Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Karel KLaver

Jor schreef:

Beste Ado kenner,

 

ik denk dat uw conclusie ietwat overhaast is genomen. Ik denk dat de actie van Lex Immers zeer is opgeblazen door zijn woorden te verwijzen naar onder andere jodenvervolging en de tweede wereldoorlog. Als de politiek volgens u maatregelen moet nemen denk ik dat deze maatregelen eerder naar Ajax gericht moeten zijn dan naar ADO Den Haag, want de Ajax aanhang noemt zichzelf al jaren 'Joden' en tevens zijn ook de Israel vlaggen te koop en te bewonderen in de Arena. Ik denk dat dit eerst aangepakt zou moeten worden. Overigens ben ik benieuwd wat de andere shouters hiervan vinden!!

Dat is de kern van het hele gezeik: Ajax zwijgt in alle talen, want die zijn als de dood dat er iemand opstaat en ze eindelijk eens gaat dwingen om binnen de club maatregelen te nemen.

 

Afgezien daarvan, vind ik nog steeds dat wij (als club, spelers en supporters) ook onze eigen verantwoordelijkheid moeten nemen, en de buitenwacht geen stok moeten geven om mee te slaan. Totaal negeren dus, die geuzennaam, en met echte Haagse humor en fanatisme achter je club gaan en blijven staan!

 

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 12:03 uur

Johannes

Kees schreef:

Voor 1 april a.s. moet ADO bekend maken met welke spelers we volgend jaar doorgaan waarvan het contract afloopt. Wat zal er ondermeer gebeuren met Rankovic, Ammi, Bosschaart, Bulykin, Kubik en Rado.

 

De selectie telt nu zo'n 33 spelers waarvan er enkele zijn verhuurd. Ik denk dat van heel veel spelers afscheid gaan nemen en de selectie sterk ingekrompen wordt. Ben heel benieuwd.

Heel goed Kees, dit is een onderwerp dat wel belangrijk is, in tegenstelling tot het andere trending topic. De enige manier om het incident in het MFC snel achter ons te laten is er vanaf nu zo min mogelijk over schrijven. Hoe minder aandacht, des te beter het is. Sorry zeggen, straf accepteren, geen publiciteit meer a.u.b.

 

Rankovic zou een optie kunnen zijn voor de technische staf; met hem zou je dan over een andere invulling van zijn contract moeten praten. Ammi mag van mij best blijven want als hij fit is (en dat is helaas vaak een probleem) is hij een goede rechtsback. Hij zal alleen wel moeten stoppen met dat zeuren om de loonsverhoging in zijn clausule en vooral blij zijn met een tweejarige aanbieding in deze tijd.

Bosschaart komt helaas tekort voor een basisplek, en alleen een goede instelling is gewoon niet meer genoeg. Jammer, maar ik gun het hem ook weer niet om iedere maandag in Dordrecht te spelen, los van dat dat best een dure reservespeler is.

Bulykin zal vertrekken, daar moeten we aan wennen. Een heel of een half miljoen salaris is echt te veel voor een club als ADO. Water bij de wodka is nodig, en de vraag is of hij dat wil.

Kubik is in mijn ogen te vervangen, bovendien wil Ling de hoofdprijs dus hij is al snel te duur vrees ik. Ik zou hem willen houden, maar niet tegen elke prijs. We hebben Höcher en Vicento al achter de hand...

Radosavljevic lijkt me te houden en ik vind hem belangrijk op dat middenveld. Hij brengt ervaring/routine en is vermoedelijk ook qua salaris met enige moeite wel te behouden.

 

Verder hebben we echt behoefte aan een linksback en een rechtsback, liefst spelers die net iets beter zijn dan de spelers die we nu hebben.  

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 11:46 uur

Kees

Voor 1 april a.s. moet ADO bekend maken met welke spelers we volgend jaar doorgaan waarvan het contract afloopt. Wat zal er ondermeer gebeuren met Rankovic, Ammi, Bosschaart, Bulykin, Kubik en Rado.

 

De selectie telt nu zo'n 33 spelers waarvan er enkele zijn verhuurd. Ik denk dat van heel veel spelers afscheid gaan nemen en de selectie sterk ingekrompen wordt. Ben heel benieuwd.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 11:00 uur

jajoh

Mooi stuk op de HCF site;

 

Daags na de dikverdiende overwinning van mijn favoriete club op de rood-witte club uit de hoofdstad die al jaren vergeefs op een kampioenschap wacht (uiteraard met een flinke nadorst maar zonder kater als gevolg van de euforie) ben ik toch wel verbaasd. Lex Immers, onze held, is het nieuws van de dag.

In zijn enthousiasme zong hij na de wedstrijd in het MFC hetzelfde liedje wat hij op de tribune en waarschijnlijk in huiselijke kring altijd zingt. Er kwam een woord van een bevolkingsgroep uit het midden oosten in voor. Dit land wil nog weleens een andere bevolkingsgroep onderdrukken, hierdoor zijn zij in de regio niet zo geliefd. Het symbool van dit land is de davidster. Niet geheel toevallig lopen veel supporters van de hoofdstedelijke ‘top’club met dit teken op hun sjaal en pet. Op de jassen is de ster de laatste tijd niet gesignaleerd. Voor de oorlog was Ajax (laten we het beestje maar bij zijn naam noemen) een echte Joodse club. Niet-Joden mochten destijds geen lid worden (dat heb ik uit betrouwbare bron). Aangezien het ledental na 1945 aardig geslonken was, mochten niet-Joden na de oorlog wel lid worden. Vanaf de jaren ’70 gebruiken de Ajax-fans de jodenster, noemen zichzelf Joden en hebben zij vele hekken in menig stadion ‘vervuild’met de vlag.

Mijn gedachten gaan terug naar de jaren ’80. FC Den Haag was tot ongenoegen van de KNJB ongeslagen gepromoveerd naar de eredivisie. De eerste twee thuiswedstrijden gingen verloren (tegen Go Ahead en Fortuna). Toen moesten we naar Ajax uit. De wedstrijd was in het Olympisch Stadion. De media stond met filmploegen al klaar om de rellen te verslaan. Helaas voor hun gebeurde er niks, het enige wat gezongen werd: ‘we gaan op jodenjacht’. Den Haag won verdiend met 2-3 en ‘Leiden was in last’. Ineens stonden alle ‘neuzen’dezelfde kant op. Ze gingen lopen zoeken en er werd wat gevonden, het liedje over de jodenjacht. Dit om de aandacht af te leiden van de nederlaag van hun favoriete club. Bovendien werd nergens vermeld dat de ere-tribune bestormd werd door de F-side omdat een aantal spelers van het tweede elftal wat enthousiast de overwinning vierde. Zelfs de Amsterdamse burgervader Ed van Thijn moest onverrichter zake huiswaarts keren door de ongeregeldheden. Er was slechts een interview vanuit het supporteshome van FC Den Haag, waarin een groen-gele supporter terecht meldde dat er niemand bij stilstaat dat er door andere fans vaak ‘ Hagenees’ gescandeerd wordt en dat niemand van de stichting daarover zeurt.
Een jaar later, vier dagen na de Europacup II wedstrijd van FC Den Haag in Boedapest, mochten wij niet afreizen naar de stad met netnummer 020 om onze club aan te moedigen. Van Thijn had dit verboden.

De geschiedenis herhaald zich anno 2011. Ajax verliest weer verdiend van hun Haagse opponent. De media die over het algemeen de club van de snelkookpan uit de Bijlmer een warm hart toedraagt, is weer eens teleurgesteld dat er weer geen derde ster op het shirt verschijnt (terwijl er genoeg in het stadion hangen) en weer staan de ‘neuzen’dezelfde kant op. Er wordt weer een stok gezocht om mee te slaan, om de aandacht van het falen van hun club te verbloemen. Op youtube wordt een filmpje van een enthousiaste Lex Immers gevonden. De wereld draait door, Holland Sport, Voetbal International en zelfs het journaal maken melding van het liedje dat onze volksheld meezingt.

Waar men aan voorbij gaat is dat Ajax nog steeds een Joodse club is en niemand in die club en op hun tribune dat tegenspreekt. Het zal mij niks verbazen als alle spelers die daar gecontracteerd worden, zich verplicht moeten laten pellen. Hoe zou dat gegaan zijn bij de medische keuring van Jeroen Verhoeven? Zou de arts gevraagd hebben: ‘wat heb jij daar voor garnaal hangen, moeten wij die niet pellen’. Nadat de keeper met overgewicht antwoorde dat hij daarvoor naar Klaas Puul ging, kon zijn contract getekend worden.

Het trieste van deze situatie is dat onze Lex, die aan zijn beste seizoen bezig is, straks voor meerdere wedstrijden geschorst wordt. Vertonghen die destijds iets over kakerlakken zong kwam er met een wedstrijd schorsing vanaf. Lex niet, hij is van ADO en die staan in de ogen van de KNJB te hoog. Liever hebben zij de Haagse club niet in Europa. Maar al krijgt Lex tien wedstrijden aan zijn broek, die twee prachtige overwinningen tegen Ajax dit seizoen, pakken ze ons NOOIT meer af!

Door Billy Odol

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 09:34 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kees schreef:

Zo net De Telegraaf op het net gelezen. Zijn weer aan de gang. Heb nu die site in mijn spam-box gegooid zodat ik hem opnieuw moet activeren als ik die krant wil lezen. Mooi niet dus. Mogelijk ergens in 2031.

 

Bij Utrecht doet Silberbauer geloof ik niet mee tegen ons. dat scheelt enorm. Boerrigter zou zeer welkom zijn maar lijkt me financieel toch wel onhaalbaar als Utrecht en Ajax mee gaan doen. Ook Utrecht heeft natuurlijk een alternatief voor Mertens nodig.

 

Op de box hier hebben enkele shouters vaak voor Chadli en Mertens in het verleden een lans gebroken. Jammer dat dat nooit is doorgegaan. Zo gelukkig weer shouten over voetbal :P

Boerrigter z'n contract moet afgekocht worden bij RKC, hij staat daar tot 2012 onder contract. Het kan bijna niet anders dat ADO iets aan het bekokstoven is met de verkoop van Verhoek, anders lijkt het me een utopie dat Boerrigter naar DH komt.

ADO heeft zonder verkoop van spelers geen geld voor afkoopsommen, simpel zat.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 08:03 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO-feestje kost Vicento plek in Jong Oranje

Charlton Vicento. FOTO ANP
UPDATE ZEIST - Charlton Vicento hoeft zich toch niet bij de selectie van Jong Oranje te voegen voor de oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland van vrijdag. Dat maakte de KNVB vanavond bekend. Vicento was enkele uren eerder door bondscoach Cor Pot aan de groep toegevoegd als vervanger van Luuk de Jong, die door Bert van Marwijk bij de selectie van het Nederlands elftal is gehaald.

De voetbalbond nam het besluit om Vicento thuis te laten naar aanleiding van de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax van zondag. Fans van ADO hieven, in het bijzijn van enkele trainers en spelers, na de zege in het supportershome antisemitische spreekkoren aan. Ook Vicento was daarbij aanwezig.

,,Hangende het onderzoek van de aanklager betaald voetbal naar de gebeurtenissen na afloop van ADO Den Haag - Ajax lijkt het de KNVB niet verstandig Vicento aan de selectie toe te voegen'', aldus de voetbalbond in een verklaring. ,,Daarnaast willen we de rust in ons trainingskamp bewaren'', zo zegt Pot.

Roland Bergkamp van Excelsior neemt nu de plek van Vicento over. Hij werd nog niet eerder geselecteerd.

Jong Oranje speelt de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland vrijdag om 18.00 uur in Sittard. (ANP/BVDL)

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 07:50 uur

Advertentie

supporter-noord

Rome schreef:

Het wordt nu zaak om ons de rest van het seizoen inzake joden en dergelijke in te houden. Bij de eerste de beste "en wie niet springt die is een jood" valt waarschijnlijk heel Nederland weer over ons heen.
 

Gewoon 100% achter de ploeg gaan staan en vooral positieve spreekkoren zingen (zoals we eigenlijk al de laatste maanden deden maar dat was Frits natuurlijk dan weer niet opgevallen).


Op naar Vitesse en de 3 punten! Ben ook benieuwd of JvdB tegen Alblasserdam al gaat experimenteren zonder Immers.

Ach, iedere club zingt dit liedje als die joden op bezoek komen. En zelfs vaak ook bij andere wedstrijden tussen andere clubs. Het is eigenlijk bijna gemeengoed geworden. Er gebeurt echt niks hoor, want dan is het eind zoek, anders word straks elke wedstrijd stilgelegd als er wat geroepen word. Scheidsrechters en spelers worden zo vaak uitgescholden, word amper tegen opgetreden, of het moet te vaak of te lang gebeuren.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 00:25 uur

rien1

Kees schreef:

ADO wilde Boerrigter al tijdens de winterstop halen echter RKC wilde geen prijs noemen. Heel opmerkelijk dat we al geld voor Boerrigter hebben. Die is toch niet echt goedkoop.

 

Woensdagavond vind ik Alkblasserdam toch iets te ver, dan maar op de fiets naar de dames.

 Wat betreft Boerighter dacht ik net hetzelfde als jij. Opmerkelijk, want zoals De Snor het nieuws bracht, lijkt het dat de zaak al beklonken is. Geen Ajax, geen Utrecht, maar opzeker ADO vanwege oa vd Brom.

 

En ik (maar wie ben ik;)  denk dat 1 en ander te maken heeft met de verkoop van waarschijnlijk Verhoek (ajax??).

 

Misschien zit ik wel helemaal verkeerd, maar zoals het bij mij overkomt lijkt het dat achter de schermen gewerkt wordt om bepaalde transfers in orde te maken. Dus ook dat spelers bij ons weggaan waar een (leuke en dure) prijskaart aan hangt.  

0
Maandag 21 maart 2011 om 23:07 uur

Haagsebluf

Bert schreef:

Dan zal die zich toch beter moeten leren gedragen. MR FC DEN HAAG komt op dit moment uit Slowakije, Rusland, België of van mijn part uit Leidschendam.

Ik kots op deze reactie.

 

Voor mij is Immers een held. Wat mij betreft blijft die de rest van z'n leven aan de club verbonden.

 

Ze zeggen altijd; bestuurders, spelers, trainers etc zijn er voor even. Supporter ben je voor het leven.
 

Weetje wat het is met Immers, hij valt onder het rijtje supporter, terwijl die speler is.

0
Maandag 21 maart 2011 om 22:51 uur

Kees

Ajax accepteert excuses ADO-trainer Van den Brom
John van den Brom heeft aan Ajax zijn excuses aangeboden voor het verbale wangedrag van zijn spelers.
Door Robin van Gelder (Is dat de eveneens hele leijke tweelingbroer van ....?)
21 mrt. 2011 17:30:00


John van den Brom, oud-speler van de Amsterdamse voetbalclub, heeft zijn excuses aangeboden voor de gedragingen van zijn spelers tijdens het vieren van de overwinning op Ajax (3-2) afgelopen zondag. Er klonken enkele anti-semitische en beledigende kreten.

Ajax heeft de excuses van Van den Brom geaccepteerd. De Amsterdamse zender AT5 sprak vanmiddag met de schuldbewuste John van den Brom. Hij liet weten Ajax al gebeld te hebben om zijn verontschuldigingen aan te bieden.

ADO-middenvelder Lex Immers, die meezong met de leuzen, heeft inmiddels via de clubsite zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. Hij kreeg de hoogst mogelijke boete van zijn club. Mogelijk krijgt hij nog een boete of een schorsing van de de aanklager betaald voetbal, die de beelden van het feestje onderzoekt.

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 18:06 uur

Nu online

Johannes, 070FCDH070, superfcdenhaag2, den haag, Rooie91, rh_vakm, t e, Jurriƫn, Superjantje, Vak_W, BLEISWIJK-1, ADO079, Bastiano, jamesjones, pitbull, DenHaagFC17, Ronaldo, Kees, carbayon, Tuurke63, supporter-noord, DHFC070, Keepthecashalive, James, Eeuwig Den Haag, lernst, ton, jbdh, rien1, Aad, FC Jeff, Sebastiaan, haguhnees87, LeoH, lulijzer, frans swa, Langebach2, Ranthehague, oodh, Marcie, FC Den Haag!, GroenGeelHart070, KR96, Mr.070 en 205 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24