Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Bert schreef:

Uitvak was gisteren niet leeg ze waren te laat van vites.

 

Gratis kaarten? Hoe kom je daaraan. Kan ik een handeltje op marktplaats beginnen.;)

Ik had het niet specifiek over gisteren. Het gebeurt regelmatig dat de gasten maar 2 bussen supporters bij zich hebben. Dan blijven er dus 800 plekken vrij.

En natuurlijk worden er gratis kaarten weggegeven. Je maakt mij niet wijs dat er geld over de toonbank gaat voor kaarten die bijv aan spelers worden gegeven voor familie etc.

Dat vak naast het uitvak is nog nooit vol geweest.

0
Zondag 10 april 2011 om 10:14 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik zit die interviews te bekijken van EL, wat loopt die verslaggever te 'zuigen' bij Brom en de spelers over contractverlengingen zeg. En maar doorzagen en hopen dat een van de spelers iets verkeerd zegt.

0
Zondag 10 april 2011 om 09:40 uur

BLEISWIJK-1

CrazieD schreef:

Weer een foute opmerking van Verhoek, en de reactie van van der Brom!

 

Wesley ligt nog 2 jaar vast, volgens van der Brom!

 

 

 

http://www.eredivisie.nl/video/autoplay/35346/van_den_brom_na_ado_den_haag-vitesse.html

Ik heb het interview met van de Brom goed beluisterd en het is voor mij helemaal duidelijk. Wesley Verhoek heeft gewoon een extra optiejaar in zijn contract. Dit omdat van de Brom niet terug gaf en bleef zeggen dat Wesley nog voor twee jaar vast ligt. Verhoek ligt daarom gewoon tot 2013 vast! 

 

Wat ik eigenlijk ook wel mooi vind om te horen, is dat van de Brom het solliciteren (van Verhoek) naar een topploeg op ze minst vervelend vind!!!   

 

Ik vond dat Timothy na de wedstrijd ook hele wijze worden sprak. Zonder andere spelers te kort te doen. Laten we het erop houden dat hij samen met Rado, Buly en Toornstra de hersens van dit elftal is. Ik hoop dat hij ook gaat verlengen.

 

Trouwens, nog een compliment voor Pascal en Danny die ondanks hun aflopende contract met een geweldige instelling speelde! 

 

 

0
Zaterdag 9 april 2011 om 23:46 uur

Rome

Wat een wedstrijd zeg. Van mijn plek achter het goal was het duidelijk te zien waar het bij ADO aan schortte... Spelers die het veld breed houden. Ook moest alles (via Coutinho) over rechts gaan.

Maar goed, we hebben de 3 punten binnen. Op naar AZ!

0
Zaterdag 9 april 2011 om 23:13 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO laat Matthijs van Nieuwkerk nu echt zweten

Danny Buijs wordt bejubeld door ADO. FOTO PRO SHOTS
Het zweet moet Matthijs van Nieuwkerk langzaam uitbreken. Met vier duels voor het einde van het seizoen staat ADO stevig op de vierde plaats. De ploeg van John van den Brom versloeg vanavond Vitesse (1-0) en wipte daardoor over AZ heen. De presentator laat zijn hoofd kaalscheren als de Hagenaars bij de eerste vijf eindigen. 

Het enige doelpunt kwam van Danny Buijs, die op geven van Frantisek Kubik na 28 minuten scoorde.

Door winst met 1-0 op Vitesse kwam ADOop 54 punten uit 30 duels. Eén punt meer dan AZ dat op de ranglijst werd gepasseerd. Vitesse, aanvallend machteloos, bleef vijftiende met 32 uit 30. Volgende week speelt ADO in Alkmaar tegen AZ, de ploeg die de Hagenaars zaterdagavond op de ranglijst passeerden. Blijft ADO na 34 duels vierde, betekent dat rechtstreekse plaatsing voor de Europa League.

In de eerste helft tegen Vitesse nam ADO zaterdag de beslissende voorsprong van 1-0 door een kopbal van Danny Buijs na een verre inworp van Pascal Bosschaart en doorkoppen door Dimitri Boelikin. De treffer viel in de 28e minuut. Eerder had Nemanja Matic Vitesse op voorsprong kunnen zetten. Hij kreeg een vrije schietkans. Doelman Gino Coutinho keerde de slappe inzet.

,,We gaan Europa in'', zong de Haagse aanhang weer eens. Om de vierde plaats op de ranglijst van AZ over te nemen, moest de voorsprong wel over de tweede helft worden gebracht. Dat viel niet mee zonder geschorste spelers als Wesley Verhoek, Charlton Vicento en Lex Immers alsmede de uitgevallen Ahmed Ammi en Buijs. Kevin Visser en Roderick Gielisse moesten het mee helpen opknappen.

Na de rust drong Vitesse aan, kreeg een veldoverwicht, maar creëerde (te) weinig kansen. Schoten van Wilfried de Jong en Ismail Aissati werden gemakkelijk gestopt door Coutinho. Aan de andere kant miste Frantisek Kubik, zwaar gehinderd, van dichtbij. De wedstrijd daalde naar een bedenkelijk niveau. Vitesse ontbeerde stootkracht en ADO aan overmacht voor een wedstrijd om van te smullen. Het had nog wat kunnen zijn als Kubik kort voor tijd zijn vrije kans had benut voor 2-0, maar hij trapte weer voorlangs.
(ANP/redactie)

0
Zaterdag 9 april 2011 om 22:20 uur

ADODENHAAG

langepino schreef:

AZ-NAC 1-1!!ADO=DE NAAM GROEN EN GEEL DAT KOMT ERAAN!! DIE FIETS DIE HEBBEN WE IN DE TAS!!!!!!!!!;)EUROPA HERE WE COME!!

Rustig aan, Vitesse is kut tegen te spelen.. dat zijn 11 ego´s. En AZ heeft gewoon een beter team als ons als ze op zn sterkste zijn (incl Martens en Sigthorsson dus). Ik denk dat het meespelen van deze 2 spelers ook doorslaggevend gaat zijn voor het eindresultaat volgende week. Maar ik zie ons nog steeds niet snel 4e eindigen.. AZ kan zo zakelijk goed spelen, en Groningen is in vorm ook onverslaanbaar. (Straks als Matavz er ook weer bij is) Laten we eerst maar Vitesse verslaan, en ik geloof niet dat dit echt makkelijk gaat worden!

0
Vrijdag 8 april 2011 om 23:31 uur

treb72

Ja Ja Beste mensen.

 

Lekker hoor van Rado, ( had ik al eerder gepost)

 

Er is nog meer transfernieuws op komst.

Zou gaan om 2 spelers.

Ik denk de ene is Cherry de andere weet ik ( nog) niet.

 

Later meer .......................................

0
Vrijdag 8 april 2011 om 21:46 uur

fcthehague

Als Verhoek weg gaat zou ik z.s.m Boerrichter en De Ridder halen. Heb je meteen twee goede vervangers voor Kubik en Verhoek. Hocher en Vicento heb je dan als backup en eventueel Kubik als die blijft. Mocht Toornstra vertrekken hebben we een groter probleem, maar wel een groter budget voor nieuwe spelers, want Toornstra is natuurlijk veel meer waard. Misschien dat daarvan dan het één en ander aan spelers vast gelegd en verlengd kan worden en natuurlijk een waardige vervanger. Ook zou ik voor Bulykin nog een extra speler erbij halen (mocht die niet vertrekken) Boymans lijkt mij een goede optie als VVV degradeerd kost die nog minder :) Maar ik ga er wel een beetje vanuit dat Bulykin gaat blijven, want Rado heeft een mooi voorbeeld gegeven en daarvan was iedereen zowat zeker dat die zou vertrekken. Beugelsdijk moet volgend jaar ook echt weer terug keren naar Den Haag. Die hebben we wel nodig en als ze het allemaal echt mooi willen maken zouden zowel een links als een rechtsback ook niet misstaan om erbij te hebben. Misschien Janmaat ? Al denk ik dat die te duur is. Dan hebben we nog Yousseff en die de Fauw schijnt ook transfervrij te zijn na dit seizoen dacht ik. Noem nu maar wat namen, maar nu we stappen willen maken moeten er ook wat risico's genomen worden. Je MOET nu gewoon doorzetten en gaan proberen structureel in het linker rijtje te blijven.

0
Vrijdag 8 april 2011 om 18:57 uur

Advertentie

<FCDH>

Taki schreef:

yes yes yes

 

'Radosavljevic verlengt bij ADO Den Haag'
ADO Den Haag kan ook na de zomer over Aleksandar Radosavljevic beschikken. De middenvelder heeft zijn contract met twee jaar verlengd.


De 31-jarige Sloveen zette volgens het Algemeen Dagblad vrijdagochtend zijn handtekening onder de verbintenis. ADO heeft hiermee een begin gemaakt met het zoveel mogelijk in stand houden van het succesteam, dat momenteel vijfde staat in de Eredivisie.



Radosavljevic kwam vorig jaar zomer transfervrij over van het Griekse AEK Larissa. De controleur, die op het WK in Zuid-Afrika actief was, tekende voor een seizoen.


 

Goed nieuws  hier ben ik blij mee ik hoop dat dit kubik en buly over de streep haal? dat verhoek wegwil is toch gek? want de andere spelers zeggen juist dat ze willen blijven voelt wesley zich opeens te groot???

0
Vrijdag 8 april 2011 om 16:24 uur

<FCDH>

ADO, Ajax en KNVB praten over spreekkoren
ADO Den Haag, Ajax en de KNVB maken een plan van aanpak om kwetsende en discriminerende spreekkoren bij voetbalwedstrijden tegen te gaan. Dat is het resultaat van het overleg dat de drie partijen donderdag hadden.

Bij het gesprek waren ook afgevaardigden van Joodse organisaties aanwezig, meldde de Haagse club vrijdag. ADO nam naar aanleiding van de gebeurtenissen na afloop van de onlangs gespeelde thuiswedstrijd tegen Ajax het initiatief voor de bijeenkomst. Lex Immers zong destijds in het feestende supportershome mee met enkele beledigende en kwetsende liederen over Ajax en Joden.

Afgesproken is nu dat ADO, Ajax en de KNVB het voortouw nemen voor een concreet plan van aanpak. Daarbij worden de besturen, spelers, trainers en supporters van alle clubs betrokken, evenals de Joodse organisaties. Het nu ingezette proces moet ertoe leiden dat tijdens de Algemene Vergadering Betaald Voetbal van de KNVB in december concrete maatregelen kunnen worden genomen.

 

0
Vrijdag 8 april 2011 om 16:06 uur

Nu online

Lellow, frans swa, James, Franky, GroenGeelHart070, vakkiel, Vak_W, Haagse Haas, Hmmm, MichelAdamsMatje, tjapi01, BLEISWIJK-1 en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26