Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

b.fijman

Bert schreef:

Ik hoop dat je gevoel gelijk heeft. Bulykin staat niet alleen garant voor doelpunten het bleek toch ook een goede gozer binnen de groep te zijn. Althans dat beweerden sommige spelers in interviews.

Bulykin sprak de spelers toe in de kleedkamer en alles was dan doodstil, dus hij bracht rust  en kracht in het team.

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:54 uur

Bert

pmc schreef:

Heb hat al zo vaak gezegt, ADO, Anderlecht en Bulykin hebben tot 31-08-2011 23.59 uur de tijd.

ADO wil hem zo goedkoop mogelijk, Anderlecht wil hem voor 1 miljoen verkopen en Bulykin wil zo veel mogelijk verdienen.

Als Anderlecht hem voor ??-??-???? niet heeft verkocht komt hij weer op huur basis naar ADO.

Bron: Mijn gevoel!

Ik hoop dat je gevoel gelijk heeft. Bulykin staat niet alleen garant voor doelpunten het bleek toch ook een goede gozer binnen de groep te zijn. Althans dat beweerden sommige spelers in interviews.

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:50 uur

BLEISWIJK-1

Johannes schreef:

Bleiswijk-1, goed verhaal! Ik heb door jouw overzicht even anders naar de selecie gekeken. Als je het zo bekijkt, dan zijn we best wel compleet. We hebben er zelfs meer mogelijkheden bijgekregen, behalve dan op de positie centrumspits.

 

Toch blijven er kleine zorgen bestaan. We weten van N'toko en Beugelsdijk niet of ze de eredivisie aankunnen. Dat zal voor De Vogel en Chery ook moeen blijken. Qua ervaring leveren we in en dat in een seizoen waarin Europees voetbal erbij komt. De verwachtingen zijn sowieso stiekem best hoog. Persoonlijk zou ik het erg prettig vinden als er een ervaren spits bij komt, liefst Bulykin natuurlijk (want dat is nog steeds geen 100% nee, toch?).

Helemaal met je eens!

 

Er zitten natuurlijk voordelen en nadelen aan jongens uit de Jupiler League. Ze hebben inderdaad minder ervaring. Maar ze zijn wel een stuk jonger (en daardoor nog te verkopen), goedkoper en lopen over van enthousiasme. Maar het blijft inderdaad afwachten of ze het nivo aankunnen. Aan de andere kant zaten jongens als Rankovic en Bosschaart vaker op de bank, dan dat ze speelde.

 

Ik hoop net als jij, nog op Bulykin of een andere spits. Je hoort weinig over een mogelijke andere spits. Wat dat betreft speelt Steijn het spel goed mee. Maar ik ben er van overtuigd dat die nog gaat komen.

 

Maar wat in mijn ogen echt goed beleid zou zijn is spelers aantrekken die op termijn het eerste gaan halen. Met jongens als de Vogel, Chery etc. hebben ze dat voor een gedeelte al gedaan. Nu moet je een paar van die jongens achterin erbij krijgen. Die Kroaat zou wat dat betreft een mooi voorbeeld zijn. Is pas 19 en een groot talent. Die moet je niet gelijk voor de leeuwen gooien. Laat het hem eerst een jaar aan ons team, land en speelwijze wennen. Je moet hem langzaam brengen. Het voorbeeld is bijvoorbeeld de Jong bij FC Twente of Matavz bij Groningen. Die hebben ze ook langzaam gebracht. 

 

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:16 uur

BLEISWIJK-1

Johannes schreef:

Da mag ik toch hopen ja. Piqué is vervangen door Luksik, maar daar acher heb je alleen iemand die uit de amateurs komt (De Rijk) en Kum. Ik zie Kum toch echt als een centrale verdediger.

 

Links en rechs voorin zit het goed met Höcher, De Vogel, Verhoek en Vicento. Centraal voorin is Immers de man met Brouwer als vervanger. Lijkt mij onvoldoende voor een heel seizoen. Op het moment dat je een goede centrumspits kunt halen dan moet je dat doen, dan valt er weer wat te kiezen. Immers in de punt of op het middenveld.

Dat kan je vergeten. Je moet gewoon kijken wie er van de dure jongens weg is gegaan. Dit is t.o.v. eind vorig seizoen! En dan kom je tot de volgende conclusie.

 

de Zwart = Pellatz

Luksik = M.Pique

Mulders = Rankovic

Cherry / de Vogel = Buijs

Hocher  = Kubic

 

Uitzonderingen en nog aan te trekken:

 

Beugelsdijk, die Kroaat of een ander aankoop = Bosschaart

andere aankoop = Bulykin

 

En dit is het. Bovendien is er aangegeven dat er met een kleinere selectie gewerkt gaat worden. En Steijn heeft aangegeven dat nagenoeg alle posities al dubbel bezet zijn. Meer spelers zullen er dan ook niet komen. Eerst moeten er dan spelers verkocht worden.

 

Wat ik begrip is dat die de Rijk zich snel aanpast. Zou best wat kunnen worden. Maar een ander optie is natuurlijk Kum. Heeft ook regelmatig linksback gespeeld. En in noodgevallen heb je ook nog Supesepa.

 

0
Zondag 10 juli 2011 om 10:42 uur

Haegsche Nees

De 3 topclubs zitten met aantal tegendoelpunten in de 30-40 reeks

 

AZ zit met aantal tegendoelpunten in de 40-50 reeks

 

Nrs. 5-15 zitten met aantal tegendoelpunten in de 50-60 reeks

 

Nrs. 16-18 zitten met aantal tegendoelpunten in de 60-100 reeks

 

Wat opvalt is dat de ploegen 5-15 blijkbaar een gelijkwaardige verdediging hebben want ze hebben allemaal ongeveer eenzelfde aantal tegendoelpunten. De stand wordt door het aantal doelpunten vóór bepaald. Als de verdedigers nog dat laatste stapje omhoog kunnen maken zit het goed. En ik denk dat die rek er nog wel in zit met het huidige spelers materiaal. Die jongens zitten nog niet aan hun plafond.  

0
Zondag 10 juli 2011 om 10:06 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Ik hoop dat die Kroaat echt wat is, maar wanneer kunnen ze die nou serieus kunnen gaan testen ? Je speelt nu twee EL wedstrijden, en mocht je die doorkomen, moet je gelijk er achteraan de volgende ronde spelen. Steyn wil hem onder druk zien, dat doe je niet met een ingelast potje voor de `tweede elftal spelers` tegen een Haagse amateurclub. En de grotere teams willen misschien wel sparren tegen ADO, maar dan wel tegen een volwaardig team. Dat wordt praktisch een moeilijk verhaal. En zoals net vermeld in een vorige shout, de verdediging versterken is essentieel, we krijgen veel te veel goals tegen, vooral door de lucht.
0
Zondag 10 juli 2011 om 09:10 uur

bufkes

zuid tribune schreef:

Vierling?

Vierling die heeft toch alleen het voetbalplaatje van tekenen.nl bij ADO binnengebracht, we hadden het toch over een commerciele topper geen prutser, wat een slechte kapper heeft die man die zal binnenkort ook wel sponsor worden : De spelers zijn deze week geknipt door kapper het blondje haartje, zal binnenkort wel in het stadion te horen zijn.

 

0
Zaterdag 9 juli 2011 om 20:22 uur

friuli

1  Ajax> even sterk als vorig jaar 
2  Twente >janssen weg.iets minder sterk
3  PSV  >sterker wijnaldum,martens,strootman

4  AZ   >sigthorsson weg iets minder sterk 
5  FC Groningen >Granqvist,stenman weg ,nieuw kwakman johansson,Suk  even sterk
6  Roda JC >>weinig weg en weinig nieuwe spelers even sterk 
7  ADO >>bulykin weg+trainer,aantal nieuwe talenten erbij even sterk

8  Heracles Al.  >>?<<vraagteken 
9  FC Utrecht>>>minder sterk 
Wolfswinkkel,strootman,martens weg

0
Zaterdag 9 juli 2011 om 19:26 uur

<FCDH>

Hier het stukje van booy uit de vi

 

Technisch directeur Foeke Booy richtte zich in eerste instantie op Eredivisie-spelers en meldde zich voor Timothy Derijck, Jens Toornstra, Wesley Verhoek (allen ADO Den Haag), Steve De Ridder (De Graafschap) en Geert Arend Roorda (SC Heerenveen), maar ook in Scandinavië werd uitvoerig gescout.

'Het liefst halen we Nederlandse spelers, maar dan moeten ze wel betaalbaar zijn, anders kijken we in het buitenland', vertelde Booy eerder deze week aan Voetbal International. Naast Martensson wordt FC Utrecht ook in verband gebracht met transfers van Alexander Gerndt en Marcus Nilsson, die beiden onder contract staan bij het Zweedse Helsingborgs IF.

0
Zaterdag 9 juli 2011 om 18:41 uur

Tommy

ADODENHAAG schreef:

Ik denk dat Utrecht op dit moment wanhopig aan het inkopen is. Met de huidige selectie spelen ze niet mee voor de Europa League play offs.

ik volg die site er een beetje bij eigenlijk sinds ze bezig waren met drie van onze spelers.

In utrecht zijn ze echt niet blij ze vrezen dat ze het linkerrijtje met dit team niet eens gaan halen.

 

Maar een international die 22 is al 4 jaar in het eerste speelt en maar 1,1 miljoen kost hebben ze denk wel een goede aan.

0
Zaterdag 9 juli 2011 om 18:17 uur

Nu online

wijstaanboven, wiegah070 en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Juho Kilo Jari Vlak

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2