Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Ajax accepteert excuses ADO-trainer Van den Brom
John van den Brom heeft aan Ajax zijn excuses aangeboden voor het verbale wangedrag van zijn spelers.
Door Robin van Gelder (Is dat de eveneens hele leijke tweelingbroer van ....?)
21 mrt. 2011 17:30:00


John van den Brom, oud-speler van de Amsterdamse voetbalclub, heeft zijn excuses aangeboden voor de gedragingen van zijn spelers tijdens het vieren van de overwinning op Ajax (3-2) afgelopen zondag. Er klonken enkele anti-semitische en beledigende kreten.

Ajax heeft de excuses van Van den Brom geaccepteerd. De Amsterdamse zender AT5 sprak vanmiddag met de schuldbewuste John van den Brom. Hij liet weten Ajax al gebeld te hebben om zijn verontschuldigingen aan te bieden.

ADO-middenvelder Lex Immers, die meezong met de leuzen, heeft inmiddels via de clubsite zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. Hij kreeg de hoogst mogelijke boete van zijn club. Mogelijk krijgt hij nog een boete of een schorsing van de de aanklager betaald voetbal, die de beelden van het feestje onderzoekt.

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 18:06 uur

K.B

wat een ** nazi's zijn mensen ook.

Via een Youtube filmpje waar een prive-afterparty is met spelers en 100 haagse supporters na een 3-2 overwinning op ajax.

 

Ado staat te hoog en de knvb maakt zich zorgen en zoekt weer eens wat om iemand te schorsen.

 

Hoe kom je erbij om iemand via een privegelegenheid buiten de wedstrijd om via een YOUTUBE filmpje te schorsen?

 

Dan kan je van iedere voetballer wel wat opzoeken....walgelijk.

0
Maandag 21 maart 2011 om 18:05 uur

<FCDH>

KNVB: ADO-gedrag respectloos en misplaatst ZEIST - De KNVB heeft bij monde van Gijs de Jong, manager competitiezaken, de misdragingen van met name middenvelder Lex Immers zondag tijdens een supportersfeestje na de triomf op Ajax (3-2) scherp veroordeeld. „In het kader van sportiviteit en respect kunnen dit soort gedragingen absoluut niet door de beugel. Spelers moeten zich nu écht eens gaan realiseren dat zij een voorbeeldfunctie hebben, en zich daar ook naar gedragen”. liet De Jong maandagmiddag weten.


Lex Immers Foto: Dijkstra b.v. De KNVB-manager kondigde een vooronderzoek aan naar de uitlatingen van Immers. Behalve de Haagse speler dienen ook ploeggenoot Charlton Vicento, trainer John van den Brom en het bestuur hun visie op de bedenkelijke gebeurtenissen te geven. Tijdens het feestje werden kwetsende liedjes over Ajax en Joden gezongen waaraan met name Immers volop meedeed.

„Zulk gedrag is niet alleen ongepast, maar ook respectloos en misplaatst. Wij hopen van harte dat ook de club hier haar verantwoordelijkheid zal nemen”, betoogde De Jong. ADO legde Immers inmiddels de hoogst mogelijke boete op.

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 16:01 uur

marcellino

Aad schreef:

Toch weer die blinddoek mijnheer Betweter???

 

Dit waren geen supporters. DIT IS EEN SPELER. Eentje die zoals ik al zei onder een vergrootglas ligt. Natuurlijk er gebeurt meer (discrimineren, busje slopen, etc) maar dat is een relatieve minderheid en komt het niet zo in de aandacht als nu.

waarschijnlijk zit het je dwars dat ik met bepaalde spelers omga dat heeft niet met betweten te maken maar zijn de feiten.

 

en de minderheid waar je het over hebt is ook de minderheid in slechte tijden.

maar  nu er succesen zijn worden de negatieve punten weg gevaagd door de positieve.

 

ook ik praat dit niet goed maar we moeten er geen drama van maken.

onzinnige teksten als we krijgen drie punten in mindering en overspelen

ijn nergens op gebaseerd.

 

 

dat immers zijn excuus aanbied was te verwachten,maar film hem twee weken later op en verjaardags partij en hij roept dingen die 10 x erger zijn hoe hypokriet kunnen mensen zijn.

 

misschien moet ik maar eens opnemen hoe bepaalde mensen in de selectie snuiven misschien heb je dan echt pas door dat je met mensen te maken hebt uit de samenleving

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:33 uur

Ferdy

Te lezen op de officiele site:

 

ADO Den Haag accepteert uitingen niet
Na afloop van het duel ADO Den Haag – Ajax zijn er in het feestgedruis in het Multifunctioneel Centrum dingen gebeurd die de clubleiding pertinent afkeurt. De staf, betrokken spelers en ook supporters zijn hier op aangesproken.
Voor Lex Immers betekent het dat hij de hoogst mogelijke boete van de club krijgt. Hij betuigde ook meteen spijt toen hij geconfronteerd werd met de beelden van zichzelf. “Ik heb me volledig mee laten slepen in de euforie na de bijzondere overwinning, ik ben me op dat moment totaal niet bewust geweest van de beledigende toon naar een hele bevolkingsgroep. Een geuzennaam en een bevolkingsgroep heb ik door elkaar gehaald en daar heb ik spijt van. Ik had dit niet mogen doen en accepteer uiteraard de boete die mij wordt opgelegd.”

ADO Den Haag wil benadrukken dat iedereen die bij de club betrokken is een voorbeeldfunctie en heeft zich daar te allen tijde naar dient te gedragen. Deze gebeurtenissen drukken een vervelend stempel op een verder prachtige dag met 15.000 Haagse supporters die intens genoten hebben van de spannende en succesvolle wedstrijd

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:21 uur

marcellino

Aad schreef:

Je schrijft wel meer dingen waarvan ik denk "Heeft die kerel een blinddoek voor?" maar nu heb je volgens mij ook nog een zak over je hoofd.

 

Supporters van een voetbalclub worden niet beoordeeld door degenen die zich normaal gedragen maar door degenen die idioot en onverantwoordelijk zijn.

Ik heb nooit ene streek in het nadeel van mijn club uitgevoerd maar ben wel jaren in hetzelfde verdomhoekje geplaatst waarin ik door een stelletje, zich ADO-supporter noemende, mongolen terecht kwam.

jij bent zeker ook de supporter die de laatste maanden roept dat we ons voorbeeldig gedragen en dat dat de renen is dat het al 6 wedstrijden is uitverkocht.

 

nou wordt wakker in het supporters home en ook daar buiten in uitwedstrijden gebeuren nog steeds veel dingen die het licht niet kunnen verdragen.

Ook in het forepark gebeuren er dingen die beter niet gemeld kunnen worden.

op de tribune zijn nog steeds kreten naar donkere spelers en naar de tegenpartij.

 

maar volgens jou gebeurd dat alleen bij den haag.

het is gewoon heel lang binnenskamers geweest en nu is het jammer genoeg een ker naar buiten gebracht door middel van een filmpje.

 

 

ik heb jou een hele lange tijd niet gehoord over de supporters en waarom omdat het word overschaduwd door de succesen.

 

het is dan een klein beetje hypocriet om nou net te doen of dit wel heel erg koud op je dak komt terwijl we toch weten dat je het nooit helemaal kan uitwissen sterker nog het is nooit weg geweest.

 

als iets goed gaat heb je vrienden en kan  je eerder iets accepteren wat een ander fout doet is er homeles dan is alles verkeerd.

 

nogmaals laten we ons niet zo erg aanstellen.

 

immers word door de club voor drie wedstrijden geschorst waarvan twee voorwaardelijk en weer door gaan waar we waren geeindigd winnen.

 

want dat is het belangrijkste van voetbal in het veld en buiten het veld

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:06 uur

Aad

<FCDH> schreef:

Toch pakke ze die 3 punten nooit meer af wat er ook gebeurd haha;))

Dat niet ........... maar bij mij is de grijns alweer van mijn gezicht af.

Zo dom, ook van de supporters die her en der op de sites nog excuses zoeken.

Immers hoort te begrijpen dat hij (en trouwens alle spelers, trainers en bestuurders) onder een vergrootglas liggen.

 

En wat betreft dat filmpje: Als het er niets was geweest maar wel een verslaggever van Metro, AD, etc. had het ook in de pers gestaan. So don't shoot the messenger .....

0
Maandag 21 maart 2011 om 13:27 uur

Bert

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers veroorzaakt opschudding
Na de overwinning op Ajax gaat de landelijke aandacht uit naar Lex Immers. Niet alleen vanwege zijn doelpunt, maar ook omdat hij zich na afloop liet horen in het supportershome.
Lees het nieuwsbericht

Tja en dan hoeven we ons niet af te vragen volgend jaar hoe het komt dat we geen shirtsponser hebben die is bij deze afgehaakt.

 

Handig ook van die supporter om het op internet te zetten.

 

Al het positieve krediet dat we hadden opgebouwd is weer sterk gereduceerd.

 

Bij die een minuut stilte gisteren waren er ook al een stel die hun bek niet konden houden.

 

Maar geen spelers meer naar het supportershome lijkt mij. Ado moet hier heel snel afstand van nemen door Immers zelf te schorsen.

0
Maandag 21 maart 2011 om 13:03 uur

Advertentie

rien1

<FCDH> schreef:

Zit nog te genieten van gister niet goed spelen maar toch winnen dat is grote klasse;)))

Ik zit net te lezen dat het ''niet goed spelen'' komt doordat vooral na de 1-0 een deel van de spelers wilde doordrukken en de anderen wilden de 1-0 verdedigen. Brom heeft daarom Rado eruit gehaald en Buijs gebracht omdat er een groot gat op het middenveld ontstond.

 

Wel erg lekker hoor. Vrije maandag dus uitslapen en heerlijk ontbijten met de (AD-Haagse) krant   

0
Maandag 21 maart 2011 om 11:54 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wil verder met vier jonge spelers
ADO Den Haag werkt toe naar het nieuwe seizoen en wil verder met vier jonge spelers, meldt het AD.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 21 maart 2011 om 08:38 uur

Nu online

troje en 132 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24