<FCDH>

marcellino schreef:

Weer een opmerking van niks WE ZITTEN IN EEN MINDERE FASE hoe kom je erbij we zitten totaal niet in een mindere fase

je had tegen twente en groningen kunnen winnen door dode momenten verlies je bijde wedstrijden en hoe komt dat omdat bepaalde verdedigers het te mooi willen doen.

vorige week bosschaard en dereijck vandaag kum en dereijck

niets meer en niets minder

en daarom maak ik mij ook boos omdat je vandaag gewoon met drie punten uit groningen weg had moeten gaan

Mindere fase van de score leer toch eens denken jongen dat is ook een mindere fase

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:13 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Gasten laten we nou niet gaan zweven en denken dat we ff 6e gaan worden dit jaar dat droom ik ook maar word het niet het blijft voor ons nog steeds handhaven

Je verliest in groningen niet thuis. Niemand wint daar in groningen. Het is alleen zuur dat wij vandaag wel hadden kunnen/moeten winnen daar. De joden speelden toch ook gelijk in groningen??? Wat mij betreft nog niet veel aan de hand. Ook na deze wedstrijd zie ik ons 9e worden. Win je van Utrecht is er geen vuiltje aan de lucht. Ook een punt zal niet verkeerd zijn

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:12 uur

<FCDH>

Max schreef:

Kubik had er zeker wel eentje mogen maken inderdaad.

Ik voel me echt niet best na deze nederlaag. Van te voren ingecalculeerd, maar het spel in de tweede helft was echt drama.

Was vorig jaar ook zo steeds die 2e helft ging het mis volgens mij denken ze dan dat ze er al zijn ofzo anders weet ik het niet?

0

ADODENHAAG

Na die 1-0 dacht ik we walsen er over heen. Maar die 2 cornergoals die je tegenkrijgt... zo gebeurt dat bij de amateurs echt niet hoor!! Daar slaat die keeper gewoon je schedel in! En kansen afmaken, dat is jammer. Je moet wel zeggen dat Groningen erg goede verdedigers heeft. Die Granqvist vind ik topniveau. Stenman en Ivens zijn ook niet misselijk

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:10 uur

<FCDH>

0

Kees

Tsjonge, jonge. Twee verloren wedstrijden en bijna alles is weer zwaar kut in de ogen van enkelen.

Laten we ons fijn richten op Excelsior, VVV en Willem 2. Als we zorgen dat we die ruim onder ons houden kunnen we trachten om gewoon die elfde of twaalfde plaats te behalen.

Lijkt me veel beter dan in een keer die sprong naar het linkerrijtje te maken. Dat is dan een eenmalig successeizoen wat een vertekend beeld geeft.

Rustig doorselecteren om een stabiele middenmoter te worden en dan af en toe verrassend wat hoger te eindigen. Dat is een proces dat reeds langzaam is ingezet en per jaar een vervolg krijgt.

0

marcellino

Kubik mist vandaag veel kansen anders hadden we zomaar kunnen winnen op naar zondag we zitten nu ff in de mindere fase ook al spelen ze best goed vind ik

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het is nu wel duidelijk dat alle tegenstanders weten dat Coutinho een leuke lijnkeeper is, maar heel slecht is bij hoge ballen. Ik wil die Duitser erin ! Alle ploegen gaan gewoon die corners voorgeven bij de eerste paal, Coutinho blijft gewoon op de lijn staan. Ongelooflijk.

Ja tuurlijk Pellatz erin.. is lang 2e keus geweest bij Werder. Nu 1e keus bij ons!

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:07 uur

supporter-noord

ADODENHAAG schreef:

Hou toch op man, Kum deed het fantastisch vandaag. Speelde Enevoldsen helemaal zoek. Een geweldige linksback..

Nou, ik ben er kapot van. Misschien helpt een kursusje inzicht, opbouwen en passen wat, dan kan het misschien wat zijn. Elke wedstrijd krijgt deze verdediging 2 a 3 doelpunten tegen, hou toch op man.