Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

;(

;( schreef:

gewoon  weer
May 3
FT FC Twente Enschede 3 - 0 AZ Alkmaar
90` FC Utrecht 2 - 2 Feyenoord Rotterdam
90` FC Volendam 0 - 1 FC Groningen
FT NAC Breda 0 - 1 De Graafschap
FT PSV Eindhoven 1 - 1 NEC Nijmegen
90` Roda Kerkrade 0 - 1 Willem II Tilburg
90` SC Heerenveen 2 - 2 Den Haag
90` Sparta Rotterdam 2 - 0 Ajax Amsterdam
90` Vitesse Arnhem 1 - 0 Heracles Almelo
0
Zondag 3 mei 2009 om 16:23 uur

fietstas ook voor

;( schreef:

77` FC Utrecht 2 - 2 Feyenoord Rotterdam
79` FC Twente Enschede 3 - 0 AZ Alkmaar
79` FC Utrecht 2 - 2 Feyenoord Rotterdam
79` FC Volendam 0 - 0 FC Groningen
79` NAC Breda 0 - 0 De Graafschap
79` PSV Eindhoven 1 - 0 NEC Nijmegen
79` Roda Kerkrade 0 - 0 Willem II Tilburg
79` SC Heerenveen 0 - 2 Den Haag
79` Sparta Rotterdam 2 - 0 Ajax Amsterdam
79` Vitesse Arnhem 1 - 0 Heracles Almelo
0
Zondag 3 mei 2009 om 16:08 uur

;(

het spook schreef:

jongens utrecht voor tegen feijenoord als dat zo blijft is vitesse uitgespeeld
77` FC Utrecht 2 - 2 Feyenoord Rotterdam
0
Zondag 3 mei 2009 om 16:06 uur

supporternoord

Kees schreef:

Kan er niks aan doen maar ik ook. Voor het eerst dit seizoen komen we onder de streep. Kan me niet voorstellen dat Roda niet wint van willem 2.

Bij ons wordt er best wel aardig gevoetbald de laatste tijd maar als je eenmaal ook met veel pech geconfronteerd wordt kun je veel doen maar blijft het je toch achtervolgen.
Dat zou nog niet het ergste zijn omdat roda naar feyenoord moet, volgende week.
VEEL belangrijker is, dat Volendam niet wint. Anders heeft de wedstrijd tegen de Graafschap volgende week al bijna geen belang meer. 
0
Zondag 3 mei 2009 om 13:40 uur

fcdhhh

Club Gossip geopend voor FC Den Haag supporters vóór aanvang wedstrijd.

Bijgaand even informatie over Club Gossip in Heerenveen, geopend vóór aanvang voetbalwedstrijd Heerenveen-FCDH op zondag 3 mei a.s. VANAF 12 UUR.

In overleg met de politie zijn wij vaak open voor een supportersfeest van de tegenpartij (de Heerenveen-supporters komen niet in onze club). Zo waren Feyenoord, PSV, Twente, Ajakes en recentelijk nog Groningen bij ons aan het feesten.


Politie Heerenveen heeft ons gevraagd deze keer open te gaan voor de FCDH supporters zondag a.s., vooral voor die mensen die op eigen gelegenheid naar Heerenveen gaan. Wij zorgen ervoor dat de supporters kunnen feesten en op deze manier een plek hebben waar zij van harte welkom zijn. De politie verwijst FCDH-supporters dan ook door naar onze club.

We bieden plaats aan circa 400 bezoekers. De meeste voetbalsupporters zijn fervente hardcore-fans en wij zorgen dan ook altijd voor goede hardcore-muziek.

Zelf cd’s meenemen gebeurt ook veel, dat is ook geen enkel probleem. Supporters kunnen vrij in en uit lopen, we hanteren de regels wat soepeler dan normaal en knijpen hier en daar een oogje dicht.

We hebben gelukkig nog nooit te maken gehad met agressie tijdens deze feesten, waarschijnlijk omdat we inmiddels flink wat ‘supporters-ervaring’ hebben opgebouwd inmiddels. Zelf vinden we dit soort feesten ook altijd geweldig, dat zal ook schelen.

Daarbij surveilleert de politie rondom in de straat en is er ook voldoende beveiliging binnen.


Kortom: FCDH-supporters, van harte welkom!

Hartelijke groet,

Baukje Huizenga

Club Gossip heerenveen

06-52341281

(dit nummer mag gewoon doorgegeven worden, het gebeurt regelmatig dat mensen nog vragen hebben en me die middag nog bellen, geen probleem).

adres:

Kerkstraat 44

(hoek Kerkstraat/Nieuwstraat)

8441 EZ Heerenveen

5 minuten lopen vanaf het stadion, we zitten net buiten het centrum

5 minuten lopen vanaf het station

parkeerplaats voldoende aanwezig (grote parkeergarage)

Bron: www.fanclubdenhaag.nl
0
Zaterdag 2 mei 2009 om 19:50 uur

Advertentie

Balkanreus in de spits van ADO

Balkanreus in de spits van ADO
DEN HAAG - De kans is groot dat ADO Den Haag zondagmiddag tegen SC Heerenveen met Bogdan Milic in de spits speelt. In de voorlaatste training voor het belangrijke duel trainde Raymond Atteveld met de ’Balkanreus’ in de punt van de aanval.
afbeelding vergroten Bogdan Milic wint soeverein een kopduel. FOTO EVERT-JAN DANIËLS
Karim Soltani (links) en Richard Knopper (rechts) zwierven om hem heen. De 21-jarige Bogdan Milic stond dit seizoen niet eerder in de basis. André Wetzel wilde hem opstellen in het bekerduel met FC Twente in januari van dit jaar, maar die wedstrijd werd vanwege de slechte gesteldheid van de grasmat afgelast.

Met een hoop tamtam werd Bogdan Milic afgelopen zomer gekocht van FK Buducnost Podgorica voor naar verluidt meer dan zes ton. Jeugdinternational Milic, pas twintig lentes jong maar veelbelovend, signeerde een contract tot 2012. Toen het gejubel was wegeëbd, kwam de kritiek: Milic moest stapjes maken, veel stapjes, vond Wetzel die hem alleen liet invallen. De acht invalbeurten waren bij elkaar goed voor slechts 146 minuten eredivisievoetbal, iets meer dan anderhalve wedstrijd.

Zijn basisplaats morgen komt niet uit de lucht vallen. De aanvallers Powel en Hoogendorp voldoen al een tijdje niet en ofschoon de invalbeurt van Milic zondag maar twaalf minuten duurde, maakte hij indruk, vooral in de lucht.

Atteveld gooit het tegen de Friezen dus over een andere boeg, een opportunistische: alle ballen op Milic, de Balkanreus. Daarachter: de al even kopsterke Immers, die de ballen dan weer kan doorknikken naar Milic. Atteveld realiseert zich dat er in de slotfase van de competitie iets moet gebeuren. ADO speelt de jongste weken behoorlijk voetbal, maar een beloning blijft uit. Rechtstreekse handhaving hangt aan een zijden draadje, de nacompetitie komt steeds nadrukkelijker in zicht en zelfs (directe) degradatie behoort tot de mogelijkheden.

Er resten nog twee duels om rechtstreekse handhaving te realiseren: SC Heerenveen-uit (zondag) en Vitesse-thuis (10 mei). Het feit dat de Hagenaars bij Heerenveen op eredivisieniveau nog nooit hebben gewonnen, zegt Atteveld niets. „We gaan niet naar Friesland met het idee: wat we daar pakken is meegenomen. We gaan voor de winst. Hoe eerder we punten kunnen pakken, hoe beter.”

ADO staat vijftiende, heeft evenveel punten als FC Volendam (zestiende), maar een beter doelsaldo. FC Volendam verwelkomt zondag FC Groningen, Roda JC ontvangt Willem II. Atteveld is niet met de concurrenten bezig. „Maar ik weet wel dat Willem II een angstgegner is voor Roda JC,” aldus Atteveld.

De oefenmeester zal waarschijnlijk niet alleen voorin het nodige veranderen, ook aan de achterhoede wordt gesleuteld. Behalve doelman Robert Zwinkels, die wel weer meetrainde, ontbreekt morgen ook Ahmed Ammi. De rechtsback heeft nog altijd last van zijn knie. „Ik richt me op de laatste wedstrijd tegen Vitesse,” zei Ammi gisteren.

Ammi werd tegen Feyenoord vervangen door de jonge Joël Tillema, maar dat bleek geen succes. De kans dat Tillema tegen Heerenveen aan de aftrap staat, is klein.

Atteveld heeft meer veranderingen in petto. Gisteren trainde Chris Kum op de rechtsbackpositie en werd het hart van de defensie opgevuld door Rankovic en Horváth, wat staat voor rust, fysieke- én luchtkracht. Derijck zal doorschuiven naar het middenveld naast Buijs.
0
Zaterdag 2 mei 2009 om 09:30 uur

den haag

Atteveld: "Zorgen, dat Heerenveen ons geen pijn kan doen"
Nog twee wedstrijden en dan weet Den Haag of het direct veilig is, nacompetitie moet spelen of zelfs moet afdalen naar de Jupiler League. Zondag wacht eerst de moeilijke uitbeurt bij Heerenveen. Haaglanden Voetbal.nl sprak met trainer Raymond Atteveld.



tekst: Rob Blankenstein



Raymond, nog twee finales! Waar leg jij als trainer nu de nadruk op in de aanloop naar die twee wedstrijden?



‘Je uitgangspunt is altijd de wedstrijd die je gehad hebt en daar kijk je naar in de geest van wat je vindt dat je goed hebt gedaan en daar probeer je op door te borduren en wat je vindt dat minder goed is gegaan en dat probeer je te voorkomen. Het andere punt, dat je meeneemt is de volgende tegenstander en hoe je daar op inspeelt.’



Even terug naar de wedstrijd tegen Feyenoord, naar de positieve en de negatieve punten die je dan vertaalt naar je groep, wat zijn die punten dan?



‘Positief punt is dat je de gehele wedstrijd door je eigenlijk het spel oplegt aan Feyenoord, ander positief punt is dat je weer tweemaal scoort en nog een positief punt is dat je ondanks dat je weer een enorme tegenslag krijgt met die 2-3, je toch weer veerkracht toont en alleen maar bezig bent geweest om de 3-3 te maken. Dus dat zijn de dingen die er positief uitspringen. Andere dingen die wij mee hebben genomen is dat wij misschien na de 2-2 nog iets te lang hebben nagenoten en dan ligt de bal er weer binnen 30 seconden bij ons in en daarover hebben wij de basisafspraken nog een keer doorgenomen.’



Dat zijn de collectieve zaken die je met de groep doorneemt. Dan ga je wellicht ook nog met spelers individueel een gesprek aan, waarin ‘fouten’ worden besproken. Komt het dan ook aan op individuele verbeterpunten?



‘Je kijkt naar wat er goed is gegaan en daar borduur je op voort. Je kijkt ook per individu wat er minder goed is gegaan en dat probeer je te voorkomen en dat zijn de verbeterpunten.’



Zondag naar Heerenveen, waarbij bijna iedereen zegt Heerenveen heeft niets meer te winnen, want het is al zeker van Europees voetbal. Van de week is er alleen een klein addertje onder het gras opgedoken. Bij verlies van de KNVB-bekerfinale moet Heerenveen op basis van de eindstand in de eredivisie mogelijk een ronde eerder instromen in de UEFA- Cup. Hoe zie jij dat en de consequenties daarvan met het oog op de wedstrijd van zondag?



‘Dat is duidelijk, dat speelt absoluut nog mee naar de wedstrijd van zondag. Heerenveen kan nog stijgen op de ranglijst en dat is iets wat belangrijk is voor ze en je moet ook niet vergeten dat het hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen is. Het is een vol huis, dus die zullen niet zo één, twee, drie bereid zijn om mee te werken aan een positief resultaat voor FC Den Haag. Daar moeten wij ook niet afhankelijk van zijn en daar moeten wij ons ook niet mee bezig houden. Wij zijn bezig met onszelf en wij moeten de punten pakken ongeacht wat een tegenstander nog heeft te halen.’



Ga jij sowieso uit van de drie punten of zeg je al naar gelang de wedstrijd zich ontwikkelt moeten wij tevreden zijn met een punt?



‘Kijk het is vooraf altijd gemakkelijk praten, maar het wedstrijdverloop moeten wij afwachten en als je nu terugkijkt naar de wedstrijd tegen Feyenoord, dan zeg je van een gelijkspel was terecht geweest en als je de wedstrijd daarvoor tegen Willem II ziet, dan zeg je je moet drie punten hebben, dus wij maken de balans op aan het einde van de wedstrijd.’



Wat is de kracht van dit Heerenveen naar jouw mening?



‘Ze hebben een enorm grote selectie en je ziet nu dat ze twee schorsingen hebben staan met Svec en Sibon en daarnaast hebben ze wat blessures met Grindheim en dan komt er zo maar een x-aantal jongens in, die op verschillende posities kunnen spelen. Dan is het nog een ingespeelde ploeg, maar aan de andere kant is er toch ook weer onrust bij hen als je ziet hoe een Vandenbussche (doelman - red.) reageert in de pers. Dan zie je, als je door blijft rouleren met spelers, dat dat toch ook weer irritatie opwekt. Maar het is duidelijk, dat zij meer kwaliteiten hebben dan wij, alleen wij moeten zorgen dat zij ons geen pijn kunnen doen met die kwaliteiten.’



Wat voor soort wedstrijd verwacht jij?



‘Wij borduren verder op waar wij mee zijn gestart en dat is met een agressief FC Den Haag, dat goed kan voetballen en die dat ook daar weer moet laten zien.’



Even naar de personele bezetting. Wie zijn er niet bij?



‘Robert Zwinkels daar zal het nog te vroeg voor zijn en zoals het er nu voorstaat zal Ahmed Ammi er ook niet bij zijn. Wij moeten nog even de reacties afwachten van een aantal spelers van vandaag.’



Voel je de nervositeit, de spanning toenemen in die groep?



‘Op dit moment merk ik de spanning niet. Op dit moment vind ik, dat wij goed bezig zijn om aan de zaken die wij aan de orde stellen om daar mee om te gaan. Dus daar merk ik niets van de spanning, maar op een training ligt er altijd minder druk natuurlijk dan in een wedstrijd. Maar wij proberen ze wel in die setting te brengen, dat er druk ontstaat en dat hebben wij gisteren (donderdag - red.) ook gedaan op de training en daar zijn wij aardig mee omgegaan.’



Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Vrijdag 1 mei 2009 om 21:18 uur

Den Haag For Life

dennn haaag schreef:

Eredivisie live heeft maar 4 kanalen bij Ziggo. Lijkt me niet dat ze dat tijdelijk naar 9 kanalen brengen. Wat wel logisch zou zijn is dat alle abbonees een toegangscode krijgen om op internet te kijken.
Het komt niet live op tv. Je kan wel via internet kijken. Op tv worden FC Twente-AZ, Sparta-Ajax, PSV-NEC en FC Utrecht-Feyenoord uitgezonden.
0
Vrijdag 1 mei 2009 om 21:08 uur

dennn haaag

dennn haaag schreef:

Eredivisie live heeft maar 4 kanalen bij Ziggo. Lijkt me niet dat ze dat tijdelijk naar 9 kanalen brengen. Wat wel logisch zou zijn is dat alle abbonees een toegangscode krijgen om op internet te kijken.
Even in de decoder gekeken (ik heb eredivisie live) de wedstrijden van Feyenoord, AZ, Ajax en PSV worden live uitgezonden. Om 18.40 wordt de wedstrijd van Den Haag in zijn geheel herhaald. Via internet kan je wel kijken (6 euro)
0
Vrijdag 1 mei 2009 om 21:03 uur

Vincent

Vincent schreef:

79 030 121825 FC Groningen
80 CH 119775 SC Heerenveen
81 NAC 112125 NAC Breda
82 Leo 111350 Willem II
83 NAC 106600 NAC Breda
84 CH 105650 Feyenoord
85 vin 105475 ADO Den Haag 

1 NAC Breda 59318725 217750 CBL 99 50 39
2 FC Utrecht 13085775 223100 BAS 2 9 16
3 FC Twente 12407275 121500 CAP 44 36 27
4 Ajax 8185900 155800 SVE 7 30 98
5 Sparta 5238800 177850 KVN 1 2 12
6 Feyenoord 4823200 130500 f12 6 9 28
7 Vitesse Arnhem 3206200 108950 @!@ 7 18 48
8 Roda JC 2934575 133800 RIN 2 5 24
9 ADO Den Haag 1708675 125900 DH 29 23 38
10 PSV 1088075 135300 mrb 11 23 40 

beetje kansloos he deze week.
nac heeft maar 59 miljoen punten meer :_))
komo p allemaal tot woensdag 20:00
Dat roda boven ons stond was me toch iets teveel:-))

 6 Feyenoord 4823200 130500 f12 6 9 28
7 Vitesse Arnhem 3206200 108950 @!@ 7 18 48
8 ADO Den Haag 3028350 125900 DH 29 23 38
9 Roda JC 2934575 133800 RIN 2 5 24 

20 CAP 1698300 FC Twente
21 noj 1478125 NAC Breda
22 vin 1388975 ADO Den Haag
23 mc 1152150 NAC Breda 

btw: degene die mij uitdaagde om weer te spelen:
ik heb tot heden wel de meeste punten gehaald in deze ronde...!!
0
Woensdag 29 april 2009 om 12:10 uur

Nu online

Lellow, Erik070, Jurriƫn, Edwin, Bleek en 95 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25