Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

Trouwens die geruchten dat ADO het tweede wil afschaffen vind ik wel ernstig! Zonder tweede team hebben spelers als Rankovic of straks N'Toko geen enkele manier om weer wedstrijdritme op te doen en jonge spelers zullen minder makkelijk doorbreken. Voor de meesten zal de stap van de landelijke A naar de eredivisie (of de europa league) echt te groot zijn. Slecht plan!!

Zal ik dan nog wat extra mensen boos maken door voor te stellen om dan als besparing maar het vrouwenvoetbal af te schaffen? Die zogenaamde eredivisie heeft straks toch nog maar 5 of 6 deelnemers... steek dat geld dan in godsnaam in een goed reserveteam waar talenten kunnen rijpen en bankzitters hun vorm kunnen opdoen.

0
Maandag 14 maart 2011 om 23:00 uur

Ferdy

Kees schreef:

Kubik kost ADO dit jaar geen cent. Ling betaalt 1/3, Van der Kallen 1/3 en een sponsor 1/3 van zijn salaris. Zijn salaris ligt overigens ver, heel ver onder een ton inclusief overhead.

 

Dat Ling nu met hem loopt te leuren is logisch. ADO wil niet rond de 7.5 ton voor hem betalen en terecht. Ling wil cashen en is zakenman. Een ADO-hart doet bij zulke bedragen niet veel terzake.

Zou best kunnen hoor maar dit strookt niet met t verhaal over niet-EU spelers. Hij is gehuurd van Trencin maar maakt qua EU regelgeving niks uit volgens mij.

Sowieso kost t ADO wel geld, Kallen had ergens anders in kunnen investeren en die sponsor ook..voor wat waar is van dat verhaal.

Ik kan t mis hebben natuurlijk

0
Maandag 14 maart 2011 om 18:44 uur

<FCDH>

Einde contract Kootwijk
2011

Voorpagina
Bob Kootwijk heeft afgelopen week, in aanloop naar de wedstrijd tegen de Graafschap, in een kort gesprek met Mark vd Kallen en Paul Beijersbergen te horen gekregen dat zijn aflopende contract bij ADO Den Haag niet verlengd zal worden.




Bob Kootwijk die destijds door Andre Wetzel was aangetrokken had een goed salaris. Met het oog op de aankomende bezuinigingen past deze beslissing in het nieuwe beleid van de club. Tevens is nog niet bekend of het tweede elftal weg bezuinigd gaat worden. Dit zorgt voor een hoop onrust bij de spelers en staf van het tweede elftal van ADO Den Haag en hierdoor zijn het onzekere tijden.

Wij als supporters van de club achten het noodzakelijk dat een 'aankomend topclub' over een goed tweede elftal moet beschikken!!



Wij wensen Bob Kootwijk veel succes met het vinden van een nieuwe club en uitdaging. Wij hebben Bob leren kennen als een vakman en een fijne kerel!

bron hcf




 

0
Maandag 14 maart 2011 om 17:28 uur

Johannes

Bert schreef:

Beste Frans,

 

Hoe verlopen de onderhandelingen met die speler van Emmen cherryl of zoiets? 

Höcher is stap 1, het is me een raadsel dat die jongen al zo lang bij Helmond speelt want hij blinkt regelmatig uit. Chery zou een goede tweede erbij zijn, maar dan zijn we nog niet klaar wat mij betreft. Ik vind dat je sowieso 2 extra buitenspelers moet halen, en nog meer wanneer Kubik en/of Verhoek vertrekken.

 

Kubik is nog steeds eigendom van mensenhandelaar/kwakzalver Ling, die echt alleen bezig is met zoveel mogelijk verdienen en ook liever bij Ajax meepraat dan bij zijn andere zogenaamde grote liefde ADO, dat mensen dat ook een keer zien is alleen maar goed. 

 

Verhoek zal vermoedelijk ook vertrekken; ideale speler voor in de Engelse competitie en daar zijn nog centen zat. Bovendien kijkt hij natuurlijk ook naar zijn broertje en wil hij daar vast niet voor onder doen. Ik ben er blij om dat hij dit jaar nog is gebleven en dat we er van hebben kunnen genieten, die voorzetten en acties van hem. We blijven hopen, maar ik vrees dat het afscheid nu dan toch gaat naderen.

 

Toen dit bij Twente gebeurde, dat ze afscheid moesten nemen van Elia en Arnautovic, hebben ze daar ook voor beide vleugels 4 nieuwe spelers gehaald. En met succes...

0
Maandag 14 maart 2011 om 16:23 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Nee joh. Vicento wordt onze 1e linksbuiten en Höcher wordt stand-in voor hem. Als Verhoek vertrekt dan krijgt Höcher natuurlijk een basisplek en wordt er idd nog een vervanger aangetrokken. Tjaronn Chery kan overigens ook zowel links- als rechtsbuiten spelen.. misschien komt die nog.

Er zullen er best nog wel meer bij komen want ik weet wel bijna zeker dat de volgende spelers vertrekken?

die gaan opzeker

rankovic

buijs

bossie

 

vraagteken?

buly

kubik

rado

 

 

in de belangstelling

verhoek

immers

toornstra

0
Maandag 14 maart 2011 om 16:15 uur

BLEISWIJK

Kees schreef:

Ach de resultaten bepalen al jaren de sfeer bij welke ploeg dan ook. Het zou niet goed zijn als de sfeer opperbest is na een onnodige nederlaag. Als ploeg moet je je geen dingen door de buitenwacht laten aanpraten en zelf je koers bepalen. Vooralsnog heb ik geen enkel moment gemerkt dat er  "iets" mis is zowel op het veld als in de publiciteit.

 

Ik neem het dan ook niet verder serieus.

Kees ik neem het (voorlopig) ook niet serieus. Je merkt het op een gegeven moment aan de lichaamstaal van de spelers. Vorige week, na de overwinning op NEC, liepen de spelers nog de polonaise. Het zal daarom wel loslopen.

Het is jammer voor Kubik dat hij niet kan blijven. Dit omdat hij in tegenstelling tot Verhoek waarschijnlijk veel liever wil blijven. Maar als hij niet kan blijven zullen ze waarschijnlijk Nijland van PSV huren. Die speelt nog steeds amper. Ik denk ook niet dat ze daar veel minder van worden.

Voor mij blijft het belangrijkste dat Rado, Buly en Derijck blijven. Ik zou Verhoek verkopen om deze spelers voor Denhaag te behouden.
 

0
Maandag 14 maart 2011 om 15:49 uur

Frans

 

Beste shouters,

 

Logische zet het aantrekken van Marc Höcher voor 2 jaar door ADO Den Haag, inzetbaar op meerdere posities.

Momenteel is de eenheid binnen de groep minder aangezien menigeen met zijn eigen toekomst bezig is....

Zo zijn sommige spelers na de training razendsnel vertrokken en

is de sfeer (iets) minder als voorheen.

Ling is op het moment bezig om Kubik weg te zetten in Rusland

voor de nodige munten....

Hopelijk is er snel meer duidelijk en kan iederen zich weer bezighouden met de hoofdzaak en dat is het bereiken van Europees voetbal.

 

Groeten Frans

0
Maandag 14 maart 2011 om 13:30 uur

Advertentie

Kees

rh_vakm schreef:

Vanwaar je enhousiaste uitroeptekens. Dat impliceert mi dat je er erg gelukkig mee bent. Leg eens uit, ik ken de beste man niet. Wat hebben we er bij ADO aan.

Dat is echt een goeie hoor met een geweldige vrije trap in zijn benen. Eintracht Frankfurt, waar zijn vader heeft gespeeld, was ook in hem geïnteresseerd.

 

Poh, die Van der Brom heeft dit echt goed gedaan. Was ik in het verleden nogal negatief over enkel zijn netwerk van AGOVV spelers moet ik dat nu bijstellen.

 

Liever dat soort jongens dan die opvreters die hun carriére bij ons willen afsluiten.

0
Maandag 14 maart 2011 om 12:37 uur

ADODENHAAG

Bert schreef:

Ik zie ons zondag echt niet even winnen. Die turk van 020 die even inviel kan behoorlijk voetballen net als die Eriksen.

 

Vandaag hadden we goede zaken kunnen doen maar goed het is niet anders. Ik denk dat we nog 6 tot 9 punten halen. Dat zal waarschijnlijk wel te weinig zijn voor plek vier.

 

Mocht je de nacomnpetitie winnen kom je wel in de tweede voorronde ipv de derde voorronde bij plek vier.

Elke club heeft wel 2 goede spelers. Wij doen niks onder tegenover de selectie van de joden op dit moment dus we gaan met zn allen met frisse moed er tegen aan. Wij zijn licht in het voordeel. Ze missen iig Ebecilio en ze zijn moe van de wedstrijd tegen Spartak.. zij zijn banger dan ons dan wij voor hun!!

0
Zondag 13 maart 2011 om 21:29 uur

Davidovic

Allemaal verwijten naar elkaar en naar bepaalde spelers. Het was een collectief falen. Verkeerde instelling en er is niemand binnen de selectie die vandaag is opgestaan!

Iedereen geeft aan dat het een incident is laten wij daar van uitgaan. Het is belachelijk om nu jongens af te vallen! Wij staan er nog steeds goed voor.

Hiermee wil ik niet zeggen dat we  geen kritiek mogen hebben maar vandaag is niet de schuld van een individu maar de schuld van het collectief.

Volgende week van eigen kracht uitgaan. Vol stadion en iedereen 100% achter onze jongens!

0
Zondag 13 maart 2011 om 21:01 uur

Nu online

Langebach2, troje, kojak1, FC Jeff, supporter-noord, Tuurke63, t e, Rooie91, Waltah pk, BLEISWIJK-1, DenHaagFC17, ADO079, adorob, opper, Vak_W, JvDH en 197 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24