Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Bert schreef:

Hahaha bedankt voor de leuke reacties allemaal

Lekker door blijven shouten goed om te lezen dat Verhoek weg gaat. Met onwillige honden is het kwaad hazen vangen en op deze manier vangen wij een transfersom.

Die Nasir nog wat zie ik iedere week in dat programma onderdeel van De Snor mooie acties maken. Speelt ook top jupiler Leaque tja daar moeten wij het van hebben aangevuld met 1 of 2 kanjers. Zou het in dit geval een waardige vervanger vinden
En dan nooit meer schrijven=====> hadden we Verhoek nog maar.

Dramatisch: in een half jaar tijd de complete succesvolle voorhoede weg en daarnaast drie belangrijke spelers a la Pique, Buijs en Bosschaart. Rankovic vind ik moeilijk te beoordelen. Tevens van iemand met specifieke eigenschappen(Antonia, snelste speler van het gehele betaalde voetbal) afscheid genomen.

Zijn die plaatsen in onze technische- en scoutingscommissie ook via De Plusmarkt te winnen?
0
Maandag 30 januari 2012 om 18:37 uur

Brian

Wormgoor ( heb de graafschap vaak zien spelen en vind het niet super)
Omeruo ( nog niet kunnen beoordelen maar is wel erg jong)
meijers (maakt op mij geen goede indruk)
Poepon (Misschien)
maachi (Misschien)
Ozbilliz (Misschien)

Zijn niet echt spelers waarvan je denkt yes maar we zullen het zien !

Hopen voor ons allemaal dat er toch een toppertje komt !!!!

0
Maandag 30 januari 2012 om 18:04 uur

Prutser 070

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=157804&#reactie126

Mooi om te lezen hoeveel mensen toch positief zijn over 1 van onze spelers. Dat is met uitzondering van vorig seizoen al heel lang geleden. Mocht Verhoek worden verkocht voor meer dan 1 miljoen dan is dat toch prima, wie was de laatste die zo veel geld in het laatje bracht was Janmaat.
0
Maandag 30 januari 2012 om 16:43 uur

Prutser 070

Prutser 070 schreef:

http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/news/detail/3726_news
Het idee was destijds dat John tot in de zomer van 2012 en het liefste zelfs tot 2013 hoofdcoach zou zijn en dat Steijn het daarna over zou nemen. Die contract verlenging kwam er uiteindelijk net niet want meneer wilde eerst op vakantie en de rest kennen we toen kwam Joordania met een zak geld en werd Steijn 2 jaar eerder dan bedoeld hoofdcoach.

Makkelijk is het ook nooit voor Steijn geweest want er was meteen gezeik met het vertrek van John en allerlei spelers die weg gingen of konden en nu weer met Verhoek.
0
Maandag 30 januari 2012 om 16:13 uur

Sound

Ben ook erg benieuwd of alle betweterige amateurtrainerts, scouts en TD`s hier dan namen weten van spelers die haalbaar zijn EN al bewezen hebben minimaal het niveau van Derijck, Bulykin en Verhoek te hebben....
Oownee OEPS dan hadden PSV, Ajax en Twente die spelers wel al gekocht. Hmmmzzz misschien spelers die op ongeveer 80% van dat niveau zitten dan? Oeps! nee die gaan liever naar een Heerenveen, Groningen, Feyenoord, AZ of Vitesse. Kortom ELKE naam die hier ooit nog genoemd gaat worden zal van te voren helemaal afgezeken worden. In een heel zeldzaam geval valt het misschien mee, zoals bij een Horvath waar nog relatief veel mensen van te voren wel content mee waren. "Ja dat was een goede bij NAC! Wat goed dat de club hem heeft kunnen binnen halen!" Maar ook dat zijn natuurlijk altijd potentiele flops zoals nu wel is gebleken.
0
Maandag 30 januari 2012 om 16:04 uur

Haagse Kelt

Tommy schreef:

keller mocht van de zomer in 1e instantie ook al gratis weg, maar nu is hij voor den haag niet meer intressant schijnbaar.
het verschil tussen de 1e divisie en de eredivisie is al te groot laatstaan dat je gaat gokken op hoofd- of topklasse spelers.
dat ze hocher zo snel hebben weg gedaan is een grote fout, maar heeft denk ook met hocher zelf te maken (die wil spelen is het niet bij A dan bij B)

Met dit team lukt het in ieder geval niet meer en dan moet je je verlies nemen en opnieuw beginnen.
In dit geval houd dat in spelers die geld op leveren verkopen en een nieuw team opbouwen.

Dat spelers als roorda hier niet zouden willen spelen lijkt me onzin roorda speelde ook voor excelsior en is nu weer gebelesseerd dus zoveel keus zal die niet hebben.

Er komen elk jaar genoeg spelers uit hun contract die bij ploegen spelen waar den haag niet voor onder doet.
Maar op de een of andere manier gaan die spelers naar andere clubs die ook van het niveau van den haag gaan.

Dat een club als heracles een constanter en beter niveau haalt dan den haag de laatste 3 a 4 jaar is echt onbegrijpelijk voor mij.
Den haag is een van de grotere steden van nederland en dan horen we gewoon boven ploegen als heracles,roda ,nec en nac te staan
We balen er allemaal van dat we niet boven clubs als Heracles staan, maar laten we hier op de shout ff reel blijven en niet klakkeloos meegaan met alle negativo`s die nu ff hun gelijk halen.

- We komen gewoon van ver. Heracles heeft altijd een goed imago gehad en daarmee veel welwillende sponsors. Sponsors bepalen de begroting en niet het aantal toechouwers. Wij timmeren wat imago betreft hard aan de weg, maar nog steeds zijn mensen uit de regio die ik meneem naar ADO verbaasd over de positieve sfeer. M.a.w. dat heeft veel tijd nodig.

- Het is al pure winst dat spelers als Wormgoor, Poepon en Meijers ADO als een verbetering zien. Roorda voelde zich al te groot voor Utrecht, dus wat denken we hier nou? Bovendien denk ik dat de club Roorda op een lijstje heeft, maar we zoeken nu geen middenvelder.

-De naieve gedachte dat alles beter wordt met een TD stoort mij ook. Iemand als De Mos had je een hoop gekost en denken we nu werkelijk dat er dan geen miskopen meer zijn? Ik denk dat het Twente model prima is en minstens zou je het even de tijd moeten geven. Volgens mij is er met een technisch platform juist minder kans op miskopen, 1 iemand carte blanche geven is onverantwoord of zijn we allemaal Wetzel met Resodihardjo en tig anderen vergeten?

-Verhoek en Immers lopen dit seizoen te zeiken en presteren minder, maar ligt dat aan het beleid van de club/Steyn of ligt dat wellicht vooral aan henzelf? En moeten we ons salarisplafond dan maar weer verhogen met alle risico`s vandien? Denk het niet.

-Van de mensen die hier steeds lopen te zeiken hoor ik nou nooit eens wie we dan wel moeten halen voor een reeel bedrag of nog beter dat ze hun ideeen rechtstreeks met de club of OGS bespreken. Maar ja op een shoutbox dingen roepen is natuurlijk veel makkelijker.

-Voorgaande slaat niet specifiek op Tommy, quote is willekeurig.

Nog een fijne dag allemaal!
0
Maandag 30 januari 2012 om 16:03 uur

Aad

Prutser 070 schreef:

Jaap komt echt nog te kort, zijn invalbeurt was natuurlijk erg leuk maar het is echt geen bijzondere voetballer. Hij is nog jong en heeft zeker potentie maar heeft ook nog nooit van zijn leven een hele eredivisie wedstrijd gespeeld.

Als hij Wesley gaat vervangen dan weet ik zeker dat de meeste hier gaan smeken dat Verhoek weer terug komt, geloof mij maar.
"nog nooit van zijn leven een hele eredivisie wedstrijd gespeeld"

Ik noem er een paar die dat ook nooit gedaan hadden (in willekeurige volgorde):

Kuijt, Huntelaar, Snijder, van der Vaart, Gullit, van Basten, Bergkamp, Willy van der Kuilen (voor de ouderen), en ga zo maar even door.

Als dat het criterium is om spelers op te stellen is het voetbal gauw uitgestorven. Soms moet je als trainer ook durven.
0
Maandag 30 januari 2012 om 15:58 uur

Advertentie

fcdenhaag75

Het plezier bij de spelers lijkt ook helemaal verdwenen t.o.v vorrig jaar.
0
Maandag 30 januari 2012 om 15:58 uur

Prutser 070

070 schreef:

mee eens. Japie kan het niveau nog lang niet aan, als hij het ooit zal kunnen. Als Verhoek gaat, moet er wat van buitenaf komen. Maar Maachi en Ozbiliz..? Mwah, beter dan Japie ja, maar een stuk minder dan Wesley in goeden doen. We gaan daar dan dus op achteruit.
Als er een speler wordt verkocht ga je er 99 van de 100 keer op achter uit. Bij welke club is dat niet zo, waarom haalt een grotere club anders niet meteen Maachi ipv Verhoek. Je moet alleen zorgen dat je zo min mogelijk achter uit gaat en spelers met potentie haalt.

Bij Twente hebben ze precies hetzelfde daar vertrekt Ruiz en wat je er voor terug krijgt is echt niet meteen beter.
0
Maandag 30 januari 2012 om 15:38 uur

Prutser 070

Brian schreef:

tis gvd toch niet normaal dat als je weet dat verhoek gaat vertrekken al bijna een jaar lang dat je met zulke spelers komt !

Schande Schande Schande
Noem dan betere vervangers die haalbaar zijn, veel namen die ik hier lees zijn al bijna niet haalbaar. Overtoom en Schone zijn goede voetballers maar ik vraag me af of die voor ADO zouden kiezen. Dat soort spelers willen een stap omhoog en meer verdienen. Die kunnen naar betere clubs dan Den Haag.
0
Maandag 30 januari 2012 om 14:57 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 158 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25