Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Begrijp waarom Fons wegging. Toch betreur ik dit.
Fons heeft ADO van degradatie gered en daarna een keurige 9e plaats behaald. Er zijn enkele shouters met oogkleppen die beweren dat de hele periode met Groenendijk een ramp is/was.

Ik dank Fons voor zijn inzet bij mijn club, en wens hem het allerbeste.
Door Pipo kwamen we in de problemen Jan. ADO heeft onder Fons zelden tot nooit acceptabel spel laten zien. Hele matige trainer. Die normale klasseringen kwamen tot stand door een eindsprint in te zetten. Laatste jaren dreef ADO op de ingevingen van NelK, Johnson en Havenaar. Dat zal je toch ook zijn opgevallen.

Heb niets tegen hem persoonlijk. Maak hem hoofd jeugdopleidingen voor mijn part. Of Hoofdscout, maar hij is te licht voor een middenmoter subtopper.

Als je Jol neerzet voor Groenendijk zal je je fluitend handhaven. Bijkomend voordeel is dat je dan gelijk van Van As verlost bent. Die is nog zwakker dan Fons gebleken.
Dinsdag 3 december 2019 om 07:07 uur Quote

GroenGeelHart070

Wat is die Fons een geweldige en fatsoenlijke kerel hè. Net als Stam en Slutsky uit zichzelf opgestapt om de club verder te helpen. Hij verdient ook wel een mooi afscheid van de club want al was het spel niet om aan te gluren, hij heeft statistisch een paar seizoenen echt een flink kunstje uitgehaald.
Het is beter zo Fons, bedankt voor je inzet de afgelopen seizoenen!
Maandag 2 december 2019 om 12:11 uur Quote

Ooievaar

Sprinkhaan070 schreef:

Vriendjespolitiek binnen onze club. Daar gaat het mis!
9e begroting. En maar janken. Die kluns van een trainer is gezien. Die gaat voor een regeling. Die is trouwens dik en dik binnen. Van As wil dat niet, want dan kan hij ook wieberen. Die druiloor komt nergens meer aan de bak. De zaak komt nu in een stroomversnelling. Dat is maar goed ook. Want Midden Noord laat nooit met zijn ballen spelen.

Uiteraard papagaait de goegemeente Derksen na. Geen budget, beste spelers vertrokken. Wat verwachten die mensen dan? Europees voetbal?

Nee, beste man. Voetbal waarin wij ons herkennen. Gewoon een middenmoot positie, rondom plek 10. Dat kan best met een trainer die wel de spelers kan motiveren. Groenendijk was een goede voetballer maar een zeer matige trainer. Spel lijkt nergens op. Alle ballen op Havenaar/Johnson/NelK en dan maar hopen.

Tactisch onbenul, twijfelkont. Altijd maar die kluns van een Beugelsdijk opstellen, Meijers aanvoerder (...) Je kan beter een cornervlag die band omdoen. Of Lex Schoenmaker jr het kanon der gemiste kansen. Dan valt hij ook eens op. Geeft goed weer hoe de club er voor staat. Dat z`on druiloor je scout is....
Die 4-0 is a blessing in disguise. Oprotten met die handel.
Zondag 1 december 2019 om 02:03 uur Quote

Haagshart

adotiel schreef:

Helemaal mee eens.
Er is geen vertrouwen.
Er is geen vaste basis.
Er zit geen enkele lijn in het spel.
Er is alleen de lange bal naar voren.

Dit is allemaal aan de trainer.
En ja er is te weinig kwaliteit.
Maar er is ook geen speler te noemen die onder Groenendijk een klein beetje beter is geworden.

Ik vind Fons een goede kerel, maar het is nu echt over.
Zaterdag 30 november 2019 om 22:38 uur Quote

Advertentie

Ties

Wat de reden van dit belabberde spel en de dramatische resultaten zijn is volgens mij niet meer relevant. Er moet iets gebeuren en helaas kunnen we niet 13 spelers ontslaan.........En helaas krijg je voor de in het verleden behaalde fantastische resultaten geen punten....... het zal vloeken in de kerk zijn maar ik denk dat t noodzakelijk is dat Fons vervangen gaat worden. Ook geen garantie voor de ommekeer maar op deze manier gaat t sowieso mis.
Zaterdag 30 november 2019 om 21:25 uur Quote

jajoh

Echt vreselijk ons spel. Kan het niet eens voetbal noemen. Gewoon maar wat klooien en hopen dat ie de bal per ongeluk goed valt.... #fonsout
Zaterdag 30 november 2019 om 21:07 uur Quote

R.E.

GFC schreef:

Voor Kees

Hamdi is met handen en voeten gebonden.

Melkert heeft er alles aan gedaan om de man zo min mogelijk zeggenschap te geven.
Melkert heeft tussen de officiële aanstelling van Hamdi en zijn daadwerkelijke beginnen een constructie doorgevoerd waarbij men altijd met z’n 3e een beslissing moet doorvoeren.

We hebben dus een eigenaar (ruim 20 miljoen betaald) en een Algemeen Directeur die niet mogen doen wat ze voor ogen hebben.
Wat een onzin! Ja, dankzij Melkert hebben de Chinezen en Hamdi niet volledig vrij spel, maar als zij echt goede dingen voor de club willen, is er niemand die ze tegenhoudt.
Maandag 25 november 2019 om 19:22 uur Quote

Ooievaar

Kees schreef:

Ik ben juist wel een voorstander van zo`n, jij noemt het softe, aanpak.
Waarom mensen/werknemers onnodig beschadigen of zelfs een etiket voor langere tijd opplakken waar de gevolgen in een mogelijk nieuwe werkkring voor hen zullen doorwerken?

Wie van alle supporters, wel of niet op afstand, kunnen een gedegen en weloverwogen oordeel vellen over het functioneren van de staf en kantoorpersoneel? Dat zijn er heel, heel weinig en bij de rest is het enkel op onderbuikgevoelens en van horen zeggen gebaseerd.

Overigens denk ik dat Hamdi ook de weg der geleidelijkheid volgt en niet als de bekende olifant te werk zal gaan.
Kees. Je gaat voorbij aan het feit dat Groenendijk een vorstelijk salaris geniet. Dus niet iemand die een gezin moet onderhouden met een modaal inkomen en wiens baan op het spel staat, hooguit een jaar WW zal krijgen en dan de bijstand in. Voor die mensen maak ik me wel sterk, en moet je zorgen voor een passende oplossing.

Natuurlijk mag je als supporter een oordeel vellen over de technische staf. Prestaties zijn brandhout en het spel is niet om aan te zien. Supporters zijn de ruggengraat van de club, en tevens de indicatoren. Trainers en TD`s zijn passanten. Daar hoef ik echt niet voor in de keuken te kijken. Dat zou nog al aanmatigend zijn als je alleen dan een oordeel mag vellen.

De club presteert bizar slecht en dat met z`on begroting. Gevolg is onvrede. Supporters komen in opstand. Gisteren was uitstel van executie door die bizarre ontsnapping.

Nogmaals. Je kan de mensen niet blijvend voor de gek houden. Dat gaat zich onherroepelijk tegen je keren. Wat mij betreft Groenendijk en Van As. Vandaag nog ontslaan. Is niets en wordt ook niets. Gered door geluksaankopen via de dvd, zonder scouting dus, met Jonhson, NelK en Havenaar. Maar ook toen was het spel vaak niet om aan te gluren.
Zondag 24 november 2019 om 17:16 uur Quote

Ooievaar

Dappere dodo schreef:

Wat een walgelijk publiek hebben wij toch! Als je dan zo stoer bent om bij 1-3 de tribune te verlaten, kom
Dan niet na de 2-3 weer naar boven om te juichen bij de 3-3
Publiek heeft natuurlijk het grootste gelijk van de wereld. Die mensen doen een hoop moeite om al dat gepruts en dat al maanden lang te aanschouwen.

Spel is vaak - en dat niet alleen dit seizoen - niet om aan te zien.
Voor de volle 100 % aan te rekenen aan een zeer matige trainer en een drollen TD. Met een netwerk van nul en een ego van 180. De beste man presteert echt helemaal niets, heeft gewoon erg veel geluk gehad met NelK en Jonhson die hij kreeg aangeboden. Geldt in mindere mate ook voor Necid.

De trouwe fans die telkens toch in grote getalen komen opzetten om dat gepruts te moeten aanschouwen verdienen een klaterend applaus.
Zaterdag 23 november 2019 om 23:09 uur Quote

Bert

Door het gelijke spel gisteren lopen we wel het risico bij Belgiè in de groep te komen. Met Thorgan Hazard, Eden Hazard, Menier, Kevin de Bruijne, Chadli, Mertens, Courtouis , Lukaku, Alderwereld en Tielemans.

Hebben na dinsdag 30 punten uit 10 wedstrijden:0 :0

Kan wel eens een vroeg afscheid worden:cry: :cry:
Zondag 17 november 2019 om 20:16 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Max, Tante Wil, CrazieD, grijze gek, Opa Bakema, JB, pajam, Brian, Aad, oodh, Vak B, carbayon, Haagshart, bennyboy1960, frans swa, Kamikaas, adorob, FC Den Haag!, Sprinkhaan070, DHFC070, T3, marcellino, GG, Advocado en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11