Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JoostJ

van de ADO-site:

ADO Den Haag hield woensdag 4 januari haar altijd drukbezochte Nieuwjaarsreceptie voor alle sponsors, relaties, leden, medewerkers, spelers, speelsters en trainers. Dit jaar maakte Cees Driebergen, voor een volle businessclub, zijn debuut met de speech van de algemeen directeur. En hij had op sportief vlak leuk nieuws te melden.
Zijn woorden:

`Ik heb nog wat nieuwtjes voor u. Dan weet u ook eens iets eerder dan de pers: met onze keeper Gino Coutinho hebben wij een nieuwe tweejarige overeenkomst gesloten, hij verlengt zijn komende zomer aflopende contract. En met spits Mike van Duinen een overeenkomst voor 2,5 jaar, met optie voor nog eens twee jaar. Verder zijn we voor volgend seizoen in gesprek over een aantal spelers voor diverse posities. Aaron Meijers van RKC Waalwijk lijkt de eerste die ons deze zomer komt versterken.`

`En last but not least zijn wij in principe akkoord met een Engelse club voor de komst (via huur) voor 1,5 jaar per direct van een jonge talentvolle speler, waarvoor nu de contracten in orde worden gemaakt. Daartegenover hebben wij een tweetal spelers verhuurd: Marc Hocher vertrekt definitief naar Willem II en wij hopen dat Wouter de Vogel bij FC Dordrecht zich verder zal ontwikkelen. Trouwens, onze club is genomineerd voor sportploeg van het jaar voor het Haags Sportgala en onze coaches zijn daar eveneens genomineerd. Ik hoop dat u op ons hebt gestemd!`
0
Woensdag 4 januari 2012 om 17:54 uur

Sound

Prutser 070 schreef:

Tussen NEC en Swansea is makkelijk maar die jongen is dalijk transfervrij en dan heeft hij de clubs voor het uitkiezen en kan eventueel alsnog naar Swansea gaan.

Verder zal de belangrijkste reden zijn dat hij er zelf veel meer aan verdiend als hij transfervrij is dus daarom wil hij nu nog niet weg. Alles draait om geld in het voetbalwereldje en geef ze is ongelijk. Ik had het ook wel geweten een half jaartje wachten en je krijgt een paar ton aan tekengeld alleen omdat je transfervrij bent en de clubs je zo proberen te lokken.
Ja dat is een gedachte die ik mij aan de ene kant wel goed kan voorstellen en je ziet dat ook wel gebeuren bij spelers. Aan de andere kant kun je daar tegenover zetten dat je volgende week net zo goed je been kan breken en dat niemand naar je kijkt de komende zomerperiode. In dat geval kun je dan juist weer beter meteen op die trein springen als hij een keer langs dreigt te komen. Niet voor niets dat vaak jonge spelers meteen pleite gaan in zo`n geval (Drenthe, Castaignos of 100 anonieme jeugdspelers waarvan we de naam nu niet kennen en waarschijnlijk in de toekomst ook niet).
0
Woensdag 4 januari 2012 om 00:42 uur

BLEISWIJK-1

ADOnieuwegein schreef:

Mss moet jij eens wat meer verdiepen in het voetbal van Swansea City. Om maar ff te gaan lopen roepen dat ze met 1 of 2 jaar wel weer gedegradeerd zullen zijn, getuigd ervan dat jij niet echt op de hoogte bent van het spel en de mogelijkheden van Swansea City. Ze spelen een voetbal waar ze makkelijk mee kunnen draaien bij de top 4 van Nederland.

Als promovendus na 20 wedstrijden op een gedeelde 10 plek staan, met 9 clean sheets achter je naam (geen enkele club in de PL heeft dat) Jaarlijks 38 miljoen euro aan tv inkomsten krijgen (meer als de gehele eredivisie samen krijgt) wat mogelijkheden bied. En club die in heel het Verenigd Koningrijk met nog 4 andere clubs finacieel geheel gezond is (in NL ver te zoeken) Zo kan ik nog wel ff dooorgaan, dus wel degelijk de moeite waard om daar te gaan spelen, omdat dit een blijvertje is !!
Ik ga niet op alles in wat je schrijft, maar volgens mij moet je in Wales gaan wonen. Daar kunnen ze toch goed voetballen!

Ik heb sowieso geen vergelijking gemaakt met Nederland. Ik zeg dan ook niet dat ze minder dan de top 4 in Nederland zijn. Ik heb het enkel over de `hele` grote kans dat ze binnen een paar jaar weer degraderen. Of jij het daar nou mee eens bent of niet. Duik maar eens in de archieven van het Engelse voetbal en je zal tot dezelfde conclusie komen.

Ze voeren een gezond beleid, maar dat doen ze bij NEC en De Graafschap ook. Daardoor blijf je niet met zekerheid in de hoogste divisie.

Jij vergelijkt de Engelse competitie met de Nederlandse competitie. Dat is appels met peren vergelijken. Tuurlijk is de Engelse competitie beter. En tuurlijk hebben ze daar meer geld dan in Nederland. Maar dat hebben die andere Engelse clubs ook. Dat zorgt er echt niet voor dat ze op de lange termijn in de Premier League blijven.

En het vergelijk tussen een gezonde club en de clubs die schulden maken is leuk. Maar op dat eiland daar gaat in 90% van de gevallen een club in financiele nood gewoon naar een nieuwe rijke stinkerd. Weg schuld!

De waarheid is gewoon dat Swansea eerst een jaar of drie in de Premier League moet spelen om voor vol aangezien te worden. Eigenlijk hetzelfde verhaal met ADO. Wij werden altijd gezien als degradatiekandidaat en daardoor wilde bepaalde spelers niet komen. Maar als wij nu drie keer achter elkaar in het linker rijtje eindigen, zal dat beeld ook veranderen.

En daarom kan ik de keuze van Goossens helemaal begrijpen!!!
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 22:24 uur

super fc denhaag

K.B schreef:

Gezien mijn voetbalverleden zouden clubs ook 500.000 op tafel moeten leggen maar dat zullen ze niet doen.
Verleden zegt niks, dit seizoen speelde hij pas 2 wedstrijden en 1 goal.....900.000 hou toch op.
precies, dat bedrag gaat onze club nooit neerleggen. en moeten ze nooit doen ook. ik weet niet zeker maar voor bully wilden ze geloof ik maximaal 750.000 euries kwijt. en tussen die spelers zit nog al een heel groot verschil.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 12:39 uur

BLEISWIJK-1

Profclubs halen steeds vaker amateurs op

NEC wil spits Danny van den Meiracker (22) bij topklasser Spakenburg weghalen, Vitesse en Volendam azen op Mart Lieder (21) van hoofdklasser Purmersteijn en Sparta en ADO Den Haag duelleren om de handtekening van Garry Mendes Rodriques (21) van eersteklasser FC Boshuizen. Ook voor laatbloeiers ligt de weg naar de eredivisie blijkbaar nog wagenwijd open.

Bij Sparta noemen ze Garry Mendes Rodrigues een speler die in het amateurvoetbal `meer dan opviel`. De dynamische, aanvallende middenvelder kreeg na zijn proefperiode op het Kasteel ook een telefoontje uit Den Haag. Of hij deze week wil meedraaien bij de selectie van trainer Maurice Steijn. `Misschien mag ik zelfs mee op trainingskamp naar Marbella`, zegt de 21-jarige neef van Feyenoorder Jerson Cabral. `Zou schitterend zijn.`

Een doorstart maken en alsnog een entree maken in de eredivisie, het is de droom van veel amateurvoetballers. Mendes Rodriques begon bij Spartaan`20, draaide vijf jaar lang mee in de jeugdopleiding van Sparta en heeft hetzelfde aantal jaren achter zijn naam staan als jeugdspeler van Feyenoord. Vervolgens speelde hij ruim twee jaar voor derde divisionist Real Massama in Portugal, een satellietclub van Sporting Lissabon.

`Na die tijd stond ik even stil en kwam ik bij FC Boshuizen terecht`, zegt de Rotterdammer. `Dan lijkt een carrière als profvoetballer reëel gezien heel ver weg. Maar bij FC Boshuizen heb ik de draad weer opgepakt. Ik heb er dit seizoen al vijftien ingeschopt en er staan ook nog eens elf assists achter mijn naam. Dan is het logisch dat de scouts uit het betaald voetbal een keer komen kijken. Toch?`

Profclubs roepen in koor dat spelers zo jong mogelijk moeten worden binnengehaald in de opleiding van een betaald voetbal organisatie. Toch zijn er altijd weer uitzonderingen. Danny Koevermans bijvoorbeeld kwam als senior van Excelsior`20 uit Schiedam en werd nog international. Jens Toornstra ging van Alphense Boys naar ADO Den Haag en haalde zelfs Jong Oranje.

`De voorbeelden zijn er gewoon, maar ik denk dat er steeds meer gaan volgen. Het geld raakt op en in het amateurvoetbal lopen echt goede spelers. Die Van den Meiracker maakt vijftien goals in de topklasse, dan kan je wel iets hoor. Ik speel qua niveau iets lager, maar ik heb de basis van een profvoetballer na vijf jaar Sparta en vijf jaar Feyenoord. Daarnaast zijn wij natuurlijk geen dure spelers. Het is een gokje waard. Maar waar het vooral om draait is kwaliteit. Ik moet gewoon laten zien wat ik waard ben. Sparta en ADO Den Haag zijn mooie clubs, ik ben benieuwd wat concreet gaat worden`, aldus Mendes Rodriques. (Mikos Gouka)
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 11:47 uur

Sound

Verhoek naar FCT kan ik me nog wel wat bij voorstellen, maar Toornstra? Dan zullen ze dat niet doen als versterking voor dit seizoen, maar voor de breedte (dus Jens op de bank, doodzonde). Met spelers als o.a. Jansen, Brama, Chadli en Fer hebben ze toch al genoeg spelers die allemaal ergens op het middenveld uit de voeten kunnen en momenteel waarschijnlijk beter zijn ook?
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 11:02 uur

ADO500

<FCDH> schreef:

ADO meldt zich voor Poepon
De Graafschap-aanvaller Rydell Poepon staat in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder ADO Den Haag. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Harry Lulofs.
Meestal zijn het de zaakwaarnemers die hun spelers aanbieden bij een club en niet andersom. Als iemand van de club dan zegt "we zullen er eens over nadenken" dan is er volgens de zaakwaarnemer gelijk belangstelling. Het is al een teken aan de wand als berichten eerst via de zaakwaarnemer naar buiten komen. Nooit te serieus nemen dus deze berichten.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 08:51 uur

Advertentie

<FCDH>

Het kan zomaar gebeuren dat we er in de winterstop een paar spelers kwijtraken?
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 08:35 uur

Kees

Reswek schreef:

grappenmaker, de nederlandse competitie is een lachertje dat is algemeen bekend

Absoluut niet. Dat beweren een paar riooljournalisten keer op keer omdat ze door hun optreden geen interviews meer van vele spelers krijgen.

We zijn zowat de grootste kweekvijver van Europa en niet voor niets is het Nederlands elftal (waar ik niks mee heb) de vice-wereldkampioen. Al die spelers zijn hier opgeleid en zijn gevormd in onze eredivisie. Binnenkort mogen clubs als Real, Barcelona, Manchester zich ook niet meer (enorm) in de schulden steken. Moet je eens opletten wat er gaat gebeuren. Laat die Engelse clubs maar eens zonder buitenlanders spelen. Dan stelt het geen ene ruk meer voor.

Geef mij maar de eredivisie en de rest kan me gestolen worden. Attractief voetbal, spannend meestal tot aan de laatste competitieronde en veel doelpunten.
0
Maandag 2 januari 2012 om 21:12 uur

Ferdy

Kees schreef:

Volgens mij kan enkel de top 5 van alle grote voetballanden bij ons in de eredivisie mee. Andersom geldt dat voor onze top drie. De rest van de clubs van de grote voetballanden en onze overige teams zal een bescheiden rol spelen.

Waarom: eenvoudig omdat het teveel kracht en aanpassingsvermogen kost om dat gedurende één of meerdere seizoenen vol te houden. Je voetbalt enkel tegen clubs die een heel andere stijl van voetbal hebben en dat kost zoveel energie.

Overigens zijn de meeste clubs uit de grote voetballanden onder plaats 6 of 7 ook qua voetballend vermogen heel beperkt. Een uitzondering daargelaten. De samenvattingen met vijf keer een herhaling van een doelpunt of fraaie acties lijken daardoor heel bijzonder en zeker als ook het stadion goed gevuld is met een fraaie ambiance.
Desnoods noemen we t niveau gelijkwaardig tussen de Engelse en NL top maar een speler die op de bank zit bij Swansea kan nooit een aanwinst zijn voor ADO, de gemiddelde Engelse speler op dat niveau heeft het tactisch vernuft van een gebakken ei. Een blind paard ala Ian Rush zal overal tot zn recht komen omdat ie n spits is/was maar je kan mij niet wijsmaken dat een engelse reserve/middenvelder bij Swansea ADO beter laat spelen.
En laten we t over engelse spelers hebben en dus niet over die 99% buitenlanders die daar spelen dat maakt t verschil. Kijk bijv. naar dat nationale team..lachwekkend en soms flikken ze het door pure wilskracht maar niet door t tactisch vernuft. Daarbij opgemerkt, ik ben naar Swansea-Reading geweest, die wedstrijd om de promotie, een gemiddelde hoofdklassewedstrijd in NL doet daar echt niet voor onder.

Had Hocher gehouden en Chery op t middenveld gezet en ga s echt scouten!
0
Maandag 2 januari 2012 om 19:12 uur

Nu online

Erik070, Franky, Ronaldo, Marcie en 114 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24