Pagina 440
Volgende pagina

Max

<FCDH> schreef:

Kubik mist vandaag veel kansen anders hadden we zomaar kunnen winnen op naar zondag we zitten nu ff in de mindere fase ook al spelen ze best goed vind ik

Kubik had er zeker wel eentje mogen maken inderdaad.

Ik voel me echt niet best na deze nederlaag. Van te voren ingecalculeerd, maar het spel in de tweede helft was echt drama.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:08 uur

Wallace

Vond Ricky vandaag niet onverdienstelijk voetballen, had een paar goede steekpasses en nog belangrijker rust en vertrouwen in zijn spel.

Ik irriteer me meer aan de onnodige overtredingen van Derijck, daar moet hij echt op gaan letten want dat kost ons meerdere punten.

Bosschaart op een (heeft ie elke wedstrijd) foute bal goed gespeeld.

Ammi ook weer lekker irritant bezig.

Kubik moet leren efficienter te worden.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:06 uur

Francisco

Graafschap in de 89e minuut wel 3 punten tegen AZ.

We moeten tegen Utrecht echt punten pakken de verschillen worden zo steeds kleiner.

Maar gezien het spel tegen twenet en vanavond de 1e helft moet het kunnen.

Toch eens een keepere opstellen die punten pakt.???

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 20:55 uur

Max

ado-kenner schreef:

hoe fluit die scheids en verhoek heeft weer een gele kaart. is de scheids onpartijdig of niet?

Zag een klein stukje herhaling. volgens mij wel terecht, gevaarlijk spel, karate kid.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 19:44 uur

<FCDH>

Coutinho: "Winst in Groningen is mogelijk"
FC Twente was afgelopen weekend met 3-2 te sterk voor ADO Den Haag, maar volgens Gino Coutinho was dat niet terecht. Hoewel de goalie zich nu richt op FC Groningen, baalt hij nog steeds van de makkelijk gegeven strafschop.

"Pascal (Bosschaart, red.) deed helemaal niets, het was eerder een duwfout, dus overtreding, op hem", zegt Coutinho in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Maar die scheidsrechter fluit voor hands! Ik begreep trouwens in de kleedkamer dat de scheidsrechter zei dat hij van zijn assistent uitging. Die had aangegeven dat het een strafschop was. Die assistent-scheidsrechter zei echter dat er niets aan de hand was. Dat was allemaal een beetje warrig, maar uiteindelijk geeft hij hem gewoon."

Afgezien van het resultaat, mocht ADO tevreden zijn. Volgens Coutinho vooral over de tweede helft. "John van den Brom gaf aan dat we gelukkig mochten zijn met de 1-1 stand en dat we niet speelden zoals we hadden afgesproken. Dat we verder van de eigen goal moesten voetballen. Dat we meer druk op FC Twente moesten zetten. Als je de tweede helft dan ziet, dan blijkt dat we het FC Twente heel lastig kunnen maken. We speelden de eerste helft iets te ver teruggetrokken."

Volgens de keeper had de eerste helft mogelijk te maken met teveel ontzag voor FC Twente. "Misschien in het begin wel, maar we hebben gelukkig de knop kunnen omzetten en ons eigen spel kunnen spelen. Dan heb je geen ontzag meer, voor niemand, dus ook voor de landskampioen niet." Woensdag zal dat ontzag er ook niet zijn. "FC Groningen uit, wederom een zware wedstrijd. Ook een moeilijke wedstrijd, maar ook niet onmogelijk. Ze verliezen toch ook bij NEC, dus alles is mogelijk. Ook winst voor ons in Groningen."

Helemaal zonder Bulitt  en Kubic!

Weet iemand al iets omtrend de blesure!!!!!!!

Zwaar kl......

Maar wel tevreden over het spel...........

(Gemengde  gevoelens....)

0
Zondag 24 oktober 2010 om 17:12 uur

JB

Het was een mooie duik maar die had Zwinkels er wel uitgehaald. Coutinho had verder weinig te doen.. wat natuurlijk een goed teken is. We hebben het vooral onszelf lastig gemaakt..

Hèt verschil tussen Coutinho en Zwinkels zit hem ook niet in de reflexen op de lijn.

Wel in:

- het anticiperen op dieptepasses/steekballen en dus ver voor je goal keepen

- de spelhervattingen

Iemand wel opgelet hoe snel hij steeds het spel hervatte?

De ballen met 1-keer-raken doorspelen op de vrije mensen, uitgooien bij de vrije mensen in de loop enz.

Zwinkels heeft met name bij die spelhervattingen iets wat bijv. Velthuijzen en Ten Rouwelaar nog veel sterker hebben:

een bal vangen, in volle sprint à la Ursain Bolt naar de rand van de 16m en vervolgens hoor dan je secondenlang die hersenen kraken:

"Waar ben ik?"

"Wat doe ik hier?"

"Oh ja, ik heb die bal en die moet ik kwijt."

"Eens ff kijken wie zou hem willen hebben?"

"In welke shirts spelen wij ook al weer vandaag?"

En tegen die tijd zijn alle tegenstanders al weer terug rondom hun eigen strafschopgebied.

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik heb vannacht toen ik thuis kwam van mijn portje bier, naar het integrale verslag van de wedstrijd zitten kijken op EL. De actie van Rado in de eerste helft waar hij een gele kaart voor kreeg, verdiende geen rood, geen dieprood, maar gitzwart. Een HELE vieze. Gelukkig kreeg hij geel waardoor ze hem op basis van de beelden niet meer kunnen aanpakken, anders waren we hem voor 4 wedstrijden kwijt geweest. En naar mijn mening is hij momenteel de belangrijkste man bij ADO, samen met Immers. Als je Rado zou moeten missen tegen Twente, Groningen, Utrecht en Ajax, zou dat een hele slechte zaak zijn. De verslaggever van EL bleef het de hele wedstrijd herhalen dat het een schande was dat Rado nog op het veld stond.

Verder een hele slechte Verhoek gezien, lijkt dat de euforie rondom zijn persoontje, zijn tol begint te eisen. Vier maar eindigde een corner of vrije trap van hem zowat bij de cornervlag.

Bossie ontzettend traag in de opbouw gisteren, waardoor Excelsior alle tijd had om weer in positie te gaan staan. Kum leuke ballenafpakker, maar mist de techniek van een Mitchel Pique bij het opbouwen.

Bij Ammi was ik in de tweede helft op een gegeven moment bang dat hij zijn hamstring zou afscheuren, wat moest hij een meters maken toen Excelsior met 9 man stond.

Toornstra hard gewerkt, maar viel niet op. Immers was een van de weinigen die zijn normale niveau haalden gisteren. Rado weer heer en meester op het middenveld. Kubik onvoorspelbaar, de ene keer een waardeloze voorzet, de andere keer een weergaloze actie op snelheid. Bulykin nuttig in het kaatsen en weer een doelpuntje gemaakt.

Tegen Twente zullen we echt uit een ander vaatje moeten tappen om een punt te 'stelen' in Enschede, want het was gisteren onthutsend slecht.

Volgens mij was het een halve elleboog.

Overigens speelt ADO dit seizoen altijd goed tegen voetballende tegenstanders. Nu moesten we de gehele tijd zelf het spel maken en zat er een luizige counter in.

0
Zondag 17 oktober 2010 om 10:41 uur

yesyes

Filosoof schreef:

Is goed man! Was inderdaad niet best. Maar gek genoeg eigenlijk niet eens zo spannend. Beetje geluk in de 1ste helft (bal op paal van Fernandez), maar gecontroleerd gevoetbald. Excelsior met veel mensen achter de bal en dan wordt het in een kleine ruimte dus heel druk. Dan mis je echte creativiteit. Aan het eind van de eerste doorgang toch een doelpunt tegen, terwijl je wacht op een groengeel doelpunt. Tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld. Wel grijpt Brom in en haalt Bosschaart naar de kant en brengt een extra middenvelder met Vd Bergh. Die geeft notabene een steekpassje waaruit uiteindelijk Kubik scoort. Dat in de dying seconds Buly de wedstrijd in het slot gooit is niet alleen winst in letterlijke zin, maar ook groei. Vorig seizoen zou je zomaar alsnog de bietenbrug zijn opgegaan. Conclusie; misschien een beetje fortuinlijk 3 punten, maar dan weer wel tegen een team dat je 'gewoon' onder je moet houden. En dat dat uiteindelijk lukt is ook best wel knap.

Amen

en mensen moeten niet vergeten dat we tegen zulke clubs van dat kaliber bijna altijd de kuikebak ingingen en met regelmatig een uitschieter tegen de top en subtop, dus ik zie deze komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet. Als wij niet het spel hoeven maken zijn we meestal levensgevaarlijk en spelen dan bijna altijd een goede wedstrijd. Als we het spel moeten maken dan komt er meestal weinigs goed uit en eindigd het in een baggerwedstrijd

twente is de volgende en dan kennen die stinkj***den echt rekening met denhaag gaan houden