Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

oodh schreef:

Degene die je nu huurt is natuurlijk ook geen top anders staat die zelf wel op een hoger niveau te voetballen. Overigens zijn hier wel uitzonderingen op, dat is waar, maar dan moet je wel heel veel geluk hebben.
Scouting kost geld, natuurlijk. Maar hoe doen bijvoorbeeld Heerenveen, Groningen en Twente dat dan?
Zaken doen met Chelsea gaat natuurlijk veel verder dan de spelers op zich. Je bouwt sowieso een nog professioneler netwerk op. Door alleen al in de keuken van Chelsea te mogen kijken, kan een club als ADO heel veel leren. Daarbij kunnen ze je op heel veel vlakken ondersteunen. Bovendien is het voor de uitstraling van ADO ook een goede zaak. Je moet er niet afhankelijk van worden, maar voor nu ben ik er heel positief over!
0
Donderdag 5 januari 2012 om 13:51 uur

FC Den Haag!

oodh schreef:

Degene die je nu huurt is natuurlijk ook geen top anders staat die zelf wel op een hoger niveau te voetballen. Overigens zijn hier wel uitzonderingen op, dat is waar, maar dan moet je wel heel veel geluk hebben.
Scouting kost geld, natuurlijk. Maar hoe doen bijvoorbeeld Heerenveen, Groningen en Twente dat dan?
Door meer sponsorinkomsten (regio haaglanden loopt niet echt warm voor voetbal), hogere toeschouwersaantallen (inkomsten) en door de verkoop van een aantal spelers voor veel geld. Daardoor is er bij die clubs ook budget om een goede selectie samen te stellen!

We zijn als Den Haag op dit moment echt niet verkeerd bezig. Alleen zal er toch ook is een goede klapper moeten worden gemaakt door de verkoop van speler(s). En het zou mooi zijn als er toch is wat meer bedrijven in de regio de club financieel gaan ondersteunen!
0
Donderdag 5 januari 2012 om 13:42 uur

Reswek

oodh schreef:

Snap die euforie over een samenwerkingsverband en het huren van spelers niet zo goed. Kan leuk zijn voor een (half) jaar en daarna ben je weer terug bij af. Zo`n speler kan je toch nooit kopen, want die verdienen X keer van wat bij ons normaal is. Ga eindelijk eens een keer wat met de scouting doen.
of je nou wel of niet zo een speler kan behouden, als die goed is kan je m gewoon gebruiken voor een half jaar of wat het dan ook mag zijn...
hoe je het went of keert, een speler met zulke kwaliteiten zullen wij op een normale manier nooit kan aantrekken, huur of koop

kan je nog zo een goed scoutingsapparaat hebben, je zal altijd de "minder" grote talenten binnen krijgen op enkele uitzonderingen na

een takent die bij chelsea, arsenal, united of wat dan ook speelt zal haast nooit door een club als ado eerder ontdekt kunnen worden

mensen klagen hier over scouting maar vergeten dat ook dit te maken heeft met het budget dat een club beschikbaar heeft hiervoor

een club als chelsea heeft waarschijnlijk 35 scouts over de hele wereld zitten die alles in de gaten houden en een club als ado wellicht 6, die nooit zoveel kennis hebben als een grote club, als zo en scout dan al een speler vind zijn deze allang bekend bij de grote clubs en dus niet van het niveau waar je veel aan hebt

dan kom je uit bij de categorie luksiks,kubiks,morecs etc etc

dan mag er ipv die spelers van mij best talenten komen van grote clubs die dan tijdelijk wat toevoegen
als deze dan weer vertrekt moet je er gewoon voor zorgen dat je weer nieuwe huurt.....


0
Donderdag 5 januari 2012 om 13:23 uur

oodh

Snap die euforie over een samenwerkingsverband en het huren van spelers niet zo goed. Kan leuk zijn voor een (half) jaar en daarna ben je weer terug bij af. Zo`n speler kan je toch nooit kopen, want die verdienen X keer van wat bij ons normaal is. Ga eindelijk eens een keer wat met de scouting doen.
0
Donderdag 5 januari 2012 om 13:05 uur

Moi

Heeft de snor wel gelijk?

ADO Den Haag bekijkt reserves van Swansea City

01/01/2012 22:23

Een delegatie van ADO Den Haag zal begin januari enkele spelers van Swansea City bekijken die de hoofdmacht niet halen van de Premier League-club.

John van Zweden, het Haagse bestuurslid van The Jacks, heeft het trio voor verhuur aangeboden bij ADO Den Haag. Het betreft Andrea Orlandi (27) die in het verleden nog speelde voor Barcelona, de 24-jarige international van Wales David Cotterill en de dertigjarige Thomas Butler die graag aan spelen wil toekomen om aanspraak te maken voor een plek in de selectie van Ierland voor EK 2012.

`Op zich interessante spelers, maar wel alle drie middenvelders`, liet ADO-commissaris Paul Beyersbergen weten aan Voetbal International. `En daarvan hebben we er op dit moment genoeg. Maar je weet nooit wat er in de winterstop nog gebeurt met bijvoorbeeld Lex Immers of Jens Toornstra. in dat kader is het goed als we die jongens een gaan bekijken.`

ADO wil daarnaast graag Garry Mendes Rodrigues meenemen naar het trainingskamp dat de club heeft begin januari in het Spaanse Marbella. De neef van Feyenoorder Jerson Cabral komt nu uit voor de Leidse Eersteklasser FC Boshuizen. De Hagenaren hebben tenslotte het oog laten vallen op de Finse spits Tim Väyrynen.

De achttienjarige jeugdinternational, die 1,90 lang is, staat nu nog onder contract bij FC Honka. `We kregen een tip van een buitenlandse scout. Hij schijnt een behoorlijk talent te zijn`, weet Beyersbergen. `We hebben bij zijn club een verzoek neergelegd om hem mee te mogen nemen op trainingskamp.`


0
Woensdag 4 januari 2012 om 21:15 uur

Moi

Volgense de kenners van voetbazone, gaat het om de volgende spelers:
Kenneth Omeruo
David Cotteril.
Darnel Situ
0
Woensdag 4 januari 2012 om 20:49 uur

Prutser 070

Ferdy schreef:

Krijg net sms van een intern iemand bij ADO; qua samenwerking is een club die niemand verwacht, de persoon in kwestie neemt geen risico om t al te verklappen. Begrijpelijk.
Hoe snel kan het gaan in het voetbal een aantal jaar geleden was de voetbalwereld ons liever kwijt dan rijk en nu samenwerken met een Engelse club en spelers die maar al te graag hun contract verlengen. Talenten uit de Jupiler zoals Chery die ook voor ons kiezen, als we dit jaar weer bij de eerste 10 zouden komen dan is het ook makkelijker om spelers te overtuigen om voor ons te komen spelen.
0
Woensdag 4 januari 2012 om 18:58 uur

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

Inderdaad goed nieuws qua v Duinen en zeker ook Coutinho, maar die engelse club is dat nou inderdaad Chelsea?
Het lijkt er inderdaad op dat het om Chelsea gaat. Maar helemaal zeker weten doe ik het niet!

Wat mij ook wel nieuwsgierig maakt is dat ze met meerdere spelers aan het praten zijn. Ik proef hier andere clubs. Wie zouden dat kunnen zijn?



0
Woensdag 4 januari 2012 om 18:38 uur

Advertentie

FC Den Haag!

BLEISWIJK-1 schreef:

Jongens, koop de VI van deze week en je zal verrast zijn hoe hoog hij in het spelersklassement van de eredivisie staat.

Nr.21! Tussen Esteban AZ en Narsingh Heereveen. Volgens mij zegt dat genoeg!!!
nr. 22, maar das inderaad erg hoog!!! En wat hiervoor werd gezegd dat je ook onopvallende spelers nodig hebt is ook waar, zeg maar een type Cocu
0
Woensdag 4 januari 2012 om 18:32 uur

Aad

FC Den Haag! schreef:

Haha ik ken hem ook niet! Hij zegt zelf in het stuk ook al dat hij een onopvallende speler is

Raar maar waar: Ook onopvallende spelers heb je nodig. Dat zijn de spelers die in dienst spelen van anderen en daardoor zorgen dat die beter gaan spelen.
Als hij er zo een is is het precies een speler die nu ontbreekt.
0
Woensdag 4 januari 2012 om 18:27 uur

Nu online

Franky, Bolskie, den haag en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24