Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 18
Volgende pagina

Vakc

Superjantje schreef:

Waarom wordt die vakc niet geband met zijn teksten Max? Net zoals bij Spandoek en andere trollen?
Hey vriend, ik antwoord op zn domme gelul, mag dat?
Dat ie zielig gaat doen moet hij weten.

0
Dinsdag 29 september 2020 om 21:21 uur

rd..

Bolskie schreef:

Ik snap als geen ander dat er geen geld is, en mij hoor je dan ook niet roepen om Veerman of welk andere naam.
Juist omdat er geen geld is hoef je niet te halen om het halen. Castaignos is overal geflopt en zwaar overschat. Waarom vind je hem buiten Categorie dan, door het rijtje clubs waar die heeft gespeeld? de man heeft tig kansen nodig en scoort helemaal niet makkelijk. Ik zou niet 1 2 3 een naam kunnen bedenken wie dan wel. Maar juist omdat er weinig geld is zou ik zeggen gooi het niet over de balk en kijk waar het probleem zit. Kramer heeft ver is het verleden ook bewezen goals te kunnen maken, de spits die gehuurd is van Utrecht statistische gezien ook bewezen een goal/assist te kunnen maken(niet op het hoogste niveau maar toch) feit is dat zij weinig tot niet in scoringspositie komen. Dat heeft ook te maken met de aanvoer en de spelers erachter zoek daar de oplossing daar gaat geen 1 spits verandering in brengen. En zeker niet Castaignos, die het ook moet hebben van zijn medespelers en ook nog is heel veel kansen nodig heeft om tot scoren te komen.
Dat is ook een mening. En dat is prima. Maar als we ervan overtuigd waren dat we een echte en hele eredivisiespits nodig hadden, dan hadden we dat beter (weer) eerder kunnen bedenken en die Arweiler helemaal niet halen en ergens het geld goed besteden. Ik geloof dat als je bij hem de juiste snaar raakt, hij het nog steeds kan. En ik vind het een slimme spits. En die moet er volgens mij bij ons 12/15 kunnen maken in een heel seizoen. Is op zich wel een loper. Die Castaignos.

En eens over de aanvoer. Als dat niet komt en hij of een andere spits moet de ballen op blijven halen, dan wordt het gewoon lastig. Dat is het ook gewoon.

Overigens eens met kritiek op het beleid. 16 man nieuw. Schieten met hagel. Het wekt bij mij weinig vertrouwen + dat ik nou niet zie wat de meerwaarde is van 6/7 van de jongens die zijn gehaald. Had je ook 2/3 hele behoorlijke van kunnen halen. Want het doel moet nog steeds zijn overleven wat mij betreft. En dan maar eens verder kijken.

Maar ja. Het eeuwige zelfde gelul is het eigenlijk. Hopen dat we erin blijven.
0
Maandag 21 september 2020 om 08:11 uur

Superfan

R.E. schreef:

NOS: "ADO heeft in deze wedstrijd geen schot op doel genoteerd. Tegen Heracles had ADO 1 poging op doel. Geen enkele andere club noteerde minder dan 3 schoten op doel in dit nog korte seizoen."

Ik zie momenteel ook geen enkele andere club waarvan je redelijkerwijs kunt verwachten dat die onder ons zou eindigen. Zelfs het puntloze Fortuna speelde gisteren een sterke tweede helft en ook het verzorgd voetballende RKC had vorige week tegen het sterke Vitesse een punt verdiend. En naar ploegen als VVV en Twente hoeven we voorlopig helemaal niet te kijken ... En laten we vooral ook niet vergeten dat ADO niet de enige ploeg waarvan de spelers nog niet op elkaar zijn ingespeeld en waarbij het teamverband nog moet groeien. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere ploegen: ook die staan niet stil en zullen sterker worden.
Gelul over dat inspelen! Elmkies, Bourard, Arweiler, de Boer, Catic, Besuijen, Faye, Ratiu, Rigo en Bijen. Allemaal nieuw.
Noem jij eens een team waar 10 nieuwkomers met elkaar spelen?
Dat lukt echt niet in 8 weken.
0
Zondag 20 september 2020 om 14:29 uur

daveadodh

wat een reacties weer Faye prima back lekker snel. Goeie concurrentie voor Kemper. Meijers was al 2 jaar op. Gaan we nu opeens janken met z`n allen dat hij weg gaat terwijl nog geen 3 maanden geleden iedereen hem op de kruiwagen wilde weg brengen? En dan dat gelul over ervaring... faye 3 jaar eredivisie is ervaring zat. Maar de helft kent hem waarschijnlijk niet eens omdat ze niet verder kijken dan ADO ( wat ook niet erg is hoor). Dit is een goeie deal wederom en spelers met ervaring komen rond oktober. Komt allemaal goed.
0
Woensdag 16 september 2020 om 10:23 uur

inva

daveadodh schreef:

Heb dat stukje van immers geluisterd en geloof er eerlijk gezegd niet veel van. Uit het niets wilde ADO zijn contract ontbinden zegt hij. Dat geloof ik gewoon niet. Sowieso was hem al verteld dat hij financieel te duur was. Hij zei dat ze eerlijk moesten zijn over dat die te duur was etc. Maar dat hebben ze ook gezegd?
Afijn, ik denk dat Jol en Hamdi er goed aan hebben gedaan. Immers kan de KKD niet eens belopen( misschien dat dat nog veranderd). Denk dat we nu dit hoofdstuk wel kunnen sluiten, wat het hele verhaal is horen we pas over een paar jaar denk ik.
Wat een gelul van Lex..`ik heb zoveel betekend voor Ado vroeger en in de laatste 2 jaar en dan moet je ineens weg`. Hij zou toch niet zo naief zijn, natuurlijk heeft ie veel betekend voor ADO maar je moet ook realistisch zijn..Als je 34 bent en het is allemaal wat minder dan voorheen en je verdient ook nog eens een topsalaris voor ADO begrippen is het niet meer dan logisch dat het een keer ophoudt.
0
Dinsdag 8 september 2020 om 12:04 uur

Lellow

Tommy schreef:

Vooral jol zou heel wat jaartjes moeten blijven. Die heeft een groot netwerk. Zou niet weten welke jongere hagenees daar aan zou kunnen tippen om het over te nemen
Denk het niet , hij is bijna 65 jaar .
Dat hij dit doet is enkel en alleen clubliefde voor het geld en de faam hoeft hij het niet te doen.

Valt me op dat alle nieuwe spelers heel enthousiast zijn over Jol en Hamdi , denk echt dat ze de taal spreken van die jonge gasten , geen formeel gelul ,dat trekt ze ook over de streep .
Gasten voelen zich comfortabel.

Hoop dat alle jonge gasten morgen starten tegen Sparta , kan nooit geen kwaad en loop je ook geen averij op mocht je de kuikenbak ingaan.
0
Donderdag 3 september 2020 om 14:23 uur

Advertentie

Tommy

Bleek schreef:

Mwah naaien weet ik niet. Hij stond wel in zijn recht natuurlijk maar wij als supporters verwachten, waarschijnlijk tegen beter weten in, dat er wat meer clubliefde zou spelen bij deze jongens.

Irriteer me ook de aan dat interview van Meijers. Hoe die daar staat met dat uitgestreken hoofd. Dat is dan jarenlang je aanvoerder geweest en staat daar het plaatje wat zijn zaakwaarnemer hem heeft ingeprent af te draaien.

Van mij mag die hele oude hap liever vandaag weg dan morgen!
Hij had ook gewoon naar nac kunnen gaan en daar tekenen.
Waarom eerst je af laten kopen als `jou` club het financieel al zeer zwaar heb.
Hik heeft echt wel zat verdiend bij feyenoord , cardiff en club brugge.
En dat gelul wat zou jij doen als jou baas.
Dat gaat hier helemaal niet op.
Lex heeft een paar miljoenen op zn bank staan
0
Zondag 30 augustus 2020 om 10:30 uur

Vakkie-G

Eeuwig Den Haag schreef:

Had 0-3 moeten staan maar ik vind het helemaal prima. Goed afgemaakt! Kramer weer drie keer niks en wat valt Bourard tegen
Verschrikkelijk zulke comments negatief gelul
0
Zaterdag 29 augustus 2020 om 17:56 uur

Bolskie

Tommy schreef:

Aaaaaah lange toepie is boos dat lex weg moest.
Hij heeft informatie dat jol en hamdi asbakken zijn en geld over de balk smijten.

Iedereen wil een beter ado den haag als vorig seizoen maar fe vriendjes moeten blijven.
Dik respect voor jol en hamdi dat ze hun nek uitsteken en de moeilijke beslissingen durven te nemen.
Ja wat verassend maar oh zo vermoeiend. De man met een duidelijke mening, en als je hem moet geloven de gene die nog net niet het voetbal heeft uitgevonden. Niemand heeft verstand van voetbal alleen hij. Moet ik zeggen vaak heeft die wel gelijk, maar in deze slaat die toch echt wel de plank volledig mis, en is die natuurlijk ook niet geheel objectief aangezien Lex ze maatje is. Je ken wel lekker alles aanhouden omdat alles lekker Haags is aan Lex maar zelfs hij als voetbalkenner zou moeten zien dat Lex al 2 jaar geen knikker raakt, en dat gelul over ze andere positie is ook onzin. Een bal afpakken, aannemen spelen na poppetje met zelfde kleur moet wel lukken vanaf elke positie, de man had continu balverlies en liep steeds achter de feiten aan.

0
Vrijdag 28 augustus 2020 om 06:44 uur

Orkestbak

Kees schreef:

De Boer???? Die is volledig on,zichtbaar behoudens een pass op Kramer. Speciaal opgelet
Gelul, de boer een van de betere vandaag. En veel beter dan Immers de hele voorbereiding is geweest
0
Zaterdag 22 augustus 2020 om 20:39 uur

Nu online

Ran1972, Langebach2, Law, Marcie, Rob2002, Brian, opper, JoostJ, ADO079, Mr.070, kojak1, GroenGeelHart070, Ftuur, Bleek, Max, bimboembam, Dennis72, Mitcheldegroot89 en 157 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 18
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26