Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Ok naja voordeel is misschien dan wel Fons heeft er ervaring mee hij kreeg het rendement bij becker ook omhoog
Wel een vleugelaanvaller met diepte in zijn spel. Iets wat Falkenburg en Bilal niet hebben. Zijn andere types.
Maandag 19 augustus 2019 om 20:31 uur Quote

Ooievaar

Bleek schreef:

Onder de noemer reorganisatie kan dat makkelijk. Kost inderdaad wel geld maar dat kost het nu ook met bakken geld naar recruiters en adviesbureau’s (kleinigheidje). Daarnaast moeten de vervangers zich terug verdienen.

Het is allemaal niet zo moeilijk alleen moet je wel volle bak gaan anders blijft het pappen en nat houden en staat de volgende directeur over 2 jaar weer buiten omdat er niets veranderd is..
Natuurlijk kan het. Maar het is wel zaak dat dat z.s.m. gebeurt.. Donder iedereen er uit die er geen klote van bakt. Groenendijk, Van As, Rinner, Van Veen, Schoenmaker Jr, Ringeling, Kenter. Wegwezen per direct.

Kost wat, maar dat heb je een hoop problemen opgelost. Haal Jansma binnen en laat hem de lijnen uitzetten. Al die onderzoeken, a.i. figuren maar bovenal het voortzetten van het wanbeleid ingegeven door een club binnen de club is funest. 3 gespeeld nul punten, met waardeloos spel, en menigeen is hier nog stomverbaasd over.

Zo doorgaan is russische roulette. Gevaar is levensgroot dat je degradeert. Zal vele malen duurder blijken te zijn dan al die prutsers er uit werken.
Zondag 18 augustus 2019 om 14:31 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

Er staan al een paar seizoenen een stel houthakkers op het veld en 1 technisch begaafde speler. Juist die ene vertrekt, houthakkers worden verlengd en je speelt op een veld waar technische vaardigheden voor benodigd zijn. Wat klopt hier niet?
Niets ten nadele van de harde werkers, die heb je in elk team nodig. Maar 11 op het veld zorgt voor problemen. Pinas, Van Ewijk en Bilal zijn de jongens die kunnen voetballen, maar nog niet een elftal kunnen dragen. Zij worden dus medeveroordeeld tot meeploeteren. Er moet dus dringend een technisch vaardige speler bij komen en wel op linksbuiten. FG speelt nog steeds een spel dat de linkerflank openvalt met de naar binnen trekkende Falkenburg en Meijers moet inschuiven. Dat kan hij allang niet meer belopen waardoor juist de linkerflank helemaal kwetsbaar is, helemaal duidelijk terug te zien als je de doelpunten van Sparta terug kijkt.
En nee, Necid en Kramer samen in 4-4-2 wordt echt niks. Tenzij er helemaal geen intentie meer is om te gaan voetballen. Lekker lange ballen blijven spelen. Maar dat werkt alleen als het verdedigend goed staat en vaak de 0 gehouden wordt. Welk spel willen ze gaan spelen, mij is het echt niet duidelijk
Zaterdag 17 augustus 2019 om 21:03 uur Quote

DHFC070

CrazieD schreef:

Goppel is echt een blind paard.. Wat doet dit een pijn aan je ogen zeg.. Gewoon worden afgedroogd in je eigen huis..

2e helft Ould Chik voor Goppel erin.. Kramer voor Meijers, en alles diep pompen..
Wat doet Goppel verkeerd? Heeft ongelukkige acties maar vandaag toch ookal een paar die gelukt zijn? Is de enige speler in dit elftal met aanvallende intenties. Pinas, Bakker en Immers zijn alleen controlerende middenvelders / balafpakkers, Necid staat te wachten tot die de bal krijgt en Falkenburg staat niet op zijn positie en neemt gewoon geen deel aan het spel. Als het dan achterin een gatenkaas is met een blunderende Meijers en Kanon en een keeper die niet kan keepen bij afstandsschoten dan is dit het resultaat.
Zaterdag 17 augustus 2019 om 19:27 uur Quote

ADO070FC

• Thijmen Goppel gaf dit seizoen meer voorzetten uit open spel dan iedere andere Eredivisie-speler (13), maar bereikte met slechts één van die voorzetten een ploeggenoot.
Zaterdag 17 augustus 2019 om 00:14 uur Quote

Madmax

Morgen lekker aanvallend voetbal met haagsebluf..... of weer betonvoetbal waarin Sparta het spel maakt en wij gokken op de counter.
Wat denken jullie?? Ik zeg 1-1 !!
Vrijdag 16 augustus 2019 om 20:32 uur Quote

GroenGeelHart070

DHFC070 schreef:

Ramselaar / Labyad zie ik niet zo snel gebeuren aangezien die nu dik boven ons salarisplafond zullen verdienen. Daarnaast zal het dan weer om huur gaan = zeer korte termijn beleid, en daar moeten we ondertussen eens vanaf. Als er dan een paar ton beschikbaar is voor 2 versterkingen zorg dan dat je gaat investeren zodat je in de toekomst meer waarde op het veld gaat creëren zoals je nu met v.Ewijk, Polley en v.Kleef aan het doen bent. vd Boomen of El Jebli zie ik dan meer zitten dan de eerste 2 genoemde.
En we moeten niet gaan denken dat we El Khayati met zijn 17 goals en 12 assists kunnen vervangen voor een beter exemplaar die ook zulke cijfers gaat overhandigen want dat gaat gewoon niet gebeuren.
Ik heb zulke dingen ondertussen ook al vaak gezegd, ik ben het helemaal met je eens. Terecht dat El K wordt verheerlijkt om zijn prestaties, maar alles was op hem afgestemd. Nu moet een ander spelletje gespeeld gaan worden door het hele team en misschien bloeien andere jongens daar weer door op. Een enkeling zal niet dezelfde prestaties halen als El K, maar al halen 2 spelers zijn resultaten. Dan lopen ineens 2 van onze jongens in de kijker. FG moet af van een spel gebaseerd op 1 speler, daar zit geen toekomst en groei in voor de andere spelers én de club
Vrijdag 16 augustus 2019 om 11:25 uur Quote

BLEISWIJK-1

Maar zonder gekheid, zou Vejinovic wat zijn? Een ander type speler dan El Khayati. Staat wat minder diep.Verdeeld meer het spel van voor de verdediging. Maar heeft wel voetballend vermogen.
Donderdag 15 augustus 2019 om 22:44 uur Quote

JB

JerryFC schreef:

Ik vraag JB zn mening over keepers die al in onze gelederen zijn; Schoonderwaldt, Brand, Wentges.
Is geen woord speculeren bij.
Schoonderwalt weet ik niet zo veel van.

Van Brand zijn uit zijn Willem II tijd wat filmpjes op internet beschikbaar en dat ziet er uit als een hele degelijke, technische hele goede keeper, die ook in staat is het spel snel te verplaatsen.

Wentges en Nikiema zitten bij de Oranjes van hun leeftijdsgroep, dat staat dus buiten kijf dat zij talenten zijn.
Aan de andere kant: voor de Boer, Jouvenaar en Fikkert gold hetzelfde en die heeft de club laten lopen.
En daarvan is De Boer nu 2e keeper bij AZ, maar zijn Fikkert en Jouvenaar inmiddels bij Hoofdklassers terecht gekomen.

Vervolgens haalde de club vd Sar jr en nu dus weer Koopmans er voor terug.

Net als men Coremans heeft laten gaan om er Havekotte voor terug te halen.

Zoals hier al eerder opgemerkt lijkt het sinds het vertrek van Max de Jong er niet beter op geworden te zijn met de keepers.
En zou het wat mij betreft waardevol kunnen zijn Klaas Krul (de keeperscout van de Aftrap) hierbij te betrekken.
In de jeugd doen we namelijk al heel lang met de besten mee als het om de keepers gaat.
Woensdag 14 augustus 2019 om 12:28 uur Quote

ADO Zuidplas

De relatie tussen ADO en UVS is vanaf de overname verziekt door het doen van loze beloften en het uitblijven van betalingen en de daaropvolgende leugens. Het geld is onderweg, het staat op een tussenrekening etc etc. Met als dieptepunt de gang naar de rechter.
Tussendoor werd er ook nog even een directeur vervangen.
UVS heeft zelf het vertrouwen beschadigt en omgezet in wantrouwen. Hadden ze de afspraken gewoon financieel nagekomen dan was een Ad Melkert, Knuppe etc. nooit in beeld gekomen en was dit politieke spel om de macht nooit gestart. Schandalig dat een armlastige club zoveel geld kwijt is aan beleidsbepalende zakkenvullers die blijkbaar niets toevoegen.
Dinsdag 13 augustus 2019 om 20:11 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Jurriën, rooney, rd.., Jacco, adorob, Thehague070, patje29, DHFC070, GroenGeelHart070, Haagse Paulus, Pauladofan, raymond adooo, GGH, 070, JB, FC Den Haag!, Teeg070, ''Haagse Tsaar'', Aad, Frans, GreenYellowTheHague, Peter87, JoostJ, Marijn, bennyboy1960, Madmax, pwr, ADODENHAAG, Anne van Schuurman, Don, adonees_015, ADOnieuwegein, Alfista60, vrolijk, Vakkie-G, JB96, john 147, KingBek, slash070, langnek, purnie&pino, BigMac, Thommetjsh, MD98, kojak1, Tommy, Dennis72, rijswijk hoekpolder, RemcoW, hg, ruudjuh070 en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tomas Necid

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Sparta Rotterdam
1-2
17 augustus 2019

Volgende wedstrijd

Logo RKC Waalwijk Logo ADO Den Haag
25 augustus 2019 om 12:15 uur
Mandemakers Stadion, Waalwijk

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 3 - 7
2 AZ 3 - 7
3 Vitesse 3 - 7
4 FC Utrecht 3 - 7
5 Sparta R'dam 3 - 7
6 PSV 3 - 7
7 Willem II 3 - 6
8 FC Twente 3 - 5
9 Heerenveen 3 - 4
10 FC Groningen 3 - 4
11 Feyenoord 3 - 3
12 VVV-Venlo 3 - 3
13 FC Emmen 3 - 3
14 RKC Waalwijk 3 - 1
15 Fortuna Sit. 3 - 1
16 Heracles 3 - 1
17 ADO Den Haag 3 - 0
18 PEC Zwolle 3 - 0