Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 19
Volgende pagina

Madmax

Tommy schreef:

Ok ik heb van een oud speler gehoord. Dat lex jr vooral met zn telefoon speelt in het clubhuis graag filmpjes laat zien op zn telefoon en graag broodjes frikandel eet.
Doe ermee wat je wil.
Maar deze discussie is nu wel vrij irritant aan het worden.

Hij is weg en dat zal niet voor niets juist nu gebeuren.
Nu er voor het eerst sinds jaren grote schoonmaak wordt gehouden.

Het gaat erom wie er nu bij de club zitten en hopen dat ze het goed doen.
Goed verhaal lekker kort Zal daarom de discussie met jouw erover niet meer voeren.

PS: Ik lees jouw gelul, jij leest mij getaai... Doe ermee wat je wil
0
Donderdag 20 augustus 2020 om 10:23 uur

marcellino

rd.. schreef:

Nog zo een. Heb je weleens nagedacht over het afbreukrisico voor die jongen, als hij in een halfbakken team terecht komt? En het niet loopt? Dan is hij de volgevreten vedette die het niet meer kan, die het niet brengt, die met zijn Rolls rondjes door de stad rijdt en die klootzak is die tegen Emmen en penalty miste. Is het nou echt zo moeilijk je te verplaatsen is die jongen?
Hou toch op man wat een gelul.elia hoeft zich niet meer te bewijzen heeft een mooie carrière gehad.en ja hij had er iets meer voor moeten doen dan bij Utrecht maar is dat teveel gevraagd.ons had hij daadwerkelijk kunnen helpen bij Utrecht lopen er meer goede voetballer.

Kijk als hij had gezegd ik wil nog in de top voetballen en voor prijzen gaan had ik hem begrepen ,maar dat waren zijn wordem niet voor het tekenen. Bij utrecht waren zijn worden dat hij in de toekomst met jeugd wil werken en trainer wil worden en meer rijd wil stoppen in zijn zaak en ook zou stopen bij balr omdat de Zeeuw dat gewoon goed doet.

Na het tekenen is het ineens ik ben te goed voor degradatie voetbal .
Wat rijmt hier niet
0
Donderdag 20 augustus 2020 om 09:32 uur

marcellino

wdr schreef:

Alle voetballers willen naar de best mogelijke club toe. Er bestaat bijna geen clubtrouw. Als Beugelsdijk een hele goede voetballer was geweest, was hij vermoedelijk ook na een seizoen naar een grotere club als Feyenoord of Vitesse vertrokken. Natuurlijk was hij trouw aan ADO. Hij kon het niveau net aan, maar had een cultstatus omdat hij een knokker een een echte Hagenees was. Trokken grotere clubs aan hem om hem weg te halen bij ADO? Nee. Als we ooit een Haagse speler hebben die eigenlijk te goed is voor ADO maar uit liefde voor ADO niet ingaat op aanbiedingen van grotere clubs en bij ADO blijft, dan heb je een echt clubtrouw ADO icoon te pakken. Ik volg ADO ruim 30 jaar en heb nog nooit zo`n speler gezien. Zelfs het ultieme icoon Mansveld is op een gegeven moment overgestapt naar Feyenoord.
Daarom en het gelul rond elia nu .leuk dat iemand verteld dat het niet om de financiën gaat ,nou als dat zo is was het toch allang beklonken, denk je nou echt dat ado hem geen goed alternatief bied voor de toekomst als trainer voor de jeugd ,kom op zeg.het heeft gewoon te lang geduurd en dat betekend dat hij op iets wacht en dat is zeker geen ado
0
Maandag 17 augustus 2020 om 22:37 uur

daveadodh

Bolskie schreef:

"Ik kan ook roepen: Ik hoop dat we in de Eredivisie blijven. Lekker veilig. Alleen druist dat zo in tegen mijn sporthart. Vrijblijvend gelul is het, hopen dat je erin blijft. Gelóóf liever ergens in, neem niet genoegen met hoe het altijd al is geweest. Daarmee geef je, vind ik, een verkeerd signaal af aan je spelers", zegt Hofland


Zo kan het dus ook... in plaats van dat slappe gelul gaan voor handhaving
Beetje populair gelul van hofland. Als Fred grim gaat zeggen we spelen voor Europa sluit iedereen hem op. Je moet ook realistisch blijven
0
Zaterdag 15 augustus 2020 om 22:48 uur

Bolskie

"Ik kan ook roepen: Ik hoop dat we in de Eredivisie blijven. Lekker veilig. Alleen druist dat zo in tegen mijn sporthart. Vrijblijvend gelul is het, hopen dat je erin blijft. Gelóóf liever ergens in, neem niet genoegen met hoe het altijd al is geweest. Daarmee geef je, vind ik, een verkeerd signaal af aan je spelers", zegt Hofland


Zo kan het dus ook... in plaats van dat slappe gelul gaan voor handhaving
0
Zaterdag 15 augustus 2020 om 22:42 uur

Advertentie

Thommetjsh

Haagse Haas schreef:

Havenaar, Schaken en Duplan waren gewoon hele goede spelers voor Den Haag, jullie brabbelen allemaal maar over restwaarde alsof je weet waar je het over hebt maar er is ook nog zo iets als een kwalitatief goed 11tal neerzetten om bijvoorbeeld niet te degraderen, dat kost namelijk een stuk meer dan je zogenaamde restwaarde of dure spelerscontracten die je bijvoorbeeld weer met TV gelden terug kan verdienen door een hogere klassering.

Voetbal is meer dan restwaarde van een speler!
Exact dit, non stop dat gelul over restwaarde. We hebben met de talenten genoeg restwaarde. Nu moet er kwalitatief goeie spelers bij die er direct kunnen staan, ongeacht de leeftijd. Daarom juich ik Elia ook enorm toe
0
Dinsdag 11 augustus 2020 om 20:32 uur

jajoh

Sprinkhaan070 schreef:

Als je jezelf als insider neerzet en er komen vele namen niet uit dan ben je geen insider. Zo`n Polter is ook uit zijn duim gezogen denk ik. Net als die speler van Dortmund. Wat hij over Kishna en Elia zegt kan iedereen wel verzinnen.

Ik zie liever vele malen liever een Frans.
Pffff, zelfs Frans werd hier afgezeken omdat hij zijn bron niet wilde prijsgeven. Ik hou van roddels en speculaties, als iemand iets denkt te weten dan zie ik het hier graag. Nogmaals, liever een shout van fcdenhaaginsider, Frans of Chinatown dan gelul over andere clubs of jaja vd kallen! Ook altijd leuk.
0
Woensdag 5 augustus 2020 om 18:03 uur

BLEISWIJK-1

Don schreef:

Ja, zou pinas zijn uitgekozen omdat ie donker is en het zo mooi staat met dat blauw?
Racisme in de kern zoals je het nu verwoord.
Wat een dom gelul zeg. Pinas is uitgekozen omdat het beter staat bij hem dan bijvoorbeeld Beugelsdijk of Bijen. Dat zeg ik. En het is ook zo. Zo staat het bij v. Ewijk ook goed.

En vanwege dit mooie(re) plaatje is het rastisch. Volgens mij.moet jij naar een ander forum.
0
Donderdag 30 juli 2020 om 13:39 uur

Dappere dodo

Haagse Sloopkogel schreef:

Uit zeer betrouwbare bron: opnieuw 5 besmettingen bij ADO
Die bronnen van jou kan je beter laten dempen!
Eerst dat je het zeker wist dat de shirts vorige week kwamen, en je kon tot in detail vertellen hoe ze eruit gaan zien! Dat laatste moet ik nog zien, maar ze zijn nog niet te koop!

Dan dat gelul over 5 extra mensen besmet met Corona bij de club... ook niks nakkes nada van waar
0
Woensdag 22 juli 2020 om 19:18 uur

Erik070

Bleek schreef:

Slap gelul altijd om die respectloos kaart te trekken. Hij ziet hem graag vertrekken om zijn voetballende kwaliteiten. Dat is zijn mening en buiten dat zijn goedrecht als supporter. Heeft niks met respectloos te maken..
Over slap gelul gesproken
0
Vrijdag 17 juli 2020 om 21:57 uur

Nu online

stevie, JoostJ, jbdh, t e, Bollie74, kipf, ADO079, DHFC070, Mr.070, Edje, Bleek, GroenGeelHart070, Bolskie, rien1, zuiderwijk, Marcie, Haagse Haas en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 19
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26