Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Brian

tis gvd toch niet normaal dat als je weet dat verhoek gaat vertrekken al bijna een jaar lang dat je met zulke spelers komt !

Schande Schande Schande
0
Maandag 30 januari 2012 om 14:53 uur

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Precies, zoals ik al afgelopen zomer 2011 hier heb neergezet met andere mensen met een realistische kijk op zaken zowel voetbal technische als financiele zaken. Het ADO Bestuur is een verkeerde weg ingeslagen, ze hadden v/d Brom aan zijn contract moeten houden en geen beginnende assistant trainer zoals Maurice Steijn aan moeten stellen. Ze hebben goedkoop gegokt en duur verloren, daar komen ze nog wel achter als onze geliefde groen/gele club weer 1e divisie speelt. Of wacht dan zijn de ratten natuurlijk alweer met zakken geld en diverse zakelijk relaties weer vertrokken....
Eventjes een kleine aanvulling: En een ADO Bestuur in nood maakt rare bokkesprongen. Dus weer goedkope derderangs spelers naar Den Haag halen en maar bijven hopen dat dat goed uitpakt, NOT!!!
0
Maandag 30 januari 2012 om 14:49 uur

Tommy

Vincent schreef:

De spelers die wij willen hebben zijn niet transfervrij (poepon), en zodra ze dat wel zijn kunnen ze op 2 handen kiezen uit de clubs die ze dan wel willen hebben..
dus wat rest: je moet slim zijn en gokken dat er tussen al die 1ste divisie-spelers cq hoofdklassers een keer een parel zit (toornstra)

hocher heeft gewoon geen kans (en vertrouwen gehad. simpel.

waar is keller nu hij gratis weg kan bij xamax???? niet bij ado!!!
keller mocht van de zomer in 1e instantie ook al gratis weg, maar nu is hij voor den haag niet meer intressant schijnbaar.
het verschil tussen de 1e divisie en de eredivisie is al te groot laatstaan dat je gaat gokken op hoofd- of topklasse spelers.
dat ze hocher zo snel hebben weg gedaan is een grote fout, maar heeft denk ook met hocher zelf te maken (die wil spelen is het niet bij A dan bij B)

Met dit team lukt het in ieder geval niet meer en dan moet je je verlies nemen en opnieuw beginnen.
In dit geval houd dat in spelers die geld op leveren verkopen en een nieuw team opbouwen.

Dat spelers als roorda hier niet zouden willen spelen lijkt me onzin roorda speelde ook voor excelsior en is nu weer gebelesseerd dus zoveel keus zal die niet hebben.

Er komen elk jaar genoeg spelers uit hun contract die bij ploegen spelen waar den haag niet voor onder doet.
Maar op de een of andere manier gaan die spelers naar andere clubs die ook van het niveau van den haag gaan.

Dat een club als heracles een constanter en beter niveau haalt dan den haag de laatste 3 a 4 jaar is echt onbegrijpelijk voor mij.
Den haag is een van de grotere steden van nederland en dan horen we gewoon boven ploegen als heracles,roda ,nec en nac te staan
0
Maandag 30 januari 2012 om 14:22 uur

Vincent

De spelers die wij willen hebben zijn niet transfervrij (poepon), en zodra ze dat wel zijn kunnen ze op 2 handen kiezen uit de clubs die ze dan wel willen hebben..
dus wat rest: je moet slim zijn en gokken dat er tussen al die 1ste divisie-spelers cq hoofdklassers een keer een parel zit (toornstra)

hocher heeft gewoon geen kans (en vertrouwen gehad. simpel.

waar is keller nu hij gratis weg kan bij xamax???? niet bij ado!!!
0
Maandag 30 januari 2012 om 14:10 uur

miq72

pmc schreef:

Miq72 dat lukt mij nu echt niet meer, valt mij wel op dat er geen woord over Steijn gezegt wordt, denk dat hij de spelers gewoon niet KAN motiveren en dat zegt genoeg over een trainer weg wezen met die man.
Pmc ,Ik ben het niet eens met de kritiek op Steijn .De Kritiek op van der Kallen kan ik mij echter wel in vinden !!Maandenlang proberen de zogenaamde negativos (wat mij betreft mensen met een reele kijk op de gang van zaken)hier op de box al duidelijk te maken dat het niet de goede kant op gaat met de club .Deze mensen geven aan dat er doorgepakt had moeten worden ,een td aangesteld had moeten worden en dat er slechte aankopen worden gedaan .Het overgrote deel op deze fantastische box vond dat Ado de goede weg was ingeslagen met spelers als Horvath ,J.Verhoek en Hocher om maar enkele miskopen op te noemen .Dit deel van de box was er zelfs van overtuigd dat we wel ff bij de 1e 10 zouden eindigen en de laatste weken heb ik hier zelfs nog verschillenden gehoord die serieus geloofden in de play-offs .Maar beste mensen ,natuurlijk hoop ik ook dat we bij de 1e 10 eindigen maar dat mag je toch niet verwachten met Horvath ,Supusepa ,Visser ,een plotseling uitgebluste Rado ,Toornstra die geen bal meer raakt ,Immers die het hele jaar al met zijn hoofd niet bij Ado is net als Wesley en met J.Verhoek in de spits .

Het doet mij ook pijn Dat Immers en Verhoek weg willen maar laten we nou eens een keer eerlijk zijn .Zouden deze jongens ook weg willen als Derijck en Buly behouden waren en ze een salaris zouden verdienen wat jongens van dit niveau ergens anders wel verdienen .Ik denk het niet !!Als het goed is staat Wesley binnenkort op het trainings veld met Douglas ,Luuk de Jong en Ola John ipv met Luksik ,Horvath en Kevin Visser .
0
Maandag 30 januari 2012 om 13:58 uur

Advertentie

super fc denhaag

Ferdy schreef:

Zeg s eerlijk, wat zou jij als zakenman doen, stel je stopt 3 milj in zo`n club, dan is t toch niet meer dan reƫel dat je na pakweg 3 jaar een half miljoen terug vraagt als er een flinke transfer van een miljoen ofzo komt?



ik zeg ook niet dat ie geen gelijk heeft. maar durf dan dat geld weer te investeren. voor (goede) aankopen. ik snap gewoon niet waar ie mee bezig is om eerste divisie spelers te halen. uiteindelijk ga je gewoon eerst divisie spelen.
0
Maandag 30 januari 2012 om 13:57 uur

FC Den Haag!

super fc denhaag schreef:

allemaal zoethoudertjes. uiteindelijk komt er een van zwolle. en volgens de meeste mensen hier zijn ze er nog blij mee ook. heb ik nu geen verstand??
Voorlopig staan we als Den Haag zijnde er financieel nog altijd niet geweldig voor (negatief vermogen van nog ruim 1 miljoen). Het is wel leuk dat meerdere hier dan om de meest spectaculaire aankopen gillen, maar realistisch is dat niet!

We zullen het nu bij verkoop van bepaalde spelers moeten doen met als het al lukt gelijkwaardige vervangers! Niet leuk voor ons als supporters misschien, maar toch kan ik er wel begrip voor opbrengen! Beter nu eerst de club financieel gezond dan je nog verder in de schulden steken!!!
0
Maandag 30 januari 2012 om 13:53 uur

pmc

oodh schreef:

Niets over Steijn gezegd?? Beginnend trainertje, vreemde opstelling, goed voor de Juup of assistent.. Heb ze hier allemaal voorbij zien komen.
Ok dan sorry maar heb na thuis komst niet alles meer gelezen of willen lezen des hels ben ik nog.


Zag ergens een opmerking dat de spelers iets zouden moeten doen voor de supporters van gisteren, dat wordt dan wel minimaal een avondje mayfair zeker.
0
Maandag 30 januari 2012 om 13:40 uur

Brian

Tommy schreef:

asjeblieft hou op over pique.
supi is net zo goed en 10 jaar jonger.

meric verdiend goud in turkije en het weer is er 10 keer beter dus

alfonso alves?? waar speelt ie nu? is oud succes die moet je niet willen

buly?? ja maar dan gelijk met contract voor komend seizoen.

als je deze drie middevelders haalt (tranfervrij) en je verkoopt verhoek,immers,toornstra heb je leuk middeveld en je kan je geld steken in aanvallers

Geert-Arend Roorda
Lasse Schone 27 Mei 1986
Funso Ojo

http://www.goal.com/nl/news/662/specials/2011/11/10/2750777/transfervrije-spelers-in-nederland-op-een-rij
Ik denk eerlijk gezegd dat deze drie spelers geen zin hebben om te komen.

geert arend roorda: gaf nog voor dit seizoen aan dat hij FC utrecht en Nec al geen club vond om naar toe te gaan en te willen wachten op een subtopper.

Lasse schone: wilde volgens mij na dit jaar naar een topclub in nl of naar het buitenland vertrekken.

Funso Ojo :stond volgens mij in de belangstelling van die hoeren uit belgie bij anderlecht.


Het zou top zijn als 1 van de bovenste 2 zal komen maar de onderste vraag me ook af of dat een verbetering is heeft volgens mij al 2 jaar niet vol gespeeld maar zeg nooit nooit
0
Maandag 30 januari 2012 om 13:40 uur

boere575

waar blijven die spelers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( van samenwerking met grote club uit engeland)
0
Maandag 30 januari 2012 om 13:36 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 113 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25