18 mei 2020 om 14:33 uur

Law

schreef:

Ik weet niet waar jij steeds op doelt maar je verward mij met iemand anders. Maar goed, wel heel erg gedurfd dan om zonder enig inzicht in de salarisstroken zomaar wat te roepen dat de één een grootverdiener is en de ander een minimum jeugdloon als zakgeld krijgt. En dan nog met excuus van –ja maar andere schrijven dat hier- Ik weet niet of je werk heb maar als je dat daar ook doet zal je jezelf op zijn zachts gezegd niet heel populair maken.
Spelers praten onder elkaar en er zijn ook zat spelers die bevriend zijn met supporters die daarover praten. Is geen gok of gelul.

Dan zit ik fout mbt jou en kan je mededelen dat je ook fout zit bij mij. Case closed
0
Maandag 4 mei 2020 om 15:15 uur

Advertentie

Gast

Bolskie schreef:

Laatste redding is gewoon het beleid. Dat laat jaren te wens over. Als we gewoon beleid hadden gevoerd en dan met combinatie van de investeringen van Uvs wat normaal gewoon gewoon als extra had moeten zien. Had je makkelijker structureel linker rijtje subtop gespeeld.

Ik verwacht dit seizoen nog wel investeringen van Uvs ook door de aanstelling van Hamdi waarmee zij een plan hebben opgesteld waar Uvs mee akkoord is gegaan daarin zijn was ook investeringen besproken. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk gewoon zo dat ADO zelf de broek op moet houden wat gewoon logische is.
Wat een gelul zeg. Natuurlijk, gewoon dit en gewoon dat en gewoon zus en gewoon zo, net zo makkelijk. Voorlopig had die hamdi de hele toekomst van ado den haag in de handen van die engelse pipo gelegd die een contract voor een paar maandjes had en blijkbaar nog een ton kreeg als we in de eredivisie zouden blijven. Is dat het geweldige beleid wat hamdi samen met die chinezen heeft gepland? We zijn in de eredivisie gebleven door corona crisisc en niks anders. Die hamdi maakt er nog meer een zooitje van als zijn voorganger manders die ook door wang was aangesteld. En geloof maar dat jol ook niet lang als adviseur blijft, een echte functie wil hij sowieso niet dus dat is ook zo`n nep haags icoon en altijd geweest.
0
Woensdag 29 april 2020 om 21:37 uur

Tommy

Kees schreef:

Stom gelul.
We hebben het zwaarste programma gehad.
Ben benieuwd wat een rechter zou zeggen mocht het zover komen.
Dat gelul van die keije molenaar met zn loten wie er promoveert is echt belachelijk. Als er iemand promoveert zijn het de nr 1 en 2
0
Vrijdag 24 april 2020 om 16:50 uur

Kees

Tommy schreef:

Laten we heel eerlijk zijn als we niet degraderen hebben we mazzel als we wel degraderen is dat gewoon terecht. Hadden we maar meer punten moeten hebben.
We spelen al jaren kut voetbal maar dit jaar was het wel extreem kut.
Stom gelul.
We hebben het zwaarste programma gehad.
0
Vrijdag 24 april 2020 om 16:46 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 178 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 20
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26