Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

GroenGeelHart070

R.E. kwam met een goeie suggestie, zolang het maar een land in de EU betreft! In die landen lopen goeie, technische spelers, ideaal voor de flanken.
Voor de spitspositie is het misschien niet gek om eens in Schotland en (Noord) Ierland te kijken naar een sterke, balvaste en doelgerichte spits. In die landen komen ze misschien niet uit de verf door bepaalde type verdedigers die zich niet met voetbal bezig houden. In de Eredivisie kan zo`n ander type spits een verrassing zijn. Het hangt ook allemaal af van het type spel dat de technische staf wil spelen
Zaterdag 22 juni 2019 om 13:24 uur Quote

R.E.

De leeftijdsopbouw hoeft op zich niet essentieel te zijn voor de sportieve prestaties op korte termijn, maar natuurlijk wel voor de langere termijn (zeker als oudere spelers een meerjarig contract krijgen). Bovendien biedt een relatief oude selectie uiteraard minder kansen op (hoge) transferinkomsten.
Maar nog belangrijker dan deze twee pijnpunten, ook al voor de korte termijn, is de onevenwichtigheid van de selectie. Als het afgelopen jaar één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat ADO geen aantrekkelijke speelstijl had, mede omdat het te afhankelijk was van snelle (maar technisch beperkte) vleugelspelers met een matige voorzet. Het gevolg was: afzichtelijk countervoetbal, wedstrijden die (vooral in eigen stadion) niet aan te gluren waren omdat het spel niet kon worden gemaakt, hoe zwak de tegenstander ook was. Bijkomend nadeel was bovendien dat Necid, toch echt geen slechte spits, in dit systeem totaal niet tot zijn recht kwam. Fons kan dan wel beweren dat ADO de laatste zes wedstrijden van de competitie noodgedwongen countervoetbal moest spelen, maar dat slaat natuurlijk nergens op. Speelde ADO daarvoor dan wel aantrekkelijk en aanvallend?
Nu het overgrote deel van de selectie toch mag blijven (ondanks de roep om verversing, ondanks de afzichtelijke speelstijl van het afgelopen seizoen en ondanks het feit dat Fons zijn spelers "oncoachbaar" heeft genoemd) en nu afgezien van Lorentzen waarschijnlijk alleen spelers vertrekken die je juist liever zou behouden, houd ik mijn hart vast. Erg veel hoop op aantrekkelijk(er) voetbal en op het optimaal benutten van de kwaliteiten van Necid hoeven we voorlopig in ieder geval nog niet te hebben.
Vrijdag 21 juni 2019 om 16:43 uur Quote

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO steekt licht op Hoffenheim
Spelen vanuit de omschakeling heeft ADO Den Haag veel punten opgeleverd.
Lees het nieuwsbericht
Lachwekkend: Fons koos aan het eind van het seizoen voor countervoetbal? Zou hij nou echt denken dat ADO daarvoor wel aanvallend was ingesteld? ADO speelde het hele seizoen armzalig countervoetbal en gokte puur op de snelheid van Becker, Hooi en zelfs Lorentzen, waardoor een uitstekende spits als Necid nauwelijks in stelling kon worden gebracht. Het countervoetbal was juist de reden waarom ADO het spel niet kon maken en veel punten liet liggen tegen ploegen als Emmen, De Graafschap, NAC, Fortuna en VVV.
Vrijdag 7 juni 2019 om 01:24 uur Quote

Advertentie

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Over dat eerste gedeelte. Dit is half waar. Er zijn clubs die zeker wel hebben laten weten welke spelers ze interessant vinden. Tel daarbij clubs die ook al kwalitatief goede spelers hebben gehaald en je hebt een aardig lijstje.

Ajax, PSV, Heereveen, Zwolle, VVV, Utrecht, Groningen, Willem II, Emmen hebben al spelers op het oog. Of zelfs al aangetrokken.

Bij ADO is het stil. Totaal geen idee waar ze mee bezig zijn. Het kan echter ook anders. Dat bewijzen bovenstaande clubs.
Al deze ploegen op emmen na hebben spelers verkocht of hebben gewoon geld op de bank.dus die kunnen meer dan ons. Het spel moet nog beginnen. En zoals altijd begint het bijde rijkste ploegen en druppelt het naar beneden
Vrijdag 31 mei 2019 om 16:20 uur Quote

Leplazerus

JerryFC schreef:

32 wedstrijden; 2 goals en 3 assists :tired:
Goede techniek, heeft een steekpass en ziet het spel goed. 88% komt van zijn voet goed aan.
Dinsdag 28 mei 2019 om 21:03 uur Quote

slash070

Kamikaas schreef:

Toch speelde wij het beste voetbal met Goossens in de ploeg. Ik ben nog steeds als 1 van de weinige fan van hem geloof ik.
Ik vind Goossens ook een behoorlijke voetballer, straalt overzicht uit, en van mij mag hij op zeker blijven. Maar het spel oogde vooral beter toen Immers en Khayati om de beurt voorin konden opduiken door een extra middenvelder die hun plek in nam. Neemt niet weg dat Goossens dat prima deed op het middenveld natuurlijk.
Maandag 27 mei 2019 om 18:58 uur Quote

Francisco

Kamikaas schreef:

Toch speelde wij het beste voetbal met Goossens in de ploeg. Ik ben nog steeds als 1 van de weinige fan van hem geloof ik.
Ik vond hem ook goed en nuttig. Het spel werd rustiger op het middenveld met hem en hij heeft een goede trap.
Maandag 27 mei 2019 om 18:37 uur Quote

Bolskie

Corleone070 schreef:

Dus of sommige vinden Ado Den Haag echt zo`n slechte club dat hij hier wel uit kan blinken maar bij een topclub in precies dezelfde competitie niet? Hij zou juist bij een nog betere club nog beter kunnen voetballen omdat daar ook net wat betere spelers om hem heen staan met net wat meer voetbal intelligentie
Dat is een misvatting en hoeft helemaal niet zo te zijn. Je vergeet 1 ding bij een topclub zijn de ruimtes ook kleiner omdat tegenstanders zich meer ingraven ook zag je bij wedstrijden waar wij het spel moesten maken el k minder opviel. Maar ik laat mij graag verassen en gun hem ook een topclub en voor ado een hoop geld. Ik geloof er alleen niet in ik denk dat hij tekort komt voor een topclub.

Je heb het overigens over een topclub van dezelfde competitie dus dan heb jij het over PSV en Ajax nou die kopen hem zowieso nooit
Maandag 20 mei 2019 om 19:37 uur Quote

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Over het algemeen zijn wij hier op de box het laatste jaar kritisch tot zeer kritisch op het beleid en het vertoonde spel.
Ik vraag me af of de kritiek wel een afspiegeling is van hoe de gemiddelde supporter denkt?

De toeschouwersaantallen stijgen, Groenendijk werd uitgebreid bejubeld en de media is ook positief gestemd. Misschien leggen wij hier op de box wel de lat te hoog, zijn niet realistisch en gewoon azijnzeikerds? Kan toch?
Ik ben ruim 35 jaar supporter nu Kees. En heb altijd een mening gehad over het vertoonde spel. En de spelers die in het elftal rondliepen.

En de conclusie is dat het vertoonde spel m.u.v. de laatste wedstrijden dit jaar ronduit slecht was. En wat ook wel meespeelt, is dat we enkel reactievoetbal kunnen spelen. En het opjagen en/of opbouwen totaal niet beheersen. Wat veel dichter bij de Haagse mentaliteit ligt. Dat alles maakt de supporters ook niet enthousiast..

Dit elftal heeft gewoon veel meer gif nodig. Iets wat ik nog wel terug zie bij een speler als Pinas. En natuurlijk meer voetballend vermogen.

Ik ben blij dat we erin zijn gebleven. Maar voor een leuk komend seizoen moet er wel wat gebeuren.
Donderdag 16 mei 2019 om 10:45 uur Quote

Kees

Over het algemeen zijn wij hier op de box het laatste jaar kritisch tot zeer kritisch op het beleid en het vertoonde spel.
Ik vraag me af of de kritiek wel een afspiegeling is van hoe de gemiddelde supporter denkt?

De toeschouwersaantallen stijgen, Groenendijk werd uitgebreid bejubeld en de media is ook positief gestemd. Misschien leggen wij hier op de box wel de lat te hoog, zijn niet realistisch en gewoon azijnzeikerds? Kan toch?
Donderdag 16 mei 2019 om 08:40 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Peter87, Erik070, pajam, GroenGeelHart070, Pauladofan, Franky en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -