Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

Aad schreef:

Ik bedoel precies wat ik zeg Kees. Ik ben niet zo heel erg enthousiast over de contractverlengingen die al zijn gebeurd.

Leuke voetballers (Immers en Toornstra) maar beiden niet doorslaggevend voor de totale kwaliteit van het elftal. Voor hen lopen genoeg alternatieven rond.

Derijck is een heel andere klasse. Een man die behoudens een enkel foutje constant de ploeg op sleeptouw neemt en in sommige westrijden bijna in zijn eentje zorgt dat we overeind blijven. Bulykin die een voor ADO zeldzame kwaliteit heeft: Hij is de eerste spits sinds jaren die scoort!!!!

Ook Coutinho, Ammi en Pique zijn nog losse eindjes.

 

Directie / RvC nemen een afwachtende positie in en laten het van europees voetbal afhangen of er verder wordt onderhandeld.

In mijn ogen regeert de portemonnee teveel. Ik heb het al eens gezegd: Een betaald voetbalclub is geen vereniging maar een onderneming. Eeen apart soort onderneming maar nog steeds een onderneming. En een ondernemer moet soms wel eens risico nemen.

Misschien niet helemaal de schuld van van der Kallen c.s. omdat de gemeente Den Haag een dikke vinger in de pap heeft en nog steeds niet beseft dat ADO meer voor Den Haag betekent dan het Residentieorkest (dat volgepropt wordt met zgn culturele subsidies). In dat geval moet van der Kallen dan eens flink gaan loby-en bij de haagse politieke bla-bla-figuren.

 

Op het ogenblik is er een soort vacuum in daardoor dreigen we onze beste speler (Derijck) te gaan verliezen en ik zie zo gauw geen "grote" verdediger die ter vervanging kan worden aangetrokken.

ben het helemaal met je eens dereijck en bulykin zijn je twee belangrijkste voetballers en die dreigen we kwijt te raken.

 

en dan kan je spelers halen voor de toekomst maar dat is geen zekerheid.

komt ook nog eens bij dat ze gewoon weg de ervaring missen die een dereijck en bulykin wel hebben.

 

hoe goed spelers als toornsta,kubik,verhoek en immers het ook doen door hun jeugdige en onervarenheid kun je gewoon op deze spelers niet bouwen.

 

als je deze twee spelers niet kan behouden zijn we nog lang niet waar we naar toe willen (elk jaar bij de beste 8)

 

0
Woensdag 20 april 2011 om 21:07 uur

marcellino

Kees schreef:

Als Van der Brom dat zo gesteld heeft met Derijck mag ie meteen oprotten en nooit meer terugkomen. Snel wegwezen met spelers en trainers die zo druk op de ketel zetten.

 

Maar voor alle duidelijkheid: Van der Brom is teveel personality om zoiets te stellen en ik geloof nooit en te nimmer dat juist hij dit soort middelen gebruikt.

waarom niet kees.

 

v/d brom is een trainer in opleiding die hoger op wil.

Als den haag waardevolle spelers niet kan behouden betekent dat tegelijk dat je gaat zakken op de ranglijst,hoe goed v/d brom het nu ook doet de gekte van de dsag overheerst.

 

dat hij in zijn overleg met v/d kallen aangeeft dat hij bereid is om te blijven maar dat daar wel voorwaarden voor zijn is toch niet meer als normaal.

 

we hebben wetzel gehad en atteveld die met bijna dezelfde spelers groep niets heeft bereikt.

 

v/d brom os gewoon een hele goede trainer die nu al hoger op kan.

dus in plaats van deze man te veroordelen moeten we juist blij zijn dat hij voor zichzelf maar ook voor ado iets neer wil zetten.

 

 

Het is al door meerdere gezegd sommige spelers zijn gewoon niet te behouden voor den haag.

terwijl we het toch niet over mega bedragen hebben.

in dit opzicht komt dit succes dus veel te vroeg.

 

had je mee gedaait tussen plek 10 en 14 hadden kubik,dereijck etc voor veel minder binnen gehaald kunnen worden.

 

late we gewoon hopen dat de gelukkige hand van v/d brom en natuurlijk ook zijn voetbal kunde.

de diverse spelers uit de jupiler tot grote hoogte kunnen brengen,want anders kan het wel ees een moment voor het leven zijn geweest dit seizoen

0
Woensdag 20 april 2011 om 19:26 uur

Kees

BLEISWIJK schreef:

Zou best kunnen dat je gelijk hebt. Maar waar denk jij dan aan?

 

Of ben je gewoon boos???

Boos ben ik nooit. Nou ja, behalve op Jan Everse die Van Gaal vergeleek met een heel fout persoon. Zoals Bolke al schreef zal Van der Brom wel gevraagd hebben om een fantastisch alternatief.

 

Al die spelers die met hun volle verstand een contract hebben getekend en nu lopen dreigen etc. etc. mogen van mij altijd wegwezen.

 

Hebben een goed tot zeer goed inkomen en gaan dan de club onder druk zetten. Nooit en te nimmer in meegaan als club. De volgende speler/trainer neemt dat kunstje ook meteen waar.

0
Woensdag 20 april 2011 om 18:32 uur

<FCDH>

Ze halen nu wel erg veel jupiler spelers we wilden toch europa in?

0
Woensdag 20 april 2011 om 17:43 uur

Kees

Aad schreef:

"van de zijde van directie/RvC weinig of niets"

Wat bedoel je Aad? Deze directie en RVC zijn sinds een half jaar meer dan uitstekend bezig en hebben al enkele bepalende spelers laten bijtekenen of laten verlengen. Rust in de tent, grote stadionsponsor etc. etc. Of bedoel jij dat ook?

0
Woensdag 20 april 2011 om 17:16 uur

Advertentie

Kees

BLEISWIJK schreef:

Het kan wel zo zijn dat Derijck een clausule van 7 a 8 ton in z'n contract heeft staan, maar hiervoor zal ADO hem echt niet laten gaan. Dan kunnen ze hem beter zijn contract laten uitdienen. Als er een club komt die rond de 1,5 miljoen neerlegt, dan is hij waarschijnlijk weg.

 

En misschien is die Mulders niks. Maar volgens mij is hij juist ook geselecteerd op zijn leeftijd. Behalve Rado heeft ADO voor volgend jaar nog geen 30+ in zijn selectie. Je hebt ook een paar oudere voetballers nodig. En misschien valt het allemaal wel mee en kan hij best aardig voetballen. Hij zal in iedergeval een stuk goedkoper zijn als Buijs en Bosschaart.

 

En John heeft gewoon aangegeven dat als Derijck vertrekt hij z'n contract niet verlengt bij ADO. Lijkt mij duidelijk!

 

  

Als Van der Brom dat zo gesteld heeft met Derijck mag ie meteen oprotten en nooit meer terugkomen. Snel wegwezen met spelers en trainers die zo druk op de ketel zetten.

 

Maar voor alle duidelijkheid: Van der Brom is teveel personality om zoiets te stellen en ik geloof nooit en te nimmer dat juist hij dit soort middelen gebruikt.

0
Woensdag 20 april 2011 om 17:13 uur

morley

Joop schreef:

Ik heb gehoord (80% zekerheid dat het waar is) dat wanneer ze bij ADO een bod krijgen van 4 miljoen voor Verhoek dat die weg mag.

 

Ik vertrouw deze bron wel omdat deze ook al 1,5 week voordat naar buiten kwam dat Rado had bijgetekend dit al vertelde.

niet onlogisch. clubs in nederland moeten spelers opleiden voor rijkere clubs en de gaten in de begroting dichten door het verkopen van spelers. 4 miljoen voor verhoek vind ik echt geen slecht bedrag. denk alleen niet dat er een club komt die dat (aan verhoek) gaat uitgeven.

 

was mooi geweest als van marwijk hem eens een kans had gegeven in het nederlands elftal. dat had zijn marktwaarde flink opgedreven.

0
Woensdag 20 april 2011 om 15:54 uur

Aad

UEFA van start met invoering Financial Fair Play
Uitgegeven: 20 april 2011 12:09
Laatst gewijzigd: 20 april 2011 13:08


AMSTERDAM - De Europese voetbalbond gaat vanaf komend seizoen gefaseerd testen met het nieuwe Financial Fair Play-systeem, dat de excessen in de voetbalwereld aan banden moet leggen.
© NU.nl

Dat stelt de nieuwe voorzitter van het Club Financial Control Panel, Jean-Luc Dehaene, in weekblad HP/De Tijd. De voormalige Belgische premier gaat met zijn panel in opdracht van de UEFA de licenties van Europese voetbalclubs controleren.

"We gaan van start met een voorbereidende fase van twee seizoenen", verklaart Dehaene. "We doen een representatieve steekproef onder grote en kleine clubs die Europees voetbal spelen. Zij moeten meerdere keren per jaar door accountants gecontroleerde cijfers naar de UEFA sturen."

Regels

De UEFA is sinds het aantreden van de nieuwe voorzitter Michel Platini voornemens om een aantal regels en sancties in te voeren om ervoor te zorgen dat de financiële misstanden in het Europese voetbal worden aangepakt.

Zo mogen clubs niet langer schulden hebben aan andere clubs of aan de fiscus. Daarnaast mogen de uitgaven aan transfers en salarissen niet hoger zijn dan de inkomsten van een club en mag de maximale schuld over een periode van drie jaar niet meer bedragen dan vijf miljoen euro.

Als clubs in overtreding blijken, kan uitsluiting van Europees voetbal het gevolg zijn. "Als clubs de regels overtreden gaat dat gevolgen hebben", waarschuwt Dehaene, "maar daarbij hoeven we niet meteen te grijpen naar de atoombom van Europese uitsluiting."

Speelverbod

Zo wordt er ook gekeken naar mildere opties. "Je kunt er ook aan denken dat nieuw gekochte spelers niet mogen spelen als blijkt dat clubs hun eigenlijk niet konden betalen."

In het interview, dat werd uitgevoerd door FTM, benadrukt Dehaene dat de regels voor alle clubs zullen gelden, dus ook voor topclubs als Manchester United, Real Madrid en FC Barcelona, die momenteel gebukt gaan onder een grote schuldenlast.

 

Dit gaat volgens mij vele grote clubs met overvolle reservebanken en torenhoge schulden treffen.

Hoe dan ook ADO is door haar financiële beleid een voorbeeld voor heel wat europese clubs.

0
Woensdag 20 april 2011 om 13:23 uur

Karel KLaver

Voor diegenen die vinden dat ADO alles uit de kast (en de bank) moet trekken om spelers te behouden, is misschien dit een eye-opener:

 

http://www.nu.nl/sport/2495593/psv-vraagt-gemeente-eindhoven-hulp.html

0
Dinsdag 19 april 2011 om 16:55 uur

Johannes

<FCDH> schreef:

Wie zeg dat buly en dereijck wel blijven dan?

Dat zeg ik in elk geval NIET. Ik vermoed wel dat daar prioriteit aan gegeven wordt nu. Ik denk dat ze er dus wel op inzetten dat Bulykin en Derijck blijven zoals ze dat met Immers en Rado al gedaan hebben. Of het lukt is een tweede. Bulykin en Rado zijn niet zomaar te vervangen; voor Kubik is makkelijker een vervanger te vinden. In plaats van 7 ton (en dat wat we nog niet weten) investeer je 0 in De vogel, 0 in Höcher, een halve ton in Chery en evt. een verbeterd contract voor Vicento. Als één of twee van deze spelers het goed doen dan heb je al dik gewonnen.

 

Persoonlijk denk ik dat Derijck zal vertrekken als we geen Europees voetbal halen. Met nog maar een contract voor één seizoen is dit het enige moment dat ADO deze investering kan verzilveren. Derijck zelf geeft voorzichtig ook wel aan dat hij weer een stapje hogerop wil doen.

 

Bulykin wil wel blijven (zegt hij nu), maar komen we eruit met Anderlecht en kunnen we zijn salaris wel betalen? Je kan hem gezien zijn leeftijd niet meer doorverkopen, dus een verstandige belegging is het niet. Er zijn bovendien vast veel kapers op de kust... Veel onzekerheden dus!

 

Verder verwacht ik dat Verhoek ook echt zijn transfer zal gaan maken. Hij valt op en er zijn in Europa echt nog zat clubs met geld. Jammer voor ons als hij gaat, maar hij levert wel de centen op die we kunnen investeren in... (wie het weet mag het zeggen).

 

Al met al zijn we voor de komende zomer alvast verzekerd van een levendige shoutbox! Kom er maar  in Frans... :)

0
Dinsdag 19 april 2011 om 12:36 uur

Nu online

guru, Grimm, Kees, Rob2002 en 130 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26