Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Slechtste speler 08/09 Slechts 1 van ado!.

Loïc Loval slechtste voetballer van het jaar
Door STATS Europe/Frank Post
Woensdag, 13 mei 2009, 12:14

DEN HAAG (SE) -- FC Utrecht-aanvaller Loïc Loval mag zich de slechtste voetballer van het seizoen 2008/2009 in de Eredivisie noemen. Kim Jaggy (Sparta) eindigde als tweede.

Correspondenten van STATS Europe (waar ELF Voetbal een samenwerkingsverband mee heeft) hebben vanaf speelronde één tot en met 34 elke speler, die minimaal twintig minuten in actie kwam, beoordeeld met een cijfer. Loval eindigt op een gemiddelde cijfer van 5.3 en blijft hiermee Spartaan Kim Jaggy nipt voor.

Ook abonnementhouders Joost Volmer, Gerry Koning, Sebastien Sansoni en Mathieu Boots is het niet gelukt om zich in de laatste speelronde uit het klassement te voetballen.

Eindklassement slechtste voetballer Eredivisie 2008/2009
1.
Cijfer: 5.3
Loïc Loval (FC Utrecht)
2.
Cijfer: 5.4
Kim Jaggy (Sparta Rotterdam)
3.
Cijfer: 5.5
Yuri Cornelisse (ADO Den Haag)
Oleguer Presos Renom (Ajax)
Jerold Promes (Sparta Rotterdam)
Sergio Zijler (Willem II)
7. t/m 17.
Cijfer: 5.6
Luigi Bruins (Feyenoord)
Rogier Meijer (De Graafschap)
Joost Volmer (De Graafschap)
Remon de Vries (Heracles Almelo)
Jhonny van Beukering (NEC Nijmegen)
Erik Pieters (PSV Eindhoven)
Sebastien Sansoni (Vitesse)
Frank van der Struijk (Vitesse)
Gerry Koning (FC Volendam)
Mathieu Boots (FC Volendam)
Leonardo Henrique Veloso (Willem II)

De cijfers zijn gegeven door correspondenten van STATS Europe, onderdeel van het grootste sportdata-bedrijf ter wereld.
0
Woensdag 13 mei 2009 om 16:07 uur

dirk

ADO wil Buijs langer aan zich binden
Danny Buijs (26) kan langer blijven bij ADO Den Haag.
De club heeft de middenvelder gisteren voorgesteld nog een jaar langer te blijven dan tot dus ver afgesproken is. Buijs kwam in de winterstop van Feyenoord. ADO Den Haag betaalde de Rotterdammers een (vast) bedrag dat het terug wil hebben indien een club hem deze zomer wil overnemen. Komt er geen club dan ligt Buijs bij ADO vast tot 2010. De Hagenaars zijn echter zo tevreden over hem dat hij tot 2011 kan (bij)tekenen. Bij ADO heeft zich nog niemand gemeld. De Residentieclub liet Ekrem Kahya gisteren weten niet met hem door te willen. Wel wil ADO Csaba Horváth overnemen van AS Trencin, de club van Tscheu La Ling waarvan hij dit seizoen werd gehuurd. De Hagenaars willen echter minder betalen voor de Slowaak dat eerder is afgesproken en moeten daarover met Ling in gesprek.
Bron AD/HC
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 23:50 uur

Den Haag For Life

elia schreef:

zeker als het niet de eerste keer is hé. 

clubicoon .iemand die altijd voor ado (lees FC Den Haag ) zou zijn .

Barbera barends  : en lex hoe is het om weer in de kuip te zijn . 
lex : ja Feyenoord blijft mijn club en draag ik een warm hart toe ik hoop dat de beste wint (volgens mij zou ik willen dat mijn club altijd wint , mijn FC DEN HAAG)

Nog een stukje ;)

Lex Schoenmaker (60) wordt in Den Haag gezien als voornaam clubicoon van ADO waar hij het grootste gedeelte van zijn leven speelde én trainer was. „Toch,” heft hij meteen de vinger, „heeft Feyenoord voor mij ook iets bijzonders. Ik héb iets met die club. Toen ik van ADO naar Feyenoord verkaste, hoorde ik veel Hagenaars zeggen: die is zo weer terug, die zal wel heimwee krijgen. Maar ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad. Een wereldtijd.”
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 21:39 uur

elia

Den Haag For Life schreef:

Iedereen maakt wel eens fouten. Ook clubicoon Lex Schoenmaker.

zeker als het niet de eerste keer is hé. 

clubicoon .iemand die altijd voor ado (lees FC Den Haag ) zou zijn .

Barbera barends  : en lex hoe is het om weer in de kuip te zijn . 
lex : ja Feyenoord blijft mijn club en draag ik een warm hart toe ik hoop dat de beste wint (volgens mij zou ik willen dat mijn club altijd wint , mijn FC DEN HAAG)

0
Dinsdag 12 mei 2009 om 20:08 uur

Opper

Feyenoord zal Erwin Mulder ook volgend seizoen aan een andere club uitlenen. De doelman is er volgens trainer Mario Been nog niet aan toe om in De Kuip nu al de vaste man onder de lat te worden.

"We hebben over hem nagedacht. Erwin Mulder is een goede keeper, maar we hebben nog niet de garantie dat hij nu klaar is voor Feyenoord. Hij zal uitgeleend worden aan een eredivisieclub, want dat moet straks zijn niveau worden. Mulder zal er over een of twee jaar moeten staan", aldus Been tegenover AD Sportwereld. 

Iets voor ons? Is een talentvolle jongen en zal niet heel veel moeten kosten qua huur.
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 09:49 uur

Kaos


Hadouir wil ergens anders opnieuw beginnen
Geschreven op maandag, 11 mei om 12:44

Anouar Hadouir heeft er een aantal enerverende weken opzitten. De vleugelaanvaller van Roda JC werd drie weken geleden door het bestuur van Roda JC uit de selectie gezet nadat hij doelman Bram Castro op de training in zijn gezicht had geslagen. Afgelopen vrijdag werd hij echter weer bij de selectie voor de allesbeslissende wedstrijd tegen Feyenoord gehaald en wist hij zelfs het net te vinden (2-3 winst). Klik hier! Ondanks dat hij zijn waarde heeft bewezen voor de Kerkraders twijfelt Hadouir sterk aan een langer verblijf bij Roda JC. Hij heeft nog een doorlopend contract tot medio 2011, maar lijkt uit te zijn op een vertrek. "Het bestuur laat mij weliswaar niet zomaar gaan, maar ik denk dat het voor beide partijen beter is als ik de club verlaat. Ook al heb ik mijn buik nog niet vol van Roda", liet Hadouir optekenen tegenover gratis dagblad Sp!ts.

"Als ik niet lekker in mijn vel zit, vind ik het moeilijk om me op te laden voor de wedstrijden. Ik wil gewoon met een leeg hoofd opnieuw beginnen bij een andere club. Er is hier zoveel gebeurd dit seizoen, daar hebben jullie nog niet voor de helft weet van", zo laat de 26-jarige aanvaller weten. Zijn doel is om volgend seizoen bij een mooie club in de Eredivisie te spelen, ook al sluit hij een buitenlands avontuur ook niet uit.

Eerst heeft Hadouir echter iets anders aan zijn hoofd. Hij zal samen met zijn ploeggenoten nog alle zeilen bij moeten zetten om Roda JC definitief in de Eredivisie te houden. Via de Jupiler Play-Offs moet handhaving op het hoogste niveau gerealiseerd worden. Op 19 mei zal Roda JC zijn eerste wedstrijd afwerken. De tegenstander zal dan de winnnaar van de Eerste Ronde-wedstrijd tussen Top Oss en FC Dordrecht zijn.

NIET WAT VOOR ONS ?
0
Maandag 11 mei 2009 om 12:58 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Buijs praat eerst met ADO
Alhoewel de Haagse supporters hem graag willen behouden, is de toekomst Danny Buijs nog onzeker. Zijn contract bij Feyenoord loopt af waardoor hij komende zomer transfervrij is.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 11 mei 2009 om 10:07 uur

wat is het nou?? julie zeggen weg hij zeg niet

Buijs wacht op ADO Den Haag
Met twee doelpunten zorgde Danny Buijs er zondag grotendeels voor dat ADO Den Haag nacompetitie wist te ontlopen. Een mooie bekroning van een seizoen waarin de middenvelder zich steeds beter ging voelen.

"De trainer vraagt van me om de leidersrol te vervullen", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De eerste twee maanden had ik daar moeite mee omdat ik niet wedstrijdfit was en mijn handen vol had aan mezelf. Nu gaat het lekker en is het heerlijk om elkaar sterker te maken. Het zijn gouden gasten om mee te spelen. Ze zijn coachbaar en daardoor erg fijn om te sturen."

Buijs kwam afgelopen winter op huurbasis over van Feyenoord. Onduidelijk is nog waar de 26-jarige man uit Dordrecht volgend jaar speelt. "Ik wacht op ADO, dat heeft het recht als eerste te praten. Ik heb het goed naar mijn zin. Pas als het met ADO niet rondkomt, ga ik met andere clubs praten", aldus Buijs, die ook in de belangstelling staat van NAC Breda.

Bron voetbalprimeur
0
Maandag 11 mei 2009 om 09:42 uur

Advertentie

<FCDH>

Slapeloze nacht deert Buijs niet
Door LARS OMLOO

DEN HAAG - Danny Buijs had zijn twee zoontjes voor deze ene keer een nachtje naar opa en oma gebracht. want Woutje (3) en Mark (2) willen nog wel eens de nachtrust van pa verkorten.
En dat risico wilde Danny Buijs niet nemen in de nacht voor ADO Den Haag-Vitesse. Maar hoewel de kinderen aan het logeren waren, kon Buijs de slaap niet goed vatten. "Niks bijzonders. Ik heb bijna de hele nacht wakker gelegen. Dat heb je wel eens. Maar ja, moet ik misschien vaker doen.``

Tegenover de moeizame nacht stond de volgende dag een wedstrijd waarin juist wel alles lukte. Van vermoeidheid was niks te merken bij Danny Buijs. Wat was-ie belangrijk. Hij scoorde tweemaal, dat was het meest in het oog lopend. Maar hij veroverde ook ballen en was heel dominant in de coaching. Buijs: "De trainer vraagt van me om de leidersrol te vervullen. De eerste twee maanden had ik daar moeite mee omdat ik niet wedstrijdfit was en mijn handen vol had aan mezelf. Nu gaat het lekker en is het heerlijk om elkaar sterker te maken. Het zijn gouden gasten om mee te spelen. Ze zijn coachbaar en daardoor erg fijn om te sturen.``

Buijs kwam in de winterstop naar ADO en werd al snel een lieveling van het publiek. Dus zong Midden-Noord ook gisteren: `En Danny Buijs, die hoort hier thuis.` De sympathie is wederzijds, want Buijs gooide na afloop zijn shirt in het vak met de meest fanatieke aanhang. Maar blijft Buijs bij ADO? NAC Breda heeft interesse in de huurling van Feyenoord. "Ik wacht op ADO, dat heeft het recht als eerste te praten. Ik heb het goed naar mijn zin. Pas als het met ADO niet rondkomt, ga ik met andere clubs praten.``
0
Maandag 11 mei 2009 om 09:12 uur

Robin Straub

jaja, en zo pakt ADO gewoon de drie punten (al was een gelijktspelletje achteraf ook genoeg :P) en zijn we zelf heracles voorbijgegaan. maar, het maakt allemaal niks meer uit.. ik had mijn seizoenskaart voor volgens jaar alweer opgezegd omdat het er nogal somber uitzag na de wedstrijd tegen willem II.. we moesten nog feyenoord thuis, heerenveen uit en vitesse thuis. ik zag het even niet meer zitten met ADO maar door het harde werken zijn we volgend jaar weer verzekerd van eredivisie!!! De spelers gaan lekker van suriname en wij gaan volgend seizoen lekker genieten van Ricky van den Bergh op het middenveld en wat ik heb begrepen blijft Danny Buijs ook nog even, wat wil je nog meer?
0
Maandag 11 mei 2009 om 08:11 uur

Nu online

jordydh070, Tuurke63, Haagsekoerd, keesvld, Lellow, Sinceiwasyoung en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25