Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

interview over perikelen ado contracten van spelers

 

http://www.vi.nl/Radio-item/198765/GeertJan-Jakobs-over-contractperikelen-ADO-VI-Radio.htm

0
Woensdag 13 april 2011 om 21:38 uur

Vak B

FRANS WAAR BEN JE ???????

 

beste frans zo je ons meschien ff een update kunnen geven over de stand van zaken zoals

 

nieuwe spelers

nieuwe hoofdsponser

nieuwe assistent van der brom

contact verlengingen  en zo graag horen we je hier weer op site

 

groetje ricardo

0
Woensdag 13 april 2011 om 18:39 uur

Ricky

ADO-topman Van der Kallen wordt moe van 'onnodige onrust'
12/04/2011 18:20

Commissaris Mark van der Kallen van ADO Den Haag baalt van spelers die openlijk klagen over het beleid van de club. Van een aanstaande leegloop wil hij niets weten.

Ahmed Ammi verkondigde onlangs in Voetbal International dat de leiding meer moeite zou moeten doen om het succesteam bij elkaar te houden en deed Wesley Verhoek die kritiek afgelopen weekeinde nog eens dunnetjes over. Tot irritatie van trainer John van den Brom, die vindt dat de rechtsbuiten 'zich met voetballen moet bezig houden.'

Ook Van der Kallen is het geklaag beu. 'Wij doen er juist alles aan om de ploeg bij elkaar te houden', laat de grootaandeelhouder Voetbal International weten. 'Achter de schermen zijn we druk bezig, op onze manier en in ons eigen tempo. Maar spelers gaan zich nu bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben. Zo roept Verhoek nu overal dat zijn contract volgend jaar afloopt. Hij vergeet dan wel dat daar een optie voor nog een jaar in is opgenomen en daar gaan we natuurlijk gebruik van maken.'

Derijck sprak tegen Haaglanden Voetbal nog maar eens zijn onvrede uit over een contractvoorstel dat hij een paar maanden geleden van ADO zou hebben ontvangen. 'Klopt ook niet. We hebben zijn zaakwaarnemer destijds laten weten dat we wilden praten over een nieuw contract, met als uitgangspunt zijn huidige salaris. Dat was blijkbaar een teleurstelling, want dat gesprek is er nooit meer gekomen. We hebben afgesproken dat we in principe na de competitie verder gaan praten.'

Van een aanstaande leegloop wil Van der Kallen niets weten. Hij noemt een paar wapenfeiten ter verdediging. 'We hebben Lex Immers al verlengd, Jens Toornstra, Aleksandar Radosavljevic vorige week nog. Daarom snap ik al dat geklaag niet. Wesley is hier al op aangesproken door John en ik zal hem ook nog eens duidelijk maken wat ik van zijn teksten vind. Onze spelers moeten nu gewoon lekker gaan voetballen en zorgen dat ze dit seizoen mooi afsluiten. Niet meer praten over zaken waarvan ze zelf niet weten hoe die in die elkaar zitten.'

Tot slot reageert Van der Kallen ook nog op het bericht dat ADO interesse zou hebben in aanvaller Hugo Bargas van De Graafschap. 'Broodje aap. Die jongen werd ons vorige week aangeboden, maar wij gaan er niet achteraan.'

 

0
Dinsdag 12 april 2011 om 18:26 uur

Haagse Kelt

Vincent schreef:

waar heb je het over?

afgelopen zaterdag verhoek uitgefloten ???

waar dan?

 

ben je wel geweest zaterdag? suc6 supporter?

Tja, Vincent, was niet leuk, maar ik heb het ook gehoord, achteraan vak O. Vond het ook belachelijk, zeker omdat zijn uitspraken over ajax volledig in zijn mond zijn gelegd en Wesley echt niet staat te trappelen om naar ajax te gaan. Zelf ben ik ook allergisch voor ..., maar eigen spelers als Verhoek uitschelden, nevah!

0
Maandag 11 april 2011 om 23:08 uur

ADODENHAAG

Francisco schreef:

neen hoor, hij heeft 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk dus niet tegen ons.

Rosales is veruit hun slechtste speler. Sleutelspelers zijn Douglas, Janssen, Chadli en Ruiz. Ik weet niet tot wanneer Douglas geschorsd is.. maar die 4 zijn de belangrijkste spelers van Twente. Die andere backs zijn allemaal even slecht.

0
Maandag 11 april 2011 om 19:25 uur

Advertentie

DHFC070

Een paar jaar geleden zat je met 3000 man/vrouw op de tribune en moet je nu eens kijken? Vind het allemaal niet erg hoor maar vind het wel grappig dat iedereen altijd wijst naar andere clubs van succes supporters dit en dat en joden publiek dit en dat. Afgelopen zaterdag heb ik ook genoeg gefluit gehoord naar onze eigen spelers (Kubic, Verhoek enz.) en werd Verhoek zelfs uitgescholden voor kk jood.

 

Ben benieuwd als het weer een keer wat minder gaat. OF al die succes supporters dan meteen weer weg zijn?

0
Maandag 11 april 2011 om 17:08 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Die stijgt met stip in mijn achting:

 

Danny Buijs: ,,Logisch dat de club niet doorwil onder dezelfde financiële condities”
11 april 2011 om 15:00
Danny Buijs is een echte prof. Tijdens wedstrijden toont hij altijd een optimale inzet. Ook is de ooit bij Alblasserdam begonnen speler een realist. Dat kwam ook naar voren toen Haaglandenvoetbal.nl na het duel met hem sprak over zijn contract.

Over het huidige seizoen zegt Buijs: ,,Ik weet dat deze trainer heel tevreden over mij is en ik heb natuurlijk een pechjaar, in die zin met blessureleed. Maar aan de andere kant, de wedstrijden die ik gespeeld heb, ben ik gelukkig van waarde geweest”. Zaterdagavond maakte Buijs – met het hoofd – nog het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Vitesse.

,,Wat ik al zei, de trainer is tevreden over mij, dus ik wacht rustig af. Het is logisch, dat de club niet met mij onder dezelfde financiële condities door wil gaan, want zo reëel moet je ook zijn. We weten allemaal wat er de afgelopen twee jaar gebeurd is in voetballand. Dus daar moet je je ogen ook niet voor sluiten”, aldus een realistische Danny Buijs.

,,Ik wacht dus rustig af, maar het belangrijkste is nu dat we gewoon gaan proberen om die vierde plek vast te houden en dan hebben we alle tijd om met elkaar te kijken wat de toekomst gaat brengen”.

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)

 

Ik heb ook wel het idee dat ADO hem een voorstel gaat doen.

Dat ze Bosschaart een voorstel gaan doen, zou mij trouwens ook niet verbazen. Al zit er wel een verschil tussen deze twee spelers. Buijs kan de basis halen. Bosschaart in principe niet meer. Maar toch is het fijn om Pascal achter de hand te hebben.

 

Bovendien vind ik dat deze twee jongens zich gedurende het hele seizoen zeer professioneel gedragen hebben. Dit ondanks ze vaak reserve zaten.

 

Ik denk dat Pique en Rankovic zeker weg gaan. En als Ammi zijn salaris eis behoorlijk laat zakken heeft hij ook nog wel een kans. Maar hier moet hij niet te lang mee wachten.

 

We zullen zien! 

0
Maandag 11 april 2011 om 16:57 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Ik denk dat het tegen Twente uiterlijk woensdag al is uitverkocht en tegen Groningen rond het weekend.

 

Dan toch maar weer een fotootje uit het archief:

 

http://i41.tinypic.com/2dumrdj.jpg

Dag Kees,

Wat ik begrepen heb dien je op tijd je ½ of ¼ seizoenskaart opgezegd te hebben. Anders zit je er het komende jaar ook aan vast. Aangezien niet iedereen heel actief is bij het opzeggen, zullen het aantal seizoenskaarten het komende seizoen daarom behoorlijk stijgen. Dit samen met het vastleggen van de belangrijke spelers en de goede resultaten reken ik voor het komende seizoen toch zeker op 8000 verkochte seizoenskaarten. Ik heb de discussie hier vaak gelezen, maar hoeveel seizoenskaarten willen ze nou maximaal verkopen? Zelf heb ik het idee dat ze niet verder willen gaan dan 12.000
 

0
Maandag 11 april 2011 om 15:39 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik ben trouwens heel benieuwd wat Rosales voor straf gaat krijgen voor die tackle tegen Roda. Twente met 10 man voor de goal, dus die twee Roda spelers konden van ver voor de middellijn helemaal alleen op de keeper aflopen aan de andere kant van het veld. Door die tackle pakt Twente nog een punt, anders hadden ze verloren.

De tackle was nog smerig ook van achter.

0
Zondag 10 april 2011 om 19:36 uur

<FCDH>

Verhoek: "Hoor niet of club met me door wil"
Wesley Verhoek deed zaterdag enkele kritische uitspraken ten aanzien van het beleid van ADO Den Haag. De aanvaller vindt het vreemd dat hij nog altijd niet weet of de club zijn contract wil verlengen.


"De club heeft niets gezegd en dat vind ik heel vreemd. Het is jammer dat ik niet hoor of de club met me wil doorgaan", aldus de vleugelaanvaller tegenover Voetbal International.

Verhoek haalde ook het voorbeeld aan van teamgenoot Timothy Derijck. "Ze hebben nu twee keer met Timothy gesproken. Ik kan niet begrijpen dat ADO er niet alles aan doet om zo'n speler te behouden."

De ploeg uit de Residentie blijft een ieder verrassen in de huidige competitie.Een mooie toekomst lijkt dan ook mogelijk indien er weinig wijzigingen in de selectie aangebracht worden. "Als we met Den Haag Europees voetbal spelen en we spelers kunnen behouden, dan kan er iets moois ontstaan. We hebben een fantastisch team."

Een vertrek sluit Verhoek zeker niet uit en hij laat daarbij alle opties vooralsnog open. "Ik zou zeker een stap hogerop willen. Dat hoeft niet per se Ajax te zijn, ik sta voor veel clubs open."

Voor het duel met Vitesse (1-0) noemde trainer John van den Brom de uitspraken van Verhoek 'niet handig'. Tevens gaf de oefenmeester aan dat ADO Den Haag er bewust voor kiest om pas na het seizoen met spelers rond de tafel te gaan zitten.


 

0
Zondag 10 april 2011 om 11:51 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Franky, frans swa, FC Den Haag!, James, ypenburg070, slash070, Twa, gouwenees en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26