Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Groenendijk weet niet of hij contract uitdient
Fons Groenendijk heeft zijn hart gelucht over de situatie bij ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Prima Fons. Heb liever dat je vandaag nog vertrekt. Je maakt niemand beter en het spel in niet om aan te gluren. Het ligt dus nooit aan jou. Prima. Veel succes bij pak`m beet Cambuur. Dat is als trainer jouw niveau.

Neem gelijk je Leidse vriend Van As mee. Die heeft ook een netwerk van nul.
Met jullie schieten we niets op.

Bedankt en alle goeds,
Vrijdag 6 september 2019 om 18:32 uur Quote

Lellow

ADO LAAK schreef:


Je trek t realistische verhaal van Fons erg uit zn context als je alleen dit gedeelte weergeeft
Fons begint nare trekjes te krijgen , 2 seizoenen is hij afhankelijk van een Johnsen die alles erin schoot , ElK die al 2 seizoen bepalend was en een opgeleefde Becker voor een half seizoen.
Verder kan ik geen lijn ontdekken is zijn spel en kan ik geen speler noemen die onder hem beter is gaan voetballen.
Vrijdag 6 september 2019 om 17:31 uur Quote

Lellow

GroenGeelHart070 schreef:

Oké Nasser leed inderdaad op zn tijd wel wat balverlies en als je onder druk stond had je echt niets aan hem als teamlid om het meeverdedigen.
Maar dit neemt niet weg dat hij in aanvallend opzicht cruciale dingen deed. Hij strooide op het veld met passjes zoals niemand anders kan en kreeg op die manier assists en bekeken doelpunten op zijn naam.
Mede door Nasser zijn we daardoor 2x uiteindelijk uit degradatiezorgen gebleven. Dit gaat niemand in deze selectie evenaren, ook Goossens met betere vrije trappen en corners niet en dat is tot nu ons enige wapen.
Daarbij was iedere pingel een doelpunt. Moeten we nu nog maar zien
Ook een brevet van onvermogen van Fonsie .
ELk had altijd een vrije rol moeten hebben vanaf links i.p.v. Lorenzen of Hooi , dan had hij bij zeker nog 10-15 goals betrokken geweest .
Zijn kwaliteit lag niet bij achter zijn man aanrennen .
De echte kenners weten waarschijnlijk nog wel dat Knopper ook zo’n rol had enkel vanaf links.

Fons is een goede trainer voor elke ere divisie club met de ambitie om niet te degraderen , spelen vanuit een gesloten verdediging en op de counter/ spel afstemmend op 1 of 2 spelers
Dinsdag 3 september 2019 om 16:19 uur Quote

Advertentie

ADOnieuwegein

rijswijk hoekpolder schreef:

Oke zal wel aan mij liggen dan ik had nog nooit van die regel gehoord.
De hervatting van het spel vertragen
Scheidsrechters moeten spelers die de hervatting van het spel vertragen waarschuwen (geel).
Voorbeelden hiervan zijn:
• doen alsof een inworp genomen wordt, maar dan ineens de inworp aan een ploeggenoot overlaten;
• het verlaten van het speelveld vertragen als de speler gewisseld wordt;
• het nemen van een spelhervatting buitensporig lang vertragen;
de bal wegtrappen of meenemen, of een opstootje uitlokken door de bal opzettelijk te raken nadat de
scheidsrechter het spel heeft onderbroken;

• een vrije schop op een verkeerde plaats nemen om af te dwingen dat deze moet worden overgenomen.
Maandag 2 september 2019 om 11:36 uur Quote

Law

Een hoop wedstrijden gezien de laatste wkn en afgaande van die wedstrijden moet ik helaas concluderen dat wij waarschijnlijk de slechts voetballende ploeg hebben. Hopen dat het zelfvertrouwen wat opgeschroefd is na de 2 overwinningen. Bij vrijwel alle ploegen zie je lijn in het spel en bepaalde gedachte daarachter. En dat mis je bij ons wel, wellicht is ie er wel maar niet echt zichtbaar.
Zondag 1 september 2019 om 19:00 uur Quote

GroenGeelHart070

marcellino schreef:

Dus jij vond een aandeelhouder die al veel meer heeft uitgegeven dan de waarde op het veld iemand die alles best vind en niks doet.hoe ondankbaar kan je wezen.
Uvs legt de verantwoording bij de mensen die wat moeten maken van ADO. Als deze mensen zoiets hebben we hebben toch met domme Chinezen te maken wat nu al 4 jaar gaande is heb je dus mensen die lopen te graaien en spelers hebben die veel te veel betaald krijgen en dan niet vergeten de bestuursleden die hun zalen vullen.uvs betaald en vraagt aan ADO om een gezonde club neer te zetten
I.p.v. dat moeten ze tot 3 x toe hun poeplap trekken om een degradatie te voorkomen of zorgen dat we in in de eredivisie blijven.en als dank heeft uvs alles gedaan want die jaagt de sponsors weg.om je even op te frissen er zijn veel sponsors weg gegaan onder van der kalken omdat hij overal zijn eigen mensen en bedrijven voor aanstelde en ja als sponsors weg zijn komen ze moeilijk terug .
UvA dat echt niet alles goed en er zullen heus sponsors niet komen omdat zij de grootste aandeelhouder zijn.maar denk eerder dat ze niet komen o.dat we gewoon weg nog niet goed genoeg presteren.maar goed ieder zijn mening.
De afgelopen jaren zijn statistisch hele sterke jaren geweest qua eindranking. Wat er nu nog steeds ontbreekt is het gevoel van entertained te zijn na een wedstrijdje ADO en dat heeft te maken met het spel dat op de mat gelegd wordt.
Voetbal is entertainment. Ga daarvoor en ook sponsors komen terug voor een gezellig avondje/middagje met hun netwerk
Zondag 1 september 2019 om 13:26 uur Quote

DHFC070

Zo wat een misplaatste reactie van Fons zeg-> koekwaus.
Als je dan toch frustraties hebt uit ze dan op de juiste plek en ga niet afgeven op de supporters. Schofferen, minachten en voorliegen van je supporters is een gemeengoed geworden lijkt het.

Maargoed over gister onderaan de streep 3 punten en die tellen lekker door. Tweede wedstrijd achtereen de 0 gehouden en tweede wedstrijd achtereen meer schoten op goal dan de tegenstander. Glas kan halfvol zijn en halfleeg heb in ieder geval wel een stuk slechtere wedstrijden gezien in ons stadion. Helaas wordt het telkens verkloot in de eindpass wat ook gewoon gebrek aan kwaliteit is. Ben er inmiddels wel van overtuigd dat dit elftal gewoon niet beter kan. Pinas en v.Ewijk wekelijks bij de betere geeft toch wel stof tot nadenken en (in)direct de onkunde van Groenendijk mbt jongere spelers de kans geven.
Volgende v.Kleef i.p.v. Immers of Bakker zou ik zeggen.

Enige positieve is dat ze eindelijk geen geld uitgeven wat er niet is hadden ze alleen jaren geleden al moeten doen. Het is natuurlijk wel de vraag of dit nu pure noodzaak is nu China er niks meer extra bij gaat stoppen en het EV inmiddels ruim -2 miljoen aangeeft.

Oke om af te sluiten nog een positief punt en dat waren de supporters. Bij tijd en weilen toch een aardige sfeer en dat ondanks het spel waar soms helemaal niks gebeurde. Capo (Yappie) doet het leuk en krijgt toch steeds meer mensen mee. Nu nog de liedjes langer doorzingen, niet in sneltreinvaart, leukere / betere liedjes en een trommel zonder bonk bonk maar om het ritme aan te geven.
Zondag 1 september 2019 om 09:46 uur Quote

FC2500

Zo weer 3 punten in de knip.

Het spel was bij vlagen best in orde te noemen. Tegenstander ook nauwelijks gezien en denk dat Zwinkels 1 van zijn makkelijkste wedstrijden heeft gehad in de eredivisie.
Wederom van Ewijk klasse en lijkt inmiddels qua fitheid hele wedstrijden te kunnen aanvallen en verdedigen.
Vond daarnaast Meijers heel goed spelen.
Zijn tegenstanders kwamen er geen moment door en hij zat tussen alle ballen.
Voor de rest wedstrijd snel vergeten. Al met al een simpele overwinning ondanks een schoolvoorbeeld van een penalty en rood volgens het spelregelboekje welke even gemist werden. VAR nog niet bepaald op dreef.

Ben overigens erg benieuwd wat er nu met al het geld van transfers en salaris uitsparing gebeurt bij ADO.
Het zwarte gat in? Nou prima als dat het beleid is maar spreek het dan ook uit.
Als je tot op heden geen echte vervanger haalt voor El K. Dan is er iets niet goed in orde. Uiteraard is een 2e El K. Met ons budget vrij lastig te vinden maar er is zelfs geen vervanger binnen gehaald. Geeft te denken als je de positie van je beste man niet meer invult. Heel zorgwekkend sportief gezien. Dan kunnen en mogen we niets verwachten dit seizoen. Lekker erin blijven en hopen op paar rondjes beker. That’s all folks.

Op naar de Kuip.
Zondag 1 september 2019 om 09:33 uur Quote

Law

Van Ewijk contract openbreken zelfde geld voor Pinas. Erg blij met Goossens, toont nu toch zijn klasse. Meijers niet de beste maar wel tomeloze inzet. Malone goed ingevallen. Al met al blij met 3 punten ondanks voetballend onvermogen. Er is strijd, 6 punten in de afgelopen 2 wedstrijden en 2 keer de nul. Al met al tevreden. Hopen dat ze zelfvertrouwen hier uit putten. Dan zou je wellicht beter kunnen gaan voetballen.

We hebben overigens het oudste elftal vd competitie en op 1 club na het minst bal bezit. Ok we zijn voetballend niet de beste maar het spel zit nog steeds zo in elkaar dat indien jezelf de val hebt de tegenstander niet kan scoren
Zondag 1 september 2019 om 00:31 uur Quote

Ooievaar

Dit jaar zien te handhaven, dat is al moeilijk genoeg. Hopelijk het laatste jaar van deze trainer, die maakt niemand beter. Spel is niet om aan te zien.

Maar een verschrikkelijk belangrijke overwinning. Ploegen als VVV, Emmen en Fortuna zijn je concurrenten.

Het is me wat (...)
Zaterdag 31 augustus 2019 om 23:56 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

langnek en 24 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1